Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#2651 Re: Mirza Teletovic all about
10:50 minuta, 8 poena, šut 3/7, 2/5 za tri, jedna blokada.
- relativno84
#2652 Re: Mirza Teletovic all about
Treba biti realan PJ zna sta radi, rezultat govori sve i navijaci netsa su zadovoljni u doigravanju su. Ipak ova zadnja tri minuta su pokazala da je PJ madzionicar kakve igrace ima tako da i kad Mirzu drzi na klupi ocito ima razlog za to.
Budimo posteni Mirza je na pocetku cim dobije loptu pucao i bilo je svega i dobrog i loseg, ali posle ona tri promasaja trebalo mu je 15 tekmi da se vrati. I sta je uradio kad mu je lik dao priliku umjesto Hump. nista krio se od lopte i ponekad gledao u kos i to je to. Tako da je bilo i ocekivano ovo sto sad gledamo.
Mada ruku na srce ja sam prezadovoljan Mirzom u ovoj prvoj sezoni naravno volio bi da je igrao puno vise ali polako doce valjda i to samo da se malo sam trzne i pokaze vise drcnosti malo ga neozbiljno shvataju.
Budimo posteni Mirza je na pocetku cim dobije loptu pucao i bilo je svega i dobrog i loseg, ali posle ona tri promasaja trebalo mu je 15 tekmi da se vrati. I sta je uradio kad mu je lik dao priliku umjesto Hump. nista krio se od lopte i ponekad gledao u kos i to je to. Tako da je bilo i ocekivano ovo sto sad gledamo.
Mada ruku na srce ja sam prezadovoljan Mirzom u ovoj prvoj sezoni naravno volio bi da je igrao puno vise ali polako doce valjda i to samo da se malo sam trzne i pokaze vise drcnosti malo ga neozbiljno shvataju.
- izgrebano
#2653 Re: Mirza Teletovic all about
Ovo je bruka prava. Lik izvodi slobodno bacanje, a Mirza spava. Jedino što ne znam da li je to bilo 2+1 ili je to bilo drugo slobodno bacenje. Ako bilo 2+1 pa ga nešto prenijelo, konto da će se izvoditi i drugo...KPNCTNJAH wrote:Hebeni stream, vidio sam samo prvu tricu, a kod ostalih poena je bilo zvuka bez slikenije mu valjda Brooks sva tri puta asistirao
pa nije mu cijelu sezonu toliko puta dodao...
Vec je na youtube![]()
- jasko_ba
#2654 Re: Mirza Teletovic all about
Svakom se desi da pogrijesi, gdje se on to obrukao u pm
Nakon toga je dao 8 poena za minut i ekipa je povela 13 razlike. Vrlo dobar ucinak na kraju.
Sad im slijedi karanje od cikaga
Nakon toga je dao 8 poena za minut i ekipa je povela 13 razlike. Vrlo dobar ucinak na kraju.
Sad im slijedi karanje od cikaga
- Logovan
#2655 Re: Mirza Teletovic all about
Malo se obrukao ali jebi ga, šta sad, ne treba ga napadati zbog ovoga. Po meni je veća bruka promašiti cijeli obručKPNCTNJAH wrote:Hebeni stream, vidio sam samo prvu tricu, a kod ostalih poena je bilo zvuka bez slikenije mu valjda Brooks sva tri puta asistirao
pa nije mu cijelu sezonu toliko puta dodao...
Vec je na youtube![]()
-
SaPnA
#2656 Re: Mirza Teletovic all about
to nama samo izgleda kao bruka zato sto samo njega i pratimo 
- jasko_ba
#2657 Re: Mirza Teletovic all about
Pa brate nekad se i pretjera fakat. Nije problem u komentarisanju, koliko u toj negativnosti prilikom istih, kao da se jedva ceka da se tako nesto desi. Evo po FB-u i kosarkaskim forumima dovoljno je vidjeti reakcije. Opcenito ne znam sto su takvi ljudi - samo da je neki skandal, sramote i greske poznatih, to takva eksplozija "srece" bude kad se tako nesto desi.SaPnA wrote:to nama samo izgleda kao bruka zato sto samo njega i pratimo
- It_is_a_Leclerc
#2658 Re: Mirza Teletovic all about
Šta je tu skandalozno ?
