Ne vjerujem da bi čak ni Feraget izvalio toliko ofirnu laž...Pla va la la wrote: ↑15/03/2022 18:35 Čini mi se da je u jednom intervjuu Feraget nedavno spomenuo da je Alisa predala telefon svoje drugarice, umjesto svoj. Da li neko zna nešto o ovome? Je li nekad bilo govora o tom telefonu?
Slučaj Dženan Memić
- GAU8
#26526 Re: Slučaj Dženan Memić
-
Pla va la la
#26527 Re: Slučaj Dženan Memić
Potraži ako ne vjeruješ.
- GAU8
#26528 Re: Slučaj Dženan Memić
Nisam htio da kažem da ti eventualno izmišljaš, nego prosto mi je bilo nevjerojatno da je tako nešto izjavio. Možda se stvar "izgubila u prevodu" ono jedna medijska kuća prenosi drugu itd.
-
Pla va la la
#26529 Re: Slučaj Dženan Memić
Feragetov status na stranici "Pravda za Dženana Memića"
FOTO: PRINTSCREEN
Alisa ne navodi da je "zaboravila" da svoj pametni telefon preda nadležnim organima, kao što je i "zaboravila" kako se Dženanov mobitel, koji je bio u njegovoj jakni, neposredno nakon "saobraćajne nesreće" našao baš u njenim rukama i samo njoj poznatim putem je tek par sati kasnije ispred KUM-a vraćen Dženanovom ocu!
Alisa, tvoj mobitel nije vještačen jer ga nisi ni predala policiji a Dženanov mobitel su "vještačili" upravo pripadnici MUP KS koji su obuhvaćeni krivičnom prijavom! Prilikom tog "vještačenja" su čak i izbrisane neke poruke iz Dženanovog mobitela koje su bile upućene tebi! Tako govore dokazi!
Tužilaštvo BiH i Sud BiH će se potruditi da vaše godinama ponavljane laži nikada ne postanu istina - naveo je Feraget putem Facebook grupe "Pravda za Dženana Memića".
-
Pla va la la
#26530 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne mogu tačno da se sjetim u kojoj emisiji je rekao da je dala telefon svoje drugarice. Iz tog razloga sam postavila pitanje kako bi mi neko, ko je upućeniji, kazao nešto o tome. Ali ovdje izgleda ne možeš više ništa ni pitati...
-
Churchill
#26531 Re: Slučaj Dženan Memić
I nakoj sest godina Car je go...
Osoba koja je kljucni pocinioc/svjedok/saucesnik je na slobodi izuzeta od svakog progona (Seferovic)...dok se u medjuvremenu provodi lov na vjestice
Osoba koja je kljucni pocinioc/svjedok/saucesnik je na slobodi izuzeta od svakog progona (Seferovic)...dok se u medjuvremenu provodi lov na vjestice
-
dzolix
#26532 Re: Slučaj Dženan Memić
Ako hoces da znas istinu uvijek pogledaj sta kaze druga strana. Ti citas izjave Ferageta i Muriza i onda trazis od nas da vidimo da li je to tachno. Pogledaj sta kaze Alisa u vezi telefona. Vec sam postovo o tome imas u avazu a to je da je Alisa imala jedan i jedini svoj jednostavni obicni telefon koji je dala na vjestacenje a Dzenan je imo smart telefon . Alisa je u aleji nakon udesa u ruci drzala i svoj i Dzenanov smart telefon koji je bio razbijen.Pla va la la wrote: ↑15/03/2022 19:30 Ne mogu tačno da se sjetim u kojoj emisiji je rekao da je dala telefon svoje drugarice. Iz tog razloga sam postavila pitanje kako bi mi neko, ko je upućeniji, kazao nešto o tome. Ali ovdje izgleda ne možeš više ništa ni pitati...
Last edited by dzolix on 15/03/2022 19:52, edited 1 time in total.
