SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Djevojci ili zeni, nije bitno, treba dici spomenik za hrabrost u sred Sarajeva. Ovom drugom sto je uhvacen treba dati maksimalnu kaznu ali nikako ispod 20 godina najteze robije. Ako bi kojim slucajem pokusali da zenu osude zato sto je ubila bandita treba cijeli grad da se digne u njenu zastitu. Dokle smo dosli da nam zene jedine imaju hrabrosti da se suprostavljaju banditima i kriminalcima. Jos jednom joj moj naklon do poda i zelje da se sto prije izvuce i ozdravi.
I sto se mene tice sve kladionice pozatvarati jer vec odavno su postale mjesta gdje je najlakse izgubiti glavu.
I sto se mene tice sve kladionice pozatvarati jer vec odavno su postale mjesta gdje je najlakse izgubiti glavu.
Last edited by hrasno38 on 16/02/2010 11:08, edited 1 time in total.
- uvjek dobar gost
#2652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Narod jeste gladan, ali ne u Sarajevu u tolikoj mjeri... jer većina je dio tala u sjabavanju ove zemlje u svakom pogledu.skojotovski wrote:narod gladan??? jes' al' u k..cu! odi malo u trzne centre, pa se uvjeri kako je "gladan" i kakva "besparica" vlada! ili su to sada neke moderne korpe koje se same pune i prolaze pored kasa, onako gratis!
Sigurnost i glad su univerzalne stvari... one ne znaju za nacion, za bilo šta... ne znam imamo li mi muda da se ujedinimo i zahtjevamo sigurnost za sebe i svoju djecu, a potom i hljeba, a ne samo igara ?!?!?!?
Ja sam često van Sarajeva i mogu Vam reći da situacija je grozna !
Nadalje prjestupništvo i kriminal u porastu su posljedica nerada nacionalnih stranaka na svim nivoima (od poslije agresije do danas), pobrjao sam ja gore odgovorne !
Last edited by uvjek dobar gost on 16/02/2010 11:16, edited 1 time in total.
- uvjek dobar gost
#2653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100216021
opet samo inicijali ... ! Maloljetnik štićenik Huma... ili ?
Odgovornost nadležnih ???? Ostavke ili šta već... moral... osjećaj odgovornosti.... il to ne držimo pojelo se ???
Odgovornost nadležnih ???? Ostavke ili šta već... moral... osjećaj odgovornosti.... il to ne držimo pojelo se ???
-
thepatriot
#2654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Odlično, pa što sad ne protestvuješ i ne tražiš smjenu tate Behmena- aha znam sad je sigurnosna situacija boljaatko wrote:Evo nas tu smothepatriot wrote:A gdje su sad te silne nevladine organizacije (tipa Dosta,CCI,Akcija građana,ACIPS i slične njima) koje su protestovale i tražile smjenu gradonačelnice mame Semihe i Taje zbog kriminaliteta u gradu. Tad im to vodstvo grada nije odgovaralo, a sad kad je na čelu komunjarska SDP.ovska vlast, nema veze nek se puca "važno je da su naši preuzeli grad".... samo onda nas je bila saka zbog takvih ko sto si ti koji su tada palamudili nja nja nja ... i svemu davali politicki predznak ... ja da se pitam sinoc bi bili pred opstinom/kantonom/fbh/bh... ali nema smisla jer bi nas opet bila saka zbog takvih kosto si ti koji opet njakcu i politiziraju
![]()
I za razliko od takvih ko sto si ti ja svoja gradjansko opredjeljenje i ubjedjenje ne prostituisme ... za mene je
PROSLA GRADSKA VLAST = NOVA GRADSKA VLAST ... svi su oni isti i svi koriste priliku da se tako ponasaju zbog takvih ko sto si ti
internet huligan
- aerosa
#2655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hahaha Sanda mahnita ko da gledamcancer wrote:Ljudi , radila sam u kladionici .Nas dvije bile u smjeni, uletio lik sa pistoljem i vristi dajte pare ,daj pare j....m vam mamicu . Meni je prvi put da prisustvujem pokusaju pljacke i pustam ga da uzme novac , kazem: udji uzmi sam ,(a kontam ja i kolegica cemo prosetati do vrata), ali djevojka koja je samnom , kaze: ma kakve pare, nema para, neces ovaj put ! Iskreno, ja sam se skamenila od straha i nisam mogla da vjerujem sta ona to radi......uzela onu cijev od usisivaca i lupila ga po ledjima (napominjem -lik ima pistolj-kraj smjene mi usisavale )....Pobjegao glavom bez obzira....
