Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#26726 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Koshpa wrote: Mislim da sam jednu fulio samo, ne kazem zajebo pa primio gol ili penal napravio, nego kiks napravi koji moze kostati.
i opet stojim iz svoga misljenja imali smo bolje i mozemo imati boljeg golmana.
Izvini, ali pretjeruješ pravo. Kao prvo, momak dobro odrađuje svoj posao, a kao drugo, tek je počeo braniti u profesionalnom fudbalu, ima 20 godina.
Jesmo mi imali bolje i možemo mi imati boljeg golmana, ali kao što rekoh, Kovačević je tek počeo braniti, 20 godina ima, prva sezona. Nije njemu 29 godina, ima prostora za napredak. Kovačević za dvije godine može postati strašno dobar golman.

Ako hoćemo boljeg golmana, onda daj da dovedemo nekog starijeg, iskusnijeg kojeg ćemo masno platiti, a ovaj mladi neka sjedi na klupi. :oops:
Last edited by Logovan on 02/02/2019 19:35, edited 1 time in total.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#26727 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Koshpa wrote:Ja ne znam zasto se ovaj mali toliko gura za prvog golmana al on je meni takva taraba i kikser, nema utakmice da nije zajebo nesto.

Sto se tice ostatka ekipe ovo je odlicno za sad :thumbup:
a onda kazu sto ne guraju decu pa onda ovako... na stranu sto si fulio sve sto si napisao ali hajde...

neka nek kiksa sad... vakat je... :)
Koshpa

#26728 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Logovan wrote:
Koshpa wrote: Mislim da sam jednu fulio samo, ne kazem zajebo pa primio gol ili penal napravio, nego kiks napravi koji moze kostati.
i opet stojim iz svoga misljenja imali smo bolje i mozemo imati boljeg golmana.
Izvini, ali pretjeruješ pravo. Kao prvo, momak dobro odrađuje svoj posao, a kao drugo, tek je počeo braniti u profesionalnom fudbalu, ima 20 godina.
Jesmo mi imali bolje i možemo mi imati boljeg golmana, ali kao što rekoh, Kovačević je tek počeo braniti, 20 godina ima, prva sezona. Nije njemu 29 godina, ima prostora za napredak. Kovačević za dvije godine može postati strašno dobar golman.
Mene licno nije nicim impresionirao, ko da ja nebi volio da bude Bufon. Za godine i sve to potpisujem al evo vidio si sta sad napravi i dobro Mirza kaze.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#26729 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Slazem se sa logovanim, eto naucio je sada (valjda) pa mu se nece ponoviti. A i pripremna je, neka i ne idu glavom na kopacku. Prvi je dan Antalije ko se povrijedi otpast ce.
Logovan

#26730 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Koshpa wrote: Mene licno nije nicim impresionirao, ko da ja nebi volio da bude Bufon. Za godine i sve to potpisujem al evo vidio si sta sad napravi i dobro Mirza kaze.
Dobro, nije te impesionirao, ali nije vala ni bio loš, imao je dobrih odbrana, dobrih izlijetanja, itd.

Ovo što je Mirza rekao je u pravu, trebao ga je pustiti, ali ovo ti je neiskustvo. On u želji da nešto uradi, da ga zaustavi, dobije crveni karton.
Koshpa

#26731 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Logovan wrote:
Koshpa wrote: Mene licno nije nicim impresionirao, ko da ja nebi volio da bude Bufon. Za godine i sve to potpisujem al evo vidio si sta sad napravi i dobro Mirza kaze.
Dobro, nije te impesionirao, ali nije vala ni bio loš, imao je dobrih odbrana, dobrih izlijetanja, itd.

Ovo što je Mirza rekao je u pravu, trebao ga je pustiti, ali ovo ti je neiskustvo. On u želji da nešto uradi, da ga zaustavi, dobije crveni karton.
Potpisujem sve :thumbup:
Logovan

#26732 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Evo Cruza, usao umjesto Tatara.
Pitar sa Kariba

#26733 Re: Utakmice.

Lose, ali se ne sekiram. :D
mirza_15

#26734 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Da ne bude zabune, u potpunosti podržavam guranje Kovačevića. Meni djeluje da ima potencijala da postane jako dobar golman. Samo sam komentarisao konkretnu situaciju. Glupo brate. Ali ko zna. Ovo može biti dobra lekcija koja nije skupo plaćena.
Grean

#26735 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Uvijek potenciram guranje mladih igraca ali me Kovacevica strah jos od utakmice sa Zrinjskim. Slicno ovo mu se desilo tada a i i nekoliko puta nakon toga, lose procjene na izlasku sa linije, ispadanje lopte isl.

Dabogda bio najbolji i svaka cast Husrefu za hrabrost ali cesto ali ja licno nisam optimista u njegovom slucaju bar sto se blize buducnosti tice.
Pitar sa Kariba

#26736 Re: Utakmice.

