Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ateista wrote: ↑22/11/2024 18:30
Tesko ce podvaliti smece kao premium
Hajde samo jednan primjer jedne firme koja prodaje vrata na trzistu EU.
Imaju dva modela, classic i premium. Oba modela se rade po apsolutno istom procesu, samo sto premium ima 0.01cm deblju izolaciju, sto su rucke koje su nekog drugacijeg oblika.
Obicna su karikiram 100e, ova premium 500e. Jbga, premium privlacnije, marketing i osjecaj da je premium.
nepass1 wrote: ↑22/11/2024 18:07
Jebote onaj piklic iza dz saraj polje izlaz na a transferzalu okrecu se ljudi ne mogu da izadju, pa nevjerovatno
Prošao danas oko 16:30h. Prvi na semaforu, nisam čekao u podnožju, već ispred semafora. Ide Matador Nordica iz 2021.g. bez po muke. A ja kontao uzeti GY 4S...ipak će sačekati malo
Ne znam kakvi su to vozači koji se tu okreću.
Vala nije neki snijeg ni bio, Viking gume na autu došle na njemu to je neka Ž klasa, sasvim ok. Izišao uz Gabelinu, spustio se polako prvom niz onu nizbrdicu kod Hotel Grand (zabiolazio Put Života i gužvu). Važnije da je guma dobra i novija, skoro svaka će zimska odraditi posao više manje.
beco wrote: ↑22/11/2024 22:07
Vala nije neki snijeg ni bio, Viking gume na autu došle na njemu to je neka Ž klasa, sasvim ok. Izišao uz Gabelinu, spustio se polako prvom niz onu nizbrdicu kod Hotel Grand (zabiolazio Put Života i gužvu). Važnije da je guma dobra i novija, skoro svaka će zimska odraditi posao više manje.
Realno, na ovoj temi evo dva dana vladaju neki ekstremni sibirski uvjeti vožnje
beco wrote: ↑22/11/2024 22:07
Ide svaka zimska po snijegu, pitanje je koliko ce joj metara trebati da stane, hoce li neciji branik ostati citav.
140 km danas u popodnevnim satima, samo kanton Sarajevo. Faletici, Vogosca, Hadzici, Otoka, autoput, brdo, mahalske ulice...
Dunlop WS5, šesta zima, najmanje 25k km presle.
215/50 R17.
basicm wrote: ↑23/11/2024 00:37
Ja sam se malo klizao danas, ali bilo je lijepo
I volim opciju grijanja retrovizora nego pola auta.
meni ocajno fali grijac prednje sajbe tek sad kad nemam vidim koliko je znacila i za snijeg/led i za odmagljivanje
Ma ja ne znam koje to danas auto nema grijanje retrovizora, al brate ovaj grijač prednje šajbe je najbolja stvar na autu... Još uvijek mi fali. Ja kontam što mi magli i što mu treba toliko da razmagli, i onda se sjetim da na fordu toga nije bilo