Mi u policiji davale iskaz 3 sata , kao da smo mi pljackasi ,pa da nam usklade price , pa sto pitanja , pa im smijesno cuj on pistolj ,ona usisivac....prepoznale ga na slici , policija nam savjetovala da se pravimo kao da nismo ,zbog eventualne odmazde.On vec radio takve stvari.
Kasnije saznam da je djevojka opljackana vec dva puta , i da joj poslodavac nije vjerovao da nije namjesteno , kao - ona se s nekim dogovori da je opljackaju , pa onda podijele novac. Njoj treba posao , i ovaj put nije htjela dozvoliti sebi da prolazi sve sto je prosla vec dva puta.Ispostavi se da je pistolj bio plasticni.
Inace , jadne djevojke koje rade po kladionicama. Zna se kakva klijentela dolazi u kladionice: pijanci , kockari ,psihicki bolesnici , tek punoljetni delikventi, besposlicari....cast izuzetcima , kojih ima ali mnogo manji broj!
Zapale novine , pa bacaju na njih, bacaju petarde iza pulta, pljuju ih kroz one otvore na staklu, da ne pricam o verbalnom maltretiranju......Jadne, razlog zasto su tu je ta mizerna plata, to sto im treba posao .Vjerujte da su prepustene same sebi. Puna je kladionica , psihicki bolesnik te ubjedjuje da je dobio na kladionici , cinjenica je da nije. I maltretira te samo tako razbija , vristi , svi koji su u kladionici polako izlaze i ostavljaju te samu , pa se ti snadji ! Ljudi to je strasno !!!!!!!!
Molim se da djevojka bude dobro!
Ako je iko imao pljački ona ih je imala more... I prijetili i nema šta nisu radili kad ih je prepoznala...
Last edited by aerosa on 16/02/2010 11:14, edited 1 time in total.
- amrica
#2656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Uhapšen pljačkaš koji je ranio Amelu Džindo
Pljačkaš Č. K. koji je u sinoćnjoj pucnjavi ranio radnicu kladionice "Derby", Amelu Džindo, uhapšen je jutros i nad njim se vrši kriminalistička obrada, saznajemo u Tužilaštva Kantona Sarajevo. Amela Džindo je i dalje u veoma teškom stanju i smještena je na Klinici za anesteziju i reanimaciju.
Mjesto nesreće (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Kako saznajemo od portparola KCUS-a Biljane Jandrić tokom operacije potrošeno je 14 doza krvi i šest doza plazme stoga se apeluje na sve građane koji su u mogućnosti da doniraju krv (krvne grupe 0+) da to i učine.
"Djevojka je i dalje životno ugrožena. Tokom operacije potrošene su sve zalihe krvi stoga apelujemo na sve građane koji su u mogućnosti da doniraju krv da to i učine u Zavodu za transfuziologiju", kazala je Biljana Jandrić za Sarajevo-x.com.
Napominjemo, sinoć su dva muškarca ušla u kladionicu "Derby" u sarajevskoj ulici Ciglanska i od radnice Amele Džindo zatražili novac. Nakon kraće rasprave radnica je pucala u jednog pljačkaša, maloljetnog Alen Makaša (1992. godište), koji je od zadobijenih povreda preminuo, dok je drugi pljačkaš pucao u nju nanijevši joj teške tjelesne povrede, a zatim pobjegao.
Pljačkaš, inicijala Č. K. rođen 1990. godine, je uhapšen jutros, i kako saznajemo od Jasmine Iftić, portparola Tužilaštva KS, nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada, te će tokom dana biti predan Tužilaštvu na daljnje procesuiranje.
