puno paraultima_palabra wrote:
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#26726 Re: FC Barcelona
- suncica24
#26727 Re: FC Barcelona
Jeste eto samo radi Bosne uzeo folirat' vaskoliki svijetSaNsEo wrote:pa ovo sepanje se moze izfolirati znaju da ce i kamere sminiti i daa to zavrsava na youtubeu ....(ko zna dali bi sepao da igraju za 5 dana polufinale CL )skenderija04 wrote:Gluposti.SaNsEo wrote:na nekim forumima se nagadza da je ova "povreda" i zamjena veceras izmisljena da nemora da ide u USA i da moze da malo odmori ovi 14 dana ... ako je istina onda dobar spini foliraza ali vidjecemo
Evo snimka sa sinocnjeg dolaska na aerodrom u Barceloni. Jos jedino da kazu da folira![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CPQ6KRHg3go#t=10[/youtube]
- suncica24
#26728 Re: FC Barcelona
De ba, nemojte se ni saliti s ovim.skenderija04 wrote:Vjerovatno, ali ako ne potpise novi ugovor sta da se radi. Za dvije godine necemo moci prepoznati Barcelonu. Nekada mi se cini i da je samim igracima dopizdilo sve ovo. Odlazak Inieste nije nemoguc e sad u Madrid to ne znam
Nema toga!
-
fixer
#26729 Re: FC Barcelona
Samo nemojte Ikera stavljat za kapitena.skenderija04 wrote:I Benzemafixer wrote:Iker plus 40 milki- posteno?![]()
Benz je idealna devetka za Barcelonu. Neymar Messi i Benzema bi isli na 150 golova
- skenderija04
#26730 Re: FC Barcelona
Emocije na stranu, probaj se postaviti na njegovo mjesto.suncica24 wrote:De ba, nemojte se ni saliti s ovim.skenderija04 wrote:Vjerovatno, ali ako ne potpise novi ugovor sta da se radi. Za dvije godine necemo moci prepoznati Barcelonu. Nekada mi se cini i da je samim igracima dopizdilo sve ovo. Odlazak Inieste nije nemoguc e sad u Madrid to ne znam
Nema toga!
1. Pare nisu problem
2. Vidi da je postao rezerva.
3. 30-ta za vratom
4. Jedan po jedan odlaze mu najbolji prijatelji
5. Novi izazovi
Naravno, ne kazem da ide ali bi mogao shvatiti da razmislja o toj mogucnosti.
- skenderija04
#26731 Re: FC Barcelona
Sto? U Barceloni informacije cure na sve strane i niko ne pravi probleme. Treneri su postali nuzno zlo tako da sa te strane ne bi bilo problema.fixer wrote:Samo nemojte Ikera stavljat za kapitena.skenderija04 wrote:I Benzemafixer wrote:Iker plus 40 milki- posteno?![]()
Benz je idealna devetka za Barcelonu. Neymar Messi i Benzema bi isli na 150 golovaTo vam je besplatan savjet.
-
fixer
#26732 Re: FC Barcelona
Jbg, meni treneri nikad nece biti nuzno zlo. Kad kazes da cure informacije, vjerujes li u ono sto se prica o Messiju kako se izivljava?skenderija04 wrote:Sto? U Barceloni informacije cure na sve strane i niko ne pravi probleme. Treneri su postali nuzno zlo tako da sa te strane ne bi bilo problema.fixer wrote:Samo nemojte Ikera stavljat za kapitena.skenderija04 wrote: I Benzema![]()
Benz je idealna devetka za Barcelonu. Neymar Messi i Benzema bi isli na 150 golovaTo vam je besplatan savjet.
Sve i da cure, ne mislim da ih Puyol siri.
- skenderija04
#26733 Re: FC Barcelona
Sve sto se desava u Barceloni je javno.
Za Messija vjerujem da je otjerao Zlatana. Bojana nije.
