Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- supercali
-
Cvikeras
#26578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ha ha haa
Istina je to za BHT i zapadni dio grada. Dok sam zivio tamo htio sam uvesti njihov net i tv, medjutim kad sam otisao u poslovnicu kaze lik sto radi da su razveli sve do Sveucilista tamo ali da samo on u poslovnici koristi, te da ne primaju prijave. To je bilo u decembru 2013. Trenutno stanje ne znam..
Sad koristim Telemach (bivsi Velnet) i zeza nas non-stop, ali smo evo strpljivi i sve nesto kontamo tek su preuzeli pa dok se to malo dovede u red.
Danas je super, prethodnih pet-sest dana havarija..
Istina je to za BHT i zapadni dio grada. Dok sam zivio tamo htio sam uvesti njihov net i tv, medjutim kad sam otisao u poslovnicu kaze lik sto radi da su razveli sve do Sveucilista tamo ali da samo on u poslovnici koristi, te da ne primaju prijave. To je bilo u decembru 2013. Trenutno stanje ne znam..
Sad koristim Telemach (bivsi Velnet) i zeza nas non-stop, ali smo evo strpljivi i sve nesto kontamo tek su preuzeli pa dok se to malo dovede u red.
-
channel10
#26579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbg. Na analognoj se ne moze fin film pogledati. Skroz im je slaba ponuda filmskih kanala. Nedavno ukinuse i Comedy Central, a tu se moglo finih serija pogledatiMaharadza wrote:http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0channel10 wrote:U kojem paketu je cinema tv? Ima li ga na analognoj tv i da li ista ubacuju u analogni paket?
Prema ovome u D3 start paketu! Izgleda nema na analogiji!
- pepeljara
#26580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja imam comedy a na duo net sam
- pepeljara
#26581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach.
Molim za informaciju da li imate u planu za vase korisnike sprovesti i mrezu u zgradu Miljacka (b lamela) ,ako da kada?
PRvotno je prije akvizicije HS uveo kablovski sistem.
Molim za konkretnu informaciju.
hvala.
Molim za informaciju da li imate u planu za vase korisnike sprovesti i mrezu u zgradu Miljacka (b lamela) ,ako da kada?
hvala.
-
channel10
#26582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ja sam na trio grande, ali na drugom tv-u gdje je analogni paket, tu su ukinuli Comedy Central.pepeljara wrote:ja imam comedy a na duo net sam
- pepeljara
#26583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
channel10 wrote:I ja sam na trio grande, ali na drugom tv-u gdje je analogni paket, tu su ukinuli Comedy Central.pepeljara wrote:ja imam comedy a na duo net sam
Eh to cu tek da provjerim
vjerujem da jesu
- Telemach
- Telemach
#26585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Navedeni kanal nije u analognoj ponudi.channel10 wrote:I ja sam na trio grande, ali na drugom tv-u gdje je analogni paket, tu su ukinuli Comedy Central.pepeljara wrote:ja imam comedy a na duo net sam
-
channel10
#26586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li gdje na netu usluga IPTV-a nesto slicno Netflixu, ali da imaju u ponudi i sportske kanale?
Last edited by channel10 on 13/01/2016 00:17, edited 1 time in total.
-
tnt-tunja
#26587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav!
Moze li me neko uputiti sta se desava na podrucju opcine Lukavac, tacnije grad Lukavac sa uslugom Telemacha?
Od 1.1.2016. su nam Arene ukinute, a ubaceni su Sportklubovi (1,2,3 i golf) te Cinestar i CinemaTV.
Kada odem na stranicu Telemacha ima ponuda kanala za podrucje BHB koja broji oko 150+ kanala u osnovnoj ponudi, a mi u gradu imamo svega 97 kanala. Govorim o digitalnim kanalima (DTV bez ikakvih resivera ili uredjaja).
Znaci neke usluge su kao implementirane, npr. Arena nema SK su dosli, ali sta je sa ostalih kanala?
Sta je sa interneta? Kada cemo moci uzovati u svim uslugama koje nudi Telemach?
Moze li me neko uputiti sta se desava na podrucju opcine Lukavac, tacnije grad Lukavac sa uslugom Telemacha?
