Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- lala*
#2652 Re: Gledate seriju - preporucite je
Do koje epizode su došli na Fox-u? I kojim danima to bude?LONGMAN wrote:GCB pocele na foxu, i ja uganjam na netu, a sto se mogu odmoriti uz ove lude zene![]()
Uzasno me iritira naglasak, i ona sva plastika, ali jednostavno mi serija smijesna![]()
- LONGMAN
#2653 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hmmm... mozda do cetvrte epizode. Znam da na netu ima do sedme.
Ponedjeljkom u 22 ili 23 h.
Ponedjeljkom u 22 ili 23 h.
- lala*
#2654 Re: Gledate seriju - preporucite je
Provjerila sam, ponedjeljkom u 22h. Ja se nadam da su do treće, posto samo dvije mogu gledati preko net-a, jer nema prevoda za ostale (bar ja nisam našla), a na engl. titlovima ne mogu da pratim tako lude serije. 
-
matt9
-
BJB
- cvrčak_na_hedonizmu
#2657 Re: Gledate seriju - preporucite je
Rome
Strašna serija u produkciji HBO ;
Game of thrones
Breaking bad
Dexter
Fringe
House
Dobar je ovaj BBC-ijev Šerlok, mangupski urađen i odglumljen ali nema puno epizoda, samo 6
Wire nisam gledao, imam namjeru uskoro to da učinim.
Game of thrones
Breaking bad
Dexter
Fringe
House
Dobar je ovaj BBC-ijev Šerlok, mangupski urađen i odglumljen ali nema puno epizoda, samo 6
Wire nisam gledao, imam namjeru uskoro to da učinim.
- pustopoljina
#2658 Re: Gledate seriju - preporucite je
i meni je bbc-jev sherlock ok...pravo.
game of thrones cu ponovo poceti gledati kad zavrsi sezona. nemam zivaca cekati epizodu po epizodu.
je li neko gleda supernatural?
ja se kao navukla...sad sam negdje u cetvrtoj sezoni, i nemam bas vremena pa napredujem polako, po pedeset minuta traje epizoda, ali mi se bas svidja...i muzika...a nekad je strasna, a nekad i krepavam od smijeha.
californication ne gledam, ne svidja mi se.
game of thrones cu ponovo poceti gledati kad zavrsi sezona. nemam zivaca cekati epizodu po epizodu.
je li neko gleda supernatural?
ja se kao navukla...sad sam negdje u cetvrtoj sezoni, i nemam bas vremena pa napredujem polako, po pedeset minuta traje epizoda, ali mi se bas svidja...i muzika...a nekad je strasna, a nekad i krepavam od smijeha.
californication ne gledam, ne svidja mi se.
- neo7
#2659 Re: Gledate seriju - preporucite je
fringe
Ono dijeljenje na dva univerzuma je samo bezidejno stancanje epizode u epizodu da bi sada na kraju doslo do skoka u buducnost. Jbga :S
- dale cooper
#2660 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zadnja epizoda je po meni samo uvid u jednu moguću budućnost. Sljedeće epizode se vraćaju u sadašnjostneo7 wrote:fringeOno dijeljenje na dva univerzuma je samo bezidejno stancanje epizode u epizodu da bi sada na kraju doslo do skoka u buducnost. Jbga :S
i ono što se desi u njima će u mnogočemu odlučiti o konačnom ishodu. Mislim da su nam producenti
na neki način htjeli naznačiti u kojem bi se smjeru kretala moguća 5 sezona. Zadnja epizoda je bila
sjajna, ono baš Orvelijanska i otvorila je čitav niz drugih pitanja. I sjajno je bilo ponovo vidjeti
Henry Ian Cusicka.
Inače ova epizoda iz druge sezone na neki način predskazuje događaje iz zadnje epizode i agresivno
ponašanje Observera:
Takođe globalni eksperimenti David Roberta Jonesa se uklapaju u sve one čudne događaje
iz prve sezone i ono što su članovi Fringe tima nazvali The Pattern.
- neo7
#2661 Re: Gledate seriju - preporucite je
I sjajno je bilo ponovo vidjeti
Henry Ian Cusicka.
Samo sto sam ja cuo da ukoliko dodje do 5 sezone da ce biti short one u kojoj ce se zavrsiti stvari i dati fin kraj seriji ?
