Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Throttle

#26551 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Cuj ima tablice a lik prije bacio. Znaci pamti tablice likova koje vidi :D Mozda ima bas vase tablice jer ste stajali ispred nje u koloni
Distortion

#26552 Re: Zeničani

Post by Distortion »

Zasto bas ovoliko glasna muzika mora da se cuje iz Stare carsije?? Ako organizujes program, prilagodi to s obzirom da ljudi spavaju. Ko zivi blizu Stare carsije vjerovatno cuje...
belfy

#26553 Re: Zeničani

Post by belfy »

Norm wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:navodna izjava ženske osobe koja je bacila ono smece sa stranice prije ove,navodno radi u policiji,u uniformi postoji jedna slika na fb:

Gospodo,za vasu informaciju,vlasnik auta nije Vlado,nego moje,i ja sam ta koja je bacila smece na vec postojece smece koje godinama se tu baca,na zapaljeno smece,a momak koji me je uslikao sa bijelim kedijem imam njegove table i znam ko je,licno cu snjim da ovo rijesim,koji je prije mene isti taj bacio smece na isto mjesto pa mene oblatio,ja vas molim sada,znate ko je bacio smece i slobodno mi posaljite prijavu,ja cu kaznu da platim,a platit ce je i ovaj smrad sto je mene uslikao,pozz za sve. - Izjavila je Dženana"
Znaci ako je neko bacio prije mene i ja cu...i svi su drugi krivi...a Dzenana, ako se momak sa bijelim kedijem baci sa lamele, hoces li i ti za njim?
a obracunaj se onda i sa svima nama koji te prozivaju na forumu...ako ipak radis u MUP-u mozes doci do nasih IP adresa...i da, svi mi smo ti koji su smradovi...pozz i tebi!
Yebem te zemljo!
ja sam malo ljubomoran sto ona zna ko je taj momak i koji automobil voza, a nije BMW!

a ti, Norm, kao i prosli put, moras razmisljati "dublje". ona sada jasno kaze da "zeli da plati kaznu", a da, takodjer, zna da istu mora iskusiti i taj koji je slikao. koji gnjurac sprecava ovu modernu viziju Romea i Julije!? zasto se ispreciti tome? zalite sto niste slikali bacace smeca? zalite sto niste uslikani kako bacate smece? sta!?
Norm

#26554 Re: Zeničani

Post by Norm »

belfy wrote:
Norm wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:navodna izjava ženske osobe koja je bacila ono smece sa stranice prije ove,navodno radi u policiji,u uniformi postoji jedna slika na fb:

Gospodo,za vasu informaciju,vlasnik auta nije Vlado,nego moje,i ja sam ta koja je bacila smece na vec postojece smece koje godinama se tu baca,na zapaljeno smece,a momak koji me je uslikao sa bijelim kedijem imam njegove table i znam ko je,licno cu snjim da ovo rijesim,koji je prije mene isti taj bacio smece na isto mjesto pa mene oblatio,ja vas molim sada,znate ko je bacio smece i slobodno mi posaljite prijavu,ja cu kaznu da platim,a platit ce je i ovaj smrad sto je mene uslikao,pozz za sve. - Izjavila je Dženana"
Znaci ako je neko bacio prije mene i ja cu...i svi su drugi krivi...a Dzenana, ako se momak sa bijelim kedijem baci sa lamele, hoces li i ti za njim?
a obracunaj se onda i sa svima nama koji te prozivaju na forumu...ako ipak radis u MUP-u mozes doci do nasih IP adresa...i da, svi mi smo ti koji su smradovi...pozz i tebi!
Yebem te zemljo!
ja sam malo ljubomoran sto ona zna ko je taj momak i koji automobil voza, a nije BMW!

a ti, Norm, kao i prosli put, moras razmisljati "dublje". ona sada jasno kaze da "zeli da plati kaznu", a da, takodjer, zna da istu mora iskusiti i taj koji je slikao. koji gnjurac sprecava ovu modernu viziju Romea i Julije!? zasto se ispreciti tome? zalite sto niste slikali bacace smeca? zalite sto niste uslikani kako bacate smece? sta!?
...ma Norm je dezurni negativac, plitkog razmisljanja a 'unas' sve med i mlijeko...ljepota zivota i prezivljavanja...a zalim sto svake godine gledam persone sa njemackim, danskim, austrijskim ili svicarskim tablama na autu (sticajem okolnosti Dzenana je 'domaca') samo par godina otkako u otisle, kako im puna usta patriotskih izjava o ljepoti domaceg i tezini tudjeg neba, kako istresaju pepeljare na semaforu, bacaju smece gdje stignu, ne kupe za sobom na pikniku... ;-) ...i jos kazu, mi vam ostavljamo lovu. Je li to znaci da imaju pravo da rade sta hoce? unas IMAJU :-?
i NE, nezalim sto nisam dio tog sarenog folklora...svako po svojoj savjesti... :thumbup:
Ci-Nick

