Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mobsterc

#2651 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

honky tonk wrote:
ti se recimo zaljubis u lijepu, zgodnu djevojku (koja te izgledom privlaci) ozenis je, ona se u medjuvremenu porodi, dobije nekih 10/15 kila, malo grohne, vise nije tako lijepa i odmah je gotovo s njom?

izgled je sto privlaci na prvu, naravno, ali ako vremenom upoznajes tog nekog (ko ti odgovara i karakterom) zaljubljujes se u njega kao osobu, ne samo njegovo lice. 8-)
Pa nije gotovo, ali onda ne treba da mi zamjeri sto gledam druge... Cuj eto, malo grohne, i ok je tak oda ostane. :roll:
A u lice se svakako ne zaljubljujem. :lol: (niti 'u njega' :D )
honky tonk

#2652 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

:lol:

hocu reci da i kad grohne( :lol: ) izgledom, moze se 'popraviti', dok se unutarnje mane tesko mijenjaju. ;-)
mobsterc

#2653 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

Sad vec ima smisla ono sto pricas. :D Vidi se da si romanticna. :D
honky tonk

#2654 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

zachatali smo temu, aj zdra'o! :D
Kinaski

#2655 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Sinoc sam malo popio . Pa eto ako budu trebe pisale da im je neki manijak prilazio ,znajte da lazu i da sam ja to bio.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
klixo

#2656 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

respo wrote:
klixo wrote:Dobro je niko se ne javlja tj. ne zna 8-) Znaci ima jos nade za mene...
nije je impresionirao tvoj cc :D
znas kako kazu kompleksi male velicine se lijece velicinom auta :D
Svako nadje nacin da ih izlijeci , neko dobrim biciklom neko dobrim automobilom.
tf2_spy

#2657 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tf2_spy »

respo wrote:nije date
pridjem djevojkama u slogi kazem hello how are you
we are from portugal
kad ona nesto ne sjecam se sta je odgovorila
i uglavnom jaran govori ajd se sad izvlaci
i ona dosadan si ovo ono
uglavnom sam na kraju rekao jbg jedini smo vam prisli

da napomenem da se to desavalo u 4 ujutro :D
šta bolan? :?
amarcor

#2658 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by amarcor »

klixo wrote:jebo ga klix i forum... sat vremena pisem post i da posaljem kad "forum je privremeno nedostupan" :x ... Pisao sam o "date-u"(ako se ikad nakanim da ponovo napise shvatit cete navodnike) sa sigurno najljepsom curom u gradu Sarajevu ,a istovremeno najvecom ofajlom u FBiH.Posto mi je prijatelj nakon prethodne recenice iz prve pogodio ko je u pitanju neka mi na pm posalju ime oni koji misle da znaju o kome se radi. Bas me zanima :mrgreen: Kafanska cura , ima svu ljepotu koju cura moze pozeljeti ,ali fuksa :run: Siguran sam da kad bih rekao ime 90% vas prepoznalo tu curu :mrgreen:
Da nije Sejla?! :D Ma jest ona garant...
illuminated

#2659 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by illuminated »

duminjo wrote:dumam mjesecima i ne mogu da skontam nista zanimljivo al evo samo jedan dio iz veze sa djevojkom s kojom sam bio 15-tak dana (2-3izlaska) :lol:
zove ona mene i pita da sutra pijemo jutarnju kaficu, ajd nije problem.. pijemo.
nadjemo se mi.. srknemo kaficu.. oce ona da idem sa njom, negdje... ajd idemo, nije frka. dodjemo na mjesto, kad ono ginekolog.. udje ona, ja cekam i cekam i cekam... izadje ona i sad ja kontam koji klinac si ti mene zvala da ja s tobom idem ginekologu, znam te 15 dana nidje veze... ajd nista, ja to samo kontam.
idemo mi ulicom i sad ja nju pitam sto smo bili tu, kad ona vadi papir sa potpisom doktora, na kojem pise: "CURA nije imala odnos" - " NEVINA"..... gledam ja u papri, pa u nju, pa u papir pa u nju....pa opet u papir pa opet u nju i smijesno mi..jbg..
ona: sta je????
ja: kolko si platila doktoru za ovaj papir???
ona: kretenu jedan :( :( :(
... nismo se vise culi, a ni dan danas mi nije jasno sta je htjela sa onim dokazom da je nevina :lol: :lol:

Pade mi Djuro na pamet...

