SDA-All about
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26526 Re: SDA-All about
Kaplan 
- Grean
#26527 Re: SDA-All about
Pa dobro ti je i rekao. Komentar glup ko qurac, kako tvoj tako i onog sto proziva na temi o izborima.DonieBrasco wrote:Drago mi je sto si se prepozano, odakle si ?BayrakTB wrote:kme, kmeeee, kmeeeeeeeeeeeeDonieBrasco wrote:
Dokaz da u Sarajevu ima sve manje Sarajlija a sve vise došljaka, sanđaklija.
Sarajevo grade sta ti papci rade ...![]()
Jak argument!
Na zalost, mi smo najveci papci. Ako je suditi po ovome ljudi iz unutrasnjosti i ne glasaju toliko za SDA koliko Sarajevo glasa. I ne moze se sve spocitavati ljudima koji su dosli sa strane. Na zalost svakodnevno gledam sarajevske papke oji pogresno parkiraju, bacaju smece po ulici, ponasaju se ko' indijanci a redovna im prica ko' ova tvoja....za sve su krivi neki drugi sa strane.
- ultima_palabra
#26528 Re: SDA-All about
Kraj nepostojece i korumpirane opozicije, poklopljenih velikih medija, iseljene omladine, ovo djeluje kao vrlo los rezultat SDA. I to im ga odbjegli sinovi i kceri najvise zaklanfase
To ohrabruje i pokazuje da jos uvijek postoji veliki prostor da se stane na rep ovoj bagri.
To ohrabruje i pokazuje da jos uvijek postoji veliki prostor da se stane na rep ovoj bagri.
-
Tarzo
#26529 Re: SDA-All about
DonieBrasco wrote:Gospodar opcine, ako i svaki drugi SDA nacelik u nekoj drugoj.
Nema ljeka za retardirani narod koji glasa za njih, jadni penzioneri a ostalo uhljebi sve, kompletna administracija, javna uprava u Sarajevu je SDA dovoljno je da oni izađu i SDA dobija izbore u gradu.
A za koga glasaju penzioneri?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26530 Re: SDA-All about
znam troje penzionera danas se hvale prekrizili listice
-
zvizdan
#26532 Re: SDA-All about
Nagovori Bakira da se napokon smiluje i vrati vam ga u Sarajevo. Ucinit ces veliku uslugu Bosnjacima u Stocu.KatarinaKosaca wrote:Kaplan
-
almir90
#26533 Re: SDA-All about
Joj ja Baketu ne bih bio u koži, kako će sad Sebiji na oči?

- kamberovica polje
-
putokaz1
#26535 Re: SDA-All about
Jedan član odbora sda je pokušao dopisivat glasove i oteo sam mu olovku...
-
jefff
#26536 Re: SDA-All about
DOŠLO VRIJEME, IZDAJE GA 'SNAGA': Nikad gora Bakirova 'POBJEDA'; Bošnjaci gube Stolac i Srebrenicu, a Dodik i Abdić SLAVE!
02.10.2016. u 14:20
IZBORI
Nakon likovanja Milorada Dodika zbog furiozne pobjede SNSD-a u RS-u, potom likovanja Dragana Čovića zbog apsolutne pobjede HDZ-a, „tamo gdje su Hrvati“, te pobjede Fikreta Abdića u Velikoj Kladuši, pa i očekivane pobjede SDA-ovih „odmetnika“ Amre Babić, Fuada Kasumovića, Muhameda Ramovića i Ibrahima Hadžibajrića, SDA se može pohvaliti da je dobila samo u onim, nažalost sarajevskim, općinama gdje se naseljavaju Arapi!
FOTO: Izetbegović (SDA)
Nakon likovanja Milorada Dodika zbog furiozne pobjede SNSD-a u RS-u, potom likovanja Dragana Čovića zbog apsolutne pobjede HDZ-a „tamo gdje su Hrvati“, te pobjede Fikreta Abdića u Velikoj Kladuši, pa i očekivane pobjede SDA-ovih „odmetnika“ Amre Babić, Fuada Kasumovića, Muhameda Ramovića i Ibrahima Hadžibajrića, SDA se može pohvaliti da je dobila samo u onim, nažalost sarajevskim, općinama gdje se naseljavaju Arapi!
