Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#2651 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Chuckie wrote:Što to, što je glavu naopako okreno? :lol:
ma nako,ljepsi mi je bio s brćićima... :D
ja bi sad da sam na njegovom mjestu,raskino sa redbulom i osto tu gdje sam car kralj sah idol sirokih narodnih masa,sta mu treba vise?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#2652 Re: Arsenal F.C.

Post by F&N »

sumirprimus wrote:
Chuckie wrote:Što to, što je glavu naopako okreno? :lol:
ma nako,ljepsi mi je bio s brćićima... :D
ja bi sad da sam na njegovom mjestu,raskino sa redbulom i osto tu gdje sam car kralj sah idol sirokih narodnih masa,sta mu treba vise?
Ako mu Arsenal ponudi ugovor mislim da ce ostati.
Chuckie

#2653 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Ja bi mu dao ugovor pa makar sjedio kao PatRice pored Wengera i nikad ne zaigro.

Njegovo mjesto je jednostavno u Arsenalu.

Čovjek ima statuu ispred Emiratesa a nema ni 35 godina života.
sumirprimus

#2654 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Chuckie wrote:Ja bi mu dao ugovor pa makar sjedio kao PatRice pored Wengera i nikad ne zaigro.

Njegovo mjesto je jednostavno u Arsenalu.

Čovjek ima statuu ispred Emiratesa a nema ni 35 godina života.

nije ni statua bitna,jednostavno, ko maldini u milanu,toti roma,delpjero juve,pujol barca,nema dalje...
rodjendabudemšonjo

#2655 Re: Arsenal F.C.

Post by rodjendabudemšonjo »

Chuckie wrote:Trademark.

Image

:thumbup:
eh ovo mi je falilo :thumbup:
vraca sjecanja na "Nedodirljive" :roll:
Zena_drugog_sistema

#2656 Re: Arsenal F.C.

Post by Zena_drugog_sistema »

Image
vaučer

#2657 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

Sam u sobi i aplaudiram televizoru.
Rijetko poseban nogometni trenutak.
Bravo Wenger što ga je doveo, dignut će im moral silno.
quasar

#2658 Re: Arsenal F.C.

Post by quasar »

Ovo je jedna tako lijepa fudbalska prica da vjerujem da ce nekad neko i film snimiti.

Volio bih da ostane u Londonu, ali mislim da ce to tesko ici, kako god pomoci ce im da uhvate prikljucak za vodecim. TH jednostavno rjesava sanse, za razliku od Arshavina, Chamaka, i ostalih poluproizvoda... Jucer sam se poceo nervirati koliko su smotani.
alijagoro

#2659 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Pires takodze trenira sa ekipom,malo odrzava formu/fitnes,ko zna mozda se i on vrati :D .
nuki_cika

#2660 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

E da je to onaj Anri od prije 7 ili 8 godina sa svom svojom energijom,ekspolozivnošcu i brzinom smio bi se kladiti da bi i ovakav arsenal uspio sa njim osvojiti titulu do kraja prvenstva. :D
Čovjek zbog kojeg su mnogi zavoljeli arsenal i arsena vengera pa i ja sam,njegovi potezi,golovi,asistencije,pretrčavanje cijelog terena i zabijanje gola na kraju,4 puta uzastopno najbolji strijelac prmijer lige,čini mi se da je jednom pored titule najboljeg strijelca uspio i odnijeti i titulu za najboljeg asistenta-to je jedan jedini tijeri anri,i onda oni uzmu poređenja kako je van persi bolji od anrija :lol: :lol:
Riddle

#2661 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
Chuckie

#2662 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Riddle wrote:Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
:thumbup:
nuki_cika

#2663 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

Riddle wrote:Onaj gol protiv Leedsa mu je bio zastitni znak. Bog sami zna koliko ih je dao na onaj nacin. Dok je bio na vrhuncu, plasio sam ga se k'o smrti. Mislim da je samo jos Raul izazivao taj osjecaj kod mene. Njih dvojicu sam mrzio iz dna duse. Ali u ovom trenutku bih svasta nesto dao da su ponovo oni stari i da se naprimjer vrati rivalstvo Uniteda i Arsenala. Nekako mi nije isto sa ovim steroidnim klubovima. Nema to taj smek.
Tacno :D
Ako se sjecas one generacije nepobjedivih kad su nakon 49 utakmica uzastopnih bez poraza otišli na old traford unitedu i runi kad je iscenirao kontakt čini mi se sa kembelom i sudac pokaza na bijelu tačku :roll:,pa onda kad su uspjeli da sacuvaju mrežu u ligi prvaka one sezone kad su s barsom igrali finale cini mi se preko 1000 minuta.
Mi kao dječurlija smo se tada furali na anrija,raula,ronalda,zidana i figa,nosali njihove dresove :D
E jedino sto mi je krivo bilo kad su igrali finale lige prvaka i kad je bas anri promasio onu sansu za 2:0 i vjerovatno podizanje pehara,ali sam mu oprostio i to :-D

