Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korovjev
#26676 Re: Real Madrid C.F.
Iska sigurno neće prodati da ne pojačaju direktne protivnike. Ako ništa sjediće na klupi. Bejl je slična priča ali je on i stranac i malo veća riba u tim marketinškim pričama pa bi ga mogli prodati za masne pare Mutd ili tako nekom.
A to su po meni dva najbolja fudbalera u RM, poslije Ronalda naravno. Isko mi je malo bolji jer je onaj tip igrača s kojim ne voliš igrati naterminu jer samo ševa i nikome ne da loptu. A niko mu je ne može uzeti.
Gledao neki dan Španija Njemačka. Srednji ofanzivni red Španije Iniesta, Isco, Silva. Ko im uzme loptu ima uvijek pivu od mene. Ja im mogu špicu igrati.
A to su po meni dva najbolja fudbalera u RM, poslije Ronalda naravno. Isko mi je malo bolji jer je onaj tip igrača s kojim ne voliš igrati naterminu jer samo ševa i nikome ne da loptu. A niko mu je ne može uzeti.
Gledao neki dan Španija Njemačka. Srednji ofanzivni red Španije Iniesta, Isco, Silva. Ko im uzme loptu ima uvijek pivu od mene. Ja im mogu špicu igrati.
-
kory_galaktikos
#26677 Re: Real Madrid C.F.
evo i od mene pivaKorovjev wrote:Iska sigurno neće prodati da ne pojačaju direktne protivnike. Ako ništa sjediće na klupi. Bejl je slična priča ali je on i stranac i malo veća riba u tim marketinškim pričama pa bi ga mogli prodati za masne pare Mutd ili tako nekom.
sumnjam da ce ga tek tako pustit, uvjeren sam da ce ostat u Madridu.. po meni bi cak i Bale trebao biti tu osim ako vec nisu dogovorili Hazarda npr i jos jednog napadaca
-
c_g
#26678 Re: Real Madrid C.F.
Ma Iscu od prvog dana, zapravo i prije nego je prešao, znalo se da mu ovaj sistem ne odgovara, jednostavno brza igra njemu ne leži, on se ubio za stil Španije i Barcelone.
Zato Zidane više voli da igraju Asensio i Vazquez, jer su brži igrači i ne tuše previše loptu.
Isco je maestralan bio prošle sezone, večinu i ove, ali zadnjih par mjeseci njegova je forma opala, valjda mu ova tekma protiv Argentine dadne boost i prekuca utakmicu sa Juventusom. Mislim, svaku veću utakmicu za RM je odigrao fenomenalno, ne pamtim neku veliku da je bio loš.
Bale, Bale izgleda izgubljeno u klubu, godinama tu, a isto je crna ovca, skroz slabo i s kim komunicira, a i na terenu izgleda odsjećen od sviju. Mislim da ide, da ima dobra ponuda za njega ili iz Francuske ili sa Otoka.
Napadač dolazi.
Zato Zidane više voli da igraju Asensio i Vazquez, jer su brži igrači i ne tuše previše loptu.
Isco je maestralan bio prošle sezone, večinu i ove, ali zadnjih par mjeseci njegova je forma opala, valjda mu ova tekma protiv Argentine dadne boost i prekuca utakmicu sa Juventusom. Mislim, svaku veću utakmicu za RM je odigrao fenomenalno, ne pamtim neku veliku da je bio loš.
Bale, Bale izgleda izgubljeno u klubu, godinama tu, a isto je crna ovca, skroz slabo i s kim komunicira, a i na terenu izgleda odsjećen od sviju. Mislim da ide, da ima dobra ponuda za njega ili iz Francuske ili sa Otoka.
Napadač dolazi.
- R9..
#26679 Re: Real Madrid C.F.
Bravo,kory_galaktikos wrote:evo i od mene pivaKorovjev wrote:Iska sigurno neće prodati da ne pojačaju direktne protivnike. Ako ništa sjediće na klupi. Bejl je slična priča ali je on i stranac i malo veća riba u tim marketinškim pričama pa bi ga mogli prodati za masne pare Mutd ili tako nekom.