- GAU8
#26533 Re: Slučaj Dženan Memić
Pretjeruješ. Niko nije napao tvoje pitanje, već niko ne može da svari mogućnost da je Feraget stvarno rekao tako neštoPla va la la wrote: ↑15/03/2022 19:30 Ne mogu tačno da se sjetim u kojoj emisiji je rekao da je dala telefon svoje drugarice. Iz tog razloga sam postavila pitanje kako bi mi neko, ko je upućeniji, kazao nešto o tome. Ali ovdje izgleda ne možeš više ništa ni pitati...
- uglavnomja
#26534 Re: Slučaj Dženan Memić
koji pripadnici mupa ks i koja krivicna prijava?Pla va la la wrote: ↑15/03/2022 19:09 I da, u njegovoj izjavi stoji da Alisin telefon nije vještačen, a da su Dženanov telefon vještačili pripadnici MUP - a Kantona Sarajevo koji su obuhvaćeni krivičnom prijavom.
iz koje godine je ova izjava? ono kad je bilo 100-150 optuznih?
inace nema druge istrage osim one koju je provodio mup ks
ovaj sud samo sjedi i klima glavom, dobili optuznicu od ifeta, klimnuli, sjede tamo k'o mumije dok nebitni svjedoci papagajisu po 10. put isto ...
nikakvu istragu ni ista drugo nisu uradili mimo one iz 2016.
mrsko mi je sad traziti, ali od pocetka se govori o vjestacenju OBA telefona, i alisinog i dzenanovog
svaka njihova izjava je uvreda za zdrav razum
smatraju ljude idiotima i debilima
-
zijancer
#26535 Re: Slučaj Dženan Memić
U jednoj emisiji, ne mogu tačno da se sjetim kojoj, neko je prišapnuo u kameru da djevojka koju je odvezla hitna sa lica mjesta te večeri, uopste nije bila Alisa. Zbog toga je kasnije nastala zabuna sa odjećom. Zna li neko vise o tome? 
-
zijancer
#26536 Re: Slučaj Dženan Memić
A prema još jednoj teoriji (ocrtava se kroki te mogucnosti pa da zavirimo) svjedok E.M. zapravo nije nikoga izlevatio, nego je bez greške odigrao namijenjenu mu ulogu. Iz njemu poznatih razloga.
-
Pla va la la
- uglavnomja
#26539 Re: Slučaj Dženan Memić
i da ne zaboravimo crni dzip koji je zaustavio hitnu i nesto prijetili ljudi iz dzipa...
a gdje je nestao novinar
kolumnista ... u ratu sa sda koji je prvi javno (i to iz amerike) obznanio "istinu" - ubica je alijin sin
od tog teksta je narod poceo da pada na ublehu
a svjedok em je odradio svoje - kao rekao i kao sud ga isprepadao ... win win situacija
za ifeta je sve win, zato i postoje teorije zavjere
jednom je ovdje neko pitao da li je istina da mutap bakirov licni vozac
taj neko bio na stranici i procitao biser, nazalost vec zaboravljen
mogla bi se zbirka napraviti, sabrane lazi ifet&memici, sa posebnim dodatkom zaboravljeni biseri
a gdje je nestao novinar
od tog teksta je narod poceo da pada na ublehu
a svjedok em je odradio svoje - kao rekao i kao sud ga isprepadao ... win win situacija
za ifeta je sve win, zato i postoje teorije zavjere
jednom je ovdje neko pitao da li je istina da mutap bakirov licni vozac
mogla bi se zbirka napraviti, sabrane lazi ifet&memici, sa posebnim dodatkom zaboravljeni biseri
-
zijancer
#26540 Re: Slučaj Dženan Memić
I kolumnista ima svoje mjesto na ploči. A plejmejker neupadljiv kao slon pod tepihom.
-
YouAreMyDestiny
#26541 Re: Slučaj Dženan Memić
A tek kako su po portalima razvlačili Alisine sestre.. Jednoj se momak ubio, a od druge ubijen.. A tata ih sve tri podvodio... Imaju li Muriz & co imalo obraza?
