Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- JThomas
#26701 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne branim ni ja ove druge, daleko od toga. samo kažem da ni neki skepticizam prema ovima nije baš iz have. i meni to lično sve više izgleda kao opozicija po mjeri vlasti.
-
pemanapemani
#26702 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nažalost, mi još uvijek nismo imali referentnu opoziciju sa kojom bi nekoga mogli upoređivati.
Svaka je opozicija bila po mjeri vlasti i obavezno sljedeći mandat sa tom istom vlasti (SDA) ide u koaliciju.
U takvoj situaciji brojati i najmanju grešku NS ispada malo bezobrazno.
Najbolji primjer je GS. Mislim da su drugi dan nakon registracije stranke opleli po NS, a predsjednik im prije dva mjeseca bio ministar u Vladi Fadila Novalića.
Svaka je opozicija bila po mjeri vlasti i obavezno sljedeći mandat sa tom istom vlasti (SDA) ide u koaliciju.
Najbolji primjer je GS. Mislim da su drugi dan nakon registracije stranke opleli po NS, a predsjednik im prije dva mjeseca bio ministar u Vladi Fadila Novalića.
-
Novak20
#26703 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pemanapemani wrote: Mislim da je Gratz objasnio to o Zakonu o radu, a oko načelnika je samo pretpostavka koja baš i ne pije vode kada vidimo kako se "ujedinjuje" ljevica.
Ne branim NS, imaju i oni svojih boljki, od elitizma do egoizma, samo ide mi na neku stvar kada ljudi koji su nekoliko puta bili u koaliciji sa SDA spočitavaju NS da je liberalno krilo SDA.
Ako to ne upali, onda se proziva Peđu za dezerterstvo, mada je čovjek sto puta objasnio.
Ako i to ne prođe, onda ih se optuži da su prosrpska stranka, uz obavezno citiranje Bojana Bajića o natalitetu Bošnjaka.
Ako baš i to ne prođe, onda ide poređenje grijeha, pa tako Sabinino preseravanje po facebooku i višemilionski kriminal SDA dođu u istu ravan. Odnosno Sabinina narcisoidnost ispada puno gora po BiH nego nezapamćena 20-ogodišnja pljačka u režiji SDA, ili reket SDP ili "tu me cijene, tu kupujem" DF.
Onda prosječni proBiH glasač nekako donese zaključak da bi NS izdala BiH čim preuzme vlast.
Nažalost, mi još uvijek nismo imali referentnu opoziciju sa kojom bi nekoga mogli upoređivati.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26704 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
šta imaju Peđu prozivati za dezerterstvo ili bilo koga na kraju krajeva...u kakvom društvu živimo samo budala može nekome spočitavati što se na vrijeme izvadio iz ovih govana.....pametni ljudi bili pa zdušili u vakat...mi što smo ostali bili glupi.
ko nije načisto sa tim još nije pamet našao i bogzna hoće li ikad
- General War
#26705 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sta je bilo sa Pedjom, ne upratih?JoseMujica wrote:šta imaju Peđu prozivati za dezerterstvo ili bilo koga na kraju krajeva...u kakvom društvu živimo samo budala može nekome spočitavati što se na vrijeme izvadio iz ovih govana.....pametni ljudi bili pa zdušili u vakat...mi što smo ostali bili glupi.
-
Hakiz
#26706 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta god ko mislio o NS...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gratz-u ... /170209097
...ljudi, ipak, rade.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gratz-u ... /170209097
...ljudi, ipak, rade.
-
zippoo87
#26707 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
da je tebi NSove pameti...VjecitiStudent wrote:sabina1 wrote: ...
Ajmo realno Thomas oni odavno nisu stajali losije , mrznja prema bracnom paru Izetbegovic , vodovod , Sepic , Konakovic , Kasumovic , Hadzibajrioc, nacelnica Visokog , iskoristeni DF , stabilan SDP , rastuci NS i faraon...odavno oni nisu stajali losije.
Zasto to ne iskoristiti i konacno ih skinuti sa vlasti i ovaj put konacno ali konacno dokosuriti na osnovu gresaka iz 2000 i 2010 ?
Pa se kasnije obracunati sa Radoncicem i Sepicem i ostalim ?
Neki mladi ljudi ostaju , nece se SDA bas tek tako moci opet inflitirati u tudje redove.
Ne zaboravi da Faraon kontrolise DIO borackih i invalidskih "udruzenja" sto je kljucno.
Srdacan pozdrav.
...![]()
Topla preporuka, držite se amandmančića.
To je taman srazmjerno nivou tekuće političke pameti u NS-u.
-
sarajevo999999
#26708 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SELAM ALEJK VJECITI STUDENTU MOREL SE POVECAT HONORARzippoo87 wrote:da je tebi NSove pameti...VjecitiStudent wrote:sabina1 wrote: ...
