nema sta da se radi, ke divno
stavi terminal
Moderator: anex
shadowchaser wrote:jeli ima neko da mu je na refresheru podesno da trazi tekst koji ce se pojaviti, meni je podeseno da zvoni kada se izgubi tekst, pa ne znam koji tekst da stavim da trazi koji ce se pojaviti da se zaustavi
zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
Svakodnevno otvara. Nema pravila u koje vrijeme. Ja sam na 265.oblaksky wrote:Da, ja sam 104 uradila dosad, od kad je poceo ovaj ID ima nekoliko sedmica mozda. Mada ga rijetko drzim na refresh.drugtito2011 wrote:Radite li?
777848 Categorize Online Daily Deals
meni opet na elite ide od jutros,mogao sam i ja 40 al cejfio sa kafom i tako tozakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
ma ja pokliko yes nisam ni citao valjda ce proci,na jednoj se sve poklapa,ebo ih on tri korakavucha wrote:Upravo mi je na CS-u pustio 4 TW-a jedan za drugim i to je otvarao po dva oopsa na istom kanalu u isto vreme. Sve je poludelo izgleda.
Recite mi kad dobijete onaj TW gde je potrebno da odredite da li su cekirani ispravni hoteli. Oni naveu da proveris da li se poklapa destinacija, datum polaska, datum odlaska, broj kreveta u sobi i jos nesto, a ja kad klikcem na kartice datum polaska i povratka mi se pokla ali nema na svakoj kartici da se izabere broj kreveta tako da to ne znam kako da proverim. Da li tu idete na Yes i ako se poklapaju samo datumi ili mora za sve da postoji posebno polje i sve da se poklapa?
do 22 veceras ja mislimmelody wrote:Znam da je pitano i odgovoreno milion puta al sam ja zaboravila
Do kad se mogu povući pare sa elita?
I meni se jedan skroz poklapao.dobojlija81 wrote:ma ja pokliko yes nisam ni citao valjda ce proci,na jednoj se sve poklapa,ebo ih on tri korakavucha wrote:Upravo mi je na CS-u pustio 4 TW-a jedan za drugim i to je otvarao po dva oopsa na istom kanalu u isto vreme. Sve je poludelo izgleda.
Recite mi kad dobijete onaj TW gde je potrebno da odredite da li su cekirani ispravni hoteli. Oni naveu da proveris da li se poklapa destinacija, datum polaska, datum odlaska, broj kreveta u sobi i jos nesto, a ja kad klikcem na kartice datum polaska i povratka mi se pokla ali nema na svakoj kartici da se izabere broj kreveta tako da to ne znam kako da proverim. Da li tu idete na Yes i ako se poklapaju samo datumi ili mora za sve da postoji posebno polje i sve da se poklapa?
Na Neo mi otvara ekstenzija i jutros sat vremena je otvarala jedan za drugim, kada ne otvara ja stavim neki oops od prije par dana, a na InstaGC recikliram oopseve od proslog mjeseca, tj. imam dva i to vrtim u krug, refresh na 5 sekundi! Na Elite mi citavo jutro samo vrti You have reached the max..konahawaii wrote:zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
jel vrtis na njihovoj ekstenziji il klasicno...na koliko sec vrtis, koliko su ti stari ooopsovi...daj malo detalja
40 TWa si uradila?zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
Obicno dnevno uradim oko 70 komada i od toga vecinu poslijepodne, nocnu ne radimbegsoon1510 wrote:40 TWa si uradila?zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
wtf,koji ja kurac onda radim
samo što je otvorilo,odma na 4 unsubmited AGRRRRSHshadowchaser wrote:eh evo ga na svim kanalima se pojavi Ooops, mozda su popravili
zakasnila wrote:Obicno dnevno uradim oko 70 komada i od toga vecinu poslijepodne, nocnu ne radimbegsoon1510 wrote:40 TWa si uradila?zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
wtf,koji ja kurac onda radim! Ovo je prvi pu da u toku jutra toliko otvara! mozda cete vi ostali doci na red poslijepodne
citavo jutro poruka You have reached max na CS i elite, na ta dva i radim samobegsoon1510 wrote:40 TWa si uradila?zakasnila wrote:Meni od jutros otvara aplikacije ko ludo, od 9h - 40 aplikacija i to mi otvara samo na Neo i InstaGc, na Elite nijednu
wtf,koji ja kurac onda radim
e sad stade bašshadowchaser wrote:eh evo ga na svim kanalima se pojavi Ooops, mozda su popravili
a zamisli, kod mene sada oops poruka, standardna, mada ne otvara nista, pa ludila braco miladobojlija81 wrote:e sad stade bašshadowchaser wrote:eh evo ga na svim kanalima se pojavi Ooops, mozda su popravili