Igrač zakasnio na intervenciju. Omg, hajmo se svi sablažnjavati, patoisati se od crne bruke i nesreće..
Jbte, ko da je lik u opancima došao na utakmicu.
Igrač zakasnio na intervenciju. Omg, hajmo se svi sablažnjavati, patoisati se od crne bruke i nesreće..
Jbte, ko da je lik u opancima došao na utakmicu.
-
SaPnA
#2659 Re: Mirza Teletovic all about
ni ja ne kontam stvarno, kad sam poceo citati kaze bruka, sramota, pogledam i nista posebno
-
smijesni_ste
#2660 Re: Mirza Teletovic all about
Nije poenta u blamiranju već u pristupu i (ne)ozbiljnosti....
- KPNCTNJAH
#2661 Re: Mirza Teletovic all about
Ovo je bio samo pocetak, nakon toga je u dvije minute prvo napravio korake (uvijek na isti nacin
) a onda su ga zalijepili... poznavajuci PJ-a to je vise nego dovoljno da ga otpise za naredne utakmice, nema veze sto je nakon toga postigao 8 poena u par minuta... treba maksimalno iskoristiti vrijeme koje dobije, a on se zajebaje 
- jasko_ba
#2662 Re: Mirza Teletovic all about
Mali pad koncentracije, i nista vise. Svakom se desi nekada.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#2663 Re: Mirza Teletovic all about
Evo ja sam sinoc prvi pisao kako je strasno izgledalo...i fkt jesu izgledale strasno one tri minute. Ko (nista protiv lika nemam) Edin Bavcic svojevremeno
...ovako otprilike:
- ne izlazi na svog igraca, ovaj fuli sut - hajd dobro (odbrana)
- zakasnjela reakcija nakon slobodnog (odbrana i bilo je 2+1 - dakle nista strasno, al ebem li ga
)
- sljedeci napad (mogao sutati) dobije loptu za sut krene u dribling - koraci
- sljedeci napad kreće na polaganje, zabija se u frajera koji mu uzima loptu
U tim momentima je samo on igrao na terenu i samo on pravio greske. Naravno, svoju velicinu je pokazao 40 sekundi poslije sa 8 vezanih poena i vjerujem da treba samo malo koncentracije i sljedeca sezona je njegova. Mora isplivati ta velicina njegova
- zakasnjela reakcija nakon slobodnog (odbrana i bilo je 2+1 - dakle nista strasno, al ebem li ga
U tim momentima je samo on igrao na terenu i samo on pravio greske. Naravno, svoju velicinu je pokazao 40 sekundi poslije sa 8 vezanih poena i vjerujem da treba samo malo koncentracije i sljedeca sezona je njegova. Mora isplivati ta velicina njegova
- jasko_ba
#2664 Re: Mirza Teletovic all about
Svejedno. Ja tako mogu onda za svakog igraca analizirati, de samo zamisli da ovako pisemo svaku noc - primjer:Privatna poruka wrote:Evo ja sam sinoc prvi pisao kako je strasno izgledalo...i fkt jesu izgledale strasno one tri minute. Ko (nista protiv lika nemam) Edin Bavcic svojevremeno...ovako otprilike:
- zakasnjela reakcija nakon slobodnog (odbrana i bilo je 2+1 - dakle nista strasno, al ebem li ga)
Karmelo Entoni
- promasio sut za tri poena i pravi faul u napadu
- naredni napad pravi korake
- naredni napad ide na polaganje, igrac ga blokira.
U tim momentima samo on igra. Medjutim, narednih 5 napada pogadja 5 trojki.
I eto. Sad zamisli da ja iz nekog razloga provedem pola dana postavljajuci po FB-u/forumima kako je Entoni izgubio loptu ili napravio korake.
