Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
febo_acm
#26501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
može li na gaming pc od 450 km da probam?
- Averus
#26502 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
febo_acm wrote:može li na gaming pc od 450 km da probam?
- avaks
#26503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ide na high bez problema, 144p rezolucija naravno 
- BaDa
#26504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja cekam hitman 2 od codexa ili cpy
ovaj fckdrm uradio stvar ali nije kako treba
-
l33t
#26505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
vidim neko snizenje za RL, haj sad ono realno isplati li seAverus wrote:
dvaes maraka igra
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zašto ovo nisam vidio ranije
- Averus
#26507 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Preko 50 miliona igrača, nerealno je očekivati da nema toxic likova, ali na sreću tu su chat opcije (mute, team only, quick chat only itd.)l33t wrote:vidim neko snizenje za RL, haj sad ono realno isplati li seAverus wrote:ima li toxic ljudi imal nerviranja puno? mozda probat prvo narodnu verziju?
dvaes maraka igra
Kad tek počneš igrati, mislićeš da je najlakša igra na svijetu i da ćeš za 7 dana biti pro
Nakon 4 dana ćeš plakati od huje kad te oderu
Nakon 10 dana ćeš kupiti prvi DLC jer te uvijek pobijede s "onim" autom
Igra djeluje glupo, ali kad je odigraš preko 100 sati vidiš da je to nešto više od ustaljenih rokaj, psuj i drž' dugme dok ne pukne igara. Fakat je posebna!
Pa ne prikazuju je džaba na ESPN-u isl
Pusti ove hejtere ovdje, to je igra koja se voli
Imamo i temu na klixu za sva pitanja i upute: rocket-league-t143105.html
-
l33t
#26508 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jos cu razmislitAverus wrote: Nakon 4 dana ćeš plakati od huje kad te oderu
Nakon 10 dana ćeš kupiti prvi DLC jer te uvijek pobijede s "onim" autom
-
Ramsey8
#26509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rocket League je najbolja igra. A jos ima prostora da bude bolja.
Kupi neces se pokajati auto i lopta kud ces bolju kombinaciju
-
febo_acm
#26510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ramsey8 wrote:Rocket League je najbolja igra. A jos ima prostora da bude bolja.
Žemske i auta?
- dzeko1
#26511 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam problem sa nekim igrama. Npr., Black Ops 3 i GTA V ne mogu pokrenuti, tj. kad ih otvorim 'krene da ulazi' u igru, pojavi se cisto crni ekran, i onda samo izadje kao da je nisam ni otvorio, dakle ne izbacuje nikakav error. Dok mi ostale igre rade, npr Forza Horizon 3 sljaka bez ikakvih problema. Pokusao sa reinstalacijom igara, iskljucivanjem windows defendera, updateom drivera od graficke, nista nije pomoglo. Cak razmisljam da sistem frisko nabacim, ali uzima puno vremena, pa bih radije neku drugu opciju ako neko zna. 
- Ultraviolent
#26512 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mač i divlje zvijeri?Ramsey8 wrote:Rocket League je najbolja igra. A jos ima prostora da bude bolja.
-
l33t
#26513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mozda probaj directX reinstallirati, ako ne baci sistem najlakse jedzeko1 wrote:Imam problem sa nekim igrama. Npr., Black Ops 3 i GTA V ne mogu pokrenuti, tj. kad ih otvorim 'krene da ulazi' u igru, pojavi se cisto crni ekran, i onda samo izadje kao da je nisam ni otvorio, dakle ne izbacuje nikakav error. Dok mi ostale igre rade, npr Forza Horizon 3 sljaka bez ikakvih problema. Pokusao sa reinstalacijom igara, iskljucivanjem windows defendera, updateom drivera od graficke, nista nije pomoglo. Cak razmisljam da sistem frisko nabacim, ali uzima puno vremena, pa bih radije neku drugu opciju ako neko zna.
- typeOnegative
#26514 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako je 8.1 ili 10 uradi reset windowsa .odaberi da sačuva dokumente i aj zdravo.pregazit ce stare windowse novim i riješit većinu problema,ako ne i sve.
- Averus
#26515 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji ti je windows?
Ne mislim samo Win 7/8/8.1/10
Nego edicija, build itd.
Ne mislim samo Win 7/8/8.1/10
Nego edicija, build itd.
- dzeko1
#26516 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uradio novi sistem, win 10 build 1709. Sad cu pokusati sa igrama 
- Quaresma
#26517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
brate, znas li da je izasao novi 1809 build?