NEVINA - sama si to trazila...
betametazon

#2660 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by betametazon »

illuminated wrote:

nije NEVINA nego JELENA :D
illuminated

#2661 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by illuminated »

betametazon wrote:
illuminated wrote:

nije NEVINA nego JELENA :D
znam, znam :)
klixo

#2662 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

amarcor wrote:
klixo wrote:jebo ga klix i forum... sat vremena pisem post i da posaljem kad "forum je privremeno nedostupan" :x ... Pisao sam o "date-u"(ako se ikad nakanim da ponovo napise shvatit cete navodnike) sa sigurno najljepsom curom u gradu Sarajevu ,a istovremeno najvecom ofajlom u FBiH.Posto mi je prijatelj nakon prethodne recenice iz prve pogodio ko je u pitanju neka mi na pm posalju ime oni koji misle da znaju o kome se radi. Bas me zanima :mrgreen: Kafanska cura , ima svu ljepotu koju cura moze pozeljeti ,ali fuksa :run: Siguran sam da kad bih rekao ime 90% vas prepoznalo tu curu :mrgreen:
Koja Sejla ? Ona od Zeke Turkovica :lol: jes jes :lol: ...wrong :mrgreen:
Industrialyzer

#2663 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

klixo wrote:
amarcor wrote:
Koja Sejla ? Ona od Zeke Turkovica :lol: jes jes :lol: ...wrong :mrgreen:

Ako su inicijali K.A. onda moje saucesce :mrgreen:
klixo

#2664 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

Nije brate , a moze na pm full name od te K.A :D
djevojka26

#2665 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

nije ni doguralo do date-a al ajd evo....
Elem, upoznam lika na faxu, ja brucosica cekam profesora ispred kabineta, on dosao da prijavi diplomski, pa ceka istog profesora. I mi ti u pricu, fax, studiranje, dipl, trema itd i trazi mi broj kao da me zove da izadjemo. Ajde reko i nije los lik, ostavim mu br. i ja svojim putem. Medjutim, nikad me nije nazvao, vidjala sam ga urijetko ono u prolazu, cao za cao i ime zaboravila i to je to...
Kad nakon tri godine, kuci ja zvoni tel, nepoznat broj, javim se, lik se predstavlja, ja pojma nemam ko je. Kaze on pa kako ne znas, jer se stvarno ne sjecas, ja reko ne i on meni ev da te podsjetim. I lik razveza, upoznali smo se tu i tu, tako i tako, vidjeo me, kao pozz se ja ....elem i ja skontam aha reko sjecam se a on usuti...I sta sad pitam ga ja, kaze on kao pa zovem te da izadjemo tad nisam mogao, dozvoli da objasnim imao samvezu. Znas to je bila duza i ozbiljna veza, pa sad sam slobodan i evo zovem tebe.....wtf :? :? :? Ma nisi ni trebao zvati kazem ja njemu, kad on cekja jel to ti ozbiljno, :roll: da, da, znaci neces stvarno :roll: :roll: ne , jesi dobro razmislila :shock: Ajde caoooo...
Elem, poslije se vise nismo ni pozdravljali :)
alchak.ba

#2666 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

djevojka26 wrote:nije ni doguralo do date-a al ajd evo....
Elem, upoznam lika na faxu, ja brucosica cekam profesora ispred kabineta, on dosao da prijavi diplomski, pa ceka istog profesora. I mi ti u pricu, fax, studiranje, dipl, trema itd i trazi mi broj kao da me zove da izadjemo. Ajde reko i nije los lik, ostavim mu br. i ja svojim putem. Medjutim, nikad me nije nazvao, vidjala sam ga urijetko ono u prolazu, cao za cao i ime zaboravila i to je to...
Kad nakon tri godine, kuci ja zvoni tel, nepoznat broj, javim se, lik se predstavlja, ja pojma nemam ko je. Kaze on pa kako ne znas, jer se stvarno ne sjecas, ja reko ne i on meni ev da te podsjetim. I lik razveza, upoznali smo se tu i tu, tako i tako, vidjeo me, kao pozz se ja ....elem i ja skontam aha reko sjecam se a on usuti...I sta sad pitam ga ja, kaze on kao pa zovem te da izadjemo tad nisam mogao, dozvoli da objasnim imao samvezu. Znas to je bila duza i ozbiljna veza, pa sad sam slobodan i evo zovem tebe.....wtf :? :? :? Ma nisi ni trebao zvati kazem ja njemu, kad on cekja jel to ti ozbiljno, :roll: da, da, znaci neces stvarno :roll: :roll: ne , jesi dobro razmislila :shock: Ajde caoooo...
Trebala si, sta fali? :)
damke_85

#2667 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by damke_85 »

:lol: Dok je skupio hrabrost
Obicno to tako bude sa takvim likovima sto sve redom napadaju, zbog publike a ustvari su oni samozatajni bolji :D
djevojka26

#2668 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

damke_85 wrote:
:lol: Dok je skupio hrabrost
Obicno to tako bude sa takvim likovima sto sve redom napadaju, zbog publike a ustvari su oni samozatajni bolji :D
ma ko ce mu ga znati :)
djevojka26

#2669 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

alchak.ba wrote:
Trebala si, sta fali? :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
quarterback

#2670 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

zenski ponos...
rootba

#2671 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by rootba »

Evo da i ja napisem nesto, nije date al' eto...

