Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
Bullet Tooth Tony

#26701 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Bullet Tooth Tony »

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 09:26
Čita se forum :-)

Jutros na RSG radiju se javlja ona epidemiologinja (španski scenario) iz Tuzle, žali se kako ljudi nemaju povjerenja u nju i apeluje da se stave maske :zzzz:
Da se hoces samobanovat i spasit nas gluposti koje iznosis i citas po facebooku ... :-) :-)

Frajeru relevantniji izvor neka Vahida sa Facebooka sto igra candy crush igrice i shara postove DMa da dobije kremu nego zena koja je zavrsila Medicinski Fakultet ... makni se vise Bog ti dao zdravlje :-) :-)

Smori lik ....

Ok, skotnali smo ... mislis da je ovo sve zavjera ustasko dzihadska ali nemoj nam bolan udarat na mozdane vijuge glupostima ....

Klasicni primjer "Let's ask the average person what they think "

Tesla Edison

#26702 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Tesla Edison »

Bullet Tooth Tony wrote: 15/06/2020 09:30

Jutros na RSG radiju se javlja ona epidemiologinja (španski scenario) iz Tuzle, žali se kako ljudi nemaju povjerenja u nju i apeluje da se stave maske :zzzz:
Da se hoces samobanovat i spasit nas gluposti koje iznosis i citas po facebooku ... :-) :-)

Frajeru relevantniji izvor neka Vahida sa Facebooka sto igra candy crush igrice i shara postove DMa da dobije kremu nego zena koja je zavrsila Medicinski Fakultet ... makni se vise Bog ti dao zdravlje :-) :-)

Smori lik ....

Ok, skotnali smo ... mislis da je ovo sve zavjera ustasko dzihadska ali nemoj nam bolan udarat na mozdane vijuge glupostima ....

I hoćemo li svi izginuti?
Bullet Tooth Tony

#26703 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 09:41 I hoćemo li svi izginuti?
Javi se Vahidi na facebooku ... isti vam je IQ pa nju pitaj ... i uspuj je pitaj koliko je, Soros ili Bil Gejts , platio shuri da napise da je zarazen koronom
Last edited by Bullet Tooth Tony on 15/06/2020 09:47, edited 1 time in total.
mO k3

#26704 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

@tesla jebeno si dosadan cak si i gori postao od daiwana i one neznam joj nick vise ....

Popusti dosadio si vise
duh_sa_sjekirom

#26705 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by duh_sa_sjekirom »

Smori lik ....
:lol:

Nemoj tako, čovjek zna šta su alternativne istine...
:D
He1972

#26706 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by He1972 »

90minut wrote: 13/06/2020 15:46 Po nekih 10tak likova što sam pogledao što su prebolovali koronu jača je od obicne gripe duplo dakle pricamo o groznici i sve što ide uz nju kad te safata znamo svi da mi koji smo blizu 30tih i slicno valjamo se po krevetu od bolova tako da prosjecan starac nema šanse da to preboli kad ga safata kako treba.

Ono zbog cega se ovo kvalifikuje kao prevara u ocima mnogih je upravo to da je recimo bog zna koliki procenat onih koji trenutno imaju ili su prebolovali bez jednog jedinog simptoma..

Dakle ovi koji su odlucivali dali su odluku na osnovu opreza da se sve pozatvara i to je bila kardinalna greška, al' ne mozes ih kriviti zbog opreznosti.

Zato otkazi i ostalo e to ce biti uzrok pitanje je samo koliko samoubistava u buducnosti.
bolovo gripu x puta, nikad se nisam valjao od bolova, ti kao da si bolovo denga groznicu, što ne mogu preseravanja
insaneinthebrain

#26707 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by insaneinthebrain »

Ide ovo svakih 7 dana novi milion :-)
Coronavirus Cases:
8,006,951

Deaths:
435,843

Recovered:
4,134,263
He1972

#26708 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by He1972 »

mO k3 wrote: 15/06/2020 09:46 @tesla jebeno si dosadan cak si i gori postao od daiwana i one neznam joj nick vise ....

Popusti dosadio si vise
toooo Tesla samo handri paničarske peeezde!
He1972

#26709 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by He1972 »

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 09:41

Smori lik ....

I hoćemo li svi izginuti?
ima svi dizginemo, hahaha
mO k3

#26710 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

He1972 wrote: 15/06/2020 10:02
mO k3 wrote: 15/06/2020 09:46 @tesla jebeno si dosadan cak si i gori postao od daiwana i one neznam joj nick vise ....

