koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
AstorH

#2651 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by AstorH »

Armanijev Black code

Sent from my iPad using Tapatalk
Natzi

#2652 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Natzi »

Image

Image
Valery

#2653 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Valery »

Molim da mi pomogne neko iz Sarajeva.. Ja sam iz grada udaljenog od SA oko 150 km. Danas mi na posao došla dotična Sanja i kao prodaje original parfeme koji su iz Baze koja više ne postoji, ali ona je tamo radila pa eto da se ti parfemi rasprodaju. Pogledala sam par parfema, nisam sigurna da su originali, cijene su vrlo pristupačne, ima i kozmetiku, Chanel, MAC itd. Ima i broj telefona, pa se može i pitati za određeni parfem. Sa njom radi i Amir (spomenula je to ime). Molim vas, ako neko ima iskustva s njom ili je čuo za njih ili za preprodaju parfema iz tzv. baze da mi se javi. Bila bih zahvalna, jer mi se ne kupuje fake parfem ili sam srece da su originali pa ću opskrbiti i porodicu i prijateljice.. Hvala !!!
vjetropirka

#2654 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by vjetropirka »

Valery wrote:Molim da mi pomogne neko iz Sarajeva.. Ja sam iz grada udaljenog od SA oko 150 km. Danas mi na posao došla dotična Sanja i kao prodaje original parfeme koji su iz Baze koja više ne postoji, ali ona je tamo radila pa eto da se ti parfemi rasprodaju. Pogledala sam par parfema, nisam sigurna da su originali, cijene su vrlo pristupačne, ima i kozmetiku, Chanel, MAC itd. Ima i broj telefona, pa se može i pitati za određeni parfem. Sa njom radi i Amir (spomenula je to ime). Molim vas, ako neko ima iskustva s njom ili je čuo za njih ili za preprodaju parfema iz tzv. baze da mi se javi. Bila bih zahvalna, jer mi se ne kupuje fake parfem ili sam srece da su originali pa ću opskrbiti i porodicu i prijateljice.. Hvala !!!
ne kupuj to, nisu originali ..i kod nas je ta ženska dolazila sa istom pričom . vidi se po bočici,čepu da su kopija .
Valery

#2655 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Valery »

ne kupuj to, nisu originali ..i kod nas je ta ženska dolazila sa istom pričom . vidi se po bočici,čepu da su kopija .[/quote]

Draga Vjetropirka puno ti hvala. Ja sam i pretpostavila, budući da obožavam parfeme i imam ih dosta. Ali, eto da pitam. Uštedila si mi živaca i novaca.... :kiss:
Manager19sa

#2656 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Manager19sa »

Odlican :thumbup:
Image
FMDzem

#2657 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by FMDzem »

Imal đe onaj lmx da hanumi uzmem, tražila ga kaže samo u BG-u, ali neki da nije dress nešto.
Inače trenutno koristim Hugu Boss, D&G i neki narandžasti iz AVON-a
supercali

#2658 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by supercali »

rinna0304 wrote:Image
da li kod nas ima kupiti ovaj parfem? tj opcenito njihovi parfemi?
kopija ovog parfema zove se fuck :D
kazo

#2659 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by kazo »

Ima li kakva online stranica za kupnju ? Nisam nikad prije uzimao ( uvijek dobijem na poklon ) :D ali sad sam zapeo za jedan, a kod nas je preskup pa da pogledam ima li gdje jeftinije.
Zoya

#2660 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Zoya »

Image

Kako je dobar! Mene je odusevio :)
nekitamopd

#2661 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by nekitamopd »

Image

Meni nema boljeg 8)
kanaan

#2662 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by kanaan »

nekitamopd wrote:Image

Meni nema boljeg 8)
Dobar je,mnogo bolji od izvikanih i markiranih brandova.
nekitamopd

#2663 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by nekitamopd »

kanaan wrote: Dobar je,mnogo bolji od izvikanih i markiranih brandova.
Ja sam dosta lutao u izboru, kupovao i skupe brendirane i sta sve ne i naletio na kraju na ovaj. Sad samo njega i uzimam.
Svako ima drugaciji prirodni miris i zato nece svakome isti parfem da odgovara, dzaba baciti i 200 eura ako nije u skladu sa tvojim prirodnim mirisom.
alibaba_i_30_godina

#2664 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by alibaba_i_30_godina »

Neko spomenuo Tom Ford?! :D

Već neko vrijeme planiram da kupim njegov Oud Wood, ali još uvijek se nećkam oko tih 170-ak €. :D

Dal' neko možda zna nešto sa sličnim mirisom?
alibaba_i_30_godina

#2665 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by alibaba_i_30_godina »

Kllikker wrote:
NeyDan wrote:Neko spomenuo Tom Ford?! :D

Već neko vrijeme planiram da kupim njegov Oud Wood, ali još uvijek se nećkam oko tih 170-ak €. :D

Dal' neko možda zna nešto sa sličnim mirisom?
jedan od najljepših mirisa. vrijedi svake pare...

moje iskustvo; kupljen prije godinu i po' u ambalaži od 50ml...ostalo ga još sasvim malo.

sad ga rade u kolekciji "oud" i nije više u smeđozlatnoj bočici nego u sivoj.
Nisam vidio tu novu bočicu, viđao sam u onom "standardnom" izdanju.

