FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
salle_eh1986

#2651 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

Nebi ga meni Adilović i Svraka igrali više od prve minute taman da su mi jedan brat a drugi tetić.
Ubjedljivo najgori igrači ne samo danas već nadaleko unazad
Dead Man Walking

#2652 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Dead Man Walking »

Sada je valjda svima jasno da se Adilovic nikad nece prodati i da nije u pitanju cijena koja je postavljena previsoko, nego jednostavno budala koja ce za njega dati ista se ne moze naci. Podrzavam ovaj prijedlog da ga nekom poklonimo. Gubljenje lopti, sut s peterca u aut, to je nekako standardni repertoar, al kad se upetljao da izvede onaj slobodnjak sa 16 metara smracilo mi se. :twisted:

Svi ostali mogu proci, iako se i Svraka istakao izgubljenom loptom i lezanjem na terenu kad smo primili drugi gol. Nije ni on slucajno zamjenjen. Bucan i Jamak najbolji, Tomic dobar isto ali izgubio snagu u drugom poluvremenu, odbrana sigurnija nego u provj utakmici, ako se uopste moze komentarisati s obzirom da ovi nisu ni napadali, Skaljic djeluje bolje nego Kerla definitivno. Hadzic, sta reci, onaj peh na pocetku je poljuljao cijelu ekipu.

Sve u svemu, obrukali se nismo, to je najvaznije, da je moglo bolje, moglo je, ali je isto tako moglo i gore prosle sedmice. Trebamo biti zadovoljni, dva minimalna poraza od ekipe koja je svjetlosnu godniu ispred nisu losa.
area51

#2653 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by area51 »

Chuckie wrote:Najveca blamaza je onaj karaoke megafon na jugu. Kaze: "Ajmo sad molim vas svi - Jeb*mo vam mater u pi*ku". Hahaha
:lol:
Arteta

#2654 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Arteta »

Hadzic - kikser

Zeljkovic - bori se, ali lagano ga okrecu, nije to to.
Urdinov - solidan u odbrani, katastrofa u napadu
stoperi - sta reci, a da se vec ne zna

Bucan - jedini koji ima individualne kvalitete, da moze napraviti neku pometnju u odbrani kada krene naprijed, dobar je bio
Jamak - pravi playmaker, imao dobre centarsuteve, imao dobre pasove, samo sto gore niko ne zna primiti loptu
Tomic- nije los, imao je porpilicno tacne pasove, a i znao je krenuti naprijed
Selimovic - uzas
Svraka - ima dobru tehniku i to zato sto je clan Repke, ali je beskoristan

Adilovic - najgori u timu, katastrofa prijem, katastrofa skok, katastrofa sut.
ufff

#2655 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ufff »

tika taka aahhah
Dead Man Walking

#2656 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Dead Man Walking »

ufff wrote:tika taka aahhah
Jesi sam smislio ovu mudrost?
ufff

#2657 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ufff »

Dead Man Walking wrote:
ovo nije mudrost
suntek

#2658 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by suntek »

ufff wrote:
Dead Man Walking wrote:
ovo nije mudrost
Gledam i ja nesto usitnili u sesnaestercu, kontam tika-taka,nesto uigrano :mrgreen:
Tvrtko II Kotromanić

#2659 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Tvrtko II Kotromanić »

radujte se dusmani ovih par dana dok ne dodju strasni albanci :run:

ugl, ja sam ponosan, igraci su se borili, dali sve od sebe, protivnik jaci i to je to, idemo dalje
ufff

#2660 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ufff »

Tvrtko II Kotromanić wrote:radujte se dusmani ovih par dana dok ne dodju strasni albanci :run:

ugl, ja sam ponosan, igraci su se borili, dali sve od sebe, protivnik jaci i to je to, idemo dalje
lol xd
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#2661 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by brad90 »

Joj al kako nam vrli reprezentativac pade i ufati se za koljena, prenijelo ga na Vukasovica i prekid, ali ovi iz pivare ga uvalise :( :( nepravda vice Kalimero :( :( Veljace mi jos se sa emocijama borim i tesko mi je bilo vidjeti onaj pad, a ne cuti zvuk pistaljke :( :(

A MOGLO JE BOLJE
HARIS96

#2662 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by HARIS96 »

Evo da se i ja oglasim.Tuga brate mili,tuga...Bacio sam 6 maraka na glupost..Mene vise na evropskim utakmicama nema.Mlad sam ja da gubim zivce radi tamo nekog debila kojem tajo placa da igra....Nismo mi za evrope jednostavno nismo,ja cu uvijek doci na jug da dam podrsku "igracima" na Grbavici , a mene da spuca srcani dok Željo gubi sa igracem vise na svom stadionu pred ARMIJOM navijaca e pa nece moci ! :run:
po_reznac

#2663 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by po_reznac »

gledaj ti farmu zdravije je to za zivce :oops:
Fidel_Sa

#2664 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Fidel_Sa »

