Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
#2652 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma šta će nam dresovi
- Mendoza
#2653 Re: Dres reprezentacije BiH
ja prije heftu odprilike otisao do fan shopa reprezentacije na Charsiji da kupim onu varijantu u kojoj treniraju igraci,kaze mi cura nema,nece ni biti vise jer im od novembra dolazi nova roba.Kaze potpisao savez sa adidasom...ne znam jel iko upucen u ovo ali info prema njoj izgleda 100 % provjereno.vidjet cemo

-
saphir_
#2654 Re: Dres reprezentacije BiH
zasto se svi loze na adidas, nike je danas najpopularniji.
- MyTao
#2655 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja nevolim Adidas zog onih linija... nekako mi svi njihovi dresovi izgledaju isto. Al' definitivno da imaju najkvalitetniju opremu i nebi mi bilo nimalo krivo ako zamjene Legeau
-
Crvena Tifoza
#2656 Re: Dres reprezentacije BiH
saphir_ wrote:zasto se svi loze na adidas, nike je danas najpopularniji.
-
PeppermintSA
#2657 Re: Dres reprezentacije BiH
ovaj mi se đasvi pravoanonimnaosoba wrote:
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2658 Re: Dres reprezentacije BiH
Mislim da sam među prvima rekao da je ovaj dres mozda i najbolja kombinacija,mozda jos samo dodati plavi obrub na dnu dresa.PeppermintSA wrote:ovaj mi se đasvi pravoanonimnaosoba wrote:
- akcid
#2659 Re: Dres reprezentacije BiH
Može li neko pronaći i ovdje postaviti sliku prvog dresa BiH reprezentacije?
-
missko
#2660 Re: Dres reprezentacije BiH
inace bijeli dres je svaki ruzan pravo. Adidas posebno
-
ted10
#2661 Re: Dres reprezentacije BiH
Hoce li na kraju biti adidas ili nike? 
- sinuhe
#2662 Re: Dres reprezentacije BiH
I jesu li se javili iz adidasa povodom vecerasnjeg plasmana na SP, sta vele?
- scooby_dooby_doo
#2663 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa to mislim,Nike ih preuzeo,a nama ce sigurno biti Adidas iili Nike.missko wrote:Od kad to?scooby_dooby_doo wrote:Umbro je umro
Pa Umbro je pod Nikeom od 2007 .
Umbro oblaci Irsku , Canadu i Norvesku i po meni extra oprema
- irac300
#2664 Re: Dres reprezentacije BiH
Nadam se da nam je u ovoj fenemenalnoj noći ovo bio i oproštaj od Legea za sva vremena, ili ćemo je gledati i u novembru protiv Argentine?!
- anonimnaosoba
#2665 Re: Dres reprezentacije BiH
Vjerovatno ce je nositi i protiv Argentine, a mladje kategorije do proljeca jer vjerujem da ce tad stici sva oprema za reprezentaciju ako Legea ne ostane dobavljac...irac300 wrote:Nadam se da nam je u ovoj fenemenalnoj noći ovo bio i oproštaj od Legea za sva vremena, ili ćemo je gledati i u novembru protiv Argentine?!
Sent from my ST23i using Tapatalk
- P308
#2666 Re: Dres reprezentacije BiH
Mozda ce ostati Legea u znak zahvalnosti i sto nam je donijela srecuanonimnaosoba wrote:Vjerovatno ce je nositi i protiv Argentine, a mladje kategorije do proljeca jer vjerujem da ce tad stici sva oprema za reprezentaciju ako Legea ne ostane dobavljac...irac300 wrote:Nadam se da nam je u ovoj fenemenalnoj noći ovo bio i oproštaj od Legea za sva vremena, ili ćemo je gledati i u novembru protiv Argentine?!
- anonimnaosoba
#2667 Re: Dres reprezentacije BiH
Taman se mogu ove 2 garniture iznosati jos 5-6 utakmica, pa da se ne baca 
I na sljedecim dresovima treba biti Legein grb u znak zahvalnosti za sve ove godine provedene sa nama jer garant idu u propast bez nas

I na sljedecim dresovima treba biti Legein grb u znak zahvalnosti za sve ove godine provedene sa nama jer garant idu u propast bez nas
-
MHAB
#2668 Re: Dres reprezentacije BiH
Biće Adidas (vjerovatnije) ili Nike (još uvijek moguće ali manje vjerovatno). Legea je istorija. Moguće da igramo protiv Argenitine u Legea i neku pripremnu prije Brazila do isticanja ugovora, ali u Brazilu nećemo sigurno igrati u Legea opremi.