- dale cooper
#2662 Re: Gledate seriju - preporucite je
13 epizoda tačnije. A za 13 epizoda se dosta toga da učiniti. Mislim da su ovdje sadašnjost, prošlost ineo7 wrote:I sjajno je bilo ponovo vidjeti
Henry Ian Cusicka.![]()
Samo sto sam ja cuo da ukoliko dodje do 5 sezone da ce biti short one u kojoj ce se zavrsiti stvari i dati fin kraj seriji ?
budućnost povezane. Mene interesuje zašto su Observeri od posmatrača postali osvajači. Walter je
spomenuo da su budućnosti uništili planet i sve resurse pa su se zato vratili u 2015 i izvršili invaziju.
Ali zašto tada, zašto ne još dalje u prošlosti kada bi bilo mnogo lakše osvojiti zemlju zbog nedostatka
i nerazvijenosti tehnologije. Ili je možda njima potrebno donekle tehnološki razvijeno društvo?
A po Septembru je očigledno da ni svi Observeri nisu isti. Walter je spomenuo da je on bio jedan
od prijateljski raspoloženih Observera i da se nešto čudno desilo sa njim. I šta je bilo sa Olivije, otkud
to da je William Bell živ. I da li je ovaj univerzum koji smo vidjeli u budućnosti, "naš" ili "alternativni" ili
neka vrsta spoja? (možda je to ono što Jones pokušava uraditi sada?) Tako mnogo pitanja a tako malo
vremena. Sada se nadam 5 sezoni više nego ikada.
- Baby Jane
#2663 Re: Gledate seriju - preporucite je
Je li gleda neko onu The Booth in the corner...ili kako se vec zove? Uvijek je uhvatim pred sami kraj epizode, i nikako da skontam o cemu se zapravo radi
Ako moze neko da me prosvijetli, bila bih do neba zahvalna 
-
SaPnA
#2664 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kakva je Happy endings??
- Baby Jane
#2665 Re: Gledate seriju - preporucite je
losa kopija Prijatelja...SaPnA wrote:Kakva je Happy endings??
- lala*
#2666 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni prva sezona nije loša, dok druga već nakon 2-3 epizode postaje dosadna.SaPnA wrote:Kakva je Happy endings??
- Arteta
#2667 Re: Gledate seriju - preporucite je
Lost,gledao nekoliko sezona cini mi se na NOVA TV,dalje nije bilo nastavka pa sam morao odustati
Lud Zbunjen Normalan sam prije gledao,odlicna serija,kada su Dino i Enes(preminuo) napustili seriju onda vise nije bilo zanimljivo.
Mucke naravno,najbolja serija ikad
I pratim jos seriju Frikovi.
Lud Zbunjen Normalan sam prije gledao,odlicna serija,kada su Dino i Enes(preminuo) napustili seriju onda vise nije bilo zanimljivo.
Mucke naravno,najbolja serija ikad
I pratim jos seriju Frikovi.
- opa22
#2668 Re: Gledate seriju - preporucite je
edit
Last edited by opa22 on 06/05/2012 22:57, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2669 Re: Gledate seriju - preporucite je
zar to nije film 
Haven
gledam drugu sezonu i odlično je
Haven
- opa22
#2670 Re: Gledate seriju - preporucite je
hahahaha ajme fulio temu sry
- dale cooper
#2671 Re: Gledate seriju - preporucite je
Slažem se, iznenađujuće dobra serija sa obzirom da je pravi Sci-Fi Channel kojiBlack swan wrote:zar to nije film
Havengledam drugu sezonu i odlično je
zadnjih godina radi uglavnom ispodprosječne niskobudžetne serije na cash & grab
principu. Ovdje je priča solidna, likovi simpatični i postoji prava hemija među njima,
a i produkcija je više nego dobra.
-
nookey
#2672 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledah dvije sezone The Walking Dead...
A šta ja znam, nije loše neću dušu griješiti, ali moglo je bolje...
A šta ja znam, nije loše neću dušu griješiti, ali moglo je bolje...
-
duboka_misao
#2673 Re: Gledate seriju - preporucite je
ciko koji sjedi po citav dan u separeu ispunjava zelje, uslov je da uradis nesto zauzvrat, npr bakica mora da napravi bombu i raznese ljude u nekom kaficu da bi joj muz ozdravio, likovi koji dolaze su povezani zadacima koje im daje a oni to neznaju npr zaduzi jednog da cuva jednu djevojku a drugog da je ubije .Baby Jane wrote:Je li gleda neko onu The Booth in the corner...ili kako se vec zove? Uvijek je uhvatim pred sami kraj epizode, i nikako da skontam o cemu se zapravo radiAko moze neko da me prosvijetli, bila bih do neba zahvalna
- swirl
#2674 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pocela sam neki dan gledati seriju Grimm, svidja mi se.

- swirl
#2675 Re: Gledate seriju - preporucite je
I 5 sezona Private Practice mi je najbolja do sada!