Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

jalijas74

#26501 Re: Utakmice.

Post by jalijas74 »

Može nama biti krivo što ih nismo nagazili još jače ali danas meni izgleda ovo sinoć još bolje i ljepše. Koliko smo samo puta bili bolji pa oni iz ničega davali golove pa nam uzeli ili bod ili pobijedili. Sinoć smo odigrali mozgom a ne srcem kao u tim prethodnim utakmicama.
GandalfSivi

#26502 Re: Utakmice.

Post by GandalfSivi »

Dan poslije, jos sumiram utiske. Jebe mene ta njihova seljacka igra, nabij loptu pa ako gdje dodje i dobro je. Mi (a i sudija) smo im pomogli sa milion malih faula, cisto da zakomplikujemo. Realno, ne bi nam dali gol iz igre da se do nove godine igralo...
Grean

#26503 Re: Utakmice.

Post by Grean »

mirza_15 wrote:Crepulja je odigrao dobru utakmicu. Konstantno se vraćao po loptu i prenosio je iz zadnje linije na njihovu polovinu.

Šabanović je imao odličnu priliku u drugom, kada je loše primio loptu i ona završili kod Fejzića. Čini mi se baš Crepulja da je poslao onu loptu.
Mozda je i do mene, vjerovatno jeste jer svima se svidjelo kako je Crepulja odigrao. Ja sam registrovao ona tri pogresna dodavanja u pocetku i ono igru u sirinu bez pokusaja proigravanja i presudio.

Kako god, sto F&N napisa, igrati ovako i biti prvi na tabeli sa cetiri igraca ispod 21 je uspjeh i zadovoljstvo.
todd_smith

#26504 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Ne moze se fkt Husrefu prigovoriti. Cak i da nismo prvi, napravio je sasvim solidnu ekipu. Ne najbolju, ali sasvim solidnu za ove lige. Barem ovaj prvi krug. Kako ce ici na proljece vidjeti cemo. Isto tako da smo igrali X on bi bio glavni krivac.

Malo me podsjeca na Slobodu, kako je on njih napravio solidnu ekipu prije 2-3 sezone. Mozda je pitanje zrelosti ili cega vec, ali osjeti se da fali ta neka ne znam...sigurnost, mentalitet, krvnicki pristup, muda sta hod vec da se utakmica zatvori, uhvati za vrat i privede kraju, bez srkleta. Sinoc je najbolji primjer toga bio.

Ali sve u svemu itekako nego odlicno stanje. I dalje sumnjam u titulu, pogotovo kada nemas 5 startera protiv glavnog konkurenta sljedece kolo a ispred si samo par bodova.

Kako god da se zavrsi sezona, ovako ako nastavi jebeno dobar je posao Husref uradio.
Dr. Kuca

#26505 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Pa sinoc smo majstorski iskontrolisali mec.
Tomahawk11
Globalni moderator

#26506 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Ispred si dovoljno da imaš pravo i na kiks. Ovo kolo smo puno dobili. Dio te zalihe možemo potrošiti, imamo pravo na to.
S druge strane, njima gori, oni nas moraju dobiti. Tako da mi porazom u Mostaru gubimo malo, a remijem ili eventualnom pobjedom dobijamo puno.
Teško bi bilo i sa punim sastavom, ovako kad nemaš 5 standardnih, biće još teže.
Klupa se već pokazala dobro, sjetimo se mix tima u Krupi.
internazionale

#26507 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

omega369 wrote:
internazionale wrote:
omega369 wrote:Prezadovoljan pobjedom, ali postavkom igre u drugom nikako. Ne kontam zasto moramo strepiti, povlaciti se sa igracem vise, protiv ekipe koja je u totalnom rasulu koja jednu smislenu akciju ne moze napraviti?!

Zamalo veresiju da napravimo :cry: ne kontam to ziherastvo??
Peljti se sjetim kompletne familije, od do :twisted:

Posebno mi je drago zbog ahmeta :thumbup: :thumbup:
Stalno prozivas Hebiba i Halilovica i veceras bez njih pocesmo, dobismo a ti opet nezadovoljan...
Skolski primjer pitarskog pederluka
Dovedes mamu i sestru pa testiramo tu tvoju teoriju :wink:
Malo pedercic malo tastatura huligan, jebena kombinacija
Tomahawk11
Globalni moderator

#26508 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Dosta sa ličnim prepucavanjem!
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#26509 Re: Utakmice.

Post by F&N »

todd_smith wrote:Ne moze se fkt Husrefu prigovoriti. Cak i da nismo prvi, napravio je sasvim solidnu ekipu. Ne najbolju, ali sasvim solidnu za ove lige. Barem ovaj prvi krug. Kako ce ici na proljece vidjeti cemo. Isto tako da smo igrali X on bi bio glavni krivac.

Malo me podsjeca na Slobodu, kako je on njih napravio solidnu ekipu prije 2-3 sezone. Mozda je pitanje zrelosti ili cega vec, ali osjeti se da fali ta neka ne znam...sigurnost, mentalitet, krvnicki pristup, muda sta hod vec da se utakmica zatvori, uhvati za vrat i privede kraju, bez srkleta. Sinoc je najbolji primjer toga bio.

