SDP

muha_sa

#26501 Re: SDP

Post by muha_sa »

smekerica wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Pametnija od mnogih novokomponiranih pametnica.. Bar nije zla. Pala si ovdje kao padobranom da nam preneseš direktno iz centrale "jedino ispravno mišljenje" , a u džepu, valjda, imaš licencu "pametan".
Ne diraj @vanilu :x :x Rado bi je ukrali i Kinezi i Mađari, a i Ameri. Jer je :thumbup:
Opa, znaci SDA kadar dobio pojacanje. E, pa bujrum.
Vi se ocigledno medjusobno poznajete pa ste ovdje na forumu u frontalnoj borbi protiv SDP-a.
Nema veze. Izaci cu ja s vama na kraj. :lol:
:lol:
ma jašta :) samo udri--obje su iz prvog safa :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26502 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

smekerica wrote:Opa, znaci SDA kadar dobio pojacanje. E, pa bujrum.
Vi se ocigledno medjusobno poznajete pa ste ovdje na forumu u frontalnoj borbi protiv SDP-a.
Da, poznajemo se godinama, utoliko je smješnija tvoja konstatacija da je @vanila SDA. :D Za tvoju info, da se više ne prosipaš jer je već sažaljivo, @vanila je deklarirana SDP-ovka godinama :wink:
KatarinaKosaca

#26503 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

muha_sa wrote: :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Ma, da te nema, trebalo bi te izmislit.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#26504 Re: SDP

Post by plain vanilla »

muha_sa wrote:
smekerica wrote:
Opa, znaci SDA kadar dobio pojacanje. E, pa bujrum.
:lol:
znas onaj vic-nemoj me vise braniti :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#26505 Re: SDP

Post by muha_sa »

:kiss: :kiss: :kiss:
smekerica

#26506 Re: SDP

Post by smekerica »

KatarinaKosaca wrote:
Da, poznajemo se godinama, utoliko je smješnija tvoja konstatacija da je @vanila SDA. :D Za tvoju info, da se više ne prosipaš jer je već sažaljivo, @vanila je deklarirana SDP-ovka godinama :wink:
Ne moras je pravdati, nisam trazila. :lol:
Ne sjecam se da sam tebe pitala za misljenje i savrseno me ne interesuje. A i sam cinjenica da morate jedna drugu braniti zvuci zalosno. Jedan na jedan ste ocigledno nemocni. :D
KatarinaKosaca

#26507 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

smekerica wrote:Ne moras je pravdati, nisam trazila. :lol:
Ne sjecam se da sam tebe pitala za misljenje i savrseno me ne interesuje. A i sam cinjenica da morate jedna drugu braniti zvuci zalosno. Jedan na jedan ste ocigledno nemocni. :D
Ako ikog pravdam , to si ti. Jer ti ukazujem da se ne prosipaš sa kvalifikacijama koje izgledaju tako smiješno da već prelazi u žalost. Uostalom, SDA nije teroristička ili ilegalna organizacija, tako da nekoga ko je simpatizer ili član iste nema potrebe pravdati. :wink:
plain vanilla

#26508 Re: SDP

Post by plain vanilla »

smekerica wrote:
KatarinaKosaca wrote:
sad je vec i mene sramota :oops:
KatarinaKosaca

#26509 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:sad je vec i mene sramota :oops:
I treba da te bude, kad si okorjela SDA-ovka :lol: :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#26510 Re: SDP

Post by JoseMujica »

smekerica wrote: Ne moras je pravdati, nisam trazila. :lol:
opa...livo se malo grupno.....bejbe ;-) došla si na pravo mjesto za grupne karačine :sax:
kliksovac

#26511 Re: SDP

Post by kliksovac »

KatarinaKosaca wrote:
onda ima i moje saucesce zbog nedavnih dogadjanja na bh politickoj sceni... :D
bogumila

#26512 Re: SDP

Post by bogumila »

hecimnadri wrote: Slamka spasa mu je jedino Radivojević, sad mu je čak i nebitno je li Desnica ili Ljevica, važno je da ima ruku.
:lol: :lol:
madner

#26513 Re: SDP

Post by madner »

Bjelasnica domacin Svjetskog Kupa 2014, staze uradjene i radi svi liftovi sa slika :D

Steta sto nisu imali vise ovakvih direktora.
Shahab

#26514 Re: SDP

Post by Shahab »

