Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#2651 Re: Vedad Ibisevic

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Nadji moje postove prije Irske pa vidi jesam li potencirao Hodzica od prve minute,ali jbg...nisam ja selektor :D
Ma ok, pa to je neki prirodan slijed, nije protiv Vede, Edina ili bilo koga, a vise je upuceno ovim Amerima sto su zapeli ko sivonje ko da smo nozem udarili na Vedu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2652 Re: Vedad Ibisevic

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:Nadji moje postove prije Irske pa vidi jesam li potencirao Hodzica od prve minute,ali jbg...nisam ja selektor :D
Ma ok, pa to je neki prirodan slijed, nije protiv Vede, Edina ili bilo koga, a vise je upuceno ovim Amerima sto su zapeli ko sivonje ko da smo nozem udarili na Vedu :D
Ma brate meni je Vedo najdrazi igrac koji je ikad igrao ze repku iz razloga kakav je zivotni put imao,uvijek je davao sve od sebe,nikad nista ruzno od njega se nije moglo cuti,miran,tih....neobicno za jednog lika koji ipak ima sve u zivotu,nije se izdigao u nebesa u odnosu na obicne smrtnike.
:thumbup: Pa jeste, ok je, covjek je.
A i malo je takvih igraca, slava, novac, udari sve u glavu, pokvare se ljudi. Zato je i Raul tim vise cijenjen, upravo zbog takvog ponasanja.
Dzaba, moras se roditi takav.
samkoF

#2653 Re: Vedad Ibisevic

Post by samkoF »

Tomahawk11 wrote:Ejs, pa bio je i Vedo mrtvac, pa je dobio max priliku i itekako mu se isplatilo.
Pitacu ove strucnjake sto im je argument Prcic, Stilic :mrgreen: za napadaca :roll: pa i Zec, sta ce biti kad ne budu igrali Edin i Vedad. Ko ce nam tad igrati? Ma zvacemo Hodzica, ali avaj, pa taj nikako da dobije priliku. A jok, tad mrzis Vedu, jer mladji igrac nije dobio pola jebenog sata protiv jebene Andore. I onda kaze ne zna se normalno polemizirati, preseravamo. Jah :oops:

Mladji igrac ce dobiti sanse sad protiv svicarske pa turnir taj u japanu gdje cemo igrati dvije tekme eto to su vec tri prijateljske taman , da se vidi koliko moze I vrijedi , pa cemo znati sta nas ocekuje otprilike za sljedeci kvalifikacioni ciklus.Trebalo bi da imamo dva iskusna I dokazana napadaca plus dvije dobre zamjene koje za gdoinu dvije treba da izrastu u standanrdne reprezentativce sto je I normalno.Ali I tad ako ne bude drugih napadaca na vidiku , vedo ovakav kakav je bice odlican za klupe.Nadam se samo da ce Hodzic zabijati za repku kao sto je I vedo u svojoj karijeri za repku zabijao I ja bih bio sretan a ako b ude jos I bolje onda cu biti jos vise sretan.
samkoF

#2654 Re: Vedad Ibisevic

Post by samkoF »

leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ma brate meni je Vedo najdrazi igrac koji je ikad igrao ze repku iz razloga kakav je zivotni put imao,uvijek je davao sve od sebe,nikad nista ruzno od njega se nije moglo cuti,miran,tih....neobicno za jednog lika koji ipak ima sve u zivotu,nije se izdigao u nebesa u odnosu na obicne smrtnike.
Upravo tako leskarenje a nikad necemo saznati kakve su mogle biti njegove krajnje golgeterske granice da nije bilo one povrede dok je igrao za hoffenheim I dao u jednoj polusezoni jel ono 19 golova .Al eto kako rece "Tomahawk 11" njega samo ameri gotive vi drugi ne.Ja bih ipak rekao da njega svaki dobar I normalan insan gotivi I kao igraca a I kao covjeka.On se pokazao I dokazao ama bas u svakom slucaju I kao sportista I kao covjek I da vjeruj nam ponosni smo na naseg vedu , mi koji smo iz st louisa.
luckylaka