#26555 Re: Zeničani

Post by Ci-Nick »

Kod nas u Radakovu Alba svakodnevno odvozi smeće jer u noćnim satima u automobilima dovoze smeće i pune nam kontejnere.
Primjetio sam da ima mnogo vehabija sa umotanim ženama.
Škrtice neće da plaćaju kantu,.. al opet bolje i tako nego da ga istresu negdje u potok.
Throttle

#26556 Re: Zeničani

Post by Throttle »

A gorivo koje potroši kad doveze tu smeće odnekud je besplatno :roll: :lol:
Šta ljudi rade radi par KM mjesečno, gr'ne rane
kakavdanakneiskustvu

#26557 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

ori se blatusa od pasa lutalica,je li prije godinu i po ili prije dvije i po godine kasumovic obecao da ih ne4ce vise nikako biti na ulicama?
Ci-Nick

#26558 Re: Zeničani

Post by Ci-Nick »

Throttle wrote:A gorivo koje potroši kad doveze tu smeće odnekud je besplatno :roll: :lol:
dovoze ga iz smijera Klopča, Perinog Hana,.. tako da im je usput, kad krenu u grad.
kakavdanakneiskustvu

#26559 Re: Zeničani

Ci-Nick wrote:Kod nas u Radakovu Alba svakodnevno odvozi smeće jer u noćnim satima u automobilima dovoze smeće i pune nam kontejnere.
Škrtice neće da plaćaju kantu,.. al opet bolje i tako nego da ga istresu negdje u potok.
u kojoj zgradi si u radakovu ako nije tajna?
Inteligencija

#26560 Re: Zeničani

Post by Inteligencija »

Ci-Nick wrote:
Throttle wrote:A gorivo koje potroši kad doveze tu smeće odnekud je besplatno :roll: :lol:
dovoze ga iz smijera Klopča, Perinog Hana,.. tako da im je usput, kad krenu u grad.
Gore taj dio se bas naseljava, od Perinog hana do Radakova, prosao neki dan prema dzamiji u Klopcu, svakih 50 metara kuca neka izlazi iz zemlje..

Tako da ce biti problema sa smecem sigurno i cjelokupnom infrastrukturom ako se na vrijeme ne rjesi problem postavljanjem desetina kontejnera i OBAVEZNIM placanjem svih stanovnika pomenutih mjesnih zajednica.
Inteligencija

#26561 Re: Zeničani

Post by Inteligencija »

kakavdanakneiskustvu wrote:ori se blatusa od pasa lutalica,je li prije godinu i po ili prije dvije i po godine kasumovic obecao da ih ne4ce vise nikako biti na ulicama?
Imao sam neku nadu u njega, vise nemam, 5-6 mjeseci pola rasvjete u glavnoj ulici u gradu Marsala Tita ne radi, prijavljuj, pisi, dzaba sve..

Opusti se sacekaj da mu i ove dvije godine sto su ostale prodju i to je to, gori ne moze doci, ili mozda i moze?

Doduse za kerove njega toliko i ne krivim, manje ih je znatno iako ih dovlace ih sa strane pa i Sapa pravi probleme ali jbg sto si obecavao da nijednog nece biti na ulici niko te nije tjerao.

Mnogo toga je obecano...
Ci-Nick

#26562 Re: Zeničani

Post by Ci-Nick »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Ci-Nick wrote:Kod nas u Radakovu Alba svakodnevno odvozi smeće jer u noćnim satima u automobilima dovoze smeće i pune nam kontejnere.
Bijela ispred Komrada sad Komgrada,..
kakavdanakneiskustvu

#26563 Re: Zeničani

Ci-Nick wrote:
Bijela ispred Komrada sad Komgrada,..
:thumbup: ja sam dugo zivio u iducoj,tu gdje je Lav
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#26564 Re: Zeničani

Post by Bobi »

:mrgreen: cek malo....radi u policiji u Zenici...jel tako a vlasnik je auta sa CH tablama...kako je to moguće?
apsidejzi

