radostan dan wrote:Čedomir Jovanović spašava Obrenovčane kao ronilac!
Čedomir Jovanović, lider LDP, od jutros pomaže u akcija spasavanja Obrenovčana. Jovanović je poznat kao ekstremni sportista i strastveni ronilac.
Lider LDP namerava da ostane u Obrenovcu sve dok traje akcija spasavanja! Tokom dana učestvovao je u spasilačkim akcijama!
čisto da se zna, i od vučića ima jači...
Dešavanja u Srbiji
-
kakavdanakneiskustvu
#26626 Re: Dešavanja u Srbiji
- Sezam
#26627 Re: Dešavanja u Srbiji
Psihopata.Grover wrote:
-
Juvelandia
#26628 Re: Dešavanja u Srbiji
Može se malo dobit dojam kako bi on izgledao prilikom ubijanja 100 muslimana sto je davno zaprijetio, da stvar bude gora udjes na FB a dosta Bosanaca ovdje u Tuzli ga opisuje kao "ljudeskaru", povraća mi se.
-
kakavdanakneiskustvu
-
radostan dan
#26630 Re: Dešavanja u Srbiji
ovdje blizu šetališta mi živi najbliža rodbina...

šteta što slika nije šira...tek bi se tad vidjelo koja je to masa vode...jer je sava tu mnogo veća od npr drine...i zamisli sad koja je to sila da digne nivo iznad zadnjeg reda.
a šetalište je namjenski napravljeno kao bedem od savskih poplava...znači ako pređe, bukvalno je u centru mitrovice. i to bi bilo nezabilježeno...osim kad je bilo panonsko more...aL nije bilo hroničara tad.

šteta što slika nije šira...tek bi se tad vidjelo koja je to masa vode...jer je sava tu mnogo veća od npr drine...i zamisli sad koja je to sila da digne nivo iznad zadnjeg reda.
a šetalište je namjenski napravljeno kao bedem od savskih poplava...znači ako pređe, bukvalno je u centru mitrovice. i to bi bilo nezabilježeno...osim kad je bilo panonsko more...aL nije bilo hroničara tad.
- Johnzy
#26631 Re: Dešavanja u Srbiji
Umro Dobrica Ćosić
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/466172 ... rica-Cosic
Iza njega jedino dobro što će ostati je zađubreno grobno mesto. Neka mu je laka zemlja i težak pakao.
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/466172 ... rica-Cosic
Iza njega jedino dobro što će ostati je zađubreno grobno mesto. Neka mu je laka zemlja i težak pakao.
-
radostan dan
#26632 Re: Dešavanja u Srbiji
umro dobrica ćosić.
-
Straza
#26633 Re: Dešavanja u Srbiji
Krepalo krme Dobrica Ćosić
Krme koje je direktno odgvorno za desetine hiljada poginulih i milione unesrecenih
Srpski književnik, akademik i bivši predsednik SRJ Dobrica Ćosić preminuo je danas u Beogradu u 93. godini.
Ćosić je bio bio prvi predsednik Savezne Republike Jugoslavije od 1992. do 1993. U mladosti je bio komunista, a u Drugom svetskom ratu se borio u redovima partizana, što je kasnije bila inspiracija za njegov književni opus.
Od kraja 1960-ih počinje da se suprotstavlja Titovoj politici, pre svega nezadovoljan ustavnim preuređenjem SFRJ, zbog čega je i postao jedan od najpoznatijih političkih disidenata.
Krajem 1980-ih je jedan od predvodnika i ideologa srpskog nacionalističkog pokreta u tadašnjoj Jugoslaviji, kao i pristalica Slobodana Miloševića, s kojim se razišao sredinom 1990-ih.
Krme koje je direktno odgvorno za desetine hiljada poginulih i milione unesrecenih
-
radostan dan
#26634 Re: Dešavanja u Srbiji
jahh...još jedno sedam miliona, i rahat si...
- ultima_palabra
#26635 Re: Dešavanja u Srbiji
Loš pisac koji je manjak talenta kompenzovao nacionalističkim idejama... nažalost, tlo je apsorbovalo svo đubrivo koje je izbacio.
- area51
#26636 Re: Dešavanja u Srbiji
I narkomani se oglasili,kurava u svom pravom svijetlu
http://www.pressonline.rs/info/drustvo/ ... rbija.html
- Edin H.
#26637 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobrica je odlican pisac ultima, druga stvar je sada kakav je bio kao covjek.ultima_palabra wrote:Loš pisac koji je manjak talenta kompenzovao nacionalističkim idejama... nažalost, tlo je apsorbovalo svo đubrivo koje je izbacio.
