BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fukushima

#2651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fukushima »

5 u pola s lukom kod ferhatovica, mmmmmmmmmmm njam njam :lol: 8-)
just principe

#2652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

fukushima wrote:5 u pola s lukom kod ferhatovica, mmmmmmmmmmm njam njam :lol: 8-)

a za kog ono ti navijas :shock: ima nam ko i reci vala :roll:
BHF_Manijak

#2653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Romanista 101% wrote:fino su ga docekali sa psovkama, jadnici
Sta ba jadnici, sta ti pricas?! On navija za svoj klub i pruza profesionalno partiju, respect, i mi navijamo za svoj klub i jebe nam se ko igra za protivnicki, taman se on zvao Medunjanin Haris, a nije mu se psovalo jer je zabijao, asistirao ili sta je vec radio vec zato sto je plaho srao po novinama prije toga! :wink:
mrtva kokoš

#2654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mrtva kokoš »

gledaj, pitari, toti i kompanija :-) :D :lol:

e haj iskreno vi meni recite da ste sad vi neki igraci i da dodjete igrati protiv zelje i sarajeva, bi li na onakav nacin proslavljali pogodak i na onakav nacin trazili crveni karton (neopravdano) pred hiljadama "svojih" navijaca iako znas da ti ti isti navijaci daju podrsku kada igras za reprezentaciju svoje zemlje za onu reprezentaciju za koju "ostavljas srce na terenu". a zna se na kakav nacin i pod kojim okolnostima je on poceo igrati za nasu reprezentaciju...

momak je odigrao perfektno, on im je haman pa glavni igrac, nesto kao zeba u zelji, samo sa vecim radijusom kretanja i u mnogocemu je koristan za reprezentaciju. ali kod vecine je psovanje posljedica njegovog ponasanja na terenu, komunikacije i izjava a ne igre kao igre.

iako samo psovanje igracu koji igra za reprezentaciju je pokazatelj malogradjanstva. ali to nece promijeniti moje misljenje o njemu...
just principe

#2655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by just principe »

Splinter wrote:gledaj, pitari, toti i kompanija :-) :D :lol:

e haj iskreno vi meni recite da ste sad vi neki igraci i da dodjete igrati protiv zelje i sarajeva, bi li na onakav nacin proslavljali pogodak i na onakav nacin trazili crveni karton (neopravdano) pred hiljadama "svojih" navijaca iako znas da ti ti isti navijaci daju podrsku kada igras za reprezentaciju svoje zemlje za onu reprezentaciju za koju "ostavljas srce na terenu". a zna se na kakav nacin i pod kojim okolnostima je on poceo igrati za nasu reprezentaciju...
isto bi ja uradio ako ne i gore :oops: mada on nista nije uradio sto se kosi sa pravilima fudbalske igre, ali naravno slijepi navijaci Zelje to nece priznati..Naravno, Medunjanin iako je priznao da je od malih nogu zeljovac od istog kluba nije imao nikakve koristi, tj nikada nije igrao za plave, kao ni za jedan nas klub..Normalno da ce vama smetati, jbg poraz dozivili a uz to Medo bio medju najboljim igracima

naravno po tebi crveni karton traziti od sudije je neopravdano i do nocas nije vidjen taj slucaj, covjek umjesto sto je trazio crveni karton za igraca Zelje iako neopravdano, je trebao traziti od sudije da njemu samom da crveni karton jer on sam ne bi trebao i smio da igra protiv svoj

usred svega procitanog i recenog, dolazimo do zakljucka da je Medu.njanin jedan lazni patroita koji nije sala je trazio crveni karton i koji je onako veoma zustro proslavio gol protiv "svojih"

sram ga i stid bilo...O Medunjanin how could you :roll:
Last edited by just principe on 29/07/2011 01:36, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

Splinter wrote:gledaj, pitari, toti i kompanija :-) :D :lol:

momak je odigrao perfektno, on im je haman pa glavni igrac, nesto kao zeba u zelji, samo sa vecim radijusom kretanja i u mnogocemu je koristan za reprezentaciju. ali kod vecine je psovanje posljedica njegovog ponasanja na terenu, komunikacije i izjava a ne igre kao igre.