#2655 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
Ako mislis postove upucivati amerima onda nadji sebi prikladan americki forum pa sa njima laprdaj do mile volje.Na ovom sa-x forumu raspravljaju Bosanci,Bosnjaci,Muslimani,Katolici,Pravoslavci i ostali i nikakve sivonje .Inace kod nas u Krajini sivonje obicno saljemo na Grmecku ili neku drugu koridu tako da razlika izmedju tvojih i krajiskih sivonje je drasticna.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2656 Re: Vedad Ibisevic

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ako mislis postove upucivati amerima onda nadji sebi prikladan americki forum pa sa njima laprdaj do mile volje.Na ovom sa-x forumu raspravljaju Bosanci,Bosnjaci,Muslimani,Katolici,Pravoslavci i ostali i nikakve sivonje .Inace kod nas u Krajini sivonje obicno saljemo na Grmecku ili neku drugu koridu tako da razlika izmedju tvojih i krajiskih sivonje je drasticna.
Nevaspitani stvore, u sta li si tolike godine potrosio da mi je znati!
I nemoj vise kvotati, ziv bio, prvi si koji je za ovih 6 godina forumanja dospio na foe listu.
luckylaka

#2657 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

@Tomahawk11 pravo me nasikiro sto ode na ignore.Eto tip koji mene naziva nevaspitanim prvo Krajisnicima tovari nekakvu tvrdoglavost sto nema veze sa nama,pa bosansku dijaspra proziva ko ,,amere"sto opet nema veze sa vecinom nas a onda nas stavlja u kontekst nekih sivonja sto nema veze sa nama i ja ispade nevaspitan sto ovo citam a on vaspitan sto ovo pise.Al neka dobar je meni Tomahawk forumas pa mu ne zamjerim samo ga fino upozorim.Poz.za Tomahawk.
SSemir

#2658 Re: Vedad Ibisevic

Post by SSemir »

SkyLimit wrote:
SSemir wrote: znaci, ne zelis u reprezentaciji ni igraca koji bi dao 100 golova u bundesligi? logicno, ne zelis kvalitetnog igraca, nego zelis onog koji teb pase, onako, na oko.
Sta sam trebao napisati da bi tebi pasalo, da mu zelim sve najgore?

On ce svakako za vrijeme SP 2018 imati 34 godine, ako se uopce i plasiramo. Nek se oprosti od reprezentacije i nastavi busiti mreze po Bundesligi, najbolje i za njeg i za nas.

Ovi sto ga toliko zele i dalje u reprezentacije, ajde polemizirajte sa mnom, sta je on to uradio poslije SP u dresu reprezentacije da bi trebalo zaliti ako se oprosti? A igrao je puno vise nego sto je zasluzio partijama u klubu.
ja ipak smatram da u reprezentaciji treba da igra neko ko "busi mreze po bundesligi" i "postize sto golova u bundesligi" ma kako se on zvao, a da u ne treba u reprezentaciji igrati neko ko nije u formu. ti izgleda ne mislis tako, smatras da forma nije bitno, nego je ime bitno..tu se nas dvojica razlikujemo i nema smisla da diskutujemo..
SkyLimit

#2659 Re: Vedad Ibisevic

Post by SkyLimit »

SSemir wrote:
ja ipak smatram da u reprezentaciji treba da igra neko ko "busi mreze po bundesligi" i "postize sto golova u bundesligi" ma kako se on zvao, a da u ne treba u reprezentaciji igrati neko ko nije u formu.
S obzirom da je Ibisevic sinonim za igraca koji je u reprezentaciji igrao i kad nije bio u formi(preko godinu dana bez gola), je li to znaci da smatras da je potpuno nezasluzeno dobijao minutazu u ovim kvalifikacijama? Ako se drzis principa koje si sam napisao, jedino posteno bi bilo da odgovoris sa DA, bez filozofiranja.
SSemir wrote: ti izgleda ne mislis tako, smatras da forma nije bitno, nego je ime bitno..tu se nas dvojica razlikujemo i nema smisla da diskutujemo..
Meni je ime Vedad bas kul, tako da ipak nije do toga. Ja samo ponavljam pitanje na koje svi izbjegavaju da mi odgovore, sta je to Ibisevic uradio u ovim kvalifikacijama da bi vrijedilo zaliti da se sutra oprosti od reprezentacije?
samkoF