Nekad davno pred kraj srednje skole, otisli da cugamo u Korner ( ne sjecam se povoda, kao da nam je trebao, samo nam je trebao cash :) ), i jbga zalomilo se, stalno neko isao do sanka da narucuje ture , uhvatiti konobaricu je bila nemoguca misija.Tako jednom ja odem do sanka, kad dvije cure sjede odmah do sanka i jedna od njih me kao nesto gleda, kontam ja mozda sam malo vise pjan pa joj to cudno ili sta vec, a mozda joj se svidjam , pa sam onako pjanski vec sam je odveo kuci :)
Drugi put odem opet ja odem do sanka, kad ta cura sto me je kao gledala stoji takodjer hoce da naruci nesto i meni se obraca " zdravo, ja sam ... (pojma neam kako je rekla da se zove) Mukelefa, bas te nesto posmatram , kako si sladak bla bla bla....
Hajd mi se kao upoznali kod sanka i dobila ona pice ode sjede sa drugaricom.
Slijedeci put odem po turu da bih jos malo pricao sa njom , i hajd mi malo u pricu bezze , muntam ja nju da njih dvije predju za nas sto, kad u po frke ona meni govori "Znas , ja sam lezbejka !" rekoh hajd bar imamo nesto zajednicko, oboje volimo zene :) ona se kao uvrijedi na tu zajebanciju , pocela srat kako sam nekulturan, pjandura sta ja znam sta je vec pricala, ja se lijepo pokupim i odem. Nakon toga me je dugo poprijeko gledala, i samo znam kad sam se okrenuo jednom njih nije bilo...

nije bas interesantno ali eto... :)
Kinaski

#2672 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

elesdijevi i pivovarni
damke_85

#2673 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by damke_85 »

rootba wrote:Evo da i ja napisem nesto, nije date al' eto...

Nekad davno pred kraj srednje skole, otisli da cugamo u Korner ( ne sjecam se povoda, kao da nam je trebao, samo nam je trebao cash :) ), i jbga zalomilo se, stalno neko isao do sanka da narucuje ture , uhvatiti konobaricu je bila nemoguca misija.Tako jednom ja odem do sanka, kad dvije cure sjede odmah do sanka i jedna od njih me kao nesto gleda, kontam ja mozda sam malo vise pjan pa joj to cudno ili sta vec, a mozda joj se svidjam , pa sam onako pjanski vec sam je odveo kuci :)
Drugi put odem opet ja odem do sanka, kad ta cura sto me je kao gledala stoji takodjer hoce da naruci nesto i meni se obraca " zdravo, ja sam ... (pojma neam kako je rekla da se zove) Mukelefa, bas te nesto posmatram , kako si sladak bla bla bla....
Hajd mi se kao upoznali kod sanka i dobila ona pice ode sjede sa drugaricom.
Slijedeci put odem po turu da bih jos malo pricao sa njom , i hajd mi malo u pricu bezze , muntam ja nju da njih dvije predju za nas sto, kad u po frke ona meni govori "Znas , ja sam lezbejka !" rekoh hajd bar imamo nesto zajednicko, oboje volimo zene :) ona se kao uvrijedi na tu zajebanciju , pocela srat kako sam nekulturan, pjandura sta ja znam sta je vec pricala, ja se lijepo pokupim i odem. Nakon toga me je dugo poprijeko gledala, i samo znam kad sam se okrenuo jednom njih nije bilo...

nije bas interesantno ali eto... :)
Jarane jedina lezbejka u korneru je bas bila konobarica, vjerovatno ta sto je nisi mogao uhvatiti a to sto te je gledala je vjerovatno bilo jer je konobarica :lol: :lol:
djevojka26

#2674 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

quarterback wrote:zenski ponos...
:o :-D
Ruzna_koka

#2675 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ruzna_koka »

Ljudi moji, ja kao da sam s Traktorom imala date večeras. Sat vremena je ponavljao "poljubi me, poljubi me". Pokupim stvari i kući. :roll:
Post Reply