Duška "titoist" ?! Ti ovo ozbiljno ?Dosta više isfucanih titoista i partijaca poput Duške Jurišić.
Federalna televizija
Moderator: anex
- It_is_a_Leclerc
#2651 Re: Federalna televizija
- scooby_dooby_doo
#2652 Re: Federalna televizija
i naravo "kod amidze idriza" po 7318 put samo na ftv 
- dustaban
#2653 Re: Federalna televizija
Izgleda da mi je promaklo par emitovanja, ja sam ga gledao samo 7300 puta.scooby_dooby_doo wrote:i naravo "kod amidze idriza" po 7318 put samo na ftv
I jos bih mogao!
- Dactyl
#2654 Re: Federalna televizija
Maloprije oko 21:57 vremenska prognoza na FTV-u, ko je ona boginja? 
- karanana
#2655 Re: Federalna televizija
evo pogledo sam. masa zemanic. nije losa, malo ima prejebacku facu sto se mene tice, ali u svakom slucaju solidno. mjenjaju ih na vremenskoj ko na traci. a vecinom su dobre, a naravno nemaju veze s vezom o meteorologiji. mozda su kakve pripravnice sa zurnalisitike.
- Dactyl
#2656 Re: Federalna televizija
Trebala je kakva lakša tranzicija iz plavog (meni se čini da je plavka bila sinoć) u crno, zavrtje se čovjeku u glavi. A svaka čast za ovu novu, toliko seksipila ispod debelog sloja odjeće je za pohvalu.
-
Mustang1
#2657 Re: Federalna televizija
Na Telemach sam presao pocetkom godine .. Evo mi dosla na vrata neka zena kaze da moram platiti 7.5 KM za 6. i 7. mjesec .. Ja nisam htio kaze hajde bar za 7. mjesec da budes duzan za 6. .. Ma necu reko dodji kasnije .. Samo da je se rijesim .. Jel to prevara ili se treba platiti ?
-
kakavdanakneiskustvu
#2658 Re: Federalna televizija
Mustang1 wrote:Na Telemach sam presao pocetkom godine .. Evo mi dosla na vrata neka zena kaze da moram platiti 7.5 KM za 6. i 7. mjesec .. Ja nisam htio kaze hajde bar za 7. mjesec da budes duzan za 6. .. Ma necu reko dodji kasnije .. Samo da je se rijesim .. Jel to prevara ili se treba platiti ?
po zakonu bi trebalo plaćati tu taksu
- starii
#2659 Re: Federalna televizija
pocela je akcija opet idu od vrata do vrata i skupljaju pretplatu...helem ja ne otvaram vrata iza 17h pogotovo vikendomkakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Na Telemach sam presao pocetkom godine .. Evo mi dosla na vrata neka zena kaze da moram platiti 7.5 KM za 6. i 7. mjesec .. Ja nisam htio kaze hajde bar za 7. mjesec da budes duzan za 6. .. Ma necu reko dodji kasnije .. Samo da je se rijesim .. Jel to prevara ili se treba platiti ?
po zakonu bi trebalo plaćati tu taksu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2660 Re: Federalna televizija

treba ovo zatvoriti da se ne brukaju vise ... o kvaliteti slike ne bih da pisem ... snimci izgledaju kao iz 1985te
-
lik5
#2661 Re: Federalna televizija
ma ftv i bht su nastale iz nekadasnjeg tvsa koja je i u bivsoj jugi imala los program,uglavnom je tad vise davala emisije sa tvbg i tvzg.jedino sto je valjalo na tvsa je noc i dan emisija u kojoj su se moglo pogledat mnoge hit serije,i malo djeciji program im je valjo.ostalo su sve davali sa drugih tv stanica iz juge.
- fortaleza
#2662 Re: Federalna televizija
U Hrvatskoj bi ovakav javni servis bio ili zatvoren ili bi bio prinuđen mijenjati svoju programsku shemu po zakonu, vjerojatnije ovo drugo. FTV pada već na prvoj stavci, u prime timeu mora biti zastupljen sadržaj iz vlastite domaće produkcije, a koliko vidim takvoga nema ni za cijeli dan emitiranja.
Ovakvi mediji ovdje opstaju zbog nakaradnog bezakonja, kao i ostale komercijalne televizije, npr. Pink BH koji samo reciklira farme i ostale zaglupljujuće realitije iz Srbije. Mitrović je slično pokušao u Sloveniji i Makedoniji i ubrzo je propao tamo jer postoji kakav takav zakon koji jasno definira tv kanale.
FTV-u ovo prolazi, al da se radi posao kako treba u intitucijama vidjeli kako bi se odjednom našao novac za tv program i ulaganje u opremu javnih emitera, a ovako tko živ tko mrtav.
Ovakvi mediji ovdje opstaju zbog nakaradnog bezakonja, kao i ostale komercijalne televizije, npr. Pink BH koji samo reciklira farme i ostale zaglupljujuće realitije iz Srbije. Mitrović je slično pokušao u Sloveniji i Makedoniji i ubrzo je propao tamo jer postoji kakav takav zakon koji jasno definira tv kanale.