Gledao neki dan Španija Njemačka. Srednji ofanzivni red Španije Iniesta, Isco, Silva. Ko im uzme loptu ima uvijek pivu od mene. Ja im mogu špicu igrati.![]()
sumnjam da ce ga tek tako pustit, uvjeren sam da ce ostat u Madridu.. po meni bi cak i Bale trebao biti tu osim ako vec nisu dogovorili Hazarda npr i jos jednog napadaca
Ja Garetha ne bi prodao, on je meni odličan kad je spreman. Međutim, Gareth je često bio povrijeđen.
Iskreno se nadam da ce ostat i da će bit manje povreda.
Samo napadača nek dovedu i to je to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26680 Re: Real Madrid C.F.
Treba nekog i u odbranu.
- R9..
#26681 Re: Real Madrid C.F.
Pa trebao bi jos jedan stoper, sličan Nachu koji može po potrebi igrat i na beku.Tomahawk11 wrote:Treba nekog i u odbranu.
Marcelo I Carvahal su super, Hakimi i Theo odlične zamjene.
Da li ima ikakava bayback clauzula u ugovoru Mariana Diaza
-
cassius
#26682 Re: Real Madrid C.F.
R9.. wrote:Pa trebao bi jos jedan stoper, sličan Nachu koji može po potrebi igrat i na beku.Tomahawk11 wrote:Treba nekog i u odbranu.
Marcelo I Carvahal su super, Hakimi i Theo odlične zamjene.
Da li ima ikakava bayback clauzula u ugovoru Mariana Diaza
Nema buyback za Diaza.
-
c_g
#26683 Re: Real Madrid C.F.
Vallejo će biti vrhunski stoper i nema potrebe da se ganja trenutno neki stoper, prije će to biti opcija na beku. Hakimi treba da ide na posudbu, da ima regularne minute, mlad je, treba mu iskustva. Bek iz Real Sociedada je realna opcija.
Što se tiče napadača, ide se po Lewandowskog. Mislim da će na kraju biti neka trampa sa Jamesom i Lewom.
Što se tiče napadača, ide se po Lewandowskog. Mislim da će na kraju biti neka trampa sa Jamesom i Lewom.
- aveos
#26684 Re: Real Madrid C.F.
Trebaju oni ovog Ceballosa poslati na posudbu u malo jaci klub gdje ce dobiti punu minutazu..kao sto je to bio slucaj s Carvahalom u Leverkusenu jer njima je Modric motor ekipe i po meni najbitniji igrac i moraju mu vec traziti adekvatnu zamjenu a ovaj mali Ceballos je pokazao potencijal samo treba jos sazrijeti..c_g wrote:Vallejo će biti vrhunski stoper i nema potrebe da se ganja trenutno neki stoper, prije će to biti opcija na beku. Hakimi treba da ide na posudbu, da ima regularne minute, mlad je, treba mu iskustva. Bek iz Real Sociedada je realna opcija.
-
kory_galaktikos
#26685 Re: Real Madrid C.F.
trebaju oni izbacit Juventusa i uzet LP, lako onda za kupovinu 
- AmiĐa_Idriz
#26686 Re: Real Madrid C.F.
Azpilicueta ko narucen za RM-a
Jos im Hazarda uzmete i imate i od mene svi pivu
Jos im Hazarda uzmete i imate i od mene svi pivu
-
c_g
#26687 Re: Real Madrid C.F.
Slažem se.aveos wrote:Trebaju oni ovog Ceballosa poslati na posudbu u malo jaci klub gdje ce dobiti punu minutazu..kao sto je to bio slucaj s Carvahalom u Leverkusenu jer njima je Modric motor ekipe i po meni najbitniji igrac i moraju mu vec traziti adekvatnu zamjenu a ovaj mali Ceballos je pokazao potencijal samo treba jos sazrijeti..
Čak su mu to govorili u januaru da uradi (Betis bio zainteresovan), on odbio, hoće da se bori, ali ne vidim stvarno kako će dobiti minute u ovakvom veznom.
