Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:
ma ja........ajde malo izfilozofiraj da vidimo u cemu se to ja brukam!!!!! Mislim 2x tj. duplo vise ili 3x vise manje nebitno ali ajde da te cijem majstore!
Kao prvo, ne odbijaj našu titulu, a kao drugo, kad govorimo koliko ko ima titula, onda ćemo sve i spomenuti. Logično. Jesam u pravu? Jesam. Znači nije ni 2x, nego malo manje. Valjda razumiješ. Ne znam što sami sebi odbijate titulu iz bivše države, ali eto vaša stvar.
Hajde vozdra, pokušat ću izbjegavati ovu raspravu.
Cuj ne odbijaj?!!! Pa bolan nebio nije prvenstvo zavrseno do kraja i samo zahvaljujuci Pusini vama se upisala titula prvaka. Kako se godinu dana prije igrao play off. Sto bi to vi bili prvaci.....sto nije Posusje prvak koji je bio prvi u hrvatskoj grupi! Pa samo na takve nacine vi i mozete doci do titula.....
hrasno38 wrote:
ma ja........ajde malo izfilozofiraj da vidimo u cemu se to ja brukam!!!!! Mislim 2x tj. duplo vise ili 3x vise manje nebitno ali ajde da te cijem majstore!
Kao prvo, ne odbijaj našu titulu, a kao drugo, kad govorimo koliko ko ima titula, onda ćemo sve i spomenuti. Logično. Jesam u pravu? Jesam. Znači nije ni 2x, nego malo manje. Valjda razumiješ. Ne znam što sami sebi odbijate titulu iz bivše države, ali eto vaša stvar.
Hajde vozdra, pokušat ću izbjegavati ovu raspravu.
Cuj ne odbijaj?!!! Pa bolan nebio nije prvenstvo zavrseno do kraja i samo zahvaljujuci Pusini vama se upisala titula prvaka. Kako se godinu dana prije igrao play off. Sto bi to vi bili prvaci.....sto nije Posusje prvak koji je bio prvi u hrvatskoj grupi! Pa samo na takve nacine vi i mozete doci do titula.....
Pa ja, ne odbijaj. Tako je, kako je koliko god se to tebi ne sviđalo.
Ovo oko Posušja ti ne bih objašnjavao. Već se govorilo o tome, mrsko mi pisati. A i možeš sam zaključiti ili malo proguglaj.
Čuj samo vi na takve načine možete doći do titula. Jest ti ovo djetinjasta rečenica.
Eh evo ga da se prijavim. Utakmica ko utakmica.Nemam nekih očekivanja. Nadam se stabilnom vremenu čisto da se teren koliko toliko oparavi a evo ide stabilizacija u ovoj hefti. Možda bude remi.
Jah eto, bio bi belaj sirih razmjera... Kad se nisu "poklali" onda kad je sve izmijesano bilo na sjeveru i ispred stadiona, nece nikad.
Mislim na neku opsu makljazu, a pojedinacnih fajtova i manjih grupa i grupica po gradu vazda ima.
BHF_Manijak wrote:Jah eto, bio bi belaj sirih razmjera... Kad se nisu "poklali" onda kad je sve izmijesano bilo na sjeveru i ispred stadiona, nece nikad.
Mislim na neku opsu makljazu, a pojedinacnih fajtova i manjih grupa i grupica po gradu vazda ima.