Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#2651 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahin jedini kiks je bio u Francuskoj, ne protiv Nigerije, jer ga je genijani selektor tu zavalio ko bekana.
A i u Francuskoj je selektor svojim taktickim bravurama sa Hasagacem (istina to ga je podrzavala vecina "strucnjaka" sa foruma) izgubio pravo izmjene, te nam onemogucio kakvu, takvu sansu da se vratimo u utakmicu. Uz to vrlo je diskutabilno da li se radilo o penalu, vecina sudija bi sviralo ondje faul na ivici kaznenog prostora.
A i u Francuskoj je selektor svojim taktickim bravurama sa Hasagacem (istina to ga je podrzavala vecina "strucnjaka" sa foruma) izgubio pravo izmjene, te nam onemogucio kakvu, takvu sansu da se vratimo u utakmicu. Uz to vrlo je diskutabilno da li se radilo o penalu, vecina sudija bi sviralo ondje faul na ivici kaznenog prostora.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2652 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
....i nakon svega toga apsulutno sva krivica padne na njegova ledja!!!!ultima_palabra wrote:Pa govoriš o par (znači nekoliko) bitnih (znači da bi ih se trebalo sjećati) utakmica.
I zašto ne bih pominjao Nigeriju? Prvo ga selektor zavali postavkom u kojoj nema lijevog beka, a po desnoj strani napada najopasniji igrač protivnika. Onda sudija ne sudi čist faul.
A jedna (ili eto, dvije) greška u 12 godina je premalo da nekoga proglasimo kiks igračem, zar ne?
-
sumirprimus
#2653 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
koliko ima tih neprovjerenih informacija,i rekla kazala en zna covjek vise kome vjerovat,osim svojim ocima...
zar nije bila prica par dana prije tekme da je spaha povrijedjen,/onaj klip kad ga vedo nacepi?pa spaha jedva na nogu stao poslije treninga..dakle moguce da je igrao povrijedjen,sto bi bio logican odgovor na losije rekacije na toj famoznoj tekmi..mada jos uvijek nema odgovora na pitanje kolasinca...e tu vec pape mulja svojim odgovorima...
hocu reci,tu mi je najmanje logicno da je spaha namjerno kiksao ,iz ovog ili onog razloga...
a i protiv francuza,mislim,da smo pricali da nije bio penal,tj van linije,tako nekako jelde..
zar nije bila prica par dana prije tekme da je spaha povrijedjen,/onaj klip kad ga vedo nacepi?pa spaha jedva na nogu stao poslije treninga..dakle moguce da je igrao povrijedjen,sto bi bio logican odgovor na losije rekacije na toj famoznoj tekmi..mada jos uvijek nema odgovora na pitanje kolasinca...e tu vec pape mulja svojim odgovorima...
hocu reci,tu mi je najmanje logicno da je spaha namjerno kiksao ,iz ovog ili onog razloga...
a i protiv francuza,mislim,da smo pricali da nije bio penal,tj van linije,tako nekako jelde..
- Pismonosa
#2654 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovo je već obračun sa Selektorom. U to ne ulazim. Pojedini neće propustiti nijedna zicer da jebu Papetu znanje.
Protiv Nigerije je čovjek bio smiješan već od prve minute utakmice. Djelovao fakat pomalo nenormalno. Kakav sudija i kakva taktika.
Samo što se meni sad pokušava imputirati da miniram kompletan Spahin doprinos za reprezentaciju. To je smiješno. Njegov kvalitet nije sporan.
Treba biti pošten pa reći da mu ni kiksevi nisu strana pojava. I ove kukulelaljke o njegovoj nezamjenjivosti ne piju vodu.
Ne idite iz jedne krajnosti u drugu.
Protiv Nigerije je čovjek bio smiješan već od prve minute utakmice. Djelovao fakat pomalo nenormalno. Kakav sudija i kakva taktika.
Samo što se meni sad pokušava imputirati da miniram kompletan Spahin doprinos za reprezentaciju. To je smiješno. Njegov kvalitet nije sporan.
Treba biti pošten pa reći da mu ni kiksevi nisu strana pojava. I ove kukulelaljke o njegovoj nezamjenjivosti ne piju vodu.
Ne idite iz jedne krajnosti u drugu.
- ultima_palabra
#2655 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kako teleća glava nije dobio epitet kiks selektora? Svaku važniju tekmu (osim Grčke u Zenici) je imao izljev budalaštine u mozak.
