Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chuckie wrote:Što to, što je glavu naopako okreno?
ma nako,ljepsi mi je bio s brćićima...
ja bi sad da sam na njegovom mjestu,raskino sa redbulom i osto tu gdje sam car kralj sah idol sirokih narodnih masa,sta mu treba vise?
Chuckie wrote:Što to, što je glavu naopako okreno?
ma nako,ljepsi mi je bio s brćićima...
ja bi sad da sam na njegovom mjestu,raskino sa redbulom i osto tu gdje sam car kralj sah idol sirokih narodnih masa,sta mu treba vise?
Ovo je jedna tako lijepa fudbalska prica da vjerujem da ce nekad neko i film snimiti.
Volio bih da ostane u Londonu, ali mislim da ce to tesko ici, kako god pomoci ce im da uhvate prikljucak za vodecim. TH jednostavno rjesava sanse, za razliku od Arshavina, Chamaka, i ostalih poluproizvoda... Jucer sam se poceo nervirati koliko su smotani.
E da je to onaj Anri od prije 7 ili 8 godina sa svom svojom energijom,ekspolozivnošcu i brzinom smio bi se kladiti da bi i ovakav arsenal uspio sa njim osvojiti titulu do kraja prvenstva.
Čovjek zbog kojeg su mnogi zavoljeli arsenal i arsena vengera pa i ja sam,njegovi potezi,golovi,asistencije,pretrčavanje cijelog terena i zabijanje gola na kraju,4 puta uzastopno najbolji strijelac prmijer lige,čini mi se da je jednom pored titule najboljeg strijelca uspio i odnijeti i titulu za najboljeg asistenta-to je jedan jedini tijeri anri,i onda oni uzmu poređenja kako je van persi bolji od anrija
Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
Riddle wrote:Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
Riddle wrote:Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
Tacno
Ako se sjecas one generacije nepobjedivih kad su nakon 49 utakmica uzastopnih bez poraza otišli na old traford unitedu i runi kad je iscenirao kontakt čini mi se sa kembelom i sudac pokaza na bijelu tačku ,pa onda kad su uspjeli da sacuvaju mrežu u ligi prvaka one sezone kad su s barsom igrali finale cini mi se preko 1000 minuta.
Mi kao dječurlija smo se tada furali na anrija,raula,ronalda,zidana i figa,nosali njihove dresove
E jedino sto mi je krivo bilo kad su igrali finale lige prvaka i kad je bas anri promasio onu sansu za 2:0 i vjerovatno podizanje pehara,ali sam mu oprostio i to
Fali vise strasti i old school smeka. Roy Keane vs Vieira...uff, to su bili dani.
Kako ovaj swansea igra boli glava ja neznam sta je vise sa ovim Arsenalom vec se godinama nervirama zbog ovih stvari ono sve treba prodati i krenuti iz pocetka onaj miguel ko je to mertesacker i ostali .....
Zajebani ovi labudovi a nisu oraski,bez Artete dolazi do izrazaja sva limitiranost arsenovih igrackih poluproizvoda,Arshavin bi grijao klupu i u Lokomotivi Yaroslavl,Mertesacker dvometarska panjina njega bi nadskocila i Palcica a Remzija da proigra se ceka duze nego Godota,nikad od njega igraca. Nefer je od Henrya ocekivati da promijeni nesto tu!
Last edited by bingov buraz on 15/01/2012 19:23, edited 1 time in total.
Svaki put sam prilicno siguran da ce United dobiti Arsenal i ovaj put to nije izuzetak. Ako se Vermaelen i Arteta ne vrate, mogli bi se bas gadno provesti.
Ma Wenger je kriv 1.000.000%. Izvodi najboljeg igraca Beneyuna i uvodi, pazi debila, "Rosickog"???
Jebem ti vise i Djourua i Rosickog a posebno veceras usranog Remsya.. plus, da ne spominjem, sto osim par igraca, cijela ekipa nije imalo jednostavno volje da pobijedi.. Postenu su nadigrani, zeljom i voljom.. Arsenal dok ne napravi rez i ne rastjera ovih par parazita, mozda i wenger da ode, tek onda (MOZDA) da se vrati na stare staze..
Danas Arsenal = nidje veze
U duelu dvije kvalitetom ravnopravne ekipe pobijedila je ekipa koja je imala nešto više sreće.
I nisam nimalo ironičan,ova ekipa Arsenala jednostavno nema dovoljno kvaliteta.
Ovim kladioničarima, čuj na Arsenal se kladiti , padnete lijepo na fiorentini k'o ja i gledate mirno utakmicu