Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#26651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Oklen ona? Pa, kao što reče jedan forumaš, sa kojim se uglavnom ne slažem, dok se mi bavimo Šamardžijinim tweetovima, Smućko nam ga zavlači s leđa.
Samer Tajm, when the ubleha is easy.
Samer Tajm, when the ubleha is easy.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jeko ova Kučukča 
- Corto Maltese
#26653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JoseMujica wrote:jeko ova Kučukča

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26654 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Spisateljica" "Ja mahaluša"JoseMujica wrote:jeko ova Kučukča
Ipak, napravila je takvu promidžbu knjige da znam 4 osobe koje su letile da kupe, očekuju
i u najmanju ruku, stil i kvalitet Hemona. Pročitah.... moja komšinica sa trećeg bi bolje napisala nekoliko priča.
Last edited by KatarinaKosaca on 04/08/2015 18:34, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#26655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
aaaa pa ova je kapacitet...ćudo nije ministrica kulture
- KatarinaKosaca
#26656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A prva do premijera čuvena opozicionarka Tanović-Mikulec.. fakat ublehe na kvadrat. Nego hoće li se više izjasniti, gdje su vlast, gdje opozicija, gdje uzimaju ministarske plaće, gdje ne, gdje su koalicioni, gdje nisu. Hoće li išta reći itko iz ove stranke koja je dobila puno glasova kritizirajući , sa pravom naravno, ublehe i promovirajući transparentnost, pravdu i poštenje?Maystor wrote:Ubleha odrađuje posao maestralno. Dok je pažnja javnosti fokusirana na Suljagine ispade (smišljeno!), plejada hohštaplera i kretena iz DFa ulijeće u UO, NO itd.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ka ... /150804090
- It_is_a_Leclerc
#26657 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislio sam da mi se, nakon Države za Hamdiju Lipovaču, nikad neće više gaditi činjenica da imam biračko pravo. A onda sam glasao za DF. Bolje da sam taj dan pržio kestene, nego išao dati podršku ovim drkađonđama, nasilnicima i prevarantima.
Ima li, zaboga, iko ko se alkoholiše sa rukovodstvom DF-a da nije dobio posao u Parlamentu BiH ?
Ima li, zaboga, iko ko se alkoholiše sa rukovodstvom DF-a da nije dobio posao u Parlamentu BiH ?
- JoseMujica
#26658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vrlo je jednostavno...opozicija su na tviteru i fejzbuku i kad se pišu saopštenja...inače su vlast mimo toga
baš se ponašaju ko mulac što je našo ružnu trebu da prazni jaja...drago mu umočit dok uzmogne a ofirno mu da ga vide sa njom
baš se ponašaju ko mulac što je našo ružnu trebu da prazni jaja...drago mu umočit dok uzmogne a ofirno mu da ga vide sa njom
-
Saka
#26659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JoseMujica wrote:baš se ponašaju ko mulac što je našo ružnu trebu da prazni jaja...drago mu umočit dok uzmogne a ofirno mu da ga vide sa njom
- KatarinaKosaca
#26660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je još licemjernije od onoga "Najveća pobjeda od 1945" do "Mi smo dobili samo 17%".JoseMujica wrote:vrlo je jednostavno...opozicija su na tviteru i fejzbuku i kad se pišu saopštenja...inače su vlast mimo toga
- Maystor
#26661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa sad, da budemo iskreni, Dr. Emira Tanović je ubjedljivo najbolji (rekao bih i jedini) kadar iz ove kantonalne lige DF-a. Reference ima, vidjećemo šta će uraditi. Ovo ostalo, počev od Rešidata pa do ove balavurdije koju su članstvom u UO i NO nagradili za lijepljenje predizbornih plakata, mene navodi na samo jednu misao: "vratite nam Maršala Essa!".KatarinaKosaca wrote:A prva do premijera čuvena opozicionarka Tanović-Mikulec.. fakat ublehe na kvadrat. Nego hoće li se više izjasniti, gdje su vlast, gdje opozicija, gdje uzimaju ministarske plaće, gdje ne, gdje su koalicioni, gdje nisu. Hoće li išta reći itko iz ove stranke koja je dobila puno glasova kritizirajući , sa pravom naravno, ublehe i promovirajući transparentnost, pravdu i poštenje?Maystor wrote:Ubleha odrađuje posao maestralno. Dok je pažnja javnosti fokusirana na Suljagine ispade (smišljeno!), plejada hohštaplera i kretena iz DFa ulijeće u UO, NO itd.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ka ... /150804090
- JoseMujica
#26662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
drugi put danas moram "kad sam ja reko" plakačete vi za Essom a.s. kod kojeg je sve transparentno bilo, dok vas uzjaše Hanka aka Esso s mindžom...ćoke to mućki rade 
- KatarinaKosaca
#26663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Više sam se referirala na to da funkcioner DF-a nekoga naziva SDA kujom, dok ministrica DF-a stoji prva do funkconera SDA, a ne na njene reference. Za nju, neću da se izjašnjavam, znam da je loš čovjek, što ne znači da ne može biti dobra ministrica. Nego je moja poanta bila u tome jesu li vlast ili opozicija i gdje i kako i kuda?Maystor wrote:Pa sad, da budemo iskreni, Dr. Emira Tanović je ubjedljivo najbolji (rekao bih i jedini) kadar iz ove kantonalne lige DF-a. Reference ima, vidjećemo šta će uraditi. Ovo ostalo, počev od Rešidata pa do ove balavurdije koju su članstvom u UO i NO nagradili za lijepljenje predizbornih plakata, mene navodi na samo jednu misao: "vratite nam Maršala Essa!".