Od 1.1.2016. su nam Arene ukinute, a ubaceni su Sportklubovi (1,2,3 i golf) te Cinestar i CinemaTV.
Kada odem na stranicu Telemacha ima ponuda kanala za podrucje BHB koja broji oko 150+ kanala u osnovnoj ponudi, a mi u gradu imamo svega 97 kanala. Govorim o digitalnim kanalima (DTV bez ikakvih resivera ili uredjaja).
Znaci neke usluge su kao implementirane, npr. Arena nema SK su dosli, ali sta je sa ostalih kanala?
- Radar71
- Maharadza
#26589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

I ja dočekao dan da vidim veći UL nego što je deklarisan (3mbps), osim ako je ovaj speedtest app za mobitel neprecizan.
-
probook
#26590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja nisam imao nikakvih problema dok su vrsili spajanje sa TM, a ni sada kada je da kazem cisti TMCvikeras wrote:Sad koristim Telemach (bivsi Velnet) i zeza nas non-stop, ali smo evo strpljivi i sve nesto kontamo tek su preuzeli pa dok se to malo dovede u red.
Doduse cuo sam da rade unapredjenje svih linija u gradu, vidim kod mene u naselju novih kutija po stubovima koliko hoces
- Rugafet
#26591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tnt-tunja wrote:Pozdrav!
Ih i ti puno pitas. Gdje ces to
-
Grile
#26592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav,
registrovao sam se uspješno na D3GO, ali kada pokušam da upalim bilo koji kanal izbaci mi sljedeće:
An error has occurred, code=53 (Screen capture error).
Pretraživač je Mozilla 43.0.4. Vidio sam da ste ranije odgovorili članu foruma koji je imao isti problem, ali privatnom porukom. Molio bih Vas da i meni odgovorite.
Hvala unprijed
registrovao sam se uspješno na D3GO, ali kada pokušam da upalim bilo koji kanal izbaci mi sljedeće:
Pretraživač je Mozilla 43.0.4. Vidio sam da ste ranije odgovorili članu foruma koji je imao isti problem, ali privatnom porukom. Molio bih Vas da i meni odgovorite.
Hvala unprijed
- crnivrag
#26593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ova greška se javlja ako je u pozadini pokrenut neki program koji ima mogućnost snimanja i reproduciranja video sadržaja.Grile wrote:Pozdrav,
Hvala unprijed
U većini slučajeva korisnicima se javlja ova greška ako je u pozadini pokrenut VLC Player ili neki od sličnih programa za reprodukciju multimedijalnih sadržaja.
- Telemach
#26594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo cvikeras,Cvikeras wrote:ha ha haa
pisali smo Vam na pp, molimo Vas provjerite inbox.
- agent_zero
#26595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na frankfurt serverima i dalje problemi, upload ok, ping ok, ali download strašno varira. Prije 1.11. i to je naravno bilo u redu.
- Telemach
#26596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo pepeljara,pepeljara wrote:@Telemach.
hvala.
u narednom periodu ponuda HS kompanije i ponuda kompanije HKB net biti unaprijeđena novim uslugama koje ćete moći odabrati na korištenje potpisivanjem novih pretplatničkih Ugovora sa kompanijom HS, odnosno kompanijom HKB net. Očekuju Vas ponude brzog interneta, povoljne fiksne telefonije i unaprijeđeni paketi po konkurentnim cijenama.
Ukoliko se ne odlučite za ponudu korištenja naših naprednijih usluga, Vaše trenutno aktivne usluge bit ćete u mogućnosti koristiti i dalje, u skladu s postojećim pretplatničkim ugovorima.
- pepeljara
#26597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemach
Niste odgovorili na pitanje za navedenu zgradu.
- Telemach
#26598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na adresi Miljacka (b lamela), imaćete priliku da koristite dosadašnje usluge ili da uzmete nove unaprijeđene servise.pepeljara wrote:telemach
- pepeljara
#26599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Hvala na konkretnom odgovoru.
Vec posjedujem telemach, pa cu prebaciti sa postojece adrese na tu.

Hvala na konkretnom odgovoru.
Vec posjedujem telemach, pa cu prebaciti sa postojece adrese na tu.
-
Phantasy
#26600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko ima brzi internet u najskupljem paketu Logosoft ili Telemach?