Ajmo realno Thomas oni odavno nisu stajali losije , mrznja prema bracnom paru Izetbegovic , vodovod , Sepic , Konakovic , Kasumovic , Hadzibajrioc, nacelnica Visokog , iskoristeni DF , stabilan SDP , rastuci NS i faraon...odavno oni nisu stajali losije.
Zasto to ne iskoristiti i konacno ih skinuti sa vlasti i ovaj put konacno ali konacno dokosuriti na osnovu gresaka iz 2000 i 2010 ?
Pa se kasnije obracunati sa Radoncicem i Sepicem i ostalim ?
Neki mladi ljudi ostaju , nece se SDA bas tek tako moci opet inflitirati u tudje redove.
Ne zaboravi da Faraon kontrolise DIO borackih i invalidskih "udruzenja" sto je kljucno.
Srdacan pozdrav.
...![]()
Topla preporuka, držite se amandmančića.
To je taman srazmjerno nivou tekuće političke pameti u NS-u.
-
Pedja Kojovic
#26709 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo da podsjetim...
Sva pitanja i sugestije koje imate mozete uputiti na mojoj zvanicnoj FB stranici.
(Puno je vise posla odgovarati pojedinacno, ali radim to sa zadovljstvom).
p.k.
Sva pitanja i sugestije koje imate mozete uputiti na mojoj zvanicnoj FB stranici.
p.k.
-
Hakiz
#26710 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvala. Ali, ima i nas bez FB-aPedja Kojovic wrote:Samo da podsjetim...
p.k.
-
Pedja Kojovic
#26711 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno, uvijek mozete nazvati NS i zakazati sastanak.
p.k.
p.k.
- KB9
#26712 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pozdrav pedja
da li je ns spreman uci u pregovore sa nvz pokretom u bih te na taj nacin pokusati maksimalno ocuvati prave vrijednosti ove drzave? po svemu sudeci svi ostali grabe samo za sebe i krajnje je vrijeme da ova zadnja dva borca (ns i nvz) pokusaju nesto uraditi jer ako oni ne uspiju onda ovde postenog i casnog zivota nema
da li je ns spreman uci u pregovore sa nvz pokretom u bih te na taj nacin pokusati maksimalno ocuvati prave vrijednosti ove drzave? po svemu sudeci svi ostali grabe samo za sebe i krajnje je vrijeme da ova zadnja dva borca (ns i nvz) pokusaju nesto uraditi jer ako oni ne uspiju onda ovde postenog i casnog zivota nema
-
zippoo87
#26713 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KB9 wrote:pozdrav pedja
cojK napisaoSamo da podsjetim...
p.k.
- drug_profi
#26714 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da sam bogdo pametan bio. Imao bih raznih pasoša. Sad imam samo ovu ukoričenu potvrdu da sam budala.JoseMujica wrote:šta imaju Peđu prozivati za dezerterstvo ili bilo koga na kraju krajeva...u kakvom društvu živimo samo budala može nekome spočitavati što se na vrijeme izvadio iz ovih govana.....pametni ljudi bili pa zdušili u vakat...mi što smo ostali bili glupi.
Djeca bi mi odrasla i školovala se u normalnoj zemlji, do sad bi se svi asimilirali.
Viđao bih stare i najbolje prijatelje vikendom, a ne svake druge-treće godine kao sad...
Imao bih vode, imao bih zdravstvenu skrb, imao bih poslodavca koji strogo poštuje zakon, imao bih možda i više para, ali to je manje bitno od ovog naprijed.
Kad mi neko kaže da je bio vani, ja samo mogu reći: svaka čast, pametniji si od mene - jer je to sušta gola činjenica.
-
palermo
-
jefff
#26716 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jes him se Latić nagovorio.
Zato sam na internetu istražio priču do kraja. Usput sam, onako uz kahvu, vršio anketu p(r)ovjeravajući svoju „ekskluzivnu informaciju“. Gle čuda; došao sam do zapanjujućih rezultata svoje ankete: svi „anketirani“ su znali i tačno definirali da iza zataškavanja slučaja ubistva Dženana Memića stoji Alija Budnjo. Dakle, otkrio sam da cijeli grad zna ono što niti jedan medij u Sarajevu ne smije objaviti! Pošto sam se već razočarao u opoziciju, tu samozvanu ljevicu, i naoštrio se da se razračunam sa njima, posebno imam pik na folere iz Naše stranke, odlučio sam pisati o ovoj temi i adresirati je na njihov politički konto. I ovaj slučaj me uvjerio da su samo oni gora sorta političara od aktuelnih (SDA-ovih) vlastodržaca. Oni bukvalno zataškavaju i opstruiraju mnoge istrage za golemi i stvarni kriminal, tako što, poput Budnje, pronađu krivce u „ciganima“ na kojima iskale svoj cinizam. Tako se njihov lider Peđa Kojović hudnjak satra pronalazeći fašiste među mrtvim bošnjačkim pjesnicima Busladžićem, Nametkom, Čolakovićem itd., a hudu Sabinu Čudić, svršenicu „prestižnog“ fakulteta Ejuba Ganića, kandidira za funkciju gradonačelnika Sarajeva, samo da bi isfolirao „pluralizam“ i dao legitimitet kandidaturi jednom mahalskom derletu Abdulahu Skaki. Ovi bezbojni urbani gulanferi, kako se predstavljaju, kojima su usta puna multikulturalizma, internacionalizma i kosmopolitizma, služe Bakiru Izetbegoviću samo da bi ga imao ko počešati po leđima, jer je objema rukama zauzeo i ovladao metropolom.