#26565 Re: Zeničani

Post by apsidejzi »

Jel ovo ipak Celik ne ispada :lol: :lol:

Borac nije platio igracima i izgubio licencu a Celik moze uzeti njegovo mjesto izgleda
kamen spoticanja

#26566 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

apsidejzi wrote:Jel ovo ipak Celik ne ispada :lol: :lol:

Borac nije platio igracima i izgubio licencu a Celik moze uzeti njegovo mjesto izgleda
fudi pozlilo
sad ope' mora reprogram,udri nedaj :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#26567 Re: Zeničani

Bobi wrote:

:mrgreen: cek malo....radi u policiji u Zenici...jel tako a vlasnik je auta sa CH tablama...kako je to moguće?

ma šuveli je to,jos se hvali time da je bacila smece
belfy

#26568 Re: Zeničani

Post by belfy »

Norm wrote:
belfy wrote: ja sam malo ljubomoran sto ona zna ko je taj momak i koji automobil voza, a nije BMW!

...ma Norm je dezurni negativac, plitkog razmisljanja a 'unas' sve med i mlijeko...ljepota zivota i prezivljavanja...a zalim sto svake godine gledam persone sa njemackim, danskim, austrijskim ili svicarskim tablama na autu (sticajem okolnosti Dzenana je 'domaca') samo par godina otkako u otisle, kako im puna usta patriotskih izjava o ljepoti domaceg i tezini tudjeg neba, kako istresaju pepeljare na semaforu, bacaju smece gdje stignu, ne kupe za sobom na pikniku... ;-) ...i jos kazu, mi vam ostavljamo lovu. Je li to znaci da imaju pravo da rade sta hoce? unas IMAJU :-?
i NE, nezalim sto nisam dio tog sarenog folklora...svako po svojoj savjesti... :thumbup:
hebem ga, zar se ne vidi da sam sarkastican? znam da se to u pisanju malo teze primjeti, ali ipak...

P.S. ja te licno nikada nisam gledao kao dezurnog negativca. ;-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#26569 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Bobi wrote:

Ma sto nam nisi postavio link do FB ja se satra tražeći dok nisam našao...to izgleda neka tvoja kolegica :mrgreen: ?
kakavdanakneiskustvu

#26570 Re: Zeničani

Bobi wrote:
Bobi wrote:navodna izjava ženske osobe koja je bacila ono smece sa stranice prije ove,navodno radi u policiji,u uniformi postoji jedna slika na fb:

Ma sto nam nisi postavio link do FB ja se satra tražeći dok nisam našao...to izgleda neka tvoja kolegica :mrgreen: ?[/quote]

napisao sam da je navodno to napisala,jer sam to vidio na fb stranici crna hronika BiH,trazio joj profil,nisam nasao,moze li link ,u pp,ne znam je,neka nova mozda,vjerovatno u crkvicama radi
Norm

#26571 Re: Zeničani

Post by Norm »

belfy wrote: hebem ga, zar se ne vidi da sam sarkastican? znam da se to u pisanju malo teze primjeti, ali ipak...

P.S. ja te licno nikada nisam gledao kao dezurnog negativca. ;-)
...ma skont'o sam ja tebe, ali haman pa ti nisi mene :) ...ovo je bilo upuceno onima koji slušaju a ne- m, a koji vide, a ne čuju, a sluša, slušaju, vidje a ne - m,aeeh... :D
...znaju oni koji su... :wink:
Atego

#26572 Re: Zeničani

Post by Atego »

gdje radite mali servis? dal' neko nudi besplatan ako kod njega uzmeš ulje,filtere...?
Throttle

#26573 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Atego wrote:gdje radite mali servis? dal' neko nudi besplatan ako kod njega uzmeš ulje,filtere...?
Strong auto, zamjena ulja i uljnog filtera je besplatna, svaki drugi filter je 5KM za zamjenu.
Casual's

#26574 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Atego wrote:gdje radite mali servis? dal' neko nudi besplatan ako kod njega uzmeš ulje,filtere...?
Union Commerce ima cesto akcije gdje je besplatna zamjena, a inace je 10 KM.
Atego

#26575 Re: Zeničani

Post by Atego »

Throttle wrote:
Strong auto, zamjena ulja i uljnog filtera je besplatna, svaki drugi filter je 5KM za zamjenu.
znači,ipak bi platio 10 KM servis,jer ću mijenjati i filter zraka i goriva.hvala na odgovorima, prošetaću i do unioncomerca
Post Reply