- hrasno38
#2656 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja bih stvarno volio da mi neko od forumasa pronadje nekog od vrhunskih igraca u odbrani na cijeloj zemaljskoj kugli ko u svojoj karijeri nije napravio neki kiks ili postigao autogol ili vrhunskog napadaca koji nije fulio cisti zicer. Takvi ne postoje niti ce ikada postojati jer ako covjek nesto radi onda je normalno i da grijesi. Samo su forumasi bezgresni jer na tastaturi sa "del" mozes obrisati sve ono sto napises.sumirprimus wrote:koliko ima tih neprovjerenih informacija,i rekla kazala en zna covjek vise kome vjerovat,osim svojim ocima...
- DaysleepeR
#2657 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha se oprašta jer mu ego ne dozvoljava da prepusti kapitensku traku nekom drugom i onda sjedi na klupi i ulazi po potrebi...
zato se svi naši kvalitetni igrači opraštaju par godina prije vremena, jer im ego ne dozvoljava da sjede na klupi a nekad bili glavni
zato se svi naši kvalitetni igrači opraštaju par godina prije vremena, jer im ego ne dozvoljava da sjede na klupi a nekad bili glavni
- Pismonosa
#2658 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Tačno. To je taj mentalitet. Teško se lični interesi i sujeta podređuju ekipi i rezultatima.DaysleepeR wrote:Spaha se oprašta jer mu ego ne dozvoljava da prepusti kapitensku traku nekom drugom i onda sjedi na klupi i ulazi po potrebi...
- Pismonosa
#2659 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije tu više ultima toliko važna ni "bitnost" samih utakmica, koliko je upečatljiv način na koji je Spahić odigrao neke tekme.ultima_palabra wrote:Pa govoriš o par (znači nekoliko) bitnih (znači da bi ih se trebalo sjećati) utakmica.
Meni je naprimjer bolniji poraz protiv Egipta u onoj pišanoj prijateljskoj nego onaj supervažni proti Francuske u Parizu. A zna se zbog čega. Naravno, zbog načina na koji su se greške radile.
I znam da se odlično razumijemo.
- kakotakonikako
#2660 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
SPAHA SRETNO. TI SI VELIKI IGRAC I COVJEK.
- Tito_i_Partija
#2661 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:
I zašto ne bih pominjao Nigeriju? Prvo ga selektor zavali postavkom u kojoj nema lijevog beka, a po desnoj strani napada najopasniji igrač protivnika. Onda sudija ne sudi čist faul.
Jes', jes'...faul. Onog tipa kad vidis da je neko 10 puta brzi od tebe i da nemas sanse da ga stignes, pa daj sta das.
I jebo vas vise ta "zamjena". Pa pricate kao da imamo samo debile u odbrani koji ne znaju da je lopta okrugla. Eto, samo Spahic zna igrat u odbrani, valja nam sledecih 10 godina igrati sa ogramnom rupacom pred golom, nadam se da protivnici nece primjetit'.
- ultima_palabra
#2662 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mateo Beusan i svi u studiju HRT-a su rekli da je faul, udarac po nogama.
- hrasno38
#2663 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kad te neko saplete sa ledja a do tada se sa njim guras bare bare nije bitno koliko je brzi! Nema nezamjenjljivih i to je tacno.Tito_i_Partija wrote:ultima_palabra wrote:
I zašto ne bih pominjao Nigeriju? Prvo ga selektor zavali postavkom u kojoj nema lijevog beka, a po desnoj strani napada najopasniji igrač protivnika. Onda sudija ne sudi čist faul.![]()
Jes', jes'...faul. Onog tipa kad vidis da je neko 10 puta brzi od tebe i da nemas sanse da ga stignes, pa daj sta das.
I jebo vas vise ta "zamjena". Pa pricate kao da imamo samo debile u odbrani koji ne znaju da je lopta okrugla. Eto, samo Spahic zna igrat u odbrani, valja nam sledecih 10 godina igrati sa ogramnom rupacom pred golom, nadam se da protivnici nece primjetit'.
- hrasno38
#2664 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma jebo Beusana vidis da su ovdje sve strucnjak do strucnjaka pocevsi od selektorske preko igracke pa sve do sudijske pozicije.ultima_palabra wrote:Mateo Beusan i svi u studiju HRT-a su rekli da je faul, udarac po nogama.
- Adriatic
#2665 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ako ovako nastavite, još ćete ga i vratiti.
- Pismonosa
#2666 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Rekao da je faul da bi se ostalo na fonu one furke, ex yu braća u Brazilu. Nas dva brata skupa loptujemo, samo nas sudije malo kurcuju
Pa šta ako je Beusan to rekao? Jel to znači da je u pravu? Čovjek je samo htio da bude dobar komšija. I hvala mu na tome
Ali ja i dalje više vjerujem svojim očima.
