FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#26676 Re: FC Barcelona
Cesc povreda ligamenata desnog koljena. Sutra analiza 
-
5 0 5
#26677 Re: FC Barcelona
to mozda ima veze sa terenom. vidio si kako lopta odskace. ne rola se dobro. zato su valjda pokusavali sa onim vazdusnim loptama.faraon_s_krilima wrote:Song:
Touches: 77
Pass Accuracy: 88%
Tackles: 9
Xavi:
Touches: 87
Pass Accuracy: 91%
Tackles: 1
Po meni bi u ovakvim utakmicama bilo bolje da igraju i Song i Busquets, kao kod Del Bosquea u Španiji Xabi Alonso i Busquets. Xavi mi je bio totalno izgubljen večeras.
bossquets je igrao puno utakmica u zadnje vrijeme. on danas nije ni putovao u sevilu. mada je meni veceras martinova postava najdramaticnija, (poslije messijeve povrede), od svega vidjenog. 57% posijed sa xavijem u timu. katastrofa.
-
Adoxxx
#26678 Re: FC Barcelona
onaj travnjak pun pijeska, sta je ono onako
-
5 0 5
#26679 Re: FC Barcelona
nema trave. izgorilo sve. farbali su teren zelenom bojom.Adoxxx wrote:onaj travnjak pun pijeska, sta je ono onako
- skenderija04
#26680 Re: FC Barcelona
Imali su najezdu nekakvih baja. Posuli su ga pijeskom ali fol je sto su ga ofarbali u zelenoAdoxxx wrote:onaj travnjak pun pijeska, sta je ono onako
Znalo se i prije tekme. Betis nije sumnjiv da bi to radio namjerno.
-
LSD
#26681 Re: FC Barcelona
Ovo sa Messijem je uzelo maha odavno i nešto gadno se dešava, a svi mudro šute....jer ovo nisu normalne stvari.
Kako je moguce da godinama najspremniji igrac, odjednom postane mekan kao puž, sklon raznim povredama i na manje kontakte....konstantno neke ozljede mišića, odsustva, izlasci/izmjene u ranoj fazi utakmice, povracanje po terenu i slicne bizarnosti
- R9..
#26682 Re: FC Barcelona
Sta je s mesijem, hocel igrat protiv nas
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#26683 Re: FC Barcelona
Ma boga pitaj cime su sve Messija "pucali". Ne moze vise tijelo da izdrzi svu tu hemiju, dosao djavo po svoje 
-
5 0 5
#26684 Re: FC Barcelona
cisto sumnjam. vjerovatno si je sa ovom povredom kupio dvije sedmice prinudnog odmora.R9.. wrote:Sta je s mesijem, hocel igrat protiv nas
- R9..
#26685 Re: FC Barcelona
to su mu onda nastimali iz barce oni su svakako bili protiv njegovog odlaska na tekmu....mada bilo bi ga lijepo vidjet na toj utakmici....505sCrtom wrote:cisto sumnjam. vjerovatno si je sa ovom povredom kupio dvije sedmice prinudnog odmora.R9.. wrote:Sta je s mesijem, hocel igrat protiv nas
- skenderija04
#26686 Re: FC Barcelona
Nakon ove tekme, i dok su tu rezultat, ocekujem da se otvoreno prica o par stvari
1. Messi. Dostya vise tajni Neka se kaze otvoreno da je misic pukao, neka ostavi do januara i neka se napokon sredi. Ovo je patnja za sviju a njvise za njega
2. Tatin novi stil za gostovanja. Ruzan do bola. Barca izgleda poprilicno vulgarno. Ipak, ako se vratimo 200-300 strana nazad na ovom forumu smo trazili ovako nesto u odredjenim situacijama. Trazili smo, eto nam ga. Ja vec prihvatam da ce se ovako igrati i sad mi je vec svejedno. Danas je bilo mucenje gledati Xavija i Iniestu. Song i Cesc su uzivali u ovoj trci. Eto, sad imamo i B varijantu.
