moguce ali kako i ti kazes,mozda samo NEKEdirestraits0078 wrote:Na temi pisu clanovi NS, obicni, kao i neobicni.Novak20 wrote:Ma na kraju krajeva, P.K,, Forto, Čudić, Gratz... se manje-više javno oglašavaju sa svojim stavovima. Koga interesuje pročitaće na drugom mjestu.
Iskreno, volio bih da na ovoj temi više pišu i diskutuju obični članovi NS. Čisto da se vidi o čemu i kako razmišljaju i da li mogu prihvatiti opravdanu kritiku ili opravdati neki postupak stranke.
Ako se pogleda ovo boldovano, stice se utisak da ti o pojmu pojma nemas, u politickom, i u drugom smislu, vezano i nevezano za NS. Neke od ovih stvari koje su navedene od @Banksy su cinjenice, ne radi se o pretpostavkama, kako to ti napisa. To sto ti o tim cinjenicama pojma nemas, ne umanjuje znacaj samih cinjenica, to umanjuje tvoj znacaj i kredibilitet kao diskutanta na temi.zippoo87 wrote: ti sve svoje postove baziras na pretpostavkama,teorijama zavjera,talovima,rodbinsko-prijateljskim vezama itd itd
sve i da si u pravu, pa to ti niko nikada nece potvrditi i opet ce sve ostati na rekla-kazala
sto se mene tice i ovih insinuacija, na potpuno si pogresnoj adresi, ja nemam veze o sarajevskim rodbinsko-taldzijskim vezama,ali obzirom da sam vidio da se ovaj preziva Ćudić,onda kontam na sta mislis i o tome nemam pojma, jer se ne bavim stvarima kojima se ti bavis
ali opet cu ti ponoviti ono sto je i Pedja do sada barem 10 puta ponovio... kada su se pravile liste za izbore i birali nandidati za nacelnike, to su radili pstinski odbori a ne predsjednistvo stranke...tako sve i da jesi u pravu,Pedja sa tim nije imao veze ,nego OO te i te opstine
i tako je bilo od Gracanice,do Gorazda i Bihaca a vjerujem i u Sa
btw.mene Sarajevo ne zanima na lokalnom nivou i tema nije Sarajevska NS ,nego NS,dakle cijela FBiH
a imas li ti pecat da meni govoris imam li ja pojma ili nemam ?