-
kakavdanakneiskustvu
#26638 Re: Dešavanja u Srbiji
area51 wrote:I narkomani se oglasili,kurava u svom pravom svijetlu
nije baš ona normalna
- Edin H.
#26639 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovu malo prenosi ko' lakijakakavdanakneiskustvu wrote:area51 wrote:I narkomani se oglasili,kurava u svom pravom svijetlu
nije baš ona normalna
- Paranoid
#26640 Re: Dešavanja u Srbiji
Nakon crkavanja autora izjave:
...."Laž je vid Srpskog patriotizma i potvrda urođene inteligencije"....,
morala bi se sad već malo korigovati, obzirom su kursevi "opismenjavanja" iz EU, valjda ipak dali neke rezultate u Srbiji.
Ipak je sunce bar u BiH danas zasjalo.
...."Laž je vid Srpskog patriotizma i potvrda urođene inteligencije"....,
morala bi se sad već malo korigovati, obzirom su kursevi "opismenjavanja" iz EU, valjda ipak dali neke rezultate u Srbiji.
Ipak je sunce bar u BiH danas zasjalo.
-
radostan dan
#26641 Re: Dešavanja u Srbiji
bilja, politička ikona na ovom pdf-u, a i šire...
navedeno je ništa naspram ove -šljage-, što joj zalijepi jedna novinarka...pročitajte...divan odgovor svima onima koji su in, moderni, postmoderni, tako urbani, samosvjesni und ostalo pride...
navedeno je ništa naspram ove -šljage-, što joj zalijepi jedna novinarka...pročitajte...divan odgovor svima onima koji su in, moderni, postmoderni, tako urbani, samosvjesni und ostalo pride...
Novinarka Pinka zapalila Fejsbuk odgovorom Biljani Srbljanović
Biljana Srbljanović je bila veoma aktivna na Tviteru u toku izborne noći, kada je komentarisala sve živo, a akcenat je bio na izgledu političara, reportera i drugih osoba koje su se pojavili na malim ekranima.
Mešutim, u bujici tvitova, izdvojio se jedan, u kojem je direktno izvređala fizički izgled novinarke, piše Story.rs.
- Izveštačica Pinka iz kraljeva je imala tešku noć i dugogodišnji problem sa paradontozom - napisala je Biljana, ali uskoro je usledio javni odgovor pomenute novinarke Marijane Stevanović na Facebook-u.
Pismo presimo u celosti:
Otvoreno pismo Biljani Srbljanović
Poštovana gđo Biljana,
Najpre da Vam zahvalim što ste minut svog života, pažnje i vremena u izbornoj noći uložili u gledanje dnevnika TV Pink, za koju, to naravno niste primetili, radim već sedam godina.
Takođe sam Vam veoma zahvalna što se niste osvrnuli na to što govorim, kako to radim i koliko sam u tom delu suštine bila profesionalna, već samo na to kako izgledam.
Valjda je ta građanska Srbija (kojoj Vi po izgledu pripadate, of kors) ustrojena tako da joj sve osim skupih krpica kida živce, da joj sve osim generalskog porekla izaziva prezir i da ima sva prava ovoga sveta da vređa one koje smatra nižim oblikom ljudskog postojanja.
Vaš pravo da tako mislite, mislim se ja, ali i moje pravo da Vam skrenem pažnju koliko me je sramota baš zbog Vas, da, da, zbog Vas.Prevideli ste nekoliko činjenica. U stvari, njima se niste ni bavili. Prva, u građanskom društvu nije primereno pljuvati i postavljati dijagnoze bez da ste se suštinski bavili problemom, da ne kažem, mojim izgledom i delom. Intelektualci to jednostavno ne rade, ali Vi smatrate da ste iznad toga, pa Vam se može.
Druga, kao osoba koja se dugo bavi javnim poslom i predstavlja se kao neko ko razume suštinu medija, prevideli ste činjenicu da izgled pred kamerama u najvećem procentu zavisi od dobre šminke, dobrog svetla i tehničkih mogućnosti za snimanje.
Takođe, morali ste da znate da posle dvanaestočasovnog izveštavanja sa terena čak i najbolje našminkani i obučeni i lepi po Vašoj meri deluju umorno. Ne, nije to jedna neprospavana noć, slažem se, mnogo ih je, ali to Vas ne zanima. Vi ste lepi i pametni, uvek odmorni i sjajno našminkani i to je dobro. Građanska Srbija kojoj pripadate ne zna za probleme i u tome se sa Vama slažem.
Biljana Srbljanović najpre izvređala "izveštačicu" Pinka
Treća, nemam parodontozu, valjda moj zubar to zna bolje od Vas. Ali imam ožiljak iznad usne, već deset godina, otkad sam od tadašnjeg muža dobila batine, kao što ih svaka treća žena u Srbiji u kojoj ne živite dobija svaki dan.
