..pistachio -par kapljica ....zlo zlo wrote:a tvoje ulje?moonca wrote:ne postoji zdrava masnoca....
..ma ulja su ok u normnalnim kolicinama, ali ovo salo ... je ubica..
Moderator: anex
..pistachio -par kapljica ....zlo zlo wrote:a tvoje ulje?moonca wrote:ne postoji zdrava masnoca....
Lutka draga..moonca wrote:
Šteta. Šta će ostati od okusa?moonca wrote:super-- preko noci da se ohladi i onda kasikom skinuti i baciti masnocu koja suzava krvne sudove...shandrprcSA wrote:nista bez domace supe

ka'e mesar,tele jos jutros trcalo za kravomsumirprimus wrote:Ovaj komad samo sto ne mukne
krem supica,kolaci,pire,peceno,kuhano...ma na sve nacine je superinsomnia78 wrote:A jedetel “patate douce”
a pusenje?moonca wrote:
i da se zuti k'o dukatshandrprcSA wrote:nista bez domace supe
ka(v)urmamoonca wrote:Ne mislim da ste toliko u opasnosti- probam ja sve sto se nudi i nakon toga odlucim - jel vrijedno jesti..![]()
Odem po podne u jednu delikatesnu radnju i kupim ovo--zadnji put sam jela ...huh uma i godina...
..hadzinicasa wrote: ka(v)urma
zlo zlo wrote:što je ovo monikino gadno, meni lici na hladentinu neku, najgadnija stvar koju vidjela![]()
stavi ona koju kapljicu ulja pa bude dobrozlo zlo wrote:što je ovo monikino gadno, meni lici na hladentinu neku, najgadnija stvar koju vidjela![]()
Kaurma nije s kmretinom a bgm ni pačetinommoonca wrote:..hadzinicasa wrote: ka(v)urma--lici na kaurmu--ako mislimo na isto-iznutrice i ostalo...
![]()
..ovo je jako ukusno i masno...
Ubilo se za kakav horor filmzlo zlo wrote:što je ovo monikino gadno, meni lici na hladentinu neku, najgadnija stvar koju vidjela![]()