- wewa
#26717 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kritika iz laticevog pera je kompliment.
- Dr. Kuca
#26718 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Populisti klasicni. Ista govna ko i svi drugi.
- Ridjobrki
#26719 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Totalno, pitanje časti.wewa wrote:kritika iz laticevog pera je kompliment.
- petunija
#26720 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
wewa wrote:kritika iz laticevog pera je kompliment.
- Banksy
#26721 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Otkrio toplu vodu...jefff wrote:Jes him se Latić nagovorio.
Zato sam na internetu istražio priču do kraja. Usput sam, onako uz kahvu, vršio anketu p(r)ovjeravajući svoju „ekskluzivnu informaciju“. Gle čuda; došao sam do zapanjujućih rezultata svoje ankete: svi „anketirani“ su znali i tačno definirali da iza zataškavanja slučaja ubistva Dženana Memića stoji Alija Budnjo. Dakle, otkrio sam da cijeli grad zna ono što niti jedan medij u Sarajevu ne smije objaviti! Pošto sam se već razočarao u opoziciju, tu samozvanu ljevicu, i naoštrio se da se razračunam sa njima, posebno imam pik na folere iz Naše stranke, odlučio sam pisati o ovoj temi i adresirati je na njihov politički konto. I ovaj slučaj me uvjerio da su samo oni gora sorta političara od aktuelnih (SDA-ovih) vlastodržaca. Oni bukvalno zataškavaju i opstruiraju mnoge istrage za golemi i stvarni kriminal, tako što, poput Budnje, pronađu krivce u „ciganima“ na kojima iskale svoj cinizam. Tako se njihov lider Peđa Kojović hudnjak satra pronalazeći fašiste među mrtvim bošnjačkim pjesnicima Busladžićem, Nametkom, Čolakovićem itd., a hudu Sabinu Čudić, svršenicu „prestižnog“ fakulteta Ejuba Ganića, kandidira za funkciju gradonačelnika Sarajeva, samo da bi isfolirao „pluralizam“ i dao legitimitet kandidaturi jednom mahalskom derletu Abdulahu Skaki. Ovi bezbojni urbani gulanferi, kako se predstavljaju, kojima su usta puna multikulturalizma, internacionalizma i kosmopolitizma, služe Bakiru Izetbegoviću samo da bi ga imao ko počešati po leđima, jer je objema rukama zauzeo i ovladao metropolom.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#26722 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sta je presudjeni protivnik ove drzave konkretno "dokazao" u svom tekstu ?Ridjobrki wrote:Totalno, pitanje časti.wewa wrote:kritika iz laticevog pera je kompliment.
Niti je sta kazao niti "dokazao" osim sto je dvoje zdravih-pravih ljudi nazvao "hudnicima".
Osnovni smisao je 2018 u politickom smislu SDA oboriti sa vlasti te je frontalno pravno-politicki rusiti sa svih strana do kraja kako bi se Latici opet bavili svojim djetetom.
Licemjeri.
-
VjecitiStudent
#26723 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jel Emina još uvijek u kombinacijama za portparola?sabina1 wrote:A sta je presudjeni protivnik ove drzave konkretno "dokazao" u svom tekstu ?Ridjobrki wrote:Totalno, pitanje časti.wewa wrote:kritika iz laticevog pera je kompliment.
Niti je sta kazao niti "dokazao" osim sto je dvoje zdravih-pravih ljudi nazvao "hudnicima".
Osnovni smisao je 2018 u politickom smislu SDA oboriti sa vlasti te je frontalno pravno-politicki rusiti sa svih strana do kraja kako bi se Latici opet bavili svojim djetetom.
Licemjeri.
- Banksy
#26724 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Onako kako ih je Naša stranka 2016. ''rušila'' u Općini Centar?sabina1 wrote:
Osnovni smisao je 2018 u politickom smislu SDA oboriti sa vlasti te je frontalno pravno-politicki rusiti sa svih strana
-
artime
#26725 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bas smo spali na niske grane kada moramo bodriti gradjanske opcije da dodju malo sebi te da ujedinjeno uzmu malo vlasti, da nam krene na bolje.