3. Bartra i Montoya su za prve postave. Alves je za klub koji je manje zahtjevan.Ni Puyol ni Pique ni Masche u ovome trenutku nisu bolji od Bartre. Bilo bi steta da ova dva momka napuste klub. Potpisujem sve sto je napisao LSD u svom postu.Song ni kriv ni duzan docekao svojih 5 minuta
4. Ako je ovo tranzicija ka novoj Barci priznajmo da je Cesc u ovom sistemu glavni igrac. Ako Iniesta nece da ostane ne smijemo mu zamjeriti.
1. Messi. Dostya vise tajni Neka se kaze otvoreno da je misic pukao, neka ostavi do januara i neka se napokon sredi. Ovo je patnja za sviju a njvise za njega
2. Tatin novi stil za gostovanja. Ruzan do bola. Barca izgleda poprilicno vulgarno. Ipak, ako se vratimo 200-300 strana nazad na ovom forumu smo trazili ovako nesto u odredjenim situacijama. Trazili smo, eto nam ga. Ja vec prihvatam da ce se ovako igrati i sad mi je vec svejedno. Danas je bilo mucenje gledati Xavija i Iniestu. Song i Cesc su uzivali u ovoj trci. Eto, sad imamo i B varijantu.
3. Bartra i Montoya su za prve postave. Alves je za klub koji je manje zahtjevan.Ni Puyol ni Pique ni Masche u ovome trenutku nisu bolji od Bartre. Bilo bi steta da ova dva momka napuste klub. Potpisujem sve sto je napisao LSD u svom postu.Song ni kriv ni duzan docekao svojih 5 minuta
4. Ako je ovo tranzicija ka novoj Barci priznajmo da je Cesc u ovom sistemu glavni igrac. Ako Iniesta nece da ostane ne smijemo mu zamjeriti.
-
LSD
#26687 Re: FC Barcelona
Najgore u svemu je što forsiraju na silu igraca koji ne može....malo je i on bezobrazan, jer bi trebao znati da klub trpi zbog toga...treba i on sam da kaže neke stvari....valjda mu niko ne smije reci ili ne smije poslati na pravo lijecenje ili šta vec....ovo zasad nije nikakvo lijecenje, vec obmanjivanje.....5 vezanih povreda u rasponu od nepunih godinu dana....a igrac u najboljim godinama. nevjerovatno.skenderija04 wrote:Nakon ove tekme, i dok su tu rezultat, ocekujem da se otvoreno prica o par stvari
Zatim, uzima mjesto nekom spremnom igracu....evo veceras je Fabregas uletio na njegovo mjesto, covjek zabio dva gola i upisao asistenciju...hajmo pošteno, Cesc je trenutno mnogo bolji na toj poziciji "false 9" , što i nije teško pored ovakvog Messija.....a mogu igrati i Alexis ili Neymar tamo.
Last edited by LSD on 11/11/2013 00:11, edited 1 time in total.
-
fixer
#26688 Re: FC Barcelona
Ma nije pukao. Kvadriceps kad rokne vidi se golim okom. Rupa nastane. A slicno je sa zadnjom. Ja mislim da je dosao pressing na naplatu. Ne moze se dugo onako igrati, posebno ne neko ko je u mladosti bio kvarljiv.
- skenderija04
#26689 Re: FC Barcelona
Vidjecemo sutra- Izgleda da je puklo. Biseps femura.fixer wrote:Ma nije pukao. Kvadriceps kad rokne vidi se golim okom. Rupa nastane. A slicno je sa zadnjom. Ja mislim da je dosao pressing na naplatu. Ne moze se dugo onako igrati, posebno ne neko ko je u mladosti bio kvarljiv.