(Sarajevo-x.com)
Pljačkaš Č. K. koji je u sinoćnjoj pucnjavi ranio radnicu kladionice "Derby", Amelu Džindo, uhapšen je jutros i nad njim se vrši kriminalistička obrada, saznajemo u Tužilaštva Kantona Sarajevo. Amela Džindo je i dalje u veoma teškom stanju i smještena je na Klinici za anesteziju i reanimaciju.
Kako saznajemo od portparola KCUS-a Biljane Jandrić tokom operacije potrošeno je 14 doza krvi i šest doza plazme stoga se apeluje na sve građane koji su u mogućnosti da doniraju krv (krvne grupe 0+) da to i učine.
"Djevojka je i dalje životno ugrožena. Tokom operacije potrošene su sve zalihe krvi stoga apelujemo na sve građane koji su u mogućnosti da doniraju krv da to i učine u Zavodu za transfuziologiju", kazala je Biljana Jandrić za Sarajevo-x.com.
Napominjemo, sinoć su dva muškarca ušla u kladionicu "Derby" u sarajevskoj ulici Ciglanska i od radnice Amele Džindo zatražili novac. Nakon kraće rasprave radnica je pucala u jednog pljačkaša, maloljetnog Alen Makaša (1992. godište), koji je od zadobijenih povreda preminuo, dok je drugi pljačkaš pucao u nju nanijevši joj teške tjelesne povrede, a zatim pobjegao.
Pljačkaš, inicijala Č. K. rođen 1990. godine, je uhapšen jutros, i kako saznajemo od Jasmine Iftić, portparola Tužilaštva KS, nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada, te će tokom dana biti predan Tužilaštvu na daljnje procesuiranje.
(Sarajevo-x.com)
-
fixer
#2657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Daj Boze da prezivi, a onda cu biti tu. A VI?hrasno38 wrote:Djevojci ili zeni, nije bitno, treba dici spomenik za hrabrost u sred Sarajeva. Ovom drugom sto je uhvacen treba dati maksimalnu kaznu ali nikako ispod 20 godina najteze robije. Ako bi kojim slucajem pokusali da zenu osude zato sto je ubila bandita treba cijeli grad da se digne u njenu zastitu. Dokle smo dosli da nam zene jedine imaju hrabrosti da se suprostavljaju banditima i kriminalcima. Jos jednom joj moj naklon do poda i zelje da se sto prije izvuce i ozdravi.
-
VjecitiStudent
#2658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kladionice bi definitivno trebalo pozatvarati!
U kakvom mi samo licemjernom drustvu zivimo:
IZ vristi protiv fiktivnog krmeta u humoristickoj seriji, a kad su u pitanju kladionice, muk. Ima li ko nekakvo racionalno objasnjenje?
U kakvom mi samo licemjernom drustvu zivimo:
IZ vristi protiv fiktivnog krmeta u humoristickoj seriji, a kad su u pitanju kladionice, muk. Ima li ko nekakvo racionalno objasnjenje?
- hamza_sa
#2659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Fair Life wrote:Licemjerno ili ne od mene... DJEVOJCI SVAKA CAST !!
Citam komentare... trazili su novac, trebala im je dati.
Trazio je i Karadzic pola Sarajeva, trebalo mu je dati. Trazio je Karadzic i pola BiH, trebalo mu je dati (sacuvalo bi se najmanje 100.000 zivota.
Trazio je Boban komad BiH... trebalo je dati.
Ide li to tako?
Djevojka je cuvala svoje tesko dobijeno radno mjesto na kojem je zaradjivala platu. Njezina plata i njezino radno mjesto su za nju bile mnogo opipljivije stvari nego sto je za mnoge 1992. godine bila 'drzava' pa su se ipak digli braniti je od Karadzicevih i Bobanovih hordi.
Pisete da bi dobila 50 maraka od gazde.
Sta su dobili poginuli od 1992. do 1995. braneci drzavu ?
Metak su dobili.
Sta su dobili prezivjeli?