iako samo psovanje igracu koji igra za reprezentaciju je pokazatelj malogradjanstva. ali to nece promijeniti moje misljenje o njemu...
Iako sam ja vishe socijalisticki nastrojen, odgovorit cu ti na moderan kapitalisticki nacin. Fudbal je biznis danas, a ne igra iz zadovoljstva dva kluba/drzave. Covjek igra/zaposlen je u Makabiju, trenira svaki dan, sve u cilju bolje svoje igre i pobjede tima. Sve to nadgleda trener, pa predsjednik i oni su ti koji ce na kraju dati sud jel on zasluzio bolji ugovor, otkaz, transfer... I sad kad si ti na terenu, trudis se da radis svoj posao najbolje sto znas. Prolijes litre i litre znoja, zabije tvoja ekipa gol i ti ostanes mrtav hladan (a neko to sve vidi). I jel sad bolje da dobije moralnu podrsku navijaca Zelje ili vece simpatije trenera/gazde kluba u kojem igra :roll: To se zove profesionalizam, i to se valjda treba ovde shvatiti. Onda sa druge strane sta je njemu realno Zeljo? Ja koliko sam upucen nit je poceo da igra u Zelji, niti ima ikakve veze sa Zeljom? Covjek je samo radio svoj posao

To bi ti isto bilo ti radis u nekoj firmi, gazda njemac, imas dobru platu, firma konkurentna domacim firmama, napravila firma na kraju godine super profit, dosta bolja od konkurencije gdje ti rade sugradjani, gazda dodje i pravi neko veselje, ti ces se sazaliti kao, nemoj ovo ono, raja tamo se pati :roll: :roll:
BHF_Manijak

#2657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Ama halo ba, sve ok, ali isto tako ta prica za nas vazi, on profesionalac - i mi smo profesionalci, da nam je iz oka ispo, protiv nas igra i bice na noz docekan SVAKO, mojne ba dvostrukih arsina, kao on je profesionalac i treba da odigra na tom novi a mi smo kao trebali da ga gromoglasnim apluzom docekamo i jos mu skandiramo jer je reprezentativac nase temlje, WTF?! :-? :oops: Igra za protivnicki, jako mrski, tim, u Zelji nikad nije zaigro, nema nikakve veze sa nama i vozdra, sta smo trebali, crveni tepih mu prostrijeti?! :lol: :roll: On odigro, ma navijali, kraj price!
Admir_1984

#2658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

BHF_Manijak wrote:Ama halo ba, sve ok, ali isto tako ta prica za nas vazi, on profesionalac - i mi smo profesionalci, da nam je iz oka ispo, protiv nas igra i bice na noz docekan SVAKO, mojne ba dvostrukih arsina, kao on je profesionalac i treba da odigra na tom novi a mi smo kao trebali da ga gromoglasnim apluzom docekamo i jos mu skandiramo jer je reprezentativac nase temlje, WTF?! :-? :oops: Igra za protivnicki, jako mrski, tim, u Zelji nikad nije zaigro, nema nikakve veze sa nama i vozdra, sta smo trebali, crveni tepih mu prostrijeti?! :lol: :roll: On odigro, ma navijali, kraj price!
To stoji da ces njemu i njegovom timu psovati i navijati kontra njega/tima, al ovde ljudi pishu da on nije ispao fer jer se radovao golovima :roll:
BHF_Manijak

#2659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Da je igro za nas nekad, to bi fakat pickasto bilo, ovako nit je kad igro nit vjerujem da mu je Zeljo aman zaman u srcu, tako da me zaboli djon taman da je skako i ljubio sviju redom po terenu od srece, za mene je samo protivnicki igrac i nista vise! :wink:
mrtva kokoš