Ista situacija kad je opcenito bilo koji nas igrac - dzeko, pjanic, ibisevic i dr. Nekom je to ocigledno uzivancija pricati kako dzeko ne zna primiti loptu ili sto mirza pravi korake.
Sjecam se vrlo dobro kad su mu svi je*avali mater i da nema pojma kad je onda forsirao trojke protiv gruzije, a na kraju meca ispade heroj i ljubimac.
Vidjelo se odmah na pocetku sezone da ovo nije klub za razvoj igraca, vjestacka organizacija, uz to mu je tim pun "zvijezda" koji bi vjerovatno i u evropi sjedili na klupi. Meni cudi kako uopste i ima motivaciju za igru kad mu se gleda svaka moguca greska. Volio bih samo da ode u bilo koji drugi nba tim. Gore ne moze biti.
- KPNCTNJAH
#2665 Re: Mirza Teletovic all about
E jesi napravio poredjenje
fazon je sto ce Carmelo odigrati 30-40 minuta i ima dovoljno vremena da ispravi te greske, a Mirza dobije 5 minuta na parketu i tri puta usere za to vrijeme... bas zato sto je PJ idiot i svaku Mirzinu gresku kaznjava on bi trebao biti 100% mislima u utakmici kad dobije priliku...
ne znam sto se obazirete na te komentare, pljuvaca je uvijek bilo i bice... ja nemam takve na fb
a mi ovdje redovno gledamo tekme do 3-5 ujutro i ako ga mozemo pohvaliti, onda mozemo napisati i kad lose odigra... kad napravi greske kao sinoc meni bude krivo kao da sam ja u pitanju, jebi ga... zaletio se on, mislio da ce to ici puno lakse nego sto jeste... bolje igrati 20 minuta u prosjeku u ekipi koja nece vidjeti play-off, nego biti na klupi ekipe koja dogura do finala ... (a Netsi nece proci ni prvi krug
)
ne znam sto se obazirete na te komentare, pljuvaca je uvijek bilo i bice... ja nemam takve na fb
a mi ovdje redovno gledamo tekme do 3-5 ujutro i ako ga mozemo pohvaliti, onda mozemo napisati i kad lose odigra... kad napravi greske kao sinoc meni bude krivo kao da sam ja u pitanju, jebi ga... zaletio se on, mislio da ce to ici puno lakse nego sto jeste... bolje igrati 20 minuta u prosjeku u ekipi koja nece vidjeti play-off, nego biti na klupi ekipe koja dogura do finala ... (a Netsi nece proci ni prvi krug
- MaroonBrigade
#2666 Re: Mirza Teletovic all about
cikago metla ovo ono 
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#2667 Re: Mirza Teletovic all about
Ne znam za Facebook, ali na temi o Mirzi treba pisati o njegovoj igri - ne znam gdje je greska 
I ne znam, ja ne vidim tu raju na facebooku fkt ali vjerujem da postoje takvi i da bi bili isti da je Carmelo iz Jablanice i naslo bi se nesto i Messiju i ovom i onom, to je tako.
I vjeruj mi sinoc je strasno bilo
ja se opet nadam da je bio neki pad koncentracije.
Napisao sam za Dzeku nekad davno da kvalitet mora isplivati i desilo se to, isto tako ce i Mirzin kvalitet isplivati.

I ne znam, ja ne vidim tu raju na facebooku fkt ali vjerujem da postoje takvi i da bi bili isti da je Carmelo iz Jablanice i naslo bi se nesto i Messiju i ovom i onom, to je tako.
I vjeruj mi sinoc je strasno bilo
Napisao sam za Dzeku nekad davno da kvalitet mora isplivati i desilo se to, isto tako ce i Mirzin kvalitet isplivati.
