Sarajevska zicara?
- Filter
#2651 Re: Sarajevska zicara?
sad gledam, kad je ovaj grad osuo, pukose dva groma oko vidikovca... ko je bio u korpama, gore pri vrhu, sve mu je prisjelo
- Logovan
#2652 Re: Sarajevska zicara?
Možda jesam lud, ali volio bih doživjeti to pucanje gromova dok sam u korpi.Filter wrote:sad gledam, kad je ovaj grad osuo, pukose dva groma oko vidikovca... ko je bio u korpama, gore pri vrhu, sve mu je prisjelo
- nepass1
#2653 Re: Sarajevska zicara?
Ja sam do sad uvjek visio na prozoru kad grmi, ali u sub sam bio u blizini polazne stanice. Kad je pukao grom 2m sam skocio nazad. U dz stari grad tel centrala se pokvarila od tog udara. Kontam ko je sad u kabini uci i sto zna i sto ne zna 
- Edin H.
#2654 Re: Sarajevska zicara?
Bolje u avionu.Logovan wrote:Možda jesam lud, ali volio bih doživjeti to pucanje gromova dok sam u korpi.Filter wrote:sad gledam, kad je ovaj grad osuo, pukose dva groma oko vidikovca... ko je bio u korpama, gore pri vrhu, sve mu je prisjelo
- Daryl Dixon
#2655 Re: Sarajevska zicara?
doživio prije par godina, dušmanu ne bih poželioEdin H. wrote:Bolje u avionu.Logovan wrote:Možda jesam lud, ali volio bih doživjeti to pucanje gromova dok sam u korpi.Filter wrote:sad gledam, kad je ovaj grad osuo, pukose dva groma oko vidikovca... ko je bio u korpama, gore pri vrhu, sve mu je prisjelo
- vješalica
#2656 Re: Sarajevska zicara?
https://avaz.ba/region/hrvatska/385925/ ... pomisljati
fickice
a kenjalo se o dvajst maruna pihh pihh
fickice
- Edin H.
#2657 Re: Sarajevska zicara?
Mogu misliti kako ti se kosa nakostrijesila.Daryl Dixon wrote:doživio prije par godina, dušmanu ne bih poželioEdin H. wrote:Bolje u avionu.Logovan wrote: Možda jesam lud, ali volio bih doživjeti to pucanje gromova dok sam u korpi.![]()
- Daryl Dixon
#2658 Re: Sarajevska zicara?
ne ponovilo seEdin H. wrote:Mogu misliti kako ti se kosa nakostrijesila.Daryl Dixon wrote:doživio prije par godina, dušmanu ne bih poželioEdin H. wrote:
Bolje u avionu.![]()
- dječak sa šibicama
#2659 Re: Sarajevska zicara?
TZ Crne Gore uplatila Scepi za promocijuvješalica wrote:https://avaz.ba/region/hrvatska/385925/ ... pomisljati
fickice
- vješalica
#2660 Re: Sarajevska zicara?
kako da ne
jadran je odavno prevazdjen
ljudi odu u CG,Albaniju,svugdje pa se provedu lijepo
da im nije bilo.irgata iz onog sistema jos bi im litice dole bile
jadran je odavno prevazdjen
ljudi odu u CG,Albaniju,svugdje pa se provedu lijepo
da im nije bilo.irgata iz onog sistema jos bi im litice dole bile
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2661 Re: Sarajevska zicara?
Na krovu polazne stanice od "zavrsetka radova" stoji odredjena kolicina zaboravljenog građ. materijala. Pokusao sam im poslati mail na adresu sa stranice, ne radi.
Mozda ovako ko procita.

Cini mi se kabine pice cijeli dan uglavnom prazne. Osim vikednom i radnim danima od 15 do 17h. Ne kontam, mora li to tako ili ih boli qrc?!
Mozda ovako ko procita.

Cini mi se kabine pice cijeli dan uglavnom prazne. Osim vikednom i radnim danima od 15 do 17h. Ne kontam, mora li to tako ili ih boli qrc?!