#2660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mrtva kokoš »

covjek im najbolji igrac i sad treba posebno dokazivanje, s posebnim osvrtom na proslavljanje prilikom pogotka, iznudjivanje nekih crvenih kartona, izjavama u medijima, pred "svojim" navijacima u "svojoj" zemlji. jahhh...

probaj zamisliti utakmicu sarajevo-stoke, mislis li da ona ne bi isla u istom smjeru kao ova vecerasnja ??
akter : begovic i sl. maniri..
JThomas

#2661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by JThomas »

eto neka navijačka tribina na planeti bi drukčije reagovala kad neko teatralno traži crveni karton od sudije gdje realno nije. dajte ba. ja lično nisam psovao, ali to je tako svugdje.

a kad smo već kod toga, nema veze s ovim, ali znamo svi da mu je bosna bila b) opcija.
Admir_1984

#2662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Admir_1984 »

JThomas wrote:eto neka navijačka tribina na planeti bi drukčije reagovala kad neko teatralno traži crveni karton od sudije gdje realno nije. dajte ba. ja lično nisam psovao, ali to je tako svugdje.

a kad smo već kod toga, nema veze s ovim, ali znamo svi da mu je bosna bila b) opcija.
da, al on je igrac kao i ostalih 10 iz makabija i treba u toku tekme psovat, ebat i sta sve ne. Al je glupa prica da on samo zato sto je nash ne treba slavit golove, trazit zastitu od sudije i sve ono sto svi igraci normalno rade na svim normalnim utakmicama
and

#2663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

Admir_1984 wrote:
JThomas wrote:eto neka navijačka tribina na planeti bi drukčije reagovala kad neko teatralno traži crveni karton od sudije gdje realno nije. dajte ba. ja lično nisam psovao, ali to je tako svugdje.

da, al on je igrac kao i ostalih 10 iz makabija i treba u toku tekme psovat, ebat i sta sve ne. Al je glupa prica da on samo zato sto je nash ne treba slavit golove, trazit zastitu od sudije i sve ono sto svi igraci normalno rade na svim normalnim utakmicama
sve u svemu bezveze priča.
hare se ponašao kao igrač makabija,što je i normalno.navijači se ponašali prema njemu kao igraču makabija,što je takođe normalno.
Eborg

#2664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Hoće li Muslimović više naći klub? :?

I Husejinović je izletio iz Werdera, pojam BH mentaliteta koji se dočepa para i upropasti karijeru.

Vala kako su krenuli da obojica ne završe u PLBiH s tim da bi ovaj prvi fakat bio senzacija. Možda mu to i ne bi bilo tako loše, odradi sezonu za neki džeparac, da 15-20 golova i ode recimo u Rusiju za završni ugovor karijere kod nekog lokalnog dase. :D
jeza u ledja

#2665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Buraz, Muslimovic je odrastao i fudbalski stasao u Svedskoj. On nema puno veze s Bosnom, a kamo li s nasom ligom. Sumnjam da ce ovdje dolazit.

U Rusiju nema sanse da moze otic na kraju karijere. Moze otici mozda u Uzbekistan. Bojim se da ti ne kontas jacinu ruske lige? :?

Sto se tice Husejinovica, propalitet. Zahvaljujuci njemu sutra neki novi klinac nece dobiti sansu da direkt ode u Bundesligu iz PL. Isto je vazilo svojevremeno za Mesica i njegov put u Nantes.
Abacija

#2666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Abacija »

jeza u ledja wrote:Buraz, Muslimovic je odrastao i fudbalski stasao u Svedskoj. On nema puno veze s Bosnom, a kamo li s nasom ligom. Sumnjam da ce ovdje dolazit.

U Rusiju nema sanse da moze otic na kraju karijere. Moze otici mozda u Uzbekistan. Bojim se da ti ne kontas jacinu ruske lige? :?