P.D
Zavrsen ljekarski pregled saopstenje uskoro
P.D
Zavrsen ljekarski pregled saopstenje uskoro
-
fixer
#26734 Re: FC Barcelona
One izjave Alexisu i opcenito sve ono oko navodno izjava onog na posudbi?skenderija04 wrote:Sve sto se desava u Barceloni je javno.
-
Madrid
#26735 Re: FC Barcelona
E stvarno ga neki pretjerase sa prognozama o glumi, da nece da igra protiv nas i slicno
Pa nije ko oni likovi iz 3 talijanske lige, mrsko mi sad trazit link, al 5 ih iznjeli do 20-te minute, trener kao vec 3 izmjene napravio do 5-te minute i sudija prekinuo mec
A Iniestu prihvatamo po svoje, sto da ne, cak sam negdje procitao da je u mlađim danima i volio Real
Treba sklopit plan o razmjeni igraca na godinu-dvije kad im dosadi, bolje i to vec da se desava odliv u Arsenal i Bayern
Pa nije ko oni likovi iz 3 talijanske lige, mrsko mi sad trazit link, al 5 ih iznjeli do 20-te minute, trener kao vec 3 izmjene napravio do 5-te minute i sudija prekinuo mec
A Iniestu prihvatamo po svoje, sto da ne, cak sam negdje procitao da je u mlađim danima i volio Real
Treba sklopit plan o razmjeni igraca na godinu-dvije kad im dosadi, bolje i to vec da se desava odliv u Arsenal i Bayern
- skenderija04
#26736 Re: FC Barcelona
I to je moguce. Juznoamerikanci imaju takav vid zajebancije. Moguce je da mu je rekao" kako ti vrijedis tolike novce" samo ne znamo ton u kojem mu je to rekao.fixer wrote:One izjave Alexisu i opcenito sve ono oko navodno izjava onog na posudbi?skenderija04 wrote:Sve sto se desava u Barceloni je javno.
- skenderija04
#26737 Re: FC Barcelona
Bartra reprezentacija
Cesc ne putuje
Cesc ne putuje
-
fixer
#26738 Re: FC Barcelona
Priziva se taj neki klasicni centarfor. Zasto mislite da ce tom igracu Messi pozeliti dobrodoslicu?skenderija04 wrote:I to je moguce. Juznoamerikanci imaju takav vid zajebancije. Moguce je da mu je rekao" kako ti vrijedis tolike novce" samo ne znamo ton u kojem mu je to rekao.fixer wrote:One izjave Alexisu i opcenito sve ono oko navodno izjava onog na posudbi?skenderija04 wrote:Sve sto se desava u Barceloni je javno.
- skenderija04
#26739 Re: FC Barcelona
Zato sto je Messi vec sve ostvario sto je trebao ostvariti. Samo W.C. je ostao. Mislim da je to jedino sto ga realno interesuje sad pa sad. Isto su govorili i za Neymara pa ispade da mu bolje ide sa brazilcem
-
fixer
#26740 Re: FC Barcelona
Ali Neymar nije promijenio poziciju na kojoj Messi igra. CF bi to napravio. Na krilu ne bi postizao toliko golova, jer nije Ronaldo.skenderija04 wrote:Zato sto je Messi vec sve ostvario sto je trebao ostvariti. Samo W.C. je ostao. Mislim da je to jedino sto ga realno interesuje sad pa sad. Isto su govorili i za Neymara pa ispade da mu bolje ide sa brazilcem
- skenderija04
#26741 Re: FC Barcelona
Bez zelje za nekom raspravom iskreno mislim da Messija apsolutno boli hasim i za Ronu i za sve ostale ovog trenutka. Kada neko,Rona ili neko drugi uveze seriju pojedinacnih i kolektivnih uspjeha Messi ce biti blizu penzije. Do tada samo oporavak i W.C...i naravno, ono sto se na proljece igra L.S.,Ligafixer wrote:Ali Neymar nije promijenio poziciju na kojoj Messi igra. CF bi to napravio. Na krilu ne bi postizao toliko golova, jer nije Ronaldo.skenderija04 wrote:Zato sto je Messi vec sve ostvario sto je trebao ostvariti. Samo W.C. je ostao. Mislim da je to jedino sto ga realno interesuje sad pa sad. Isto su govorili i za Neymara pa ispade da mu bolje ide sa brazilcemDa se razumijemo ne bi ni Ronaldo na Messijevoj- barem mislim. Mislim da bi tesko Messi gledao da ga toliko Rona sisa u golovima.