Image

Vjerujem da kod nas u dogledno vrijeme neće ni biti u prodavnicama jer je dosta skup. Nema ni na Pik-u.
Krizzia

#2666 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Krizzia »

Ima li igdje u Sa kupiti Sisley parfema?
Dr Baltazar

#2667 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Jesu li parfemi sa pik.ba 100% originali ? Zanimaju me profili osmantz i ParfemiZaVas.

Lp
romeomoraprezivjeti

#2668 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by romeomoraprezivjeti »

Dr Baltazar wrote:Jesu li parfemi sa pik .ba 100% originali ? Zanimaju me profili osmantz i ParfemiZaVas.

Lp
Za osmantz,100% garantujem da je original,narucio par puta od njega. Ima jos likova na pik-u i na fcb koji prodaju originalne parfeme. Sarajevo,Tuzla,samo reci?!:-)
Dr Baltazar

#2669 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

romeomoraprezivjeti wrote:
Dr Baltazar wrote:Jesu li parfemi sa pik .ba 100% originali ? Zanimaju me profili osmantz i ParfemiZaVas.

Lp
Za osmantz,100% garantujem da je original,narucio par puta od njega. Ima jos likova na pik-u i na fcb koji prodaju originalne parfeme. Sarajevo,Tuzla,samo reci?!:-)
Ja sam do sada uzeo 3 parfema online(http://parfemizavas.pik.ba) i nije bilo problema. Postavio sam pitanje cisto da provjerim je li sve u redu sa tim parfemima, jer su dosta jeftiniji nego u parfumerijama. Je li pik.ba najjeftinije mjesto gdje se mogu uzeti parfemi, a da je u BiH ? A i uzimam sad 4 parfema, pa hocu da budem 100% siguran :D

Ovaj mi je jeftiniji za 5-10 KM po parfemu od Osmana.
romeomoraprezivjeti

#2670 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Dr Baltazar wrote:
romeomoraprezivjeti wrote:

Lp
Ja sam do sada uzeo 3 parfema online(http://parfemizavas.pik .ba) i nije bilo problema. Postavio sam pitanje cisto da provjerim je li sve u redu sa tim parfemima, jer su dosta jeftiniji nego u parfumerijama. Je li pik .ba najjeftinije mjesto gdje se mogu uzeti parfemi, a da je u BiH ? A i uzimam sad 4 parfema, pa hocu da budem 100% siguran :D

Ovaj mi je jeftiniji za 5-10 KM po parfemu od Osmana.
Jeste jeftiniji,al' ja imam sad varijantu u Sarajevu da kupim parfeme povoljno,tako da ne placam postarinu,gotovo iste cijene. Inace,uzeo par parfema od ovog iz BL,sve regularno bilo.
smack

#2671 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by smack »

Prirodne :licka:
Dr Baltazar

#2672 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Za osmantz,100% garantujem da je original,narucio par puta od njega. Ima jos likova na pik-u i na fcb koji prodaju originalne parfeme. Sarajevo,Tuzla,samo reci?!:-)[/quote]

Ja sam do sada uzeo 3 parfema online(http://parfemizavas.pik .ba) i nije bilo problema. Postavio sam pitanje cisto da provjerim je li sve u redu sa tim parfemima, jer su dosta jeftiniji nego u parfumerijama. Je li pik .ba najjeftinije mjesto gdje se mogu uzeti parfemi, a da je u BiH ? A i uzimam sad 4 parfema, pa hocu da budem 100% siguran :D

Ovaj mi je jeftiniji za 5-10 KM po parfemu od Osmana.[/quote]
Jeste jeftiniji,al' ja imam sad varijantu u Sarajevu da kupim parfeme povoljno,tako da ne placam postarinu,gotovo iste cijene. Inace,uzeo par parfema od ovog iz BL,sve regularno bilo.[/quote]

Ovaj meni iz BL plati postarinu ako uzmem 2+ parfema. A i dadne mi popust 5 KM po parfemu kad uzmem 3+ :D
Dr Baltazar

#2673 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Ovaj meni iz BL plati postarinu ako uzmem 2+ parfema. A i dadne mi popust 5 KM po parfemu kad uzmem 3+ :D
romeomoraprezivjeti

#2674 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Dr Baltazar wrote:Ovaj meni iz BL plati postarinu ako uzmem 2+ parfema. A i dadne mi popust 5 KM po parfemu kad uzmem 3+ :D
Pazi,svi daju popust na kolicinu,i ovi iz Tuzle,samo pitaj.;-)
R9..

#2675 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by R9.. »

Osman je regularan skroz i sam sam uzimo od njega....naravno dok i sam nisam poceo da radim s tim....
Na zalost neam na piku profil....samo FB
Post Reply