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2662 Re: Sarajevska zicara?
Poreski obveznici placaju, sta ih briga.Pitar sa Kariba wrote:Na krovu polazne stanice od "zavrsetka radova" stoji odredjena kolicina zaboravljenog građ. materijala. Pokusao sam im poslati mail na adresu sa stranice, ne radi.
Mozda ovako ko procita.
- shake69
#2663 Re: Sarajevska zicara?
Jos jednom na temu posebne cijene za strance.
Razgovarao s vise ljudi, prijatelja koji putuju i ogromna vecina ne podrzava troduplo vece cijene karte za zicaru. Ima i pojasnjenje.
Nasa zicara bezbeli nije Tadz Mahal gdje Indijca plati dolar a stranac 12. Uhvatio sam i neke strance i iznenadjeni su i nije im milo zbog tako skupe karte do Trebevica.
Putovao sam od Spanije i Francuske do Turske i nigdje nisam vidio cijene za domace i strane u slicnim prevoznim sredstvima. Navodjenje zicare u Dubrovniku i dalje smatram neuporedivim s nasom zemljom i okolnostima. Vidjeti pod Skoplje.
Razgovarao s vise ljudi, prijatelja koji putuju i ogromna vecina ne podrzava troduplo vece cijene karte za zicaru. Ima i pojasnjenje.
Nasa zicara bezbeli nije Tadz Mahal gdje Indijca plati dolar a stranac 12. Uhvatio sam i neke strance i iznenadjeni su i nije im milo zbog tako skupe karte do Trebevica.
Putovao sam od Spanije i Francuske do Turske i nigdje nisam vidio cijene za domace i strane u slicnim prevoznim sredstvima. Navodjenje zicare u Dubrovniku i dalje smatram neuporedivim s nasom zemljom i okolnostima. Vidjeti pod Skoplje.
- Edin H.
#2664 Re: Sarajevska zicara?
Sta ti nije jasno, da hrvatska nije pravna drzave jer ne postuju sopstvene zakone?vješalica wrote:https://avaz.ba/region/hrvatska/385925/ ... pomisljati
fickice
"Uzalud iz nadležnih ministarstava i inspekcija tvrde kako se radi o kršenju nekoliko hrvatskih zakona i Direktive Evropskog parlamenta i vijeća o uslugama na unutarnjem tržištu (iz 2006. godine), koja je ugrađena i u naše zakone, sve to ne znači ništa. Na prste doslovno jedne ruke mogu se nabrojiti ugostitelji koji su zbog takvog prekršaja kažnjeni, jer takav "status quo", čini se, odgovara svima pa se i u kontrolama, kažu sami ugostitelji, benevolentno gleda na popuste domaćim gostima. Uostalom, ako ih oni sami ne prijave, tko će za njih znati? "
- Connaisseur Karlin
#2665 Re: Sarajevska zicara?
necu da budem strankinjaEdin H. wrote:Sta ti nije jasno, da hrvatska nije pravna drzave jer ne postuju sopstvene zakone?vješalica wrote:https://avaz.ba/region/hrvatska/385925/ ... pomisljati
fickice
"Uzalud iz nadležnih ministarstava i inspekcija tvrde kako se radi o kršenju nekoliko hrvatskih zakona i Direktive Evropskog parlamenta i vijeća o uslugama na unutarnjem tržištu (iz 2006. godine), koja je ugrađena i u naše zakone, sve to ne znači ništa. Na prste doslovno jedne ruke mogu se nabrojiti ugostitelji koji su zbog takvog prekršaja kažnjeni, jer takav "status quo", čini se, odgovara svima pa se i u kontrolama, kažu sami ugostitelji, benevolentno gleda na popuste domaćim gostima. Uostalom, ako ih oni sami ne prijave, tko će za njih znati? "
- Edin H.
#2666 Re: Sarajevska zicara?
Connaisseur Karlin wrote:necu da budem strankinjaEdin H. wrote:
Sta ti nije jasno, da hrvatska nije pravna drzave jer ne postuju sopstvene zakone?
