UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#26576 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Premier League's best player using telekinesis to stop Messi!! :lol: :lol:
Image
dzipalo

#26577 Re: UEFA Champions League

Post by dzipalo »

omar little wrote:lik tacno usra i ovo malo jada od sportskih tema sto su ostale. kao i oni koji se s njim u pricu uopce upustaju.
Ja ne kontam sto ga ljudi ne ignorisu jednostavno, vidis da lik nema iq ni 13 sta se imas s njim raspravljati. Upratio sam nedavno na jednoj temi je neko sranje izvalio, ljudi ga samo izignorisali i nije se vise ni javio.
turbofolk

#26578 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Kontam da nije kasno ni sad da častitam: Dakle, svi vi koji volite Barcelonu uživajte. Ja je ne volim al sam sinoć uživao gledajući utakmicu. Messi.., ako se bude fudbal igro za 30 godina i ako doživimo te godine, unucima ćemo pričati kakva je to igračina bio :thumbup:
Za revanš bi bilo dobro da je Liver'fuckin'pool dao bar jedan. Al mislim da svejedno neće biti nezanimljivo.

Tek sad je šteta što City, Juventus i PSG rano ispadoše. Ne što će Barcelona podić pehar, neka će, već što nema protiv koga igrat :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26579 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Kujpersu treba zabraniti da sudi ove bitne utakmice. Vidjelo se samo koliko pada pod pritiskom. Inace mene bi bilo stid javno priznati da sam naviac Barcelone kluba ciji igraci se valjaju i skacu na svaku sudijsku odluku ko mala djeca. Prevaranti, simulatori,ujedaci, utajivaci poreza itd. Sve ono sto u svijetu ne valja je u Barceloni bukvalno
Laertes

#26580 Re: UEFA Champions League

Post by Laertes »

Nemoj tako, Gerro, nije lijepo. Nisi u pravu. :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26581 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Kako molim te? Nema kluba koji je poznatiji po sudijskim kradjama i obmanama od Barcelone. Da ne pricam kakvi su prevaranti i simulatori 90 posto igraca tog kluba. Sinoc Mane pada cist penal niko ga od igraca Liverpoola ne trazi pada neko od igraca Barce na centru citava se ekipa digla. Fuj. Kakav ciganluk.
animals

#26582 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Ovo kad nekog pomilujes a on izadje i ubije jos sto forumasa.. :D
mislim u pojam..
burgundy

#26583 Re: UEFA Champions League

Post by burgundy »

Logovan wrote:Premier League's best player using telekinesis to stop Messi!! :lol: :lol:
Image
Ma neće dat gol :lol: I ona mu je jaka bila:Pomagajte drugovi :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26584 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Logovan wrote:Premier League's best player using telekinesis to stop Messi!! :lol: :lol:
Image
sta je on mogao ovdje ? lopta se odbila srecno do Messia koji je pokretljiviji i brzi igrac od VVD i ne kontam fkt sta je ovdje mogao uraditi, ali naravno da ce hejteri poput tebe osporavati klasu i najboljeg stopera koji se pojavio u zadnjih 15 godina, vjerujem da je tebi kao navijacu uniteda bolji smalling i bailly :lol: :lol: :lol: :lol:
Laertes

#26585 Re: UEFA Champions League

Post by Laertes »

Gerro, Barca je bila bolja sinoć. :mrgreen:
animals

#26586 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Nisam kontao o kome pricaju sinoc..
sad znam..koji smarac zivote..
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26587 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Laertes wrote:Gerro, Barca je bila bolja sinoć. :mrgreen:
bolja da pobjede u najboljem slucaju 2 1 a i to je diskutabilno, dobit ce oni svoju porciju od pet komada na Anfieldu ja sam ubjedjen
B6Redhell

#26588 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Gerro wrote:
Image
sta je on mogao ovdje ? lopta se odbila srecno do Messia koji je pokretljiviji i brzi igrac od VVD i ne kontam fkt sta je ovdje mogao uraditi, ali naravno da ce hejteri poput tebe osporavati klasu i najboljeg stopera koji se pojavio u zadnjih 15 godina, vjerujem da je tebi kao navijacu uniteda bolji smalling i bailly :lol: :lol: :lol: :lol:
gero ovdje si u pravu, naletio na loptu tesko ovo iko ikad da izblokira.
a nemoj mi logovanu vjeru da mjenjas. logo I ja se borimo na istoj strani, trenutno bez municije... :-D
skafiskafsnjak

#26589 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

Cuj najbolji stoper u zadnjih 15 godina.

Pozdravljaju ga Vidic i Ferdinand :D
omar little

#26590 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

dobro je ta desetka odigrala, nije lose za petog igraca svijeta
Raigor Stonehoof

#26591 Re: UEFA Champions League

Post by Raigor Stonehoof »

Gerro wrote:Kako molim te? Nema kluba koji je poznatiji po sudijskim kradjama i obmanama od Barcelone. Da ne pricam kakvi su prevaranti i simulatori 90 posto igraca tog kluba. Sinoc Mane pada cist penal niko ga od igraca Liverpoola ne trazi pada neko od igraca Barce na centru citava se ekipa digla. Fuj. Kakav ciganluk.