Sto se tice Husejinovica, propalitet. Zahvaljujuci njemu sutra neki novi klinac nece dobiti sansu da direkt ode u Bundesligu iz PL. Isto je vazilo svojevremeno za Mesica i njegov put u Nantes.
Nema to veze sa Husejinovicem. Ako je neko dobar igrac za njega ce se otimati klubovi, bez obzira odakle dolazi.
simonese

#2667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by simonese »

haj ne serite vise
Haris je ispo supak i tacka(tocka)
pogledajte snimak Oezila kad ga zabija Turskoj
Baudelaire

#2668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Nije Željo reprezentacija i ne serite i vi vala. Čovjek je profesionalac, trebao je vala plakati što će njegov Maccabi proći, a protivnik Željo ostati kući. Najnormalnija reakcija Medunjanina, gdje Želju vidi kao bilo kog protivnika, najnormalnija reakcija Manijaka, gdje Medunjanina vide kao bilo kog protivničkog igrača. Ne pravite ljudi problem gdje ga nema.
Eborg

#2669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

jeza u ledja wrote:Buraz, Muslimovic je odrastao i fudbalski stasao u Svedskoj. On nema puno veze s Bosnom, a kamo li s nasom ligom. Sumnjam da ce ovdje dolazit.

Ruska liga je izuzetno jaka, čak mislim da su 6. ili 7. u Evropi. Međutim, svake godine klubovi koji ulaze iz 2. u 1. ligu imaju ipak dosta novca za takve novopečene prvoligaše i ciljao sam na takve klubove koji pokupuju relativno jeftine igrače u BiH. Većina naših igrača i ide u takve klubove, nijedan nije potpisao za nekog od giganata.

Svjestan sam da neće doći ovdje, prije svega zbog mentaliteta. Ali sam ipak uvjeren da je lakše prekucati ovu ligu i prodati se dalje već da ode recimo opet u Grčku gdje će i pored dobrih igara biti haman pa zaboravljen u Evropi. I da, svjestan sam njegovih godina, možda čak završi i u Švedskoj, kod njih traje sezona još uvijek a on je slobodan igrač.
fukushima

#2670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fukushima »

just principe wrote:
fukushima wrote:5 u pola s lukom kod ferhatovica, mmmmmmmmmmm njam njam :lol: 8-)

a za kog ono ti navijas :shock: ima nam ko i reci vala :roll:
za sarajevo naravno :lol:
BHF_Manijak

#2671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Ma Husejinovic je papak ba prve klase, to se vidjelo u prvom njegovom nastupu pri odlasku u Werder, mali se io nafuro totalno,, pravi onaj bosanski seljacki mentalitet, ko je ko on, pa se jos kofrcio sto ga nema u A rprezentaciji, kao hoce vise sansi i priliku da igra ovo ono a nije se ni u Werderu za mjestio bio izborio! Docepo se love, konto zabetonirano mu mjesto, ma gdje ces sa Svabama bolan... :-? :roll: Krv dok ne propisas nema ti igranja!
Baudelaire

#2672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Pazi rezona, igrali su razni anonimusi, Ćiro Blažević za mene nije mogao naći mjesto. Zato neću igrati za BiH dok je on selektor. Da se upišaš od smijeha :D
shalla

#2673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

and wrote:
Admir_1984 wrote:

sve u svemu bezveze priča.
hare se ponašao kao igrač makabija,što je i normalno.navijači se ponašali prema njemu kao igraču makabija,što je takođe normalno.
Upravo tako :thumbup:
lord blackadder

#2674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lord blackadder »

Vezni red protiv Grcke (potencijalno protiv Bjelorusa) :

..... Medunjanin.....

Lulic...Salih...Rahim...osoba X (Pjanic, silom prilika)

------------------------

Nadam se da je Susic dovoljno promucuran da skonta ovo.
Baudelaire

#2675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Ja bih istu postavu koju si naveo, sa malo izmijenjenim pozicijama koje igraju. Rokada Rahimić - Medunjanin, te rokada Salihović - Pjanić, jer je Salihović u Hoffenheimu dosta često igrao tu neku poziciju blizu lijeve aut linije, nešto između centralnog veznog i lijevog krila. Pjanić je na krilu, bar meni tako djeluje, neupotrebljiv.
Post Reply