Zlatko Lagumdžija izgubio je svaku konekciju sa realnošću...sada je u fazi u kojoj je bio Hitler u posljednjim danima Rajha, okružen Crvenom armijom, u podzemnom bunkeru u Berlinu. SDP više nije politička stranka koja ima društvenu misiju, SDP je postao sekta slijepih idolopoklonika koji nisu sposobni kritički i objektivno promatrati procese. Nakon što ga je potpuno potukao na izborima, Sulejman Tihić mu je galantno i državotvorno ponudio ruku pomirenja uz pomoć koje se mogao izvući iz živog blata u koje ga je odvela njegova umišljenost i kriminalna pohlepa...umjesto toga narcisoidni poremećaj koji nosi u sebi, nije mu dozvolio da povuće pravi potez i sada slijedi potpuna egzekucija Lagumdžije koji je zbog svoje iracionalnosti postao smetnja tursko američkim interesima u BiH...Slijedi tragični kraj i Lagumdžije i kriminalizirane sekte koja sjedi u predsjedništvu SDP-a..ono šta ima poštenih kadrova i iskrenih socijalista peći će kod Komšića...
smekerica

#26515 Re: SDP

Post by smekerica »

Shahab wrote:Zlatko Lagumdžija izgubio je svaku konekciju sa realnošću...sada je u fazi u kojoj je bio Hitler u posljednjim danima Rajha, okružen Crvenom armijom, u podzemnom bunkeru u Berlinu. SDP više nije politička stranka koja ima društvenu misiju, SDP je postao sekta slijepih idolopoklonika koji nisu sposobni kritički i objektivno promatrati procese. Nakon što ga je potpuno potukao na izborima, Sulejman Tihić mu je galantno i državotvorno ponudio ruku pomirenja uz pomoć koje se mogao izvući iz živog blata u koje ga je odvela njegova umišljenost i kriminalna pohlepa...umjesto toga narcisoidni poremećaj koji nosi u sebi, nije mu dozvolio da povuće pravi potez i sada slijedi potpuna egzekucija Lagumdžije koji je zbog svoje iracionalnosti postao smetnja tursko američkim interesima u BiH...Slijedi tragični kraj i Lagumdžije i kriminalizirane sekte koja sjedi u predsjedništvu SDP-a..ono šta ima poštenih kadrova i iskrenih socijalista peći će kod Komšića...
Je li ovo napisao Alispahic, Ljevakovic, Mujezinovic ili Muslimovic...."Komitet za bezbjednost SDA"
:lol: :lol: :lol: Da nije smijesno bilo bi zalosno koliko su u SDA zastranili. Ne daj Boze nikome.
Intimus

#26516 Re: SDP

Post by Intimus »

smekerica wrote:
JoseMujica wrote:
smekerica wrote:Veliki vođa neće otići, džaba se nadate.
naprotiv....ja se osobno i ne nadam ali bi vi u SDP-u trebali :D
Koji to mi u SDP-u? Odakle tebi ideja da sam ja u SDP-u? Zar se mora biti u SDP-u da bi se o njima pozitivno govorilo?

Amina, jesil' to ti? Malo svratila u BiH ili opet negdje na proputovanju? :roll:
Doktor29

#26517 Re: SDP

Post by Doktor29 »

smekerica wrote:
Shahab wrote:Zlatko Lagumdžija izgubio je svaku konekciju sa realnošću...sada je u fazi u kojoj je bio Hitler u posljednjim danima Rajha, okružen Crvenom armijom, u podzemnom bunkeru u Berlinu. SDP više nije politička stranka koja ima društvenu misiju, SDP je postao sekta slijepih idolopoklonika koji nisu sposobni kritički i objektivno promatrati procese. Nakon što ga je potpuno potukao na izborima, Sulejman Tihić mu je galantno i državotvorno ponudio ruku pomirenja uz pomoć koje se mogao izvući iz živog blata u koje ga je odvela njegova umišljenost i kriminalna pohlepa...umjesto toga narcisoidni poremećaj koji nosi u sebi, nije mu dozvolio da povuće pravi potez i sada slijedi potpuna egzekucija Lagumdžije koji je zbog svoje iracionalnosti postao smetnja tursko američkim interesima u BiH...Slijedi tragični kraj i Lagumdžije i kriminalizirane sekte koja sjedi u predsjedništvu SDP-a..ono šta ima poštenih kadrova i iskrenih socijalista peći će kod Komšića...
Je li ovo napisao Alispahic, Ljevakovic, Mujezinovic ili Muslimovic...."Komitet za bezbjednost SDA"
:lol: :lol: :lol: Da nije smijesno bilo bi zalosno koliko su u SDA zastranili. Ne daj Boze nikome.