FTV-u ovo prolazi, al da se radi posao kako treba u intitucijama vidjeli kako bi se odjednom našao novac za tv program i ulaganje u opremu javnih emitera, a ovako tko živ tko mrtav.
- dječak sa šibicama
#2663 Re: Federalna televizija
Sinoc redom najava za "Prkosnu deltu", "Mirko i Slavko", "Bata brani u Sarajevu"
Pa ocajni su... a tek novinari... "Siroki je poveo golom tog i tog, isprve je opucao..."... isprve
Jedino sto im vrijedi, ali samo vizualno, je onih par voditeljica vremenske prognoze. Jel zna neko imena?
Dikcija im je ocajna, ali ko ih jos slusa
Pa ocajni su... a tek novinari... "Siroki je poveo golom tog i tog, isprve je opucao..."... isprve
Jedino sto im vrijedi, ali samo vizualno, je onih par voditeljica vremenske prognoze. Jel zna neko imena?
Dikcija im je ocajna, ali ko ih jos slusa
-
StupskaBitanga
#2665 Re: Federalna televizija
Dati u Dnevniku In Memoriam Smiljku Šagolju je isto ko to uraditi Risti Đogi i nek je na sramotu uredništvu FTV ovakve stvari 
-
Chuckie
#2666 Re: Federalna televizija
StupskaBitanga wrote:Dati u Dnevniku In Memoriam Smiljku Šagolju je isto ko to uraditi Risti Đogi i nek je na sramotu uredništvu FTV ovakve stvari
Fakat. Ova teljevizija svakim danom tone li tone.
btw kad god upalim ono Asi.
- karanana
#2667 Re: Federalna televizija
cuj dali mu im memoriam?! odron. odron. odron. i pored toga sto je to i televizija hrvatskog naroda.
-
StupskaBitanga
#2668 Re: Federalna televizija
Svaki iole normalan čovjek prije svega bi burno reagovao a da ne govorim da bi urednik dobio OTKAZ da postoji adekvatno rukovodstvo. Gledajući u globalu obzirom da na programima FTV gledamo 54578 repriza istog sadržaja evidentno je da rukovodstvo ne postojikaranana wrote:cuj dali mu im memoriam?! odron. odron. odron. i pored toga sto je to i televizija hrvatskog naroda.
-
montypython2000
#2669 Re: Federalna televizija
Nisam vjerovao svojim usima kad sam cuo, Ftv objavila in memoriam Sagolju kao da je zasluzni gradjanin. U drugim medijima govore o ratnohusckom novinarstvu najgore vrste, sluganstvu bilo kojem rezimu na vlasti, propagandi uporedivom sa Gebelsovom a na Ftv ni slova. Doduse nije ni neko iznenadjenje, znajuci da se radi o najgoroj tv na svijetu. Dok je na BBCju strogo pravilo da nema komentara samo vijesti tj cinjenice na Ftv nema cinjenica samo komentari. Tako vkv limari predlazu makroekonomske mjere, frizerke analiziraju vanjsku politiku a svaka susa moze dati svoje misljenje o bilo cemu. Cak su, tipicno i u naslovu clanka na federalna ba napisali Sakolj umjesto Sagolj. FTV treba ukinuti a o spomenutoj individui i njegovom "novinarstvu" ko ne zna nek pogleda na You tube.
-
StupskaBitanga
#2670 Re: Federalna televizija
evo nek urednici ftv malo procitaju ko je on
http://media.ba/bs/vijesti-i-dogadaji-v ... g-su-mnogi
a portal federalna.ba imao je jedan pozitivni period pocetkom ove godine ali odlaskom pojedinih ljudi to je palo na dno
http://media.ba/bs/vijesti-i-dogadaji-v ... g-su-mnogi
a portal federalna.ba imao je jedan pozitivni period pocetkom ove godine ali odlaskom pojedinih ljudi to je palo na dno
-
Montana1
#2671 Re: Federalna televizija
postoji li nacin da se ne placa pretplata, draze mi je zapalit onaj cener nego njima dati 
- Herr Flick
#2672 Re: Federalna televizija
Ti placas pretplatu za posjedovanje tv prijemnika a ne zato sto gledas ftvMontana1 wrote:postoji li nacin da se ne placa pretplata, draze mi je zapalit onaj cener nego njima dati
-
Montana1
#2673 Re: Federalna televizija
dobro si, ipak ta lova zavrsi u pravim rukama cim nam je program ovako dobarHerr Flick wrote:Ti placas pretplatu za posjedovanje tv prijemnika a ne zato sto gledas ftvMontana1 wrote:postoji li nacin da se ne placa pretplata, draze mi je zapalit onaj cener nego njima dati
- jasko_ba
#2674 Re: Federalna televizija
Na FTV-u, Valter brani Sarajevo!!!!!
Ekskluzivno!
Dodice, ukini makar ovo
Ekskluzivno!
Dodice, ukini makar ovo
- branimir stulic
#2675 Re: Federalna televizija
Ovaj film mi je pravo poznat.... da nije ovo... ma nije....