-
zijancer
#26542 Re: Slučaj Dženan Memić
Podvodio? Kako to misliš?
- uglavnomja
-
denden
#26544 Re: Slučaj Dženan Memić
Da, klasična propagandna demonizacija.
I još kao Alisi stan kupio Prevljak, te Asim, te profesionalna prostitutka u Budnjinim hotelima.
Te kao Mutap kriminalac, auto-mafija, povezan sa policijom, sa SDA, a čovjek neosuđivan, svjedočio jednom u nekom predmetu, ima na netu.
A u stvarnosti Muriz Dženanu jedan pištolj poklonio, drugi, svoj registrovani lični, davao nezakonito da nosi na planinarenje, Dženan pronađen sa trećim pištoljem u džepu jakne.
-
denden
#26545 Re: Slučaj Dženan Memić
Nije nevrijedno zavirivanja.
Jer je prosto neshvatljivo da neko ko navodno traga za istinom kao Memići svu tu potragu zasniva na beskonačno brojnim i beskonačno ponavljajućim lažima.
Neshvatljivo je i da neko bude tako glup, slijep kod očiju.
-
zijancer
#26546 Re: Slučaj Dženan Memić
Izjava u nekom YouTube nastupu, Facebooku ili pijanka dežurnih pljuvača sa ove teme?
- kakotakonikako
#26547 Re: Slučaj Dženan Memić
Suljo , moj komsija i bivsi Titin policajac , kaze na ovaj post da je to ogavno ( ali da samo budale ozbiljno shvataju portale ), ali je puno, puno ( cak me mjerljivo ) gore izgubiti svoje dijete. Ne dao Bog nikome - dodao sam ja na njegovu konstataciju.You.AreMyDesti.ny wrote: ↑15/03/2022 21:22 A tek kako su po portalima razvlačili Alisine sestre.. Jednoj se momak ubio, a od druge ubijen.. A tata ih sve tri podvodio... Imaju li Muriz & co imalo obraza?
-
zijancer
#26548 Re: Slučaj Dženan Memić
Na to me navelo čitanje ona dva člana zakona o krivičnom postupku, čine savršen loop. Pokušaću da ih nađem, ne mogu se sjetiti iz rukava. O tome kada svjedok može biti kažnjen za lažno svjedočenje. Jedan nije lažno svjedočio - dao je izjavu koja je istinita, a drugi je odbio da ponovi priču prvog tako da je na kraju ispalo da ni on nije lažno svjedočio.
- uglavnomja
#26549 Re: Slučaj Dženan Memić
mantra koja je trajala mjesecima, mozda i godinama, tacnije do alisine tuzbe protiv muriza, tad je odjednom prestalo sve vezano za prostituciju, za kurvanje, za sve sestre, cak i mater ... a otac je bio glavni podvodac
samo je nejasno gdje mu je bilo mjesto u budnjinom lancu prostitucije?
pogotvo sto nikad nije spomenuo da se znaju
za razliku od muriza koji je sa budnjom stara raja
- uglavnomja
#26550 Re: Slučaj Dženan Memić
to je muriz spomenuo kod senadakakotakonikako wrote: ↑15/03/2022 21:31Suljo , moj komsija i bivsi Titin policajac , kaze na ovaj post da je to ogavno ( ali da samo budale ozbiljno shvataju portale ), ali je puno, puno ( cak me mjerljivo ) gore izgubiti svoje dijete. Ne dao Bog nikome - dodao sam ja na njegovu konstataciju.You.AreMyDesti.ny wrote: ↑15/03/2022 21:22 A tek kako su po portalima razvlačili Alisine sestre.. Jednoj se momak ubio, a od druge ubijen.. A tata ih sve tri podvodio... Imaju li Muriz & co imalo obraza?
![]()
a sve to pokriva empatija, sve se prasta i zaboravlja ... covjek je dozivio tragediju i to mu daje pravo da unistava tudje zivote, da se bahati, prijeti, vrijedja, i najvaznije da LAZE kad zine ...