- dzeko1
#26518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa bas su mi prestale raditi igre kad sam prosli sistem updajtev'o na taj build, namjerno sam isao na raniji, i evo ga, gta 5 radi normalno 
- aditon
#26519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Final Fantasy XV Windows Edition-CPY
84 GB
84 GB
- cenecimoveocino
#26520 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tražim pomoć u otkrivanju igrice,davno sam je igrao kao dječak,nekad u periodu 2001-2002.
Igrica jako sliči Sid Meier's Pirates! https://www.youtube.com/watch?v=e3if7ls_sBc i to je najbliže slično što sam mogao pronaći
ali nije ta jer se ovdje radi o dosta starijoj grafici,sjećam se da je uz tu igricu na CD-u bilo još 15-20 igrica,to su vjerovatno one male flash igrice koje su bile u to doba.
Oko ratnih brodova,piratskih brodova,bez ikakve pješadije kao u Sid Meier,znači samo brodovi i tjt.
Slična je i sa Port Royale https://www.youtube.com/watch?v=sOFKmfbvcyI ali samo starija i lošija grafika.Isto je doba,ovi topovi na brodovima,postoje i pirati u gameplayu,čak i ova mapa sa ovim gradovima na otocima je jako slična...
Vjerovatno nekom sine neko sjećanje,evo već pola sata listam google pics i to je najbliže
Igrica jako sliči Sid Meier's Pirates! https://www.youtube.com/watch?v=e3if7ls_sBc i to je najbliže slično što sam mogao pronaći
ali nije ta jer se ovdje radi o dosta starijoj grafici,sjećam se da je uz tu igricu na CD-u bilo još 15-20 igrica,to su vjerovatno one male flash igrice koje su bile u to doba.
Oko ratnih brodova,piratskih brodova,bez ikakve pješadije kao u Sid Meier,znači samo brodovi i tjt.
Slična je i sa Port Royale https://www.youtube.com/watch?v=sOFKmfbvcyI ali samo starija i lošija grafika.Isto je doba,ovi topovi na brodovima,postoje i pirati u gameplayu,čak i ova mapa sa ovim gradovima na otocima je jako slična...
Vjerovatno nekom sine neko sjećanje,evo već pola sata listam google pics i to je najbliže
- typeOnegative
#26521 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima i gore, onaj Quantum Break je bio oko 105 GBaditon wrote:Final Fantasy XV Windows Edition-CPY
84 GB
- SanskiBiser
#26522 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cenecimoveocino wrote:Tražim pomoć u otkrivanju igrice,davno sam je igrao kao dječak,nekad u periodu 2001-2002.
Tih godina je aktuelan bio Sea Dogs ali to nije ta po opisu grafike. Bila je jos jedna slicna stara sa pocetka 1990ih bila je na Amiga i Atari ST racunarima pa na PC koliko se sjecam, Piracy on the high seas, slicna pirates samo jednostavnija ono pirates clone sa malo nekih novih momenata.
- cenecimoveocino
#26523 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvo za Piracy on the High Seas AMIGA OCS 1992SanskiBiser wrote:cenecimoveocino wrote:Tražim pomoć u otkrivanju igrice,davno sam je igrao kao dječak,nekad u periodu 2001-2002.
Tih godina je aktuelan bio Sea Dogs ali to nije ta po opisu grafike. Bila je jos jedna slicna stara sa pocetka 1990ih bila je na Amiga i Atari ST racunarima pa na PC koliko se sjecam, Piracy on the high seas, slicna pirates samo jednostavnija ono pirates clone sa malo nekih novih momenata.
https://www.youtube.com/watch?v=dneBkBGgAP0
Prevrti video na 6:15,to je a grafika kao i i toj igrici što ja tražim ali nije ova igrica konkretno jer su u ovoj bile luke na ovim otičićma koje su proizvodile brodove kao i neke kule po otocima koje su se uništavale.U odnosu na ovu igricu,grafika je malo naprednija jer je bilo više tipova brodova koji su se jasno razlikovali kao i zastave na njima,ali u biti to je ova grafika "kockica"
Drugo za id Meier's Pirates! (Amiga)
https://www.youtube.com/watch?v=dneBkBGgAP0
Prevrti na 12:30,to je ta grafika i ova je vrlo slična ali se nesjećam ovih dijaloga i karaktera,čak imaju i ove kule što pucaju ali nije to to,ova je bila samo gameplay brodova bez ovih dijaloga i toga...
U svakom slučaju smo na dobro tragu,pogodili smo grafiku za sad,hvala
- Averus
#26524 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ček... Jel' to nećemo spomenuti i ismijavati da je DayZ sada u BETA fazi?

-
Ramsey8
#26525 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrajte ljudi rocket league igra je zakon