Ma najjaci smo sa golmanima. Vladan sigurno medju prva tri golmana u ligi. Nije na tronu zato sto je mlad i neiskusan. Belmin Dizdarevic 17 godina jbt danas odlican bio. Ja cak mislim da je Dzafic bolji od obojice.
I jbg falio je Aduka. :sad:
Logovan

#26737 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Grean wrote:Uvijek potenciram guranje mladih igraca ali me Kovacevica strah jos od utakmice sa Zrinjskim. Slicno ovo mu se desilo tada a i i nekoliko puta nakon toga, lose procjene na izlasku sa linije, ispadanje lopte isl.

Dabogda bio najbolji i svaka cast Husrefu za hrabrost ali cesto ali ja licno nisam optimista u njegovom slucaju bar sto se blize buducnosti tice.
Eto tebe strah, pa više je do toga da ti nisi baš navikao da ovako puno guramo mlade igrače, nego što je strah opravdan. :D

Koliko se sjećam nije imao ni tri veće greške (greške u rangu ove protiv Makedonaca), imao je te neke manje greške, ali ništa zbog čega bi se hvatali za glave. Previše gledate negativne strane, malo pogledajte šta je dobrog napravio na golu. Prelako se prelazi preko njegovih godina i preko toga da mu je ovo prva sezona. :-)

A i shvatite da guranje mladih igrača ima svoju cijenu, znaju te koštati, greške su neizbježne, mora ih biti ponekad.
omega369

#26738 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Vladan je supertalentovan i u to nema sumnje. Ima stvari na kojima treba poraditi i to je to. Kod gola je i jedan odbrambeni kiksao prije njega, ostavio samog igraca, ali.. uvjek su golmanovi kiksevi "najveci".

Povlacenje igraca i crveni je nesto sto je dobio sad i vjerovatno nece vise nikad. zato je dobro da je tu varijantu sad isprobao i vidio kakve su posljedice :wink:

Inace, rezultati i antalija..dabogda svaku izgubili. Samo se tuzla pika
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#26739 Re: Utakmice.

Post by F&N »

omega369 wrote:Vladan je supertalentovan i u to nema sumnje. Ima stvari na kojima treba poraditi i to je to. Kod gola je i jedan odbrambeni kiksao prije njega, ostavio samog igraca, ali.. uvjek su golmanovi kiksevi "najveci".

Povlacenje igraca i crveni je nesto sto je dobio sad i vjerovatno nece vise nikad. zato je dobro da je tu varijantu sad isprobao i vidio kakve su posljedice :wink:

Inace, rezultati i antalija..dabogda svaku izgubili. Samo se tuzla pika
:thumbup:

Meni je drago i sto smo odigrali pouvrijeme sa 10 igraca... i to dosta moze reci o igracima i ekipi... mali Dizdarevic je pokazao da se na njega u buducnosti treba racunati.
Pitar sa Kariba

#26740 Re: Utakmice.

Logovan

#26741 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Sutra protiv Napretka. :D
Image
Logovan

#26742 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Sliver wrote:Kako Logi utjesi u sekundi... Vadi poster ko iz rukava...

a onaj moj pripravnik, vijest 20 minuta prebaci u drugi dan :lol:
Neka polako, još je zelen, naučit će. :D
Danas nas očekuje druga prijateljska utakmica u Antaliji protiv ekipe Napredak Kruševac. Meč je na programu u 15 sati po lokalnom vremenu u BiH, odnosno u 17 sati u Turskoj.
Pitar sa Kariba

#26743 Re: Utakmice.

Jah, al' ja kad najavim i prenos obezbjedim! :mrgreen:
Logovan

#26744 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Pitar sa Kariba wrote:Jah, al' ja kad najavim i prenos obezbjedim! :mrgreen:
Pa hajde obezbijedi i za danas.... :oops: :mrgreen:
Logovan

#26745 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Sliver wrote:
:lol: :lol: kralju
Logi, otpusten si :D
Čuj otpušten, a evo sastav redovno postavljam. :P :D

Početni sastav FK Sarajevo na prijateljskoj utakmici protiv FK Napredak Kruševac: Kovačević, Lazić, Mujakić, Pidro, Hebibović, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Tatar, Velkoski i Ahmetović
Last edited by Logovan on 05/02/2019 14:51, edited 1 time in total.
sencobih

#26746 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Logovan wrote:
Sliver wrote:
:lol: :lol: kralju
Logi, otpusten si :D
Čj otpušten, a evo sastav redovno postavljam. :P :D

Početni sastav FK Sarajevo na prijateljskoj utakmici protiv FK Napredak Kruševac: Kovačević, Lazić, Mujakić, Pidro, Hebibović, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Tatar, Velkoski i Ahmetović
zar nije kovačević dobio crveni :D :D :D
Logovan

#26747 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

sencobih wrote: zar nije kovačević dobio crveni :D :D :D
Biće registrovano 3:0 za Napredak. :D
Logovan

#26748 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

1:0 Rahmanović :izet: Hebibović asistirao.
Logovan

#26749 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

1:1 Alivodić, Stanojević pogriješio.
Pitar sa Kariba

#26750 Re: Utakmice.

Garant dribl'o, to mu je sad izgleda furka! :twisted:
Post Reply