Dobili su drzavu u kojoj svaka protuha moze nekaznjeno krasti i maltretirati mirne gradjane.
U svim bankama, postama, kladionicama i drugim slicnim mjestima gdje se radi sa lovom trebalo bi imati pod pultom dvije tri skracene sacmarice... i osoblje obuceno za rukovanje.
Takve razbojnike treba kao krvavu fleku prilijepiti na prvi zid, pa neka ih poslije spahtlom struzu. Neka ih prepoznavaju po DNK.
Dok se god gradjani ne naoruzaju i ne krenu u hajku za razbojnicima, dok god u 2-3 mjeseca ne bude stotinjak razbojnika ubijeno na mjestu pljacke ili nasilja nece se niko u ovoj drzavi probuditi. A i ako se probudi i pocne raditi svoj posao to moze biti samo iz razloga sto bi pomislio da narodu moze pasti na pamet da i njega umlati.
Za svakog ubijenog razbojnika 10.000 eura nagrade. Za svakog koji je pobjegao raspisati novcanu nagradu. Pa da vidite onda veselja.
Lovci na ucjenjene glave imali bi posla, ali i zarade.
Zivjeli !
-
sarajevo63
#2660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Denis.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
Djevojka se bori za život.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
-
VjecitiStudent
#2661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zlatko Mesic je ministar pravde kantona Sarajevo, Feliks Vidovic je ministar pravde FBiH.
- Fair Life
#2662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Znajuci iz prethodnih iskustava da ce to sve zavrsiti prdljevinom u hladnu vodu da se izbaci nekoliko smrdljivih klobukova...hamza_sa wrote:![]()
Sad bi trebalo jedna ili dvije ili vise hiljada gradjana u gomilu sa podebelim konopcem pa pravo pred ustanovu u kojoj je razbojnik... izvuci ga vani pa na prvu granu. Bude li se policija kofrcila zaljuljati i njih i drzavu.
Zaboravih... prethodno mu suditi pod drvetom "u ime naroda" i osuditi ga na smrt vjesanjem.
Zatim potraziti Denisove, Amarove... ubice, pa i s njima na granu.
Isto kao prije dvjesta godina na divljem zapadu.
Tu smo negdje...
PS. Za desetak dana bi imali pravu drzavu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091026126
Alen Redžo ubio Fejzić Edina, oktobar 2009.g.
Lagano, laganice niko više ne vjeruje da ga vlasti mogu zaštititi, pa muškarci i žene uzimaju oružje i pravdu u svoje ruke,...Šta drugo uraditi?...Samoorganizovati se?
Uspješan način samoorganizovanja naroda su neki od parkinga sa rampom na Dobrinji. Sve zakonito.
Alen Redžo ubio Fejzić Edina, oktobar 2009.g.
Lagano, laganice niko više ne vjeruje da ga vlasti mogu zaštititi, pa muškarci i žene uzimaju oružje i pravdu u svoje ruke,...Šta drugo uraditi?...Samoorganizovati se?
Uspješan način samoorganizovanja naroda su neki od parkinga sa rampom na Dobrinji. Sve zakonito.
Last edited by PipiDugaDevetka on 16/02/2010 11:47, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#2664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sto je najgore vecina ih nece biti tu... sve ce samo ovdje pametovati i nece nista konkretno uraditi, osim nas nekoliko, koji smo i predhodna 2 puta bili na ulici... prvi put nnisu mogli od posla, drugi put je bio preci crveni tepih... a mi ostali smo bili budale...fixer wrote:Daj Boze da prezivi, a onda cu biti tu. A VI?hrasno38 wrote:Djevojci ili zeni, nije bitno, treba dici spomenik za hrabrost u sred Sarajeva. Ovom drugom sto je uhvacen treba dati maksimalnu kaznu ali nikako ispod 20 godina najteze robije. Ako bi kojim slucajem pokusali da zenu osude zato sto je ubila bandita treba cijeli grad da se digne u njenu zastitu. Dokle smo dosli da nam zene jedine imaju hrabrosti da se suprostavljaju banditima i kriminalcima. Jos jednom joj moj naklon do poda i zelje da se sto prije izvuce i ozdravi.