-
fixer
#26690 Re: FC Barcelona
Onda ga nema dugo. Ovo onda ne bi bio nastavak one prije povrede, nego nesto novo. Fkt sta mu je?skenderija04 wrote:Vidjecemo sutra- Izgleda da je puklo. Biseps femura.fixer wrote:Ma nije pukao. Kvadriceps kad rokne vidi se golim okom. Rupa nastane. A slicno je sa zadnjom. Ja mislim da je dosao pressing na naplatu. Ne moze se dugo onako igrati, posebno ne neko ko je u mladosti bio kvarljiv.
- skenderija04
#26691 Re: FC Barcelona
Ovo je druga noga. Nova povreda. Dva mjeseca , naravno nezvanicno.
-
fixer
#26692 Re: FC Barcelona
Javnost ce se napiti krvi svima u klubu.skenderija04 wrote:Ovo je druga noga. Nova povreda. Dva mjeseca , naravno nezvanicno.
- skenderija04
#26693 Re: FC Barcelona
Hoce. To je istina. Jedina sreca su rezultati i pauza od 15 dana.fixer wrote:Javnost ce se napiti krvi svima u klubu.skenderija04 wrote:Ovo je druga noga. Nova povreda. Dva mjeseca , naravno nezvanicno.
-
Madrid
#26694 Re: FC Barcelona
Ma da je Messi zdrav i u pravoj formi pitao bih te, ovako Valdez mora svaku drugu bit igrac utakmiceskenderija04 wrote:Dvije pozitivne stvari
- Nema tolike zavisnosti o Messiju
- SaNsEo
#26695 Re: FC Barcelona
na nekim forumima se nagadza da je ova "povreda" i zamjena veceras izmisljena da nemora da ide u USA i da moze da malo odmori ovi 14 dana ... ako je istina onda dobar spin
i foliraza ali vidjecemo
- skenderija04
#26696 Re: FC Barcelona
Pa to mu je i posao. Izvadi dvije na svakoj tekmi ali mu ne pucaju 15 puta. Barcelona rjesava gostujuce utakmice poprilicno lako sto prosle godine nije bio slucaj. Liga je za sada perfektna: bez poraza,najvise datih najmanje primljenih a Messi odsutan. Druga stvar je ta sto ja ne uzivam u igri.Madrid wrote:Ma da je Messi zdrav i u pravoj formi pitao bih te, ovako Valdez mora svaku drugu bit igrac utakmiceskenderija04 wrote:Dvije pozitivne stvari
- Nema tolike zavisnosti o Messiju
-
Crvena Tifoza
#26697 Re: FC Barcelona
SaNsEo wrote:na nekim forumima se nagadza da je ova "povreda" i zamjena veceras izmisljena da nemora da ide u USA i da moze da malo odmori ovi 14 dana ... ako je istina onda dobar spini foliraza ali vidjecemo
Ovo je najbliže istini
-
Kontra__
#26698 Re: FC Barcelona
Sve vrijeme kontam otkud onolika voda na terenuskenderija04 wrote:Imali su najezdu nekakvih baja. Posuli su ga pijeskom ali fol je sto su ga ofarbali u zelenoAdoxxx wrote:onaj travnjak pun pijeska, sta je ono onako![]()
Znalo se i prije tekme. Betis nije sumnjiv da bi to radio namjerno.
-
5 0 5
#26699 Re: FC Barcelona
Cijela utakmica, betis-barcelona 1:4 torrent
-
Crvena Tifoza
#26700 Re: FC Barcelona
Isti samKontra__ wrote:Sve vrijeme kontam otkud onolika voda na terenuskenderija04 wrote:Imali su najezdu nekakvih baja. Posuli su ga pijeskom ali fol je sto su ga ofarbali u zelenoAdoxxx wrote:onaj travnjak pun pijeska, sta je ono onako![]()
Znalo se i prije tekme. Betis nije sumnjiv da bi to radio namjerno.nisam skont'o da je pijesak, vec samo vidim da nesto pljusne kad udari lopta jace od zemlju, kontam voda...