Naravno da sam nasilnika napustila, naravno da nije osuđen, naravno da sam ostala samohrana majka, naravno da radim više poslova da bih izdržavala i školovala decu, naravno da mi plata kasni po nekoliko meseci, naravno da znam i ko sam i kako izgledam. Naravno da mi Vaše mišljenje o tome neće promeniti život, ali je poražavajuća stvar za sve žene u ovoj zemlji da im se Vi, na ovaj način, podsmevate, ne vodeći računa da osim kose, šminke, zuba, sisa, dupeta, garderobe, sve te žene imaju i žive život Vama nepoznat i često daleko teži nego što možete i da zamislite.
Poštovana gđo Biljana, neću zbog ovoga prestati da pratim ono što radite, jer sam vaspitana u duhu prava na različito mišljenje bez vređanja i omalovažavanja. I intelektualka sam, koliko god se Vama to činilo smešnim, jer ne mislim da me mržnja čini boljom. U tome se, bez obzira na diplome visokih škola, kavijar i skupe cipele, suštinski razlikujemo.
S poštovanjem,
Novinarka TV Pink iz Kraljeva
- Sezam
#26642 Re: Dešavanja u Srbiji
Pitanje da li ce ono pseto genocidno i u pakao primiti.
- Banksy
#26643 Re: Dešavanja u Srbiji
biljanu-srbljanovic-prezire-cela-srbija i bez ovoga ... Kao inače je vole, al' ovdje ih je ''baš razočarala'', ccc ...kakavdanakneiskustvu wrote:nije baš ona normalnaarea51 wrote:I narkomani se oglasili,kurava u svom pravom svijetlu
Ne vidim ovdje ništa uvredljivo i skandalozno. Kiša pljušti, sve pliva, žena napisala: doplivajte na promociju, i, šta?
Van konteksta velikosrpskih epskih trabunjanja, Ćosić je osrednji pisac čije djelo prosječan čitatelj ne bi ni znao da ga nije stavilo u lektire. Osim Daleko je sunce, koju smo zaboravili čim smo je (po zadatku) pročitali, zna li neko neku njegovu knjigu, neki hit roman s velikom nakladom prije nego je počeo srbovati? Ja ne.
-
kakavdanakneiskustvu
#26644 Re: Dešavanja u Srbiji
Banksy wrote:biljanu-srbljanovic-prezire-cela-srbija i bez ovoga ... Kao inače je vole, al' ovdje ih je ''baš razočarala'', ccc ...kakavdanakneiskustvu wrote:nije baš ona normalnaarea51 wrote:I narkomani se oglasili,kurava u svom pravom svijetlu
Ne vidim ovdje ništa uvredljivo i skandalozno. Kiša pljušti, sve pliva, žena napisala: doplivajte na promociju, i, šta?
Van konteksta velikosrpskih epskih trabunjanja, Ćosić je osrednji pisac čije djelo prosječan čitatelj ne bi ni znao da ga nije stavilo u lektire. Osim Daleko je sunce, koju smo zaboravili čim smo je (po zadatku) pročitali, zna li neko neku njegovu knjigu, neki hit roman s velikom nakladom prije nego je počeo srbovati? Ja ne.
ljudi ginu,ostaju bez sve imovine i u toj i takvoj situaciji se nije pristojno zezati sa ovakvim komentarima i pozivima u galerije
-
radostan dan
#26645 Re: Dešavanja u Srbiji
imaš direktan kontakt, ili naslućuješ iz medija?Pitanje da li ce ono pseto genocidno i u pakao primiti.
- Havatar
#26646 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovom textu ti ima i dva - tri mjeseca. Jel to hoces da nas potrujes stavljajuci nam tako bajate vijestiradostan dan wrote:bilja, politička ikona na ovom pdf-u, a i šire...
Biljana Srbljanović je bila veoma aktivna na Tviteru u toku izborne noći, kada je komentarisala sve živo, a akcenat je bio na izgledu političara, reportera i drugih osoba koje su se pojavili na malim ekranima.
Mešutim, u bujici tvitova, izdvojio se jedan, u kojem je direktno izvređala fizički izgled novinarke, piše Story.rs.
- Izveštačica Pinka iz kraljeva je imala tešku noć i dugogodišnji problem sa paradontozom - napisala je Biljana, ali uskoro je usledio javni odgovor pomenute novinarke Marijane Stevanović na Facebook-u.
Pismo presimo u celosti:
Otvoreno pismo Biljani Srbljanović
Poštovana gđo Biljana,
Najpre da Vam zahvalim što ste minut svog života, pažnje i vremena u izbornoj noći uložili u gledanje dnevnika TV Pink, za koju, to naravno niste primetili, radim već sedam godina.
