Ironmen wrote: ↑15/06/2020 10:19
Gori ste mi vi sto ne vjerujete ni u jedan kriminal ili kriminalna nagadjanja a zivite u mafijaskoj drzavi vec 30 godine gdje su se svercale maljutke u ratu a u miru kralo kurbansko meso od djece sa posebnim potrebama do afere kupovine stanova, namjestanje tendera i kradje respiratora na legalan po zakonu nacin...
Ako je mafija namirisala neki EU fond ili WHO fond ili pomoc donacije u bilo kojem obliku po stopi broja umrlih i zarazenih od korone, zasto ne bismo svi povjerovali da cjelokupna mafija u BiH ima prste u svemu ovome...
Razvujerite me kvalitetnom raspravom a ne glupostima tetke Dzihre sa facebooka i IQ -20.
Ma kako nema kriminala . Historija je pokazala i dokazala da gdje god ima patnje i nesrece ima i kriminala. Kriminal, koji kao paravan ima Coronu, je prisutan u evropskim drzavama a da ga ne bude u BiH ... mislim ... ne treba o tome raspravljati uopste ... treba ukazivati ...
Ali diskreditovati osobu i njenu konstataciju, koja je jos pri tome iz struke, da nas ceka jako los scenariji (spanski) zato sto smo kreteni i ne nosimo maske, ne drzimo distancu i ne ponasamo se kao odgovorne osobe je u najmanju ruku degutantno ...
I kao slag na tortu , da bi se dokazalo da je virus izmisljen i situacija prenapuhana, iznose se neke teze od nekih minderpuza sa facebooka .. idiotluk ...
Virus je stvaran , a vi sto ne vjerujete u njega , nadam se da onda vjerujete u sistem koji ce vas lijeciti kada se zarazite jer ako ne vjerujete ni u sistem niti u virus , sta ce te kada on zakuca na vasa vrata ... a zakucat ce , nastavite li se ponasati kao idioti ... ja licno , iz prve ruke ( licno i iz prve ruke je u ovom slucaju preko zooma i skypa ..jer distanca jbg) znam ljude koji su ga prebolovali i mogu vam reci da nije nimalo ugodno