#2660 Re: Vedad Ibisevic

Post by samkoF »

Dao je dva gola u zadnjim kvalifikacijama jedan kipru a jedan velsu.
SkyLimit

#2661 Re: Vedad Ibisevic

Post by SkyLimit »

samkoF wrote:Dao je dva gola u zadnjim kvalifikacijama jedan kipru a jedan velsu.
Eto, spala knjiga na dva slova. Postigao jedan gol u utakmici koju smo izgubili i jedan za potvrdu pobjede pred kraj susreta. Istovremeno se uspio ispromasivati cak i protiv jedne Andore, protiv Kipra promasio nemoguce. A nije da ga se nije forsiralo. Ucinak tamam za oprostaja od reprezentacije. Sto se tice klupske karijere, najbolje kroz godinu u MLS, ocito sasvim slucajno najvise lobiraju za njega Amerikanci bosanskog porjekla :D
dert

#2662 Re: Vedad Ibisevic

Post by dert »

U oko mi barcite a Vedu ni mrko ne smijete pogledati :twisted:
Last edited by dert on 15/12/2015 05:09, edited 1 time in total.
luckylaka

#2663 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

dert wrote:U oko mi barcite a Vedu ni mrko ne smijete da pogledati :twisted:
:thumbup: Isto brate
ultima_palabra

#2664 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Glupo bi bilo odreći se igrača koji redovno zabija u Bundesligi. Kolika mu minutaža treba biti, to već zavisi od niza okolnosti.
luckylaka

#2665 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote:Glupo bi bilo odreći se igrača koji redovno zabija u Bundesligi. Kolika mu minutaža treba biti, to već zavisi od niza okolnosti.
Pa zavisis od toga kako ce se do kvalifikacija za s.p. snaci i Djuric i Hodzic ili se mozda pojavi jos neko novi.Trenutna situacija je jasna ali da sacekamo.
Partijaner

#2666 Re: Vedad Ibisevic

Post by Partijaner »

Vedo dominira. 8-)
Astrix

#2667 Re: Vedad Ibisevic

Post by Astrix »

Ma kad igra ekipa igraju svi. Odma i Vedo zabija...
Evo Roma, nikako ne igraju pa ni Dzeko ne zabija...
Logovan

#2668 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

leškarenje wrote:kakva asistencija petom :shock: :izet: :izet: sta kaze komentator,u stilu Zlatana Ibrahimovica :D

http://sport1.ba/video-maestralna-asist ... vo-herthe/
Ibrahimović who? :izet:
luckylaka

#2669 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

Bravo majstore... velemajstore
ultima_palabra

#2670 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Debili iz Stuttgarta grickaju bijele bubrege.
Mali_Vuk

#2671 Re: Vedad Ibisevic

Post by Mali_Vuk »

Dvije asistencije :thumbup:
luckylaka

#2672 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

A oni sto su ga slali u Kinu, Emirate, Tursku vise ne navracaju na ovu temu. Herta zavrsava na trecem mjestu. Vedator 6+3 golovi, asistencije :thumbup:
ganjeta

#2673 Re: Vedad Ibisevic

Post by ganjeta »

Jebe mater i on sudiji, papak mrtvi ko i Džeko još iz Vlasenice :zzzz: .
Fudo387

#2674 Re: Vedad Ibisevic

Post by Fudo387 »

ganjeta wrote:Jebe mater i on sudiji, papak mrtvi ko i Džeko još iz Vlasenice :zzzz: .
Al na nasem...pametan Vedo. :D
ganjeta

#2675 Re: Vedad Ibisevic

Post by ganjeta »

Papak mrtvi psuje sudiji, pa gdje ćeš to raditi... to u fudbalu je neviđeno.
Post Reply