Alispahic je svoje odradio, uzivaj u rezultatima uz sto manje kolektivnog kmecanja :dance: :bih:
Northstar

#26518 Re: SDP

Post by Northstar »

smekerica wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Zar forum nije prostor za diskusiju i argumentiranje za ili protiv necijeg misljenja, a ne svadjalackih tonova i infantilnog saopcavanja kako nekoga nismo pitali za misljenje i kako nas ono ne interesira, narocito ako je suprotno od nasega. Jel' to neki debatni format Kominterne za kojeg jos nismo culi.

Ja licno nemam nista protiv SDP- a ali itekako sam protiv vrhuske te stranke kojoj je koncept socijaldemokracije stran, a klijentelizam imanentan na isti nacin kao i SDA, a narocito Utemeljiteljevoj stranci te propadajucoj SBiH.
smekerica

#26519 Re: SDP

Post by smekerica »

Zalosno je koliko neki ljudi na ovom forumu ne posjeduju osnovnu kulturu komunikacije. Njihov cilj je da po svaku cijenu uvrijede svakoga ko ima drugacije misljenje i u tome ne prezaju ni od vulgarnosti.
Iznenadjena sam da se cak i administrator ovog foruma svrstava na odredjenu stranu i gubi neutralnost.
Upotrebom uvreda i koristenjem vulgarnosti samo pokazuju nedostatak kucnog odgoja i obrazovanja, a obzirom na broj onih koji na takav nacin komuniciraju nije ni cudo sto nam je stanje u drustvu ovakvo kakvo jeste.
Naravno, ne mozete ni vi biti bolji kada i oni iz vrha vase stranke koriste svako javno pojavljivanje da pokazu koliko su neobrazovani i nekulturni.
smekerica

#26520 Re: SDP

Post by smekerica »

Northstar wrote: Da, poznajemo se godinama, utoliko je smješnija tvoja konstatacija da je @vanila SDA. :D Za tvoju info, da se više ne prosipaš jer je već sažaljivo, @vanila je deklarirana SDP-ovka godinama :wink:
Ne sjecam se da sam tebe pitala za misljenje i savrseno me ne interesuje. A i sam cinjenica da morate jedna drugu braniti zvuci zalosno. Jedan na jedan ste ocigledno nemocni. :D[/quote]

Zar forum nije prostor za diskusiju i argumentiranje za ili protiv necijeg misljenja, a ne svadjalackih tonova i infantilnog saopcavanja kako nekoga nismo pitali za misljenje i kako nas ono ne interesira, narocito ako je suprotno od nasega. Jel' to neki debatni format Kominterne za kojeg jos nismo culi.

Ja licno nemam nista protiv SDP- a ali itekako sam protiv vrhuske te stranke kojoj je koncept socijaldemokracije stran, a klijentelizam imanentan na isti nacin kao i SDA, a narocito Utemeljiteljevoj stranci te propadajucoj SBiH.[/quote]

Argumentiranje je jedno a vrijedjanje i svodjenje diskusije na licni odnos je nesto sasvim drugo.
Co0l

#26521 Re: SDP

Post by Co0l »

smekerica wrote:Zalosno je koliko neki ljudi na ovom forumu ne posjeduju osnovnu kulturu komunikacije.
Slazem se.Neki idu i toliko daleko da dodju na javni forum da pisu a pri tom ih ne zanima tudje misljenje.
smekerica wrote: Ne sjecam se da sam tebe pitala za misljenje i savrseno me ne interesuje.
A onda se ibrete kako 'neki ljudi ne posjeduju osnovnu kulturu komunikacije'.
plain vanilla

#26522 Re: SDP

Post by plain vanilla »

smekerica wrote:
Argumentiranje je jedno a vrijedjanje i svodjenje diskusije na licni odnos je nesto sasvim drugo.
ti si meni rekla da pisem iz centrale SDA jer sam kritikovala SDP

elem, ako ces kuditi nekoga, kreni od sebe
Corto Maltese

#26523 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

plain vanilla wrote:
smekerica wrote:

Tebi rekla da si SiDAšica!?
plain vanilla

#26524 Re: SDP

Post by plain vanilla »

Corto Maltese wrote:
plain vanilla wrote:
smekerica wrote:

Tebi rekla da si SiDAšica!?
Katarina Kosaca i ja :mrgreen:
Corto Maltese

#26525 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

plain vanilla wrote:
Corto Maltese wrote: Tebi rekla da si SiDAšica!?
Katarina Kosaca i ja :mrgreen:
Tužno. Time daje za pravo onima koji imaju običaj dočekati nove forumaše drčnim: "Šta ti hoćeš, jučer si se registrovao!?"
Post Reply