- jasko_ba
#2668 Re: Mirza Teletovic all about
Entoni ili Jan Veseli - isti fazon.KPNCTNJAH wrote:E jesi napravio poredjenjefazon je sto ce Carmelo odigrati 30-40 minuta i ima dovoljno vremena da ispravi te greske, a Mirza dobije 5 minuta na parketu i tri puta usere za to vrijeme... bas zato sto je PJ idiot i svaku Mirzinu gresku kaznjava on bi trebao biti 100% mislima u utakmici kad dobije priliku...
ne znam sto se obazirete na te komentare, pljuvaca je uvijek bilo i bice... ja nemam takve na fb![]()
a mi ovdje redovno gledamo tekme do 3-5 ujutro i ako ga mozemo pohvaliti, onda mozemo napisati i kad lose odigra... kad napravi greske kao sinoc meni bude krivo kao da sam ja u pitanju, jebi ga... zaletio se on, mislio da ce to ici puno lakse nego sto jeste... bolje igrati 20 minuta u prosjeku u ekipi koja nece vidjeti play-off, nego biti na klupi ekipe koja dogura do finala ... (a Netsi nece proci ni prvi krug)
Razumijemo se, a opet eto sam kazes mirza dobije 5 minuta - pa da si lebron james i da moras tako igrati svaku utakmicu, mislim da ne bi mogao izdrzati. On je rookie igrac - prvi put je tu, pomozi igracu, podrzi ga ako napravi korake il sta vec, a ne na svaku gresku da se trener ljuti i dize ruke u zrak. I zbog toga ne volim bruklin. Da je tu bio Popovic ili Adelman, e to bi bila skroz druga prica.
-
Ammaar
#2670 Re: Mirza Teletovic all about
Ili pak ucenik popov Doc Rivers bi nabacio onaj svoj kes i potapsao ga po ramenu, kao sto je vec receno kvalitet mirzin ce isplivati polako prva sezona rookie je, vidjet ce te kad ga krene u play offu kada ih bude vadio jednu tekmu ono 15.20 poena u zadnjoj cetvrtinijasko_ba wrote:Entoni ili Jan Veseli - isti fazon.KPNCTNJAH wrote:E jesi napravio poredjenjefazon je sto ce Carmelo odigrati 30-40 minuta i ima dovoljno vremena da ispravi te greske, a Mirza dobije 5 minuta na parketu i tri puta usere za to vrijeme... bas zato sto je PJ idiot i svaku Mirzinu gresku kaznjava on bi trebao biti 100% mislima u utakmici kad dobije priliku...
ne znam sto se obazirete na te komentare, pljuvaca je uvijek bilo i bice... ja nemam takve na fb![]()
a mi ovdje redovno gledamo tekme do 3-5 ujutro i ako ga mozemo pohvaliti, onda mozemo napisati i kad lose odigra... kad napravi greske kao sinoc meni bude krivo kao da sam ja u pitanju, jebi ga... zaletio se on, mislio da ce to ici puno lakse nego sto jeste... bolje igrati 20 minuta u prosjeku u ekipi koja nece vidjeti play-off, nego biti na klupi ekipe koja dogura do finala ... (a Netsi nece proci ni prvi krug)
![]()
. Da je tu bio Popovic ili Adelman, e to bi bila skroz druga prica.
- Butmiran
#2671 Re: Mirza Teletovic all about
Jel' ovo samo meni nešto nije u redu s ovom temom ili? 
- relativno84
#2672 Re: Mirza Teletovic all about
Ako ne bude nekog veceg razvaljivanja u sto sumnjam s jedne il druge strane i 2,3min ce biti cudo da MT3 provede u igri
Daj boze da grijesim il da se makar
Hump povrijedi 
Daj boze da grijesim il da se makar
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2673 Re: Mirza Teletovic all about
Ma neće Mirza igrati.. 
- KPNCTNJAH
#2674 Re: Mirza Teletovic all about
Jedina nada za Mirzu su povrede Evansa i Humpa, cak ni povreda samo jednog mu ne donosi nista jer ce PJ stavljati Blatche-a na cetvorku...
- Privatna poruka
#2675 Re: Mirza Teletovic all about
To je to. Ne nadam se ni ja da bi mogao uletiti.KPNCTNJAH wrote:Jedina nada za Mirzu su povrede Evansa i Humpa, cak ni povreda samo jednog mu ne donosi nista jer ce PJ stavljati Blatche-a na cetvorku...