Ali sve u svemu itekako nego odlicno stanje. I dalje sumnjam u titulu, pogotovo kada nemas 5 startera protiv glavnog konkurenta sljedece kolo a ispred si samo par bodova.

Kako god da se zavrsi sezona, ovako ako nastavi jebeno dobar je posao Husref uradio.
Evo da se kladimo da necemo izgubiti u Mostaru.
Ima tu sasvin dovoljno kvaliteta da im se suprostavi. Najbitnije je da nazad budu Dupovac i Mujakic i da zatvore Bilbiju. Ostali su za kurac.
Maharadza

#26510 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Očekujem od ovih "rezervi" što će igrati protiv svinjskog mnogo, prije svega u sredini da makar zagrizu u želji da ugroze neke prvotimce! :thumbup:

I da, Joachim MORA igrati u sredini, nikako nazad!
Dinostula

#26511 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Tomahawk11 wrote:Ispred si dovoljno da imaš pravo i na kiks. Ovo kolo smo puno dobili. Dio te zalihe možemo potrošiti, imamo pravo na to.
S druge strane, njima gori, oni nas moraju dobiti. Tako da mi porazom u Mostaru gubimo malo, a remijem ili eventualnom pobjedom dobijamo puno.
Teško bi bilo i sa punim sastavom, ovako kad nemaš 5 standardnih, biće još teže.
Zbog takvog nacina razmisljanja mi i uzimamo titulu svakih 8 godina.Cuj dobar nam i kiks pa da ti Zrinjski dodje na 2 boda. :D
Nego je dobro samo remi i vise od remija.Ici da im otkinemo barem jedan bod sve ispod toga nikako ne valja.
Charuga
Globalni moderator

#26512 Re: Utakmice.

Post by Charuga »

internazionale wrote:
omega369 wrote:
internazionale wrote: Stalno prozivas Hebiba i Halilovica i veceras bez njih pocesmo, dobismo a ti opet nezadovoljan...
Skolski primjer pitarskog pederluka
Dovedes mamu i sestru pa testiramo tu tvoju teoriju :wink:
Malo pedercic malo tastatura huligan, jebena kombinacija
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» omega369

14 dana

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» internazionale

7 dana
Tomahawk11
Globalni moderator

#26513 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Dinostula wrote:
Tomahawk11 wrote:Ispred si dovoljno da imaš pravo i na kiks. Ovo kolo smo puno dobili. Dio te zalihe možemo potrošiti, imamo pravo na to.
Zbog takvog nacina razmisljanja mi i uzimamo titulu svakih 8 godina.Cuj dobar nam i kiks pa da ti Zrinjski dodje na 2 boda. :D
Nego je dobro samo remi i vise od remija.Ici da im otkinemo barem jedan bod sve ispod toga nikako ne valja.
Mislio sam više kako imamo taj luksuz da možemo kiksati.
Ja bih da dobijemo, to bi mi bilo :thumbup: :mrgreen:
sencobih

#26514 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Kako je samo Pidro prije gola napucao Ahmetovića, i opet ovaj deset sekundi poslije dade euro gol. Mersudin je baš ekstra igrač
todd_smith

#26515 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Mislim da su utakmice protiv Radnika, GOSKa i slicno upravo dokaz i upozorenje da nemamo pravo na kiksove.

Naravno da nece biti Smak Svijeta ako izgubimo, ali vidjeti cemo. Uzeli derbi, super, odlicno. Ali od mogucih 9, mi bi u tom slucaju izvukli samo 3 boda u zadnje 3 utakmice. Toliko o luksuzu.

Kao sto rekoh, kako god zavrsilo, ovako neka nastave, pa makar i ne osvojili titulu, ja kao navijac mogu reci halal olsun. Sto nije bio slucaj zadnju deceniju haman (izuzetak Kup/Liga sezone)
Dr. Kuca

#26516 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Samo agresivno, jako. Pobjedom dole smo rahat, onda igramo 2 kuci mozemo vrlo lahko orici na pauzu u dobrom plusu.
Logovan

#26517 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Let's go Saraj'vo! :izet:

:autic: :autic:
Dinostula

#26518 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Ovo ce biti jebena katastrofa. :roll:
sencobih

#26519 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Koja je ubleha ovaj dupovac
EvoMeneJopet

#26520 Re: Utakmice.

Post by EvoMeneJopet »

ima li kakav link ? Ne prolazi mi kartica d za one dvije markice :(
Dinostula

#26521 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

sencobih wrote:Koja je ubleha ovaj dupovac
Debil ostavi Bilbiju samog na 10 metara i slijepac bi ga zabio.
vicious

#26522 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Jebo ga više Bilbija, natrpa nam golova ko da je gerd miler
il dottore

#26523 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

Raznese nas Bjelica, jebo mrtvu majku
svi u napad

#26524 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Ima li kakav link? Koliki je rezultat? Nalazim se van Bosne i ne znam sta se desava. Iz prilozenih komentara skuzio sam da nam je Bilbija (kao i obicno) zabio.
rocco_siffredi

#26525 Re: Utakmice.

Post by rocco_siffredi »

Joj Dupovca :facepalm:
Bjelica po zadatku, izgleda savezu ne odgovara da se odlijepimo na +8 :twisted:
Post Reply