Popusti dosadio si vise
Sa argumentima od tetke Dzenabete koje je pokupio po FB :) e to ...
Tesla Edison

#26711 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Tesla Edison »

mO k3 wrote: 15/06/2020 10:05
He1972 wrote: 15/06/2020 10:02

Popusti dosadio si vise
Sa argumentima od tetke Dzenabete koje je pokupio po FB :) e to ...
Bjež eto korone, izgibosmo ljudi :lol:
Ironmen

#26712 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Ironmen »

insaneinthebrain wrote: 15/06/2020 09:54 Ide ovo svakih 7 dana novi milion :-)
Coronavirus Cases:
8,006,951

Deaths:
435,843

Recovered:
4,134,263
Pa kad je sismis zarazio jednog covjeka na Wuhanskoj pijaci i od tada imamo preko 8 mil zarazenih, sta mislis kad ce ovo prestati ???
Ironmen

#26713 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Ironmen »

Gori ste mi vi sto ne vjerujete ni u jedan kriminal ili kriminalna nagadjanja a zivite u mafijaskoj drzavi vec 30 godine gdje su se svercale maljutke u ratu a u miru kralo kurbansko meso od djece sa posebnim potrebama do afere kupovine stanova, namjestanje tendera i kradje respiratora na legalan po zakonu nacin...

Ako je mafija namirisala neki EU fond ili WHO fond ili pomoc donacije u bilo kojem obliku po stopi broja umrlih i zarazenih od korone, zasto ne bismo svi povjerovali da cjelokupna mafija u BiH ima prste u svemu ovome...

Razvujerite me kvalitetnom raspravom a ne glupostima tetke Dzihre sa facebooka i IQ -20.
zubi

#26714 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by zubi »

Dozer wrote: 14/06/2020 23:38 Slobodno svi mogu pogledati i moje postove.
E cuj da mu pogledamo postove, a covjek neprekidno mijenja i edituje, upustis se u diskusiju sa njim, kad on prepravio sta je ranije napisao... kralj, al eto vazda je u pravu :lol:
mO k3

#26715 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 10:12

Bjež eto korone, izgibosmo ljudi :lol:
i to je sve sto imas reci , pokupio si fore i samo se ponavljas ...daj sanse mozgu
Bullet Tooth Tony

#26716 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Ironmen wrote: 15/06/2020 10:19 Gori ste mi vi sto ne vjerujete ni u jedan kriminal ili kriminalna nagadjanja a zivite u mafijaskoj drzavi vec 30 godine gdje su se svercale maljutke u ratu a u miru kralo kurbansko meso od djece sa posebnim potrebama do afere kupovine stanova, namjestanje tendera i kradje respiratora na legalan po zakonu nacin...

Ako je mafija namirisala neki EU fond ili WHO fond ili pomoc donacije u bilo kojem obliku po stopi broja umrlih i zarazenih od korone, zasto ne bismo svi povjerovali da cjelokupna mafija u BiH ima prste u svemu ovome...

Razvujerite me kvalitetnom raspravom a ne glupostima tetke Dzihre sa facebooka i IQ -20.
Ma kako nema kriminala . Historija je pokazala i dokazala da gdje god ima patnje i nesrece ima i kriminala. Kriminal, koji kao paravan ima Coronu, je prisutan u evropskim drzavama a da ga ne bude u BiH ... mislim ... ne treba o tome raspravljati uopste ... treba ukazivati ...

Ali diskreditovati osobu i njenu konstataciju, koja je jos pri tome iz struke, da nas ceka jako los scenariji (spanski) zato sto smo kreteni i ne nosimo maske, ne drzimo distancu i ne ponasamo se kao odgovorne osobe je u najmanju ruku degutantno ...

I kao slag na tortu , da bi se dokazalo da je virus izmisljen i situacija prenapuhana, iznose se neke teze od nekih minderpuza sa facebooka .. idiotluk ...

Virus je stvaran , a vi sto ne vjerujete u njega , nadam se da onda vjerujete u sistem koji ce vas lijeciti kada se zarazite jer ako ne vjerujete ni u sistem niti u virus , sta ce te kada on zakuca na vasa vrata ... a zakucat ce , nastavite li se ponasati kao idioti ... ja licno , iz prve ruke ( licno i iz prve ruke je u ovom slucaju preko zooma i skypa ..jer distanca jbg) znam ljude koji su ga prebolovali i mogu vam reci da nije nimalo ugodno
He1972

#26717 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by He1972 »

Bullet Tooth Tony wrote: 15/06/2020 10:37
Ironmen wrote: 15/06/2020 10:19 Gori ste mi vi sto ne vjerujete ni u jedan kriminal ili kriminalna nagadjanja a zivite u mafijaskoj drzavi vec 30 godine gdje su se svercale maljutke u ratu a u miru kralo kurbansko meso od djece sa posebnim potrebama do afere kupovine stanova, namjestanje tendera i kradje respiratora na legalan po zakonu nacin...

Ma kako nema kriminala . Historija je pokazala i dokazala da gdje god ima patnje i nesrece ima i kriminala. Kriminal, koji kao paravan ima Coronu, je prisutan u evropskim drzavama a da ga ne bude u BiH ... mislim ... ne treba o tome raspravljati uopste ... treba ukazivati ...

