telemach ima bolji download a logosoft uploadPhantasy wrote:Ko ima brzi internet u najskupljem paketu Logosoft ili Telemach?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Radar71
#26601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#26602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najskuplji paket Quatro+ u okviru Logosoft ponude košta 85 KM + PDV i uključuje internet brzine 60/6 Mbps, dok u ponudi Telemacha najskuplji paket bez telefona je Duo Net Grande Extra i uključuje internet od 120/5 Mbps, a košta 79,90 KM (sa uključenim PDV-om i mjesečnom pretplatom za kablovsko održavanje).Phantasy wrote:Ko ima brzi internet u najskupljem paketu Logosoft ili Telemach?
A najskuplji paket u ponudi Telemacha koji uključuje sve usluge je Trio Grande Premium, u kojem dolazi internet brzine 120/5 Mbps i košta 89,90 KM (sa uključenim PDV-om i mjesečnom pretplatom za kablovsko održavanje).
Last edited by crnivrag on 12/01/2016 22:26, edited 1 time in total.
- ElRe
#26603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I u CG nalozeno United Mediji da omoguci SK svim operatorima po jednakim uslovima. Imaju 45 dana da reaguju.
Kako su ih vec zaustavili zbog nelegalnog polaganja kablova po stubovima EP, (EP im je poskidala kablove) vidjecemo kako ce ovdje proci. Mada imaju jake protivnike (T-Com, tj Djukanovic i MTEL).
Kako su ih vec zaustavili zbog nelegalnog polaganja kablova po stubovima EP, (EP im je poskidala kablove) vidjecemo kako ce ovdje proci. Mada imaju jake protivnike (T-Com, tj Djukanovic i MTEL).
- MTV
#26604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kolika je novcana kazna ako nedaju drugima SK u CG?
-
Phantasy
#26605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li Telemach pokriva Maltu?
- semirsar
#26606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+PDVcrnivrag wrote:Najskuplji paket Quatro+ u okviru Logosoft ponude košta 85 KM i uključuje internet brzine 60/6 Mbps, dok u ponudi Telemacha najskuplji paket bez telefona je Duo Net Grande Extra i uključuje internet od 120/5 Mbps, a košta 79,90 KM.Phantasy wrote:Ko ima brzi internet u najskupljem paketu Logosoft ili Telemach?
A najskuplji paket u ponudi Telemacha koji uključuje sve usluge je Trio Grande Premium, u kojem dolazi internet brzine 120/5 Mbps i košta 89,90 KM.
-
DON_eARL
#26607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje god ima HS, HKB i M&H uskoro će biti isti paketi kao i na Telemachu. Kažu da su korisnici sa Ilidže i Stupa već u mogućnosti da potpišu nove ugovore...
-
immortalwmostar
#26608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet primjetan pad brzine u udarnom terminu,samo u manjim srazmjerima nego prije,biti ce kako je malo linija promjenjena pa ima mali poboljsanja.
- dječak sa šibicama
#26609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za par dana pocinju potpisivati ugovore/pustati signal i u Starom gradu, zbog lose infrastrukture pretpostavljam navodno ce proces potrajati i mjesec dana, za neke mahale.DON_eARL wrote:Gdje god ima HS, HKB i M&H uskoro će biti isti paketi kao i na Telemachu. Kažu da su korisnici sa Ilidže i Stupa već u mogućnosti da potpišu nove ugovore...
Ali krenulo je.
-
channel10
#26610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
channel10 wrote:Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
-
doff
#26611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel misliš nešto kao tvviet?channel10 wrote:channel10 wrote:Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
-
channel10
#26612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim na nesto kao Netflix, samo da ima programa sa našeg govornog područja, sportskih kanal i da je sve sigurno bez stopanja. Znaci plati i gledaj i da otkačim ove naše hahare.
Ako treba kupiti i resiver, uplatiti godišnju pretplatu i samo ja da obezbijedim net. Nesto slicno plaćanju našim ljudima koji ti putem neta šalju šifru i signal gdje imaš more kanala.
