Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
malakh wrote: ↑02/03/2023 23:01
direktor je tanovićev ahbab. pustit će sdp tanovića niz vodu. neće sebi dozvoliti da zbog budale i neznalice riskiraju vlast na svim drugim nivoima i općinama. nip je tu zategao do krajnjih granica i vidjet će drugovi da je tanović donji kako god se okrene.
Da drugove u SDP-u krasi taj nivo politickog osjecaja, ne bi bili tu gdje jesu
pinkman wrote: ↑05/03/2023 12:23
Gdje je Konakovic, ne oglasava se par dana vec...
Kako se osjeti kad Babuke nema dva dana. Ostane ti da gledas i slusas likove poput Ogresevica, Efendica, Sebije i Lende
Ja procitao u komentarima da je otisao u Abu Dhabi na odmor. Ne znam da li je tacno jer mi zvuci nevjerovatno da neko preuzme ministarsku poziciju i onda u kratkom roku ode na godisnji odmor
Kako se osjeti kad Babuke nema dva dana. Ostane ti da gledas i slusas likove poput Ogresevica, Efendica, Sebije i Lende
Ja procitao u komentarima da je otisao u Abu Dhabi na odmor. Ne znam da li je tacno jer mi zvuci nevjerovatno da neko preuzme ministarsku poziciju i onda u kratkom roku ode na godisnji odmor
Kad odradis u tri hefte toliko koliko su svi tvoji prethodnici zajedno, onda je odmor zasluzen
Istina. Vlada Hrvatske mu finansira taj odmor. Jesi jos sta procitao od svoje brace Nedima i Yasmina?
Kad odradis u tri hefte toliko koliko su svi tvoji prethodnici zajedno, onda je odmor zasluzen
Ne vidim jos nikakav rezultat. Nijedna investicija nije privucena npr.
Istina. Vlada Hrvatske mu finansira taj odmor. Jesi jos sta procitao od svoje brace Nedima i Yasmina?
Ne znam da bilo ko na bilo kojoj poziciji u svijetu može postići vidljiv rezultat za tri sedmice. Posebno u politici i diplomatiji. Obično se to rezultati vide kasnije. Od njega očekujete rezultate a pljujete ga i omalovažavate na svakom koraku.
Dovoljno je što je obišao komšiluk i pokazao svima da nismo svi u ovoj državi nacionalistički kreteni koji samo sanjaju o konfliktima.
PM72 wrote: ↑06/03/2023 06:55
E čuj dovoljno što je obišao komšiluk
To radi i svaka Šuhra ili Mukelefa po Mihrivodama ili Škaljinom sokaku
Pa kad uselis u novu kucu/stan najvaznije je da sa komsijama uspostavis dobar odnos. ili bi ti da se svadjas odmah i pokazes koliki si seljak?
Ma jašta radi...samo je problem što su mu komšije pomogle da useli i odmah se seru po balkonu i ulaznim vratima a on se mora kezit da ih ne naljuti jer će ga u protivnom iselit
sajber87 wrote: ↑06/03/2023 07:56
Po meni kljuc je da nas opet povezuje sa zapadom i tamo trazi saveznike po tome cu jedino gledati rezultat, do sada radi dobar posao
Ovo je glavni kriterij. Da nas stavi u fokus Zapada i da opet imamo bar jednog snaznog saveznika iz EU i NATO.
Treba razjasniti svakom da je blokada procesa u BiH u stvari Putinov projekt i da je interes EU i NATO da te blokade probije.
Ako bar dio ovoga uspije, uradio je vise nego tri prethodnika.
Pa kad uselis u novu kucu/stan najvaznije je da sa komsijama uspostavis dobar odnos. ili bi ti da se svadjas odmah i pokazes koliki si seljak?
Ma jašta radi...samo je problem što su mu komšije pomogle da useli i odmah se seru po balkonu i ulaznim vratima a on se mora kezit da ih ne naljuti jer će ga u protivnom iselit
Ne sumnjam ja da bi ti na njegovom mjestu odmah zakuhao sa svima.