Tako je SDA od devet općina u KS odnijela pobjedu u osam, dok je u Općini Stari Grad pobijedio nezavisni kandidat Ibrahim Hadžibajrić.
Aktuelna načelnica Visokog Amra Babić, uvjerljivo je pobijedila u utrci za načelnika. U Zenici i Goraždu također uvjerljivo su pobijedili nezavisni kandidati za načelnike Fuad Kasumović i Muhamed Ramović.
Fikret Abdić, kandidat Laburističke stranke, na pragu je pobjede za načelnika Općine Velika Kladuša, tvrde u ovoj stranci. Kandidat Građanskog Saveza Šuhret Fazlić prema svemu sudeći novi je gradonačelnik Bihaća. Tako je SDA od cijele Bosanske Krajine zadržala načelnika u Sanskom mostu.
No, najtužnija i najbolnija činjenica za Bošnjake jest poraz u Stocu i Srebrenici gdje se zaista išlo na izbore pod sloganom „u jedinstvu je snaga“. Ovaj poraz bi morao koštati OSTAVKE aktualnog lidera SDA Bakira Izetbegovića!
(TBT, N. L.)
-
putokaz1
#26537 Re: SDA-All about
Naravno d aje u jedinstvu snaga sdp+df+sdu pobjediše jedinstveno u Lukavcu....
- ultima_palabra
#26538 Re: SDA-All about
Tihiću se nikad ne bi desio ovoliki broj "otpadnika" i da mu oni otimaju načelnička mjesta... on je te stvari držao pod kontrolom.
- ultima_palabra
- Prpa.ba
#26540 Re: SDA-All about
Barem sudeci po nacelnickim pozicijama, prilicna bruka za SDA. S obzirom na politicke okolnosti (kupljena i raspadnuta opozicija, referendum..), ocekivao sam da se sve bosnjacke opcine zazelene, a ono su se neke pozicije i izgubile. Kuku im se ako pocnu provoditi MMF reforme pa se i deseci hiljada dzabojeda okrenu protiv njih na opcim izborima. Sigurno slijede jako interesantne 2 godine u politici i ekonomiji. 
- KatarinaKosaca
#26541 Re: SDA-All about
Mislim SDP, bar ovi gradskiTarzo wrote: A za koga glasaju penzioneri?
- studiorum_tuzlaensis
#26542 Re: SDA-All about
Da mi je samo znati šta Kanton Sarajevo vidi u SDA? Truli Koldžo, Memić, Ajnadžić i onaj iz Vogošće su kao dobri izbori. Glasačka mašinerija države Sarajevo i okoline.
SDA je ovim izborima pokazala da postaje mala partija, sve manja i manja... Preuzimaju Sarajevski beglerbeluk, a BiH će prepustiti ostalima, malo po malo.
Čestitke Bihaću, Zenici i Tuzli!
Nadam se da ćete se ubrzo ugasiti, šup.ci SDA.ovski.
Još veća kazna stiže 2018. godine. 
SDA je ovim izborima pokazala da postaje mala partija, sve manja i manja... Preuzimaju Sarajevski beglerbeluk, a BiH će prepustiti ostalima, malo po malo.
Čestitke Bihaću, Zenici i Tuzli!
Nadam se da ćete se ubrzo ugasiti, šup.ci SDA.ovski.
-
sumirprimus
#26543 Re: SDA-All about
ko? opce uzimaju glat... 
- studiorum_tuzlaensis
#26544 Re: SDA-All about
Kamo sreće da je tako. Kupi ih KOldžo i Efendić za 50 maraka na penziju svake godine. Juče ova jedna iz komšiluka (stara žena još Srpkinja) : "Joj nama Koldžo pravo valja, dobar je on, dobijemo i onih 30 maraka na penziju". Mislim se u sebi, tuko glupa kupuje te za kukuruzu, a ti nisi dovoljno bistra sa skontaš.KatarinaKosaca wrote:Mislim SDP, bar ovi gradskiTarzo wrote: A za koga glasaju penzioneri?
Tad sam vidimo da nema pomoći glupim penzionerima, oni nam i kroje sudbinu, nadam se da takav neću postati kad ostarim negdje u Baden-Wurtembergu.
- studiorum_tuzlaensis
#26545 Re: SDA-All about
100%. Kao što su i ove.sumirprimus wrote:ko? opce uzimaju glat...