Ako treba kupiti i resiver, uplatiti godišnju pretplatu i samo ja da obezbijedim net. Nesto slicno plaćanju našim ljudima koji ti putem neta šalju šifru i signal gdje imaš more kanala.
-
sencobih
#26613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas na pik-u hrpu oglasa. Nađi neki koji se plaća mjesecno pa ako ne paše da prekineš. Moj jaran tako nešto koristi i zadovoljan je, a plaća mu mjesecno 7 maraka tako sto mu uplati na racun u kladionici.channel10 wrote:Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
Ne treba ni resiver ako ti je smart tv, dobijes aplikaciju i furaj, naravno treba ti net
-
channel10
#26614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh ja bih sve isto ali samo provjereno od neke svjetske firme gdje je usluga sto posto sigurna i kvalitetna (nesto kao Netflix).sencobih wrote:Imas na pik-u hrpu oglasa. Nađi neki koji se plaća mjesecno pa ako ne paše da prekineš. Moj jaran tako nešto koristi i zadovoljan je, a plaća mu mjesecno 7 maraka tako sto mu uplati na racun u kladionici.channel10 wrote:Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
Ne treba ni resiver ako ti je smart tv, dobijes aplikaciju i furaj, naravno treba ti net
-
doff
#26615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pogledaj taj tvviet.net Imaju i grupu na fb, možeš komentare korisnika čitat. U ponudi imaju i AS i SK i još sportskih. Samo ti je bitan stabilan net. Znaju povremeno otključat svima, kao test
- MTV
#26616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da imaju arene 1,2,3,4,5 HD, SK 1,2,3 HD, Foxove u HD, Cinestar premiere 1,2 HD, HBO HD, Skysport i jos par nekih a imaju Novu, Domu, Prvu , b92 bez zatamnjivanja.doff wrote:Pogledaj taj tvviet.net Imaju i grupu na fb, možeš komentare korisnika čitat. U ponudi imaju i AS i SK i još sportskih. Samo ti je bitan stabilan net. Znaju povremeno otključat svima, kao test
Cijena je oko 12 dolara.
Kad su davali free vikende bilo je divota i uzivancija.
-
made_in_sarajevo
#26617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://nextgen-iptv.com/channel10 wrote:Eh ja bih sve isto ali samo provjereno od neke svjetske firme gdje je usluga sto posto sigurna i kvalitetna (nesto kao Netflix).sencobih wrote:Imas na pik-u hrpu oglasa. Nađi neki koji se plaća mjesecno pa ako ne paše da prekineš. Moj jaran tako nešto koristi i zadovoljan je, a plaća mu mjesecno 7 maraka tako sto mu uplati na racun u kladionici.channel10 wrote:Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
https://www.facebook.com/NextGenIPTV/
ovo mi je buraz neki dan poslao, on u londonu ovo gleda i ja sam trazio 24h testnu sliku i dobro je. na 32 incha tv uz prebacivanje slike preko miracasta sa mobitela je dobra slika bila.
-
AnonymousBIH
#26618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Divljanerski iptv zbog kojih se u normalnom svijetu ide u zatvor.
Ne razumijem kako neko u EU to smije koristiti, jer zakonski je odgovoran onaj koji koristi koliko i onaj koji isporučuje, nelegalno.
Ne razumijem kako neko u EU to smije koristiti, jer zakonski je odgovoran onaj koji koristi koliko i onaj koji isporučuje, nelegalno.
-
channel10
#26619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala svima na odgovorima i preporukama
Ne mogu da vjerujem da nema nigdje na nasim prostorima firma koja moze dati bolju ponudu od svih ovih nasih hahara gdje se recimo uz njihov resiver ili neku sifru preko neta (kao ovaj Netflix) mogu gledati svi dobri kanali sa nasih prostora, dobri svjetski filmski kanali sa nasim titlom i pravi sportski kanali. Znaci plati i gledaj. Fino spojis na tv i ne zavisis od nasih hahara da ce ti dobar kanal iz tvog sadasnjeg paketa prebaciti u visi i tako ga "ukrasti", a ti mozes samo blejati.
