Koliki si trimi?
Imam ja crnu, lezi godinama, al fino upakovana, u xl...
Javi ako odgovara.
Da si malo manji mogo sam ti ja svoju prodat.....taman se pocela ono malo izlizavat, ono kako treba.....i da smb je sa uloskom sasomange oridzinal us
Moze li gdje u Sarajevu, ili online? Nisam nikad uzimao pa ne znam, a i pitanje je usluga prijatelju koji nije tu trenutno, pa me zamolio da mu vidim karte.
U prodavnicama metražne robe, ako ti treba za kostim za noć vještica eno u Bingu izbacili nekakve krpice imaš katalog pa prelistaj.
Gledao sam u dvije, ali sve su neki debeli materijali. Trebalo bi mi nesto tanje, odnosno sto lakse. U Bingu losa ponudasuspect_zero wrote: ↑23/10/2022 00:09U prodavnicama metražne robe, ako ti treba za kostim za noć vještica eno u Bingu izbacili nekakve krpice imaš katalog pa prelistaj.
amunike wrote: ↑21/10/2022 14:53 gdje kupiti neku ''izolacijsku ploču'' koja bi se stavila iza kamina na drva u stanu? Zid iza je jako tanak i pojavljuju se pukotine od prevelike toplote koju siri kamin. Nesto ovako ili slično
https://www.bauhaus.hr/zastitne-ograde- ... p/13490442
Sanny Genny ili kako vec u Papagajcispree wrote: ↑23/10/2022 12:11Gledao sam u dvije, ali sve su neki debeli materijali. Trebalo bi mi nesto tanje, odnosno sto lakse. U Bingu losa ponudasuspect_zero wrote: ↑23/10/2022 00:09
U prodavnicama metražne robe, ako ti treba za kostim za noć vještica eno u Bingu izbacili nekakve krpice imaš katalog pa prelistaj.
. Možda i ja seruckam. Hvala svakako
.
Hvala. Odem sutra
Jest, fulila sam
kako si napisala mislio sam da su se pojavile neke kineske kopije