HARIS96 wrote:Evo da se i ja oglasim.Tuga brate mili,tuga...Bacio sam 6 maraka na glupost..Mene vise na evropskim utakmicama nema.Mlad sam ja da gubim zivce radi tamo nekog debila kojem tajo placa da igra....Nismo mi za evrope jednostavno nismo,ja cu uvijek doci na jug da dam podrsku "igracima" na Grbavici , a mene da spuca srcani dok Željo gubi sa igracem vise na svom stadionu pred ARMIJOM navijaca e pa nece moci ! :run:

A da pocnes klavir da sviras,mozda ti to pase?! :evil: :evil:
HARIS96

#2665 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by HARIS96 »

Fidel_Sa wrote:
HARIS96 wrote:Evo da se i ja oglasim.Tuga brate mili,tuga...Bacio sam 6 maraka na glupost..Mene vise na evropskim utakmicama nema.Mlad sam ja da gubim zivce radi tamo nekog debila kojem tajo placa da igra....Nismo mi za evrope jednostavno nismo,ja cu uvijek doci na jug da dam podrsku "igracima" na Grbavici , a mene da spuca srcani dok Željo gubi sa igracem vise na svom stadionu pred ARMIJOM navijaca e pa nece moci ! :run:

A da pocnes klavir da sviras,mozda ti to pase?! :evil: :evil:
Zajebaji ti koliko god hoces ali ovo je smijesno,tuga,zalost,jad,cemer,fuj ! Ima kod nas u kvartu jedan mali i pati od mentalne retardacije vjeruj bolje igra od Adilovica
Fidel_Sa

#2666 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Fidel_Sa »

Ne kontam al' nikako :D :D
Zdra'o!!
Last edited by Fidel_Sa on 24/07/2013 00:31, edited 1 time in total.
anonimnaosoba

#2667 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by anonimnaosoba »

Pa šta? Izgubili smo od učesnika osmine finala Eurolige, a ne od GOŠK-a... I nemoj dolaziti više nikad, takvi nam navijači ne trebaju...

Ja igračima ne zamjeram ni na čemu, nismo se obrukali i to je najbitnije...

Željezničar za život cijeli!
Last edited by anonimnaosoba on 24/07/2013 00:31, edited 1 time in total.
LSD

#2668 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Veceras Bućan i Jamak najbolji, Tomić solidan, ostalo prosjek ili ispod prosjeka.
Adilović je izvršio nad nama mindfuck, turirao nas je citavu tekmu....Selimovića nigdje, Urdinov citavu tekmu nabacuje balone češkom golmanu itd.
Dođemo do njihovih 16 metara i ne znamo šta dalje ni gdje udaramo.

Ma mislim, ocito je da su ljudi jaca ekipa za klasu, sa 10 igraca se lagano i rutinski brane, iznose loptu bez problema....jaci fizicki, brži, pripremljeniji, boji tehnicari i to kad se sve sabere - dobro smo i prošli u ove dvije tekme.

Nego, zna li ko kakve su ozljede B.Čolića i Škaljića :? ....nadajmo se da su u pitanju lakše povrede...ionako smo odavno desetkovani :oops:
Tvrtko II Kotromanić

#2669 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

nisi se oglasavao prosle sedmice nakon utakmice :-)

i neka te, takvi nam i ne trebaju :)
Tvrtko II Kotromanić

#2670 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

LSD wrote:Veceras Bućan i Jamak najbolji, Tomić solidan, ostalo prosjek ili ispod prosjeka.
Adilović je izvršio nad nama mindfuck, turirao nas je citavu tekmu....Selimovića nigdje, Urdinov citavu tekmu nabacuje balone češkom golmanu itd.

Ma mislim, ocito je da su ljudi jaca ekipa za klasu, sa 10 igraca se lagano i rutinski brane, iznose loptu bez problema....jaci fizicki, brži, pripremljeniji, boji tehnicari i to kad se sve sabere - dobro smo i prošli u ove dvije tekme.

Nego, zna li ko kakve su ozljede B.Čolića i Škaljića :? ....nadajmo se da su u pitanju lakše povrede...ionako smo odavno desetkovani :oops:
Colic koljeno, ali nista strasno hvala Bogu
Skaljic ruku slomio :roll:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#2671 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Faruk »

šta je Adilović fulio majko mila :shock:
LSD

#2672 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
LSD wrote:Veceras Bućan i Jamak najbolji, Tomić solidan, ostalo prosjek ili ispod prosjeka.

Colic koljeno, ali nista strasno hvala Bogu
Skaljic ruku slomio :roll:
:shock: :shock: aaa jebote grozno :sad: ....žao mi momka, tek je došao u Želju i odmah lom :( :(

Bože dragi, pogledaj nas malo
smasma

#2673 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by smasma »

Chuckie wrote:Najveca blamaza je onaj karaoke megafon na jugu. Kaze: "Ajmo sad molim vas svi - Jeb*mo vam mater u pi*ku". Hahaha
onaj sa megafonom je smorio. :run:
Senad_Duster

#2674 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

Eto ja te molim nemoj dolaziti vise ne samo ne evropske, ni na derbije ni na ligaske ma nemoj pratiti ŽElju nikako takvi nam papci ne trebaju ;)

Kad' je najteze na jugu se pokazalo kako treba biti uz tim ;)
Šveđanin

#2675 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šveđanin »

smasma wrote:
onaj sa megafonom je smorio. :run:
+1 :oops:
Post Reply