- uvjek dobar gost
#2665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
moderator wrote:Neko ko je rodjen 1990.g., nije maloleptan vec 2 godine. Mozda je bivsi sticenik. Mozda je razmezeno derle. Mozda je neko sa teskim psiholoskim poremecajem. Koga vise briga???uvjek dobar gost wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /100216021
Ljudi ce sada poceti sve vise koristiti "dostavu namirnica", koristice usluge sa portcko.ba jer se ljudi boje izaci iz svog doma. Neki dan se ujutro u 7:50 potukose i na kraju jedan bijase izboden u trolejbusu radi mjesta za sjedenje...
Lako je nama online davati holivudske scenarije sta je bilo i kako je bilo.
Ono sto je veliki problem jeste cinjenica sto se krivica stalno prebacuje na druge, sto se svemu nadje opravdanje.
A gospodin thepariot bi umjesto napada i prozivanja mogao i sam pokrenuti proteste protiv vlasti ako smatra da nesto moze postici time. Ali puno je lakse napadati one koji su nesto cak i pokusavali...
Do mene nisam vidio na prvo čitanje da je godište navedeno pri kraju članka.... ma moj Moderator.... šta sa djecom i školama, šta sa vanškolskim aktivnostima, naše društvo je prihvatilo silu kao oblik komunikacije, argumenti izumiru kao i dijalog...!
Što se tiče thepatriota.... ma polupao je lončiće....
-
fixer
#2666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja cu tu biti, a proslo je vrijeme kad sam se zamarao drugima. Opet kazem, samo da prezivi.Dile wrote:sto je najgore vecina ih nece biti tu... sve ce samo ovdje pametovati i nece nista konkretno uraditi, osim nas nekoliko, koji smo i predhodna 2 puta bili na ulici... prvi put nnisu mogli od posla, drugi put je bio preci crveni tepih... a mi ostali smo bili budale...fixer wrote:Daj Boze da prezivi, a onda cu biti tu. A VI?hrasno38 wrote:Djevojci ili zeni, nije bitno, treba dici spomenik za hrabrost u sred Sarajeva. Ovom drugom sto je uhvacen treba dati maksimalnu kaznu ali nikako ispod 20 godina najteze robije. Ako bi kojim slucajem pokusali da zenu osude zato sto je ubila bandita treba cijeli grad da se digne u njenu zastitu. Dokle smo dosli da nam zene jedine imaju hrabrosti da se suprostavljaju banditima i kriminalcima. Jos jednom joj moj naklon do poda i zelje da se sto prije izvuce i ozdravi.
-
medisa
#2667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Najbolji post!hrasno38 wrote:Djevojci ili zeni, nije bitno, treba dici spomenik za hrabrost u sred Sarajeva. Ovom drugom sto je uhvacen treba dati maksimalnu kaznu ali nikako ispod 20 godina najteze robije. Ako bi kojim slucajem pokusali da zenu osude zato sto je ubila bandita treba cijeli grad da se digne u njenu zastitu. Dokle smo dosli da nam zene jedine imaju hrabrosti da se suprostavljaju banditima i kriminalcima. Jos jednom joj moj naklon do poda i zelje da se sto prije izvuce i ozdravi.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Amer Čehajićsarajevo63 wrote: Denis.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
-
fixer
#2669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
LjubicaPipiDugaDevetka wrote:Amer Čehajićsarajevo63 wrote: Denis.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
-
medisa
#2670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E, da policajci su se smijali...cancer wrote:Ljudi , radila sam u kladionici .Nas dvije bile u smjeni, uletio lik sa pistoljem i vristi dajte pare ,daj pare j....m vam mamicu . Meni je prvi put da prisustvujem pokusaju pljacke i pustam ga da uzme novac , kazem: udji uzmi sam ,(a kontam ja i kolegica cemo prosetati do vrata), ali djevojka koja je samnom , kaze: ma kakve pare, nema para, neces ovaj put ! Iskreno, ja sam se skamenila od straha i nisam mogla da vjerujem sta ona to radi......uzela onu cijev od usisivaca i lupila ga po ledjima (napominjem -lik ima pistolj-kraj smjene mi usisavale )....Pobjegao glavom bez obzira....