Eto te ko Rambo Amadeus - "Necu da budem intelektualac, hocu da opalim Vesnu Zmijanac."
- konektovan
#2667 Re: Sarajevska zicara?
Ja bi Hrvatskim turistima posebne karte uveo, 59 eura da koštaju.
Kad oni mogu u Zuljani traziti 80 eura za apartman 2+1, mozemo i mi njima za voznju zicarom.
Kad oni mogu u Zuljani traziti 80 eura za apartman 2+1, mozemo i mi njima za voznju zicarom.
- Connaisseur Karlin
#2668 Re: Sarajevska zicara?
ti me vodis na zicaruEdin H. wrote:Connaisseur Karlin wrote:necu da budem strankinjaEdin H. wrote:
Sta ti nije jasno, da hrvatska nije pravna drzave jer ne postuju sopstvene zakone?
Eto te ko Rambo Amadeus - "Necu da budem intelektualac, hocu da opalim Vesnu Zmijanac."
- Edin H.
#2669 Re: Sarajevska zicara?
Jedino ako imas Zeljinu clansku, u suprotnom jeftinije iznajmiti helikopter do Trebevica i to ti da pilotiras.Connaisseur Karlin wrote:ti me vodis na zicaruEdin H. wrote:
- Connaisseur Karlin
#2670 Re: Sarajevska zicara?
nema nam rijesnja, idem sa tobom kao strankinjaEdin H. wrote:Jedino ako imas Zeljinu clansku, u suprotnom jeftinije iznajmiti helikopter do Trebevica i to ti da pilotiras.Connaisseur Karlin wrote:ti me vodis na zicaruEdin H. wrote:
- shake69
#2671 Re: Sarajevska zicara?
Fino se osvetis Zuljani pa odes u Podace gdje je studio apartman u vrlo dobrom stanju €30-35 za 2+1 ili 2+2! Sta te briga, jos pola raje na plazi s Alipasina!konektovan wrote:Ja bi Hrvatskim turistima posebne karte uveo, 59 eura da koštaju.![]()
- konektovan
#2672 Re: Sarajevska zicara?
Kad smo kod Podaca, imaš li kakav kontakt????shake69 wrote:Fino se osvetis Zuljani pa odes u Podace gdje je studio apartman u vrlo dobrom stanju €30-35 za 2+1 ili 2+2! Sta te briga, jos pola raje na plazi s Alipasina!konektovan wrote:Ja bi Hrvatskim turistima posebne karte uveo, 59 eura da koštaju.![]()
- shake69
#2673 Re: Sarajevska zicara?
Desno skretanje u Podacama, kod onog malog igralista imas veliku kucu s 8 apartmana, a vlasnika svak zna, nadimak mu Caka. Preziva se Vucic a zaturio sam mu vizitku. I noc za 3-4 osobe je ipak 40 eura a eto mi bili pocetkom avgusta. Ima fina kuhinjica za spremiti veceru, ako ti se kuha a sve klimatizirano! Meni bas fino bilo.konektovan wrote:Kad smo kod Podaca, imaš li kakav kontakt????shake69 wrote:Fino se osvetis Zuljani pa odes u Podace gdje je studio apartman u vrlo dobrom stanju €30-35 za 2+1 ili 2+2! Sta te briga, jos pola raje na plazi s Alipasina!konektovan wrote:Ja bi Hrvatskim turistima posebne karte uveo, 59 eura da koštaju.![]()
- konektovan
#2674 Re: Sarajevska zicara?
Hvala za info šejk. 
- shake69
#2675 Re: Sarajevska zicara?
Fino sa strana zatvorili polaznu stanicu da vise ni turske staticne kamere ne mogu uhvatiti koliko je prosjek posjetilaca zicare.
Prosla su dva mjeseca, je li na dolaznoj stanici sve zavrseno?
Prosla su dva mjeseca, je li na dolaznoj stanici sve zavrseno?