-
palermo
#2667 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma nebitno, zaista, svakako je Spaha prošlost.....ako je i griješio, neće višePismonosa wrote:Rekao da je faul da bi se ostalo na fonu one furke, ex yu braća u Brazilu. Nas dva brata skupa loptujemo, samo nas sudije malo kurcujuPa šta ako je Beusan to rekao? Jel to znači da je u pravu? Čovjek je samo htio da bude dobar komšija. I hvala mu na tome
![]()
- hrasno38
#2668 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Problem je u tome sto nije rekao samo Beusan nego i kompletan fudbalski svijet a na kraju koliko se sjecam i sam Blatter. I ja isto tako vjerujem svojim ocima i ono je bio toliko ocit prekrsaj da ga samo slijepac nije vidio i Milorad Dodik!Pismonosa wrote:Rekao da je faul da bi se ostalo na fonu one furke, ex yu braća u Brazilu. Nas dva brata skupa loptujemo, samo nas sudije malo kurcujuPa šta ako je Beusan to rekao? Jel to znači da je u pravu? Čovjek je samo htio da bude dobra komšija. I hvala mu na tome
![]()
- Pismonosa
#2669 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Naravno. Bezveze se palamudipalermo wrote:Ma nebitno, zaista, svakako je Spaha prošlost.....ako je i griješio, neće višePismonosa wrote:Rekao da je faul da bi se ostalo na fonu one furke, ex yu braća u Brazilu. Nas dva brata skupa loptujemo, samo nas sudije malo kurcujuPa šta ako je Beusan to rekao? Jel to znači da je u pravu? Čovjek je samo htio da bude dobar komšija. I hvala mu na tome
![]()
Samo sam htio odgovoriti ovom liku što je zakukao da je Spaha nezamjenjiv, da sad nakon njega slijedi armagedon na reprezentativnom nivou. Ne znam, možda i bude. Ono što je činjenica je to da su se potopi dešavali i dok je Spahić bio tu. Ništa više nemam da dodam na tu temu.
- Tito_i_Partija
#2670 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A gdje bi Hrvati bili neobjektivni kad je BiH u pitanju, jelde? Pa nismo komsije da se medjusobno hvalimo.ultima_palabra wrote:Mateo Beusan i svi u studiju HRT-a su rekli da je faul, udarac po nogama.
Jarane, frajer ga obilazi bez problema kao Bale Bartru, ali eto posto nije bio siguran da li ce Spaha aktivirati booster pack, on ga saplice? U punom trku? I to koljenom? Koji genije jbt, pa ja mislim da tako nesto cak ni Materazzi u svoje najbolje dane nije mogao izvest.
- ultima_palabra
#2672 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kao prvo, čovjek je bio objektivan i kad igra Hrvatska, ne vidim zašto bi nešto drugo radio za BiH.Tito_i_Partija wrote:A gdje bi Hrvati bili neobjektivni kad je BiH u pitanju, jelde? Pa nismo komsije da se medjusobno hvalimo.ultima_palabra wrote:Mateo Beusan i svi u studiju HRT-a su rekli da je faul, udarac po nogama.![]()
Jarane, frajer ga obilazi bez problema kao Bale Bartru, ali eto posto nije bio siguran da li ce Spaha aktivirati booster pack, on ga saplice? U punom trku? I to koljenom? Koji genije jbt, pa ja mislim da tako nesto cak ni Materazzi u svoje najbolje dane nije mogao izvest.
Gdje ga obilazi? U futuru drugom? Nije ga obišao dok ovaj nije završio na zemlji.
Saplitanje protivnika u punom trku koljenom je nešto što se često vidi na fudbalskoj utakmici.
- kandelabar
#2673 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da je Safet bio malo pametniji i obecao mjesto Arslanagicu sad je vec mogao uskociti da se uigrava ali eto nas Sajo ne razmislja na duze staze,za njega je normalno da svi iigraju za druge reprezentacije,a on ce iz Hajduka i Sturma te turskih fenjeraša pravit ekipu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2674 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da je Spahic igrac Gibraltara, a ja Bosanac, opet bih rekao da je ono faul. Nije ga zaobisao bez kontakta.
Ovo za Arslanagica....covjek nema nase papire, gdje ce ga zvati, kako ga zvati? Treba papire zavrsiti, pa onda idemo dalje.
Ovo za Arslanagica....covjek nema nase papire, gdje ce ga zvati, kako ga zvati? Treba papire zavrsiti, pa onda idemo dalje.
- hrasno38
#2675 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ama dzaba mi rekli ili ne rekli sve se lijepo vidi na snimku iz svih uglova samo kao sto sam rekao pojedinci i Milorad Dodik mogu reci da ono nije bio faul.Tomahawk11 wrote:Da je Spahic igrac Gibraltara, a ja Bosanac, opet bih rekao da je ono faul. Nije ga zaobisao bez kontakta.