- mevkobass
#2670 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
izmedjuostalog , Nike ima sva prava nad brazilskim timom , oni odredjuju ko , kad i koju reklamu od igraca ce snima , oni odredjuju koliko brasil po Nike uslovima treba i sa kima da odigra prijateljske utakmice , sjetite se samo one reklame iz 1997 brazilske repke na nekom aerodromu , dje bio i debeli Ronaldo. po toj reportazi svabe su dobijali duplo vise para od Nike nego sto bi dobili od Adidas , ali bi njihov ugovor bio duzi nego brazilski , i usput bi bili "moderni robovi" od Nike.popokatepetl_com wrote:I mene bas ovo zanima...missko wrote:Sta je bilo reci i nama sta te na to nagnalo? Iz kojeg razloga su odbili lovu?mevkobass wrote:kad sam u subotu na njemackoj tv gledao reportazu o ugovoru izmedju Brasila i Nike , postalo mi je jasno zato svabe 2006 odbise Nike i duplo vise para i ostadose sa Adidasom. iz tog razloga volio bih da se i nasi odluce za Adidas
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4 now Free
navaodno i novoizabrani brazilski fudbalski savez nije nikako sretan zbog ovog ugovora , pare su potrosli a ugovor jos traje.
to su samo neki od detalja
- TinNBANFL
#2671 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
izmedjuostalog , Nike ima sva prava nad brazilskim timom , oni odredjuju ko , kad i koju reklamu od igraca ce snima , oni odredjuju koliko brasil po Nike uslovima treba i sa kima da odigra prijateljske utakmice , sjetite se samo one reklame iz 1997 brazilske repke na nekom aerodromu , dje bio i debeli Ronaldo. po toj reportazi svabe su dobijali duplo vise para od Nike nego sto bi dobili od Adidas , ali bi njihov ugovor bio duzi nego brazilski , i usput bi bili "moderni robovi" od Nike.
navaodno i novoizabrani brazilski fudbalski savez nije nikako sretan zbog ovog ugovora , pare su potrosli a ugovor jos traje.
to su samo neki od detalja[/quote]
Ma meni je svejedno, iskreno mislim da bi nam bolji dizajn odradio Nike, ali dosta smo mi robovi bili, i švabe nas ne bi trebali zajebat, odradit ce to švabe kako treba, nadam se da nece bit neki default dres(ko lichtenstein) nego neki zajeban ;D
to su samo neki od detalja[/quote]
Ma meni je svejedno, iskreno mislim da bi nam bolji dizajn odradio Nike, ali dosta smo mi robovi bili, i švabe nas ne bi trebali zajebat, odradit ce to švabe kako treba, nadam se da nece bit neki default dres(ko lichtenstein) nego neki zajeban ;D
- SAID5
#2672 Re: Dres reprezentacije BiH
ma ko god bude od njih idu nove serije, i nike i adidas iskoriste SP za nove linije i vecina timova koji su na SP nosi top linije tih proizvođača.
- Šveđanin
#2673 Re: Dres reprezentacije BiH
Sa Legeom ističe ugovor, zainteresovani Nike i Adidas
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-legeo ... das/115883
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sa-legeo ... das/115883
-
TheMule
#2674 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Nike imaju i kompletnu kontrolu nad prodajom dresova i rekvizita, i sve pare idu njima (ili gotovo sve). Zato obicno i daju vise od adidasa za ugovor. Nekim repkama se sigurno vise isplati ugovor sa adidasom. Licno preferiram adidas i zbog boljeg stila dresova.mevkobass wrote: izmedjuostalog , Nike ima sva prava nad brazilskim timom , oni odredjuju ko , kad i koju reklamu od igraca ce snima , oni odredjuju koliko brasil po Nike uslovima treba i sa kima da odigra prijateljske utakmice , sjetite se samo one reklame iz 1997 brazilske repke na nekom aerodromu , dje bio i debeli Ronaldo. po toj reportazi svabe su dobijali duplo vise para od Nike nego sto bi dobili od Adidas , ali bi njihov ugovor bio duzi nego brazilski , i usput bi bili "moderni robovi" od Nike.
to su samo neki od detalja
-
popokatepetl_com
#2675 Re: Dres reprezentacije BiH
Hrvatska, Srbija i Slovenija nose Nike stoga se nadam da cemo mi imati Adidas dresove, a i kao sto ej gore objasnjeno mozda bolji ugovor nudi Nike jer sigurno je da ce nasa reprezentacija dosta dresova i rekvizita prodati i ne bi bilo lose da dio tih prihoda ide nama a ako Nike bude sve ce to oni da pokupe...