I ja sam o tome razmišljala, zato i hoću da si sama to napravimGaRGa wrote:baj d vej zaledjeno povrdje je puno hemikalija i treba ga maksimalno izbjegavati
Ona slika mi je samo "uputstvo" šta ide u famoznu mješavinu
Moderator: anex
I ja sam o tome razmišljala, zato i hoću da si sama to napravimGaRGa wrote:baj d vej zaledjeno povrdje je puno hemikalija i treba ga maksimalno izbjegavati
low carbs high fatgraue_maus wrote: LCHF sta znaci ova skracenica

Nije reklamapakica_ wrote:nesto mi ovo mirise na reklamu![]()
pirmin wrote:LCHF – Low Carb High Fatgraue_maus wrote: LCHF sta znaci ova skracenica
Holy shit! 12 kg za mjesec i pol dana?! To nikako nije dobro, al bas nikako. I pogotovo nije nesto cime se treba hvaliti.nejlic_ wrote:http://www.google.ba/search?q=slim%20x% ... B200%3B200
Ovaj caj je meni mnogo pomog'o, bar tako mislim. Pila sam ga jednom dnevno, kad mi naumpadne, iako pise da se pije prije jela. Nisam cesto imala stolicu, pa mi je on uredov'o. Za mjesec i po sam smrsala 12 kg, iako sam malo vise i kasiku probusila, sokove, slatkise, grickalice, hljeb uopste nisam koristila, jela sam vecinom kuhanu hranu. Sve se moze, samo moras biti uporan.. Neka je sa srecom svima koji zele smrsati
imam zelju da štociram ovu trebu.. ne znam zastobabyline wrote:http://insanehomefatloss.com/?gclid=CIu ... 3god5AcAfA
Nemoj nikakve tablete, tvoj problem je kao sto si vec sam naglasio da si vec pokusao neke "kratice". Evo post iznad tebe kaze lik za 2 mj 10kg izgubio.pobesneo maks wrote:Zadnjih par godina kuburim sa kg i volio bih skinuti 10. Probao sam milion dijeta, kombinacija, teretane i sl. Skinem 8 vratim 10 i tako stalno. Odlučio (svjestan rizika i kontraindikacija) sam da probam sa nekim tabletama pa Vas molim za preporuku šta i gdje kupiti u Sarajevu. Vidio sam po forumima da raja hvale Reductil ili Adipex ali su ga zabranili. Ima li neki sličan "potiskivač" apetita. Ne bih nikakve biljne preparate, želim hardcore hemiju.
Hvala
Normalno da se vidi 10 kila manje.DanteX wrote:Skinuo sam 10 kg za 2 mjeseca, vidi se promjena. Pored toga što treniram svaki dan, ishrana mi se isto tako promijenila, a uopšte ne gladujem.
Važno je samo navečer poslije 19 sati ništa da se ne jede, barem ništa masno. Ako neko želi nešto slatko jesti neka uzme voće (jagode, trešnje i sl.) i neka to pomiješa sa nemasnim jogurtom. prvo što je to zdravo, drugo što ste dobili tako voćni jogurt
I da, kada se uzima hrana, mjerite dlanovima. Voće i povrće (nemasna hrana općenito) po dva dlana, sve ostalo jedan dlan. Ili eto, šaka
Trčim svaki dan, makar kilometar da istrčim (ako mi vrijeme to dopusti). Uglavnom to ujutro radim. Ali vikendom odmaramleo_ wrote:Normalno da se vidi 10 kila manje.DanteX wrote:Skinuo sam 10 kg za 2 mjeseca, vidi se promjena. Pored toga što treniram svaki dan, ishrana mi se isto tako promijenila, a uopšte ne gladujem.
Važno je samo navečer poslije 19 sati ništa da se ne jede, barem ništa masno. Ako neko želi nešto slatko jesti neka uzme voće (jagode, trešnje i sl.) i neka to pomiješa sa nemasnim jogurtom. prvo što je to zdravo, drugo što ste dobili tako voćni jogurt
I da, kada se uzima hrana, mjerite dlanovima. Voće i povrće (nemasna hrana općenito) po dva dlana, sve ostalo jedan dlan. Ili eto, šakaSvaka čast! A kako misliš svaki dan treniraš? Da nije to puno treniranja?
e,ovo mi se svidja sa dlanovima. jel dva dlana za jedan obrok ?DanteX wrote:Skinuo sam 10 kg za 2 mjeseca, vidi se promjena. Pored toga što treniram svaki dan, ishrana mi se isto tako promijenila, a uopšte ne gladujem.
I da, kada se uzima hrana, mjerite dlanovima. Voće i povrće (nemasna hrana općenito) po dva dlana, sve ostalo jedan dlan. Ili eto, šaka
Po 120981923 put, kada jedete to nema veze.DanteX wrote: Važno je samo navečer poslije 19 sati ništa da se ne jede
zanimljivo mi je sljedeće:pobesneo maks wrote:Problem je što mi je posao pravo stresan i što radim povazdan, kad dođem kući nije mi do života, a kamoli do vježbe da ne govorim o kuhanju. Ne mogu pjehe na posao. I u glavnom sam u autu. Na stres reagujem apetitom, a on je konstantan. Zato sam mislio da probam sa nekim apetit killerom. Najradije bi uzeo reductil da ga ima. Da li se on može negdje ispod ruke nabaviti?
ladyblue18 wrote:Po 120981923 put, kada jedete to nema veze.DanteX wrote: Važno je samo navečer poslije 19 sati ništa da se ne jedeMozete jesti i u 12 navecer a mrsati
vivace wrote:e,ovo mi se svidja sa dlanovima. jel dva dlana za jedan obrok ?DanteX wrote:Skinuo sam 10 kg za 2 mjeseca, vidi se promjena. Pored toga što treniram svaki dan, ishrana mi se isto tako promijenila, a uopšte ne gladujem.
Svaka čast. Ja sam konačno kupio bicikl i svima glavu probijam ili da kupe ili da se idemo vozati.DanteX wrote:Trčim svaki dan, makar kilometar da istrčim (ako mi vrijeme to dopusti). Uglavnom to ujutro radim. Ali vikendom odmaramleo_ wrote:Normalno da se vidi 10 kila manje.DanteX wrote:Skinuo sam 10 kg za 2 mjeseca, vidi se promjena. Pored toga što treniram svaki dan, ishrana mi se isto tako promijenila, a uopšte ne gladujem.
I da, kada se uzima hrana, mjerite dlanovima. Voće i povrće (nemasna hrana općenito) po dva dlana, sve ostalo jedan dlan. Ili eto, šakaSvaka čast! A kako misliš svaki dan treniraš? Da nije to puno treniranja?
Uglavnom, na početku sam bio umoran i nikakav, ali nakon jedno sedmicu do deset dana počeo sam da se osjećam osvježen nakon treninga.