Grijesis druze,ja prvi imam kritike na racun Amara za ovaj dvomec.Mislim da ga je Slovenac apsolutno nadmudrio,da nas je dobro snimio na pripremama,zatvorio Zebu u prvoj i rijesio stvari.Ja bih sa Bekricem pokusao jos tamo u drugom dijelu.Dalje,fizicki smo bili inferiorniji i tu bi se nesto trebalo raditi taman pukli od kondicionih treninga,jer ritam trcanja iz Gabele nije isti kao i ovdje.Taman i dosta ranije poceli sa pripremama za Evropu.north wrote:Mislim da košpma fali samokritike, razumijem ja da oni podržavaju brku zbog mnogih uspjeha u domaćoj ligi, sve je to 5 i razumljivo, ali majka mu stara ako se konstantno blamiraš u Aziji, i sad poslije duže vremena izađeš u evropu na nikad bliže gostovanje i protivnika po mjeri, i najavljuješ prolaz, a opet fasuješ 6 komada, doduše sada u dvije tekme, valjda to povlači neke analize...i još domaći trener se poslije tekme zahvaljuje protivničkom treneru što gostujuća ekipa nije više napadala...mislim, razumijem ja da on pukušava biti duhovit i ironičan, ali nije to baš uvijek simpatično......jedini Žujo imo damu i malo iskritikovao taktiku i već bi mu mnogi krv pili......
Najveca kritika je za ponasanje igraca i rasprave sa sudijama.To se mora zauzdati,taman i kaznama po dzepu.
Ali kada procitam neke komentare dodje mi da povracam,a nisam glup i znam dobro sta je u pozadini.Da Brko sada napusti klupu iz ne znam kojeg razloga ovdje bi pitari proglasili praznik.
Svaki covjek na ovom svijetu grijesi,i Brko grijesi,ali boljeg od njega nemamo i ne treba nam,jer je iskren,jer voli Zelju,jer donosi trofeje,jer drzi klub na nogama i jer nam cini zivot sretnim jer nam je Zeljo bas to,dio zivota kao i njemu.