Ali diskreditovati osobu i njenu konstataciju, koja je jos pri tome iz struke, da nas ceka jako los scenariji (spanski) zato sto smo kreteni i ne nosimo maske, ne drzimo distancu i ne ponasamo se kao odgovorne osobe je u najmanju ruku degutantno ...

I kao slag na tortu , da bi se dokazalo da je virus izmisljen i situacija prenapuhana, iznose se neke teze od nekih minderpuza sa facebooka .. idiotluk ...

Virus je stvaran , a vi sto ne vjerujete u njega , nadam se da onda vjerujete u sistem koji ce vas lijeciti kada se zarazite jer ako ne vjerujete ni u sistem niti u virus , sta ce te kada on zakuca na vasa vrata ... a zakucat ce , nastavite li se ponasati kao idioti ... ja licno , iz prve ruke, znam ljude koji su ga prebolovali i mogu vam reci da nije nimalo ugodno
da si ti (i tebi slični) bogdom navuko masku i zaključao se u kuću/stan i pustio nas normalne da živimo, osevapio bi se a minderpuze su u sda
Ironmen

#26718 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Ironmen »

Moj post se nije odnosio na virus kao pojavu dali postoji, da ja vjerujem u njega i smatram da je opasan licno sam pokusavam se drzati svih zadatih smjernica koje je izdala struka..

Moj post se odnosio na kriminal i mafiju, sasvim mi je logicno povjerovati da su nudili 1000 km ili vise porodicama da upisu nekog kao smrt korone ako ce oni imati neke koristi od tog.
daddy-kool

#26719 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

He1972 wrote: 15/06/2020 10:43
da si ti (i tebi slični) bogdom navuko masku i zaključao se u kuću/stan i pustio nas normalne da živimo, osevapio bi se a minderpuze su u sda
Pa živi, ko ti brani, gdje te ograničavaju? :?
Koristi lijepo vrijeme, uživaj, umjesto da visiš na ovoj temi koja te ne zanima i koja se tiče izmišljenog virusa.
daddy-kool

#26720 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Ironmen wrote: 15/06/2020 10:45
Moj post se odnosio na kriminal i mafiju, sasvim mi je logicno povjerovati da su nudili 1000 km ili vise porodicama da upisu nekog kao smrt korone ako ce oni imati neke koristi od tog.
Ta teorija je posebna glupost, ne upisuje niti se pita porodica za uzrok smrti nego ljekar.
geralt

#26721 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by geralt »

Dokaz o efikasnosti maski: https://www.livescience.com/hair-stylis ... masks.html

Dvije frizerke zarazene koronom osisale 140 musterija. Salon je imao striktna pravila o nosenju maski, frizerke i sve musterije su sve vrijeme nosile maske (cak i tokom sisanja). Zarazio se nije niko (0%) - 46 testirano negativno, ostali proveli 14 dana u samoizolaciji bez simptoma.
Bullet Tooth Tony

#26722 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Nasem narodu, poput TESLE, moras objasnjavati da maske ne nosis da se ne zarazis nego da druge TI ne zarazis.. Al stas.. Ne mozes krivu drinu ispraviti a svakako ni pola naroda ne zna staviti masku pravilno... Imaju dva konca i platno a i dalje ne znaju kako se stavlja.. I ti i takvi ti iznose teorije i teoreme..
Tesla Edison

#26723 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Tesla Edison »

Bullet Tooth Tony wrote: 15/06/2020 12:02 Nasem narodu, poput TESLE, moras objasnjavati da maske ne nosis da se ne zarazis nego da druge TI ne zarazis.. Al stas.. Ne mozes krivu drinu ispraviti a svakako ni pola naroda ne zna staviti masku pravilno... Imaju dva konca i platno a i dalje ne znaju kako se stavlja.. I ti i takvi ti iznose teorije i teoreme..
A čime da ga zarazim?
mO k3

#26724 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mO k3 »

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 12:08
Bullet Tooth Tony wrote: 15/06/2020 12:02 Nasem narodu, poput TESLE, moras objasnjavati da maske ne nosis da se ne zarazis nego da druge TI ne zarazis.. Al stas.. Ne mozes krivu drinu ispraviti a svakako ni pola naroda ne zna staviti masku pravilno... Imaju dva konca i platno a i dalje ne znaju kako se stavlja.. I ti i takvi ti iznose teorije i teoreme..
A čime da ga zarazim?
gluposcu , gurni sebi carapu usta drugar
Bullet Tooth Tony

#26725 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!

TESLA_EDISON wrote: 15/06/2020 12:08
A čime da ga zarazim?
Svojom gluposcu ... od toga nikad nece biti lijeka , za virus ce vakcina vjerovatno doci
Last edited by Bullet Tooth Tony on 15/06/2020 12:10, edited 1 time in total.
Locked