sumirprimus wrote:ha ne znam kako je nisam nikad probo, pa da dam sud.
ne znam ni sta je ono, lici ko da malo i mozga ima?

Kad si spomenuo, ima u jednoj aščinici pohovani mozak, mljac
Moderator: anex
Al od buta, vrata, rebara...to možesumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je
ma nisam neki moralista, moze care sve to, samo mi je nekako mozak imam kocnicu zescu, pocnem o tom kontat i neda mi se.ozibljnoTomahawk11 wrote:Al od buta, vrata, rebara...to možesumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je
Koja je razlika između buta i mozga? Osim što je ovo kao neka iznutrica, a but prva klasasumirprimus wrote:ma nisam neki moralista, moze care sve to, samo mi je nekako mozak imam kocnicu zescu, pocnem o tom kontat i neda mi se.ozibljnoTomahawk11 wrote:Al od buta, vrata, rebara...to možesumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je
Ko ono bez noge moze, al' bez mozga ne moze...sumirprimus wrote:ma ja licemjerno, dernes komplet zivotinju a ne mos mozga, al ja njoj suzu vidim kad mozak vidim jebga. do mene je.
gleda me ocima i place.i ne moze i bog
sumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je
Džigericasumirprimus wrote:ma ne mogu i tacka, licemjerno mozda i jest.sta cu. tako je kako je.
moonca wrote:zlo zlo wrote:što je ovo monikino gadno, meni lici na hladentinu neku, najgadnija stvar koju vidjela![]()
-- nemoj mi reci da to nikada nisi/kao i da nemas bash zelju da probash..
![]()
..
Amerikanac nebi pojeo dzigericu -kad bi umro.Tomahawk11 wrote:Džigericasumirprimus wrote:ma ne mogu i tacka, licemjerno mozda i jest.sta cu. tako je kako je.
polako ..polomit ces noge..zlo zlo wrote:moonca wrote:zlo zlo wrote:što je ovo monikino gadno, meni lici na hladentinu neku, najgadnija stvar koju vidjela![]()
-- nemoj mi reci da to nikada nisi/kao i da nemas bash zelju da probash..
![]()
..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Amerikanac" je presirok termin za takvu tvrdnju.moonca wrote:Amerikanac nebi pojeo dzigericu - kad bi umro.![]()
dok Jevreji se gushe..
![]()
Frišak liver, umacio se ko dijeteJohn Cleese wrote:"Amerikanac" je presirok termin za takvu tvrdnju.moonca wrote:Amerikanac nebi pojeo dzigericu - kad bi umro.![]()
dok Jevreji se gushe..
![]()
Pravi Amerikanci su, na primjer, to birvaktile jeli i termicki neobradjeno... dok im imigranti nisu potamanili bizone
https://www.youtube.com/watch?v=dPzeY9itfLE&t=4m45sTomahawk11 wrote:Frišak liver, umacio se ko dijeteJohn Cleese wrote:"Amerikanac" je presirok termin za takvu tvrdnju.moonca wrote:Amerikanac nebi pojeo dzigericu - kad bi umro.![]()
dok Jevreji se gushe..
![]()
Pravi Amerikanci su, na primjer, to birvaktile jeli i termicki neobradjeno... dok im imigranti nisu potamanili bizone![]()
![]()
Još samo u filmovima![]()
![]()
Imas li neki dobar recept za telece srce?mO k3 wrote:sumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je![]()
Vala mogu sve , telecje srce delux
grilstakasa wrote:Imas li neki dobar recept za telece srce?mO k3 wrote:sumirprimus wrote:nisam neki moralista, al tudji mozak ne mogu pojest. to mi je isto cojka kad bi jeo. ne nzam imam neki otklon. djeces tudji mozak jest bog te .do mene je![]()
Vala mogu sve , telecje srce delux
Spremi u petakstakasa wrote:Cuj tri dana mu stoji, pa sta cu jest do nedelje. Gledacu nesto na kasiku, odo trazit
mO k3 wrote:Spremi u petakstakasa wrote:Cuj tri dana mu stoji, pa sta cu jest do nedelje. Gledacu nesto na kasiku, odo trazit
![]()
tamo one sedmice cu ponovo srce spremiti pa postavim ...