sabina1 wrote:U Novom Sarajevu su se prepolovili sa 6 na 3, Centar također , Stari grad - Stojnići , USK u koaliciji sa SDA , DF ne može biti reprezentativan više bilo kome. Pretpostavljam da će SDP "progutati" ostatke ove organizacije.Control panel wrote:Maystor wrote:Ovaj izbor je poraz, ne više stranaka "ljevice", već onoga što nazivamo demokratija, pa ako hoćete i dostojanstva ljudi koji još uvijek žive u ovom koncetracionom logoru. Afera "dva papka" je dobila svoj nastavak, danas su to Stojnić i Miladin, sutra neki novi likovi itd.
Da je ovo bar nalik na državu, ovaj izbor bi trebalo osporiti sudskim putem, jer je očigledno nastao na političkoj korupciji.
Čestitam NS što su ostali principijelni i što, za razliku od drugih stranaka ove koalicije, nisu imali nijednog papka u svojim redovima. Takvu stranku treba podržati na sljedećim izborima, iako ne sumnjam da će se opet naći neka nova dva papka. #SDAforever
miladin je bio baksis.
volju biraca su izadali stojnic, srdic, mira juric, a miladin se kasnije prikljucio.
u potpunosti podrzavam da ga SDP izbaci iz partije. naravno steta se nece moci popraviti, ali da bude poruka za druge, a SDP nikad, izlkeda, nece nauciti iz prethiodnih gresaka u svojoj kadrovskoj politici. mislio sam da od SDP nema gori ko moze pogrijesiti u procjeni ljudi, kad dodje DF.
DFovi ljudi su za nepovjerovati.
prakticno ta stranka kao da vise ne postoji. ima li da su ijednog zastupnika tj vijecnika zadrzali.
Sa Suljagićem i Reufom na čelu GS-a , SDP će biti prinuđen da bira između njih ili NS-a na predstojećim izborima.
Iskreno se nadam da će se GS riješiti njih dvojice a ostati realtivno bitan politički faktor.
Gotovo sam sigurna u izbor SDP-a.
Pozdrav.
nemamo mi toliko zivota, a ni izbri nisu svaki dan. sad valja ovo trpiti 4 godine.