Kovačić je zamjena za Modrića, to već dvije sezone u klubu znaju i malo po malo on sve dobija više i više minute i povjerenja. Iduće sezone Luka će se dosta dozirati, nešto slično kao sa Ronaldom u zadnje dvije sezone.
- AmiĐa_Idriz
#26688 Re: Real Madrid C.F.
Koliko ljeta ima Luka?
- aveos
#26689 Re: Real Madrid C.F.
09.09.1986.AmiĐa_Idriz wrote:Koliko ljeta ima Luka?
Otisao sam vidjeti na digital panini
-
smijesni_ste
#26690 Re: Real Madrid C.F.
Tačnije 09.09.1985.
- aveos
#26691 Re: Real Madrid C.F.
Moja greskasmijesni_ste wrote:Tačnije 09.09.1985.
- xoklix
#26692 Re: Real Madrid C.F.
Trebalo bi ovog Umtitia lapit 
60 mil. otkupna klauzula.
- B6Redhell
#26693 Re: Real Madrid C.F.
Kako pišu tamo na onoj temi. Umtiti im je spakovo kofere.xoklix wrote:Trebalo bi ovog Umtitia lapit
Dobar igrac. Nece cojek da se zajebava i da bude u sjeni pikača dok ovaj ratuje na socijalnim mrezama. Samuel gine na terenu.
Ali katalonac je to. povlastice, radni staž itd..
-
kory_galaktikos
#26694 Re: Real Madrid C.F.
Španski golman Iker Casillas (36) na večerašnjem gostovanju Porta u Lisabonu protiv Belenensesa (0:2) ubilježio je 1000. službeni seniorski nastup u igračkoj karijeri dugoj gotovo 19 godina.
Braneći za špansku reprezentaciju te Real Madrid i Porto, na spomenutih 1000 utakmica mrežu je netaknutom sačuvao u 385 ogleda.
Maestralna karijera, malo mu je ovaj finis losiji al jbg. Dobro ga je Mou psihicki sjebo.
Cesto je bila situacija da kazem, njega da nije bilo Madrid bi zavrsavao 7.-8. na tabeli.
Braneći za špansku reprezentaciju te Real Madrid i Porto, na spomenutih 1000 utakmica mrežu je netaknutom sačuvao u 385 ogleda.
Maestralna karijera, malo mu je ovaj finis losiji al jbg. Dobro ga je Mou psihicki sjebo.
Cesto je bila situacija da kazem, njega da nije bilo Madrid bi zavrsavao 7.-8. na tabeli.
-
cassius
#26695 Re: Real Madrid C.F.
Zadnjih par godina u Realu, bio je taraba teska i trebao se pomirit s klupom i zavrsit karijeru u Realu, medutim posto nije mogao podnijet klupu, bolje sto je otisao.
- Logovan
#26696 Re: Real Madrid C.F.
Auuukory_galaktikos wrote:Španski golman Iker Casillas (36) na večerašnjem gostovanju Porta u Lisabonu protiv Belenensesa (0:2) ubilježio je 1000. službeni seniorski nastup u igračkoj karijeri dugoj gotovo 19 godina.
Može on još koju godinu.
-
c_g
#26697 Re: Real Madrid C.F.
Kažu da bi mogao u Liverpool na ljeto. Bilo bi lijepo da tamo karijeru i završi.
-
kory_galaktikos
#26698 Re: Real Madrid C.F.
a veceras drugovi
-
Itsoktobealone
#26699 Re: Real Madrid C.F.
Večeras ćeš vidjeti Isca u startnoj a Balea na klupi. I uzima Real i u gostima i kući.
Neko pisao Neymara, od toga nema ništa, pogotovo ovo ljeto. Icardi vjerovatno. Bale spakovan već a možda i Isco ako nastavi srat' po medijima.
Neko pisao Neymara, od toga nema ništa, pogotovo ovo ljeto. Icardi vjerovatno. Bale spakovan već a možda i Isco ako nastavi srat' po medijima.
-
kory_galaktikos
#26700 Re: Real Madrid C.F.
nisam toliko uvjeren al mislim da bi Madrid trebao i moze proci jakog Juventusa