Takođe sam Vam veoma zahvalna što se niste osvrnuli na to što govorim, kako to radim i koliko sam u tom delu suštine bila profesionalna, već samo na to kako izgledam.
Valjda je ta građanska Srbija (kojoj Vi po izgledu pripadate, of kors) ustrojena tako da joj sve osim skupih krpica kida živce, da joj sve osim generalskog porekla izaziva prezir i da ima sva prava ovoga sveta da vređa one koje smatra nižim oblikom ljudskog postojanja.
Vaš pravo da tako mislite, mislim se ja, ali i moje pravo da Vam skrenem pažnju koliko me je sramota baš zbog Vas, da, da, zbog Vas.Prevideli ste nekoliko činjenica. U stvari, njima se niste ni bavili. Prva, u građanskom društvu nije primereno pljuvati i postavljati dijagnoze bez da ste se suštinski bavili problemom, da ne kažem, mojim izgledom i delom. Intelektualci to jednostavno ne rade, ali Vi smatrate da ste iznad toga, pa Vam se može.
Druga, kao osoba koja se dugo bavi javnim poslom i predstavlja se kao neko ko razume suštinu medija, prevideli ste činjenicu da izgled pred kamerama u najvećem procentu zavisi od dobre šminke, dobrog svetla i tehničkih mogućnosti za snimanje.
Takođe, morali ste da znate da posle dvanaestočasovnog izveštavanja sa terena čak i najbolje našminkani i obučeni i lepi po Vašoj meri deluju umorno. Ne, nije to jedna neprospavana noć, slažem se, mnogo ih je, ali to Vas ne zanima. Vi ste lepi i pametni, uvek odmorni i sjajno našminkani i to je dobro. Građanska Srbija kojoj pripadate ne zna za probleme i u tome se sa Vama slažem.
Biljana Srbljanović najpre izvređala "izveštačicu" Pinka
Treća, nemam parodontozu, valjda moj zubar to zna bolje od Vas. Ali imam ožiljak iznad usne, već deset godina, otkad sam od tadašnjeg muža dobila batine, kao što ih svaka treća žena u Srbiji u kojoj ne živite dobija svaki dan.
Naravno da sam nasilnika napustila, naravno da nije osuđen, naravno da sam ostala samohrana majka, naravno da radim više poslova da bih izdržavala i školovala decu, naravno da mi plata kasni po nekoliko meseci, naravno da znam i ko sam i kako izgledam. Naravno da mi Vaše mišljenje o tome neće promeniti život, ali je poražavajuća stvar za sve žene u ovoj zemlji da im se Vi, na ovaj način, podsmevate, ne vodeći računa da osim kose, šminke, zuba, sisa, dupeta, garderobe, sve te žene imaju i žive život Vama nepoznat i često daleko teži nego što možete i da zamislite.
Poštovana gđo Biljana, neću zbog ovoga prestati da pratim ono što radite, jer sam vaspitana u duhu prava na različito mišljenje bez vređanja i omalovažavanja. I intelektualka sam, koliko god se Vama to činilo smešnim, jer ne mislim da me mržnja čini boljom. U tome se, bez obzira na diplome visokih škola, kavijar i skupe cipele, suštinski razlikujemo.
S poštovanjem,
Novinarka TV Pink iz Kraljeva
Last edited by Havatar on 18/05/2014 15:39, edited 1 time in total.
- Banksy
#26647 Re: Dešavanja u Srbiji
De ba, vani epski potop, žena rekla: doplivajte, i?kakavdanakneiskustvu wrote: ljudi ginu,ostaju bez sve imovine i u toj i takvoj situaciji se nije pristojno zezati sa ovakvim komentarima i pozivima u galerije
Napadaju je jer je u pitanju ona, ne zbog ''manjka saosjećanja''.
-
radostan dan
#26648 Re: Dešavanja u Srbiji
da ne budemo passe, i mi ćemo horski potvrditi - neeeeeee...Osim Daleko je sunce, koju smo zaboravili čim smo je (po zadatku) pročitali, zna li neko neku njegovu knjigu, neki hit roman s velikom nakladom prije nego je počeo srbovati? Ja ne.
-
radostan dan
#26649 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovom textu ti ima i dva - tri mjeseca. Jel to hoces da nas potrujes stavljajuci nam tako bajate vijesti
daaaaaa...
- Banksy
#26650 Re: Dešavanja u Srbiji
Stid i sram da ih bude ...radostan dan wrote:
...divan odgovor svima onima koji su in, moderni, postmoderni, tako urbani, samosvjesni und ostalo pride...