Još kad mašinerija krene glasat protiv svog gazde. Porodice radnika Telekoma, Elektroprivrede, općinske i kantonalne budžetske sise i dojilje... BIće veselo, treba bježat iz SDA, najvećeg grobara Bošnjaka u BiH.
-
mario001
#26546 Re: SDA-All about
Jasta, kupio 30.000 glasova...studiorum_tuzlaensis wrote:Kamo sreće da je tako. Kupi ih KOldžo i Efendić za 50 maraka na penziju svake godine. Juče ova jedna iz komšiluka (stara žena još Srpkinja) : "Joj nama Koldžo pravo valja, dobar je on, dobijemo i onih 30 maraka na penziju". Mislim se u sebi, tuko glupa kupuje te za kukuruzu, a ti nisi dovoljno bistra sa skontaš.KatarinaKosaca wrote:Mislim SDP, bar ovi gradskiTarzo wrote: A za koga glasaju penzioneri?
Tad sam vidimo da nema pomoći glupim penzionerima, oni nam i kroje sudbinu, nadam se da takav neću postati kad ostarim negdje u Baden-Wurtembergu.
- KatarinaKosaca
#26547 Re: SDA-All about
Poslije 4 godine vladavine SDP ne znam za cim placemo ako.nije akt zahvalnosti za budzetsko radno.mjesto?studiorum_tuzlaensis wrote:Kamo sreće da je tako. Kupi ih KOldžo i Efendić za 50 maraka na penziju svake godine. Juče ova jedna iz komšiluka (stara žena još Srpkinja) : "Joj nama Koldžo pravo valja, dobar je on, dobijemo i onih 30 maraka na penziju". Mislim se u sebi, tuko glupa kupuje te za kukuruzu, a ti nisi dovoljno bistra sa skontaš.KatarinaKosaca wrote:Mislim SDP, bar ovi gradskiTarzo wrote: A za koga glasaju penzioneri?
-
jefff
#26548 Re: SDA-All about
Totalna pusiona.
U USK samo jedno nacelnicko mjesto.
U TK isto katastrofa.
Pomama samostalnih kandidata jedino se desila u bosnjackim sredinama.
Izgubili Srebrenicu.
U Centru skupa sa SBB nisu prebacili trideset posto pa je za ocekivati prijevremene izbore kao nesto neizbjezno.
Svugdje su nastupali uz podrsku SBB i to him nista nije pomoglo. Dapace.
Teznja za hegemonijom u Bosnjska dovela je samo do homogenizacije druga dva naroda.
U Mostaru izbora nije ni bilo kao rezultat popustanja Covicu sto je dovelo do zatezanja i u STocu pa se sve skupa moze posmatrati koa rasap Bosnjacke i multietnicke politike jer je ocito da niti dvije opcine nemaju cilj i koordinaciju.
Ovo su prvi izbori pod vodstvom B. Izetbegovica i ovi u SDA bi se trebali preispitati.
U USK samo jedno nacelnicko mjesto.
U TK isto katastrofa.
Pomama samostalnih kandidata jedino se desila u bosnjackim sredinama.
Izgubili Srebrenicu.
U Centru skupa sa SBB nisu prebacili trideset posto pa je za ocekivati prijevremene izbore kao nesto neizbjezno.
Svugdje su nastupali uz podrsku SBB i to him nista nije pomoglo. Dapace.
Teznja za hegemonijom u Bosnjska dovela je samo do homogenizacije druga dva naroda.
U Mostaru izbora nije ni bilo kao rezultat popustanja Covicu sto je dovelo do zatezanja i u STocu pa se sve skupa moze posmatrati koa rasap Bosnjacke i multietnicke politike jer je ocito da niti dvije opcine nemaju cilj i koordinaciju.
Ovo su prvi izbori pod vodstvom B. Izetbegovica i ovi u SDA bi se trebali preispitati.
-
mario001
#26549 Re: SDA-All about
Rikovodstvo SDA nema pojma o narodu, to je oduzeto od matrice i to ce da propadneObrezani Ajvar wrote:jebe se rukovodstvu sda za mišljenje naroda, samo nek se selama, merhaba, koji inshallah i akobogda malo se rastale i sve četiri u zrak jer narod zna.
- JThomas
#26550 Re: SDA-All about
pretjerano je i neumjesno reći da je za sda država samo sarajevo. za njih je država samo gradnja u sarajevu...