Juventus? Zeljo?
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26592 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Raigor Stonehoof wrote:
Gerro wrote:Kako molim te? Nema kluba koji je poznatiji po sudijskim kradjama i obmanama od Barcelone. Da ne pricam kakvi su prevaranti i simulatori 90 posto igraca tog kluba. Sinoc Mane pada cist penal niko ga od igraca Liverpoola ne trazi pada neko od igraca Barce na centru citava se ekipa digla. Fuj. Kakav ciganluk.

Juventus? Zeljo?
Juventus nije daleko, ali kad ih uporedis sa Barcom izgledaju ko gospoda
Edin H.

#26593 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

:shock:

A Man. Utd.? :wink:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26594 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Edin H. wrote:

kakvi god da su nam rivali a jesu najveci njihov ciganluk se ne moze porediti sa Barcinim i tu osim younga nema nekog veceg dajvera koji se valja i ne vidim da su im igraci cesto u nekim raspravama sa sudijama kao sto su Barcini svakih 5 minuta.
Edin H.

#26595 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

Gerro wrote:
Edin H. wrote:

kakvi god da su nam rivali a jesu najveci njihov ciganluk se ne moze porediti sa Barcinim i tu osim younga nema nekog veceg dajvera koji se valja i ne vidim da su im igraci cesto u nekim raspravama sa sudijama kao sto su Barcini svakih 5 minuta.
Bjezi bolan, to mozda sada kako su pali k... za usi, ovi su amateri za Fergusonove.
Riddle

#26596 Re: UEFA Champions League

Post by Riddle »

Joj Edina klasike, jedan Salah igra za Liverpool i on ima obraza upirati prstom na druge. :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26597 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Edine pa ima i toga, ali ja se sjecam Barce kao manji kad nisu bili ni sjena ove sad da su i tad bili nezapamceni cigani bas kao i njihovi navijaci
AmiĐa_Idriz

#26598 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

burgundy wrote:
Image
Ma neće dat gol :lol: I ona mu je jaka bila:Pomagajte drugovi :lol:
Ja ne znam kako je moguće da je veliki broj ljudi na taj način protumačio potez Dijka.

Mahao je rukom Robertsonu i govorio mu da pokrije njegovu rupu iza leđa tj. popuni njegovu poziciju, Virgil je tad bio maltene lijevi bek. Komandovao čovjek odbranom, nikakvu pomoć nije tražio.
Logovan

#26599 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Gerro wrote: sta je on mogao ovdje ? lopta se odbila srecno do Messia koji je pokretljiviji i brzi igrac od VVD i ne kontam fkt sta je ovdje mogao uraditi, ali naravno da ce hejteri poput tebe osporavati klasu i najboljeg stopera koji se pojavio u zadnjih 15 godina, vjerujem da je tebi kao navijacu uniteda bolji smalling i bailly :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerro trolčino, slušaj dobro, vidim da si me citirao, kao prvo ne obraćaj mi se, na popularnoj si listi za trolove i ostale koji zaslužuju biti na toj listi. Kao drugo ne mislim da je mogao nešto uraditi, nego smijem se rečenici u vezi slike i njegovoj reakciji kod gola.
A ovo "vjerujem da je tebi kao navijaču United, bla, bla, bla" :lol: Nek' si mi rek'o. Niti sam navijač Uniteda, niti mislim da su bolji. Za razliku od tebe ne ocjenjujem ko je bolji na osnovu toga koji klub simpatišem ili kojeg igrača. :wink:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#26600 Re: UEFA Champions League

Post by Gerro »

Logovan wrote:
Gerro wrote: sta je on mogao ovdje ? lopta se odbila srecno do Messia koji je pokretljiviji i brzi igrac od VVD i ne kontam fkt sta je ovdje mogao uraditi, ali naravno da ce hejteri poput tebe osporavati klasu i najboljeg stopera koji se pojavio u zadnjih 15 godina, vjerujem da je tebi kao navijacu uniteda bolji smalling i bailly :lol: :lol: :lol: :lol:
Gerro trolčino, slušaj dobro, vidim da si me citirao, kao prvo ne obraćaj mi se, na popularnoj si listi za trolove i ostalih koji zaslužuju biti na toj listi. Kao drugo ne mislim da je mogao nešto uraditi, nego smijem se rečenici u vezi slike i njegovoj reakciji kod gola.
A ovo "vjerujem da je tebi kao navijaču United, bla, bla, bla" :lol: Nek' si mi rek'o. Niti sam navijač Uniteda, niti mislim da su bolji. Za razliku od tebe ne ocjenjujem ko je bolji na osnovu toga koji klub simpatišem ili kojeg igrača. :wink:
Logovano netrolčino slusaj dobro, vidim da si me citirao,kao prvo nisam trol nisi sam na nekoj popularnoj listi za trolove, a ako jesam predoci mi je da je vidim molim te, kao drugo smijes se porazu Liverpoola od Uefalone a tvoj isti klub je naprasen od njih i to bez pomoci sudija kao sinoc npr. Guze bi vi dali da VVD igra u vasoj ekipi, covjek je poslije MEssia najuticajniji igrac svijeta i najkompletniji stoper koji se pojavio u novom milenijumu. ajde zz sad :wink: :wink: :thumbup:
Post Reply