@Jose Muijca je ipak, dao, vrlo ilustrativan odgovor
- skupljac_zeljeza
#26664 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako je ona, neka je. Dosta nam je na TV-u više Majkićki, a ružnije i gluplje od nje.KatarinaKosaca wrote: "Spisateljica" "Ja mahaluša"![]()
![]()
![]()

-
sandra01
#26665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kuces ruzniju od ove grom te opalioskupljac_zeljeza wrote:Ako je ona, neka je. Dosta nam je na TV-u više Majkićki, a ružnije i gluplje od nje.KatarinaKosaca wrote: "Spisateljica" "Ja mahaluša"![]()
![]()
![]()
- skupljac_zeljeza
#26666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne gledaš ti nju Sandra muškim očima.sandra01 wrote: Pa kuces ruzniju od ove grom te opalio
-
StupskaBitanga
#26667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Direktor pozorišta Deen
Može?
Može?
- skupljac_zeljeza
#26668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako će ona ostati Predsjednica NO, onda može Deen za direktora. Iz porodice je sa političkim backgroundom.StupskaBitanga wrote:Direktor pozorišta Deen
Može?
-
StupskaBitanga
#26669 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjerovatno nije daleko od istineskupljac_zeljeza wrote:Ako će ona ostati Predsjednica NO, onda može Deen za direktora. Iz porodice je sa političkim backgroundom.StupskaBitanga wrote:Direktor pozorišta Deen
Može?
- Ned071
#26670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel ova kokos kurdzuk butdzuk fakat df kadar?
- JoseMujica
#26671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
skupljac_zeljeza wrote:Ako je ona, neka je. Dosta nam je na TV-u više Majkićki, a ružnije i gluplje od nje.KatarinaKosaca wrote: "Spisateljica" "Ja mahaluša"![]()
![]()
![]()
ovo im i jes mjera.....cedevitari su svakako populistićki šund što se upire nosom u oblake
-
sandra01
#26672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
skupljac_zeljeza wrote:Ne gledaš ti nju Sandra muškim očima.sandra01 wrote: Pa kuces ruzniju od ove grom te opalio
Jadan ne bio ,jesi li ti nju ikada u zivotu vidio uzivo?
- Better Man
#26673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Žena je nekad pisala za novine Ljiljan. Tekstove koje je ona tada pisala su bili najgori oblik fašizma, rasizma itd. Jadna država gdje ona neko i nešto u kulturi.Corto Maltese wrote:Od opozicije, bolje pozicije nema:
"Za predsjednicu NO Javne ustanove Narodno pozorište na period do kraja mandata već imenovanog nadzornog odbora ove ustanove, odnosno do 28.05.2017.godine imenuje se Indira Kučuk – Sorguč."
- Reisova
#26674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hm, da.It_is_a_Leclerc wrote:Mislio sam da mi se, nakon Države za Hamdiju Lipovaču, nikad neće više gaditi činjenica da imam biračko pravo. A onda sam glasao za DF. Bolje da sam taj dan pržio kestene, nego išao dati podršku ovim drkađonđama, nasilnicima i prevarantima.
Stvarno su ogromno razočarenje, takav diletizam još nije zapamćen na našim prostorima, a konkurencija je ogromna.
- AntiKrist
#26675 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
MILFACA,ja bi njoj zapapricio pa nek vicu sta hoce ,inace ima bas usta za blow joba:D