FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Havatar

#2651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Dovoljno je da se vidi ko je na ovoj temi prvi poceo pricu protiv Marjana odmah nakon historijske pobjede i odmah znas zasto je Marjan dobar i zasto smeta.
bosanceros_

#2652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bosanceros_ »

SENADE imas najjacu TV kucu na Balkanu,a tvoj denvnik je VRHH! :thumbup: :bih: :bih: :bih:
wolf07

#2653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ma nije do toga, vjeruj mi.

Da mi dobijemo Brazil u polufinalu SP-a uz Marjanovo urlanje - "Pozdrav Avdo, kako si ?", "Moj duhovni guru je Senad Hadžifejzović", "Ovaj prenos je za muškarčine", "Sad ću da razbijem ovo staklo" i sl. ja bih i dalje tvrdio da se radi o lošem komentatoru koji nema pojma.

To što je on autor "Zmajeva" je plod spontanog i srčanog rada. Poslije toga je počeo silovati s nadimcima, u pokušaju da proizvede nešto slično. Jednostavno, čovjek je loš, loš, loš...
Ode ti daleko, al' hajde da to postavimo ovako. Ja mislim da je Marjan u utakmici protiv Belgije podigao nivo komentarisanja sportskih dogadjaja na jedan nivo koji je do tad bio na ovim nasim prostorima nezamisliv.

Vec smo decenijama trpili Zorana Popovskog, Seada Hadzijahica, pa se to onda poslije rata malo pomaklo naprijed sa Bahom Topalbecirevicem, pa onda opet nazad sa Velidom Spahom i Kemalom Ahmetovicem, pa jos nize sa Bilicem Jr. i ostatkom one bezlicne mase sportskih novinara. One s Hajata i OBN-a da i ne pominjem. Jednostavno, Sarajevo je imalo najlosije sportske komentatore na ovim prostorima ex-Yu od pamtivijeka. Onda to Marjan pretrese i napravi cudo od komentarisanja utakmice. Meni osim onog Delicevog "pa ljudi moji, je li to moguuuuce... ludnica, sta je ovo" jedini komentar koji pamtim je ono "dijamantuuuuu". I sad kad malo losije odradi neku utakmicu treba da ga sahranimo jel'? Pa ni taj pomenuti Mladen Delic nije vise nikad bljesnuo onim sjajem kao u onom prenosu s Poljuda ali to ne znaci da je nakon toga popljuvan. Zbog toga smatram da ni Marjanu ne treba pisati u facu ako svaki put ne odradi prenos onako kako je to bilo u Belgiji.
It_is_a_Leclerc

#2654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Da se Marjan nakon "bljeska" u Belgiji zadržao na pristojnoj i svrsishodnoj euforiji pri komentiranju, definitivno bi se moglo govoriti o velikom komentatoru. No, zanešen pljeskanjem javnosti i medijskom pažnjom isti od svakog svog prenosa reprezentacije (a dosad ih je radio 7-8) radi neviđen cirkus sa željama i pozdravima u stilu Radio Drine, razračunava se s onima kojima ne odgovara njegov "stil", tuši li tuši nebitnim informacijama o tome gdje su se i kako upoznali roditelji Emira Spahića, i radi bukvalno sve kako bi ponovio Belgiju...

Lopta pređe centar, a on počne, da izvinete, da sere o "šansi", da uzdiše, puše, i ponaša se kao da je Džeko u petercu primio loptu, do mjere da više niko i ne zna šta se zbiva na terenu..

Ne radi se samo o jednoj utakmici koju je loše odradio. Dapače. Radi se o samo jednoj koju je odradio dobro. Sve ostalo je loše što su prepoznali i svi njegovi raniji poslodavci - od Hayata, FTV-a do RSG-a.
wolf07

#2655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

It_is_a_Leclerc wrote:Da se Marjan nakon "bljeska" u Belgiji zadržao na pristojnoj i svrsishodnoj euforiji pri komentiranju, definitivno bi se moglo govoriti o velikom komentatoru. No, zanešen pljeskanjem javnosti i medijskom pažnjom isti od svakog svog prenosa reprezentacije (a dosad ih je radio 7-8) radi neviđen cirkus sa željama i pozdravima u stilu Radio Drine, razračunava se s onima kojima ne odgovara njegov "stil", tuši li tuši nebitnim informacijama o tome gdje su se i kako upoznali roditelji Emira Spahića, i radi bukvalno sve kako bi ponovio Belgiju...

Lopta pređe centar, a on počne, da izvinete, da sere o "šansi", da uzdiše, puše, i ponaša se kao da je Džeko u petercu primio loptu, do mjere da više niko i ne zna šta se zbiva na terenu..