Mi u policiji davale iskaz 3 sata , kao da smo mi pljackasi ,pa da nam usklade price , pa sto pitanja , pa im smijesno cuj on pistolj ,ona usisivac....prepoznale ga na slici , policija nam savjetovala da se pravimo kao da nismo ,zbog eventualne odmazde.On vec radio takve stvari.
Kasnije saznam da je djevojka opljackana vec dva puta , i da joj poslodavac nije vjerovao da nije namjesteno , kao - ona se s nekim dogovori da je opljackaju , pa onda podijele novac. Njoj treba posao , i ovaj put nije htjela dozvoliti sebi da prolazi sve sto je prosla vec dva puta.Ispostavi se da je pistolj bio plasticni.
Inace , jadne djevojke koje rade po kladionicama. Zna se kakva klijentela dolazi u kladionice: pijanci , kockari ,psihicki bolesnici , tek punoljetni delikventi, besposlicari....cast izuzetcima , kojih ima ali mnogo manji broj!
Zapale novine , pa bacaju na njih, bacaju petarde iza pulta, pljuju ih kroz one otvore na staklu, da ne pricam o verbalnom maltretiranju......Jadne, razlog zasto su tu je ta mizerna plata, to sto im treba posao .Vjerujte da su prepustene same sebi. Puna je kladionica , psihicki bolesnik te ubjedjuje da je dobio na kladionici , cinjenica je da nije. I maltretira te samo tako razbija , vristi , svi koji su u kladionici polako izlaze i ostavljaju te samu , pa se ti snadji ! Ljudi to je strasno !!!!!!!!
Molim se da djevojka bude dobro!
Last edited by medisa on 16/02/2010 11:57, edited 2 times in total.
- uvjek dobar gost
#2671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vedran Puljić, Ljubica Spasojević, Sanja Stanišić..... ko je sljedeći !?!?!?!?!?!?!?!?PipiDugaDevetka wrote:Amer Čehajićsarajevo63 wrote: Denis.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
p.s
ovdje želim da spomenem još jednu stvar.. Robert M također štićenik Huma... iz Huma je počinio 13 krivičnih dijela.... koja svrha Huma je !?!?!
Last edited by uvjek dobar gost on 16/02/2010 12:01, edited 1 time in total.
- JThomas
#2672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja se po svoj život smijem kladiti da opet nećemo naučiti ništa i da SISTEM NEĆE PODUZETI NIŠTA da se ovome stane u kraj. pričat će se dvije sedmice, eventualno mjesec dana, tih mjesec dana će biti nešto malo više policije po ulicama...i onda opet po starom, isto kao i poslije denisa, bake ljubice, amara...šuti nek ne puca.
a čekaj, puca...

a čekaj, puca...
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#2673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
odakle uposlenici kladionice utoka?
-
fixer
#2674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hum ti je nesto poput Smokvice samo za kriminalce. To je najbolji servis da upoznas onakve kakav si i sam, pa da svoja djela vise ne cinis samostalno, nego u paru ili u nekoj grupici. Sumnjam da su se ova dva izvrsioca znala prije nego su postali "sticenici".uvjek dobar gost wrote:Vedran Puljić, Ljubica Spasojević, Sanja Stanišić..... ko je sljedeći !?!?!?!?!?!?!?!?PipiDugaDevetka wrote:Amer Čehajićsarajevo63 wrote: Denis.
Amar.
Pljačkaš ubijen.
Drugi uhvaćen.
p.s
ovdje želim da spomenem još jednu stvar.. Robert M također štićenik Huma... iz Huma je počinio 13 krivičnih dijela.... koja svrha Huma je !?!?!
- Fair Life
#2675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nisi pitao odakle pljackasu utoka...Faruk wrote:odakle uposlenici kladionice utoka?