Mobile_Disco

#2664 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

Poslat im chamaka i arshavina u paketu, za kralja i rijesen problem :D

I jedan za "srcanog" u stara dobra vremena..

http://www.youtube.com/watch?v=9eVShVf- ... re=related
Baudelaire

#2665 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

Mobile_Disco wrote:Poslat im chamaka i arshavina u paketu, za kralja i rijesen problem :D

I jedan za "srcanog" u stara dobra vremena..

http://www.youtube.com/watch?v=9eVShVf- ... re=related
Gol je dobar, ali žao mi je, ne može s ovim u rečenicu:

http://www.youtube.com/watch?v=7pXknz6XBjY

Isti rivali, isti strijelac :D
Acheron

#2666 Re: Arsenal F.C.

Post by Acheron »

Fali vise strasti i old school smeka. Roy Keane vs Vieira...uff, to su bili dani.:D
jasko_ba

#2667 Re: Arsenal F.C.

Post by jasko_ba »

jasko_ba wrote:henry je kralj!!!
al onaj ramsey je najdebilniji igrac sto sam ikad gledao - ja fakat ne znam sta venger vidi u njemu :x
mozda nekad i dodje do vengera ova poruka :x :-)
miskin

#2668 Re: Arsenal F.C.

Post by miskin »

Kako ovaj swansea igra boli glava ja neznam sta je vise sa ovim Arsenalom vec se godinama nervirama zbog ovih stvari ono sve treba prodati i krenuti iz pocetka onaj miguel ko je to mertesacker i ostali .....
Dionysios

#2669 Re: Arsenal F.C.

Post by Dionysios »

...
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:23, edited 1 time in total.
bingov buraz

#2670 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Zajebani ovi labudovi a nisu oraski,bez Artete dolazi do izrazaja sva limitiranost arsenovih igrackih poluproizvoda,Arshavin bi grijao klupu i u Lokomotivi Yaroslavl,Mertesacker dvometarska panjina njega bi nadskocila i Palcica a Remzija da proigra se ceka duze nego Godota,nikad od njega igraca. Nefer je od Henrya ocekivati da promijeni nesto tu!
Last edited by bingov buraz on 15/01/2012 19:23, edited 1 time in total.
Riddle

#2671 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

Primili su najvise golova u ligi ove sezeone. :shock:

Svaki put sam prilicno siguran da ce United dobiti Arsenal i ovaj put to nije izuzetak. Ako se Vermaelen i Arteta ne vrate, mogli bi se bas gadno provesti.
quasar

#2672 Re: Arsenal F.C.

Post by quasar »

Dionysios wrote:Ovo je bar jedno 100-ti put da me Arsenal obori na kladionici... A steta, nekad mi je bio drag klub :D
Lani protiv Newcastla zadnji put Arsenal na moj listic.
Zao mi je sto Arsenal nije na nivou svoje reputacije.
Whitesnake

#2673 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

Ma Wenger je kriv 1.000.000%. Izvodi najboljeg igraca Beneyuna i uvodi, pazi debila, "Rosickog"??? :-)
Jebem ti vise i Djourua i Rosickog a posebno veceras usranog Remsya.. plus, da ne spominjem, sto osim par igraca, cijela ekipa nije imalo jednostavno volje da pobijedi.. Postenu su nadigrani, zeljom i voljom.. Arsenal dok ne napravi rez i ne rastjera ovih par parazita, mozda i wenger da ode, tek onda (MOZDA) da se vrati na stare staze..
Danas Arsenal = nidje veze

p.s. nidje veze s vezom
green man

#2674 Re: Arsenal F.C.

Post by green man »

Ove toljage me skidoše za 1431,51 km :x :x :x
Dabogda ispali u 3 ligu :x :x :x
palermo

#2675 Re: Arsenal F.C.

Post by palermo »

U duelu dvije kvalitetom ravnopravne ekipe pobijedila je ekipa koja je imala nešto više sreće.
I nisam nimalo ironičan,ova ekipa Arsenala jednostavno nema dovoljno kvaliteta.

Ovim kladioničarima, čuj na Arsenal se kladiti :D , padnete lijepo na fiorentini k'o ja i gledate mirno utakmicu :D
Post Reply