Ne radi se samo o jednoj utakmici koju je loše odradio. Dapače. Radi se o samo jednoj koju je odradio dobro. Sve ostalo je loše što su prepoznali i svi njegovi raniji poslodavci - od Hayata, FTV-a do RSG-a.

Ja i dalje tvrdim da ce se ista stvar desiti i ovom Avdicu koji je sad bljesnuo, nema te njuske koja je u Bosni bila popularna duze od mjesec dana al' hajde, pred nama je pa cemo vidjeti.
agnostic_front

#2656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by agnostic_front »

Čuj "ovom" Avdiću, čovjek košarku komentariše još od vremena kad je OBN ono davno nekad prenosio NBA dok je još Reggie Miller igrao za Pacerse.
Renta

#2657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Renta »

Avdić nije budala i kuler je, zna se kontrolirati.

A i nije glumac nego znalac... tako da, nema razloga da mu se slično desi.
Last edited by Renta on 22/09/2013 01:07, edited 1 time in total.
Havatar

#2658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Tad su za njega znali oni koji prate NBA a sad ce znati svi i cim prodje neko vrijeme ili ako Bosna napravi neki uspjeh onda ce se javiti da i njega pljuju.
SmokingMan

#2659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SmokingMan »

Ovako stvari stoje.... :-)

Image
TRENT

#2660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

Sasvim slucajno pred utakmicu zakljucavaju.
Edin H.

#2661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

TRENT wrote:Sasvim slucajno pred utakmicu zakljucavaju.
Odlican fol :D
legenda reala

#2662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

kartica je preskupa, baš bih volio vidjeti koliko je to ljudi kupilo karticu :?
TRENT

#2663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

Edin H. wrote:
TRENT wrote:Sasvim slucajno pred utakmicu zakljucavaju.
Odlican fol :D
I onda dan pred tekmu vec vidim Senada kako najavljuje "Mi za vas pustamo besplatan signal tokom utakmice Bih Litvanije,za sve vas Bosance i Hercegovce koji istinske vole ovu drzavu jer mi smo najbolji,mi smo uvijek tu za vas". :D

A cijena kartice ko da je Sky Movies.
legenda reala

#2664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

TRENT wrote:
Pa moguće da ni kartica SKY-a nije puno skuplja, HRT za četiri kanala naplaćuje 100 eura oni za jedan :roll:
Last edited by legenda reala on 22/09/2013 01:55, edited 1 time in total.
Edin H.

#2665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

legenda reala wrote:kartica je preskupa, baš bih volio vidjeti koliko je to ljudi kupilo karticu :?
Ma nego da je preskupa.
TRENT

#2666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

legenda reala wrote:
TRENT wrote:
Pa moguće da ni kartica SKY-a nije puno skuplja, HRT za četiri kanala naplaćuje 100 eura oni za jedan 100 eura :roll:
Kakav je to program FACE tv-a ?Sta oni to pustaju znacajno pa cijena paprena ? Vjerovatno Senci konta dnevnik mu vrijedi svih tih para.

Jbga valja otplatiti kredit Fahri. :lol:
BHCluster

#2667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

Samo neka je pljuvati pa po bilo cemu, fuj.
legenda reala

#2668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

TRENT wrote:
Kakav je to program FACE tv-a ?Sta oni to pustaju znacajno pa cijena paprena ? Vjerovatno Senci konta dnevnik mu vrijedi svih tih para.
Pa ima taj njegov Dnevnik i ono gostujućih utakmica reprezentacije što je gledano, otkupi i kvalifikacije za Evropu kad igraju Sarajevo i Željo, ali sve to je premalo za cijenu od 100 eura

A ne vjerujem da nešto više od ovog može imati i u budućnosti, prava za sve lige petice su otkupljena za naredne dvije sezone, tako i LP,EL što se tiče sporta to je to.

serije i to je tanko, reklamiraju neke emisije uskoro u vlastitoj produkciji, kao ono što ima na RTS-u veče s Legendama nešto slično tome vidim i Marijan će raditi i još par emisija najavljuju
Last edited by legenda reala on 22/09/2013 02:03, edited 1 time in total.
TRENT

#2669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

BHCluster wrote:Samo neka je pljuvati pa po bilo cemu, fuj.
Samo kod nas se kad neko kritikuje nesto smatra pljuvanjem i hejtanjem.Ako nemas pametnije sta reci i kakvog argumenta staviti onda nemoj ni komentarisati.Svako ko kritikuje ovdje navede primjer ti dodjes i lupas totalnu glupost nicim argumentovanu.
van helsing