Nesto kontam da oni ne bi smjeli ljudima koji su sa njima potpisali ugovor, gasiti kanale kako oni zele jer u trenutku potpisa su bili u ponudi i trebali bi biti sve do kraja ugovora. Ali haman njima lakse ovako svika žiknuti nego da cesljaju ugovore i gase kome treba, a kome ne.
Ne mogu da vjerujem da nema nigdje na nasim prostorima firma koja moze dati bolju ponudu od svih ovih nasih hahara gdje se recimo uz njihov resiver ili neku sifru preko neta (kao ovaj Netflix) mogu gledati svi dobri kanali sa nasih prostora, dobri svjetski filmski kanali sa nasim titlom i pravi sportski kanali. Znaci plati i gledaj. Fino spojis na tv i ne zavisis od nasih hahara da ce ti dobar kanal iz tvog sadasnjeg paketa prebaciti u visi i tako ga "ukrasti", a ti mozes samo blejati.
Nesto kontam da oni ne bi smjeli ljudima koji su sa njima potpisali ugovor, gasiti kanale kako oni zele jer u trenutku potpisa su bili u ponudi i trebali bi biti sve do kraja ugovora. Ali haman njima lakse ovako svika žiknuti nego da cesljaju ugovore i gase kome treba, a kome ne.
- supercali
#26620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije to bas jednostavno tako kako mislis
Ima tu autorskih prava klinaca palaca onda cisto sumnjam da ce ti sbb ili kako se vec zovu ovi sto drze telemach i sportklubove tako lako dati jer si im konkurencija
Onda je tu jos u pitanju firma internet poslovanje i jos bruku stvari koje vjerovatno nisu jos sredjene u bih
Ima tu autorskih prava klinaca palaca onda cisto sumnjam da ce ti sbb ili kako se vec zovu ovi sto drze telemach i sportklubove tako lako dati jer si im konkurencija
Onda je tu jos u pitanju firma internet poslovanje i jos bruku stvari koje vjerovatno nisu jos sredjene u bih
-
ado_7
#26621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci jucer su dolazili ovi iz hs, i spojili mi resiver D3mini, za digitalnu televiziju.
E sad ja imam problem da mi na vecini kanala izbacuje poruku "gledanje kanala nije moguce(4)",
isti ti kanali npr imaju titlove, ali nema slike i tona.
Takodjer isti ti kanali na analognoj televiziji rade normalno.
Znaci rade neki kanali, ftv, bht i tako neki domaci, medjutim npr fox life, mi daje ovu poruku, onda prebacim na analognu, i regularno radi.
Pa ako moze pojasnjenje, da li je to do telemacha, ili ja nisam nesto dobro uradio?
E sad ja imam problem da mi na vecini kanala izbacuje poruku "gledanje kanala nije moguce(4)",
Znaci rade neki kanali, ftv, bht i tako neki domaci, medjutim npr fox life, mi daje ovu poruku, onda prebacim na analognu, i regularno radi.
Pa ako moze pojasnjenje, da li je to do telemacha, ili ja nisam nesto dobro uradio?
-
rolacity
#26622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti kontaš da to što tražiš ne može biti legalno? U tom slučaju nema nikakve garancije. Možda sto godina bude sve radilo kako treba, a možda već sutra nestane.channel10 wrote:Hvala svima na odgovorima i preporukama![]()
-
DON_eARL
#26623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nazovi 1360 ili koji je već broj bio za HS.ado_7 wrote:Znaci jucer su dolazili ovi iz hs, i spojili mi resiver D3mini, za digitalnu televiziju.
- Telemach
#26624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke u inbox, kako bismo provjerili da li postoje tehničke mogućnosti na Vašoj adresi.Phantasy wrote:Da li Telemach pokriva Maltu?
- Telemach
#26625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jeste li radili reset recievera?ado_7 wrote:Znaci jucer su dolazili ovi iz hs, i spojili mi resiver D3mini, za digitalnu televiziju.
Koliko kanala Vam fali, na kojim kanalima imate navedeni problem?