- skenderija04
#26743 Re: FC Barcelona
Potvrdjeno da je pukao misic. Dva mjeseca oporavka u Barceloni i Buenos Airesu.
- SaNsEo
#26744 Re: FC Barcelona
sad nek nazove Sammira iz Dinama pa mogu lagano da zajedno po ostvima da dernece i oporavljaju seskenderija04 wrote:Potvrdjeno da je pukao misic. Dva mjeseca oporavka u Barceloni i Buenos Airesu.
salu na stranu malo mi se cini da je prerano poceo da puca... to je vjerovatno cjena onolike minutaze u proslim sezonama ... kad je tvrdio da "mora" da igra svaku tekmu da bi bio dobar....i u formi....
-
Vertig0
#26745 Re: FC Barcelona
Ili se poceo da zajebaje i ne radi na fizickoj spremi dovoljno. Neprepoznatljiv je, totalno nespremno djeluje posljednjih par mjeseci.
- lua
#26746 Re: FC Barcelona
Sad ćemo tek vidjeti hoćemo li platiti danak što smo prošle sezone bili One-Man-Show za obaranje rekorda Gerda Muellera i kantanje od strane Bayerna.
- SaNsEo
#26747 Re: FC Barcelona
mene je u zadnje vrijeme iznenadilo ono da mu je falila ona eskplozivnost i probojnost... ono kad ko zvrke krene i ni sam neznas na koju ce stranu....a lopta kao da je zaljepljena mu za nogu...Vertig0 wrote:Ili se poceo da zajebaje i ne radi na fizickoj spremi dovoljno. Neprepoznatljiv je, totalno nespremno djeluje posljednjih par mjeseci.
-
LSD
#26748 Re: FC Barcelona
Za ovu dramu sa Messijem (koja traje od sredine prošle sezone, a ove je kulminirala) - treba kriviti kondicione trenere i medicinski tim i od njih tražiti da polože racun za svoj rad.....ima klip na YT, gdje su ga ufatili kako povraca na jedno 5-6 utakmica
...pa to se ni Jamaku nije dešavalo, koji bi noc ranije zaglavio do 3 ujutro, sa pivom u ruci.
Igrac u 26 godini, da ima ovakve probleme kakve nemaju ni veterani od 35 god. ....da mu pucaju mišići svaki cas, da povraca po terenu....kakva bruka i šamar za Barcu.
Igrac u 26 godini, da ima ovakve probleme kakve nemaju ni veterani od 35 god. ....da mu pucaju mišići svaki cas, da povraca po terenu....kakva bruka i šamar za Barcu.
-
sumirprimus
#26749 Re: FC Barcelona
ha jebte da je covjek u arsenalu pa da razumijem ovolike povrede,a ovako...
izgleda kako pep pokupi one svoj saradnike,belaji se multiplicirase...
izgleda kako pep pokupi one svoj saradnike,belaji se multiplicirase...
- skenderija04
#26750 Re: FC Barcelona
Ovo je najbolje sto mu se moglo desiti. Neka se izljeci i neka se ne krpi . Dva mjeseca koja su objektivno 1 mjesec, Pauza za reprezentaciju 15 dana i pauza za novu godinu 15 dana. Utakmice koje propusta su mahom nevazne(liga sampiona), koje ne bi ni igrao(16 tina finala kupa kralja) i utakmice koje Barcelona moze izgurati i bez njega.
Dakle idealnan period za rehabilitaciju. Sad je do njega.
Dakle idealnan period za rehabilitaciju. Sad je do njega.