#2670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Kartica je za mene koji živim u BiH preskupa. Međutim,dijaspora je kupuje. I koliko sam upoznat sasvim dobro ide prodaja. Ja licno bih je volio imati,ali preskupa za mene. Dalje,navodite cijene Sky kartica i Hrt. Pa malo odite na službenu stranicu bilo kojeg Sky,pa pokušajte kupiti za 100€ bilo koju njihovu karticu. Pa cijena osnovnog paketa skoro da kosta za mjesec dana kao ova za godinu. Cijena HRT kartice za godinu dana je 270KM,i otvara tri kanala,dok HRT-4 emituje nekodirano.
Opet kazem,Face kartica za mene je skupa,ali imam osjecaj da je bitno popljuvat sve ono sto je probosanski orijentirano.

Tapatalk 2
BHCluster

#2671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

TRENT wrote:

Pogledaj sta si napisao gore pa onda se pitaj dali te treba nko ozbiljo svatiti ili kao obicnog pljuvaca. Znaci neznas kakv uopste program ima osim dnevnika koji postavlja besplatno na stranicu i odma zakljucak dajes koji nema veze sa realnoscu.

Jeli ti ovaj primjer adekvatan? :lol:
BHCluster

#2672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

van helsing wrote:Kartica je za mene koji živim u BiH preskupa. Međutim,dijaspora je kupuje. I koliko sam upoznat sasvim dobro ide prodaja. Ja licno bih je volio imati,ali preskupa za mene. Dalje,navodite cijene Sky kartica i Hrt. Pa malo odite na službenu stranicu bilo kojeg Sky,pa pokušajte kupiti za 100€ bilo koju njihovu karticu. Pa cijena osnovnog paketa skoro da kosta za mjesec dana kao ova za godinu. Cijena HRT kartice za godinu dana je 270KM,i otvara tri kanala,dok HRT-4 emituje nekodirano.
Opet kazem,Face kartica za mene je skupa,ali imam osjecaj da je bitno popljuvat sve ono sto je probosanski orijentirano.

Tapatalk 2
Upravo to. :thumbup:
legenda reala

#2673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

A znate li vi ljudi moji šta sve možete pratiti putem SKY-a bilo kojeg UK,Italy,Germany nebitno :?: :?: i vi to poredite sa pet utakmica reprezentacije i Centralnim Dnevnikom :?:
HRT je mislim 125 eura kartica, ali i dalje su daleko ispred FACE TV što se tiče kvaliteta programa.

FACE je prvo trebao popuniti programsku šemu pa onda dići cijene kartica, ide im po cijeli dan Euronews i repriza onog Face Magazina i za to je po vama uredu plaćati 100 eura :?: :?: Nebitno gdje se nalazimo BIH ili dijaspora 100 eura je preskupo kada gledamo kvalitet programa :wink:
BHCluster

#2674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

legenda reala wrote:A znate li vi ljudi moji šta sve možete pratiti putem SKY-a bilo kojeg UK,Italy,Germany nebitno :?: :?: i vi to poredite sa pet utakmica reprezentacije i Centralnim Dnevnikom :?:
HRT je mislim 125 eura kartica, ali i dalje su daleko ispred FACE TV što se tiče kvaliteta programa.

FACE je prvo trebao popuniti programsku šemu pa onda dići cijene kartica, ide im po cijeli dan Euronews i repriza onog Face Magazina i za to je po vama uredu plaćati 100 eura :?: :?: Nebitno gdje se nalazimo BIH ili dijaspora 100 eura je preskupo kada gledamo kvalitet programa :wink:
Imas opciju da gledas ili ne imas opciju da platis ili ne :wink: . Sto se tice Sky u UK ili bilo koji drugoj drzavi pocetni paket je oko €27 svakog mjeseca hoces filmove moras pratiti vise a filmove repriziraju ubi boze ako hoces neku premijeru moras platiti vise, sport moras vise platiti itd. I opet porediti tv kompaniju sa milijarderski budzetom i privatnu tv kucu je suludo sto se tice kupovine programa a opet uspjevaju radi cega nego kvalitete. ;-)
TRENT

#2675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRENT »

BHCluster wrote:
TRENT wrote:

Pogledaj sta si napisao gore pa onda se pitaj dali te treba nko ozbiljo svatiti ili kao obicnog pljuvaca. Znaci neznas kakv uopste program ima osim dnevnika koji postavlja besplatno na stranicu i odma zakljucak dajes koji nema veze sa realnoscu.

Jeli ti ovaj primjer adekvatan? :lol:

Pa kad se vec pravis pametan onda me prosvijetli sta to ima znacajno na face tv ?
Locked