cekala sma i ja prosle godine:Dsemlaca wrote:Nema pa nema, prijavila policiji.. Sad čekam..
nadam se da ti bolje docekas
cekala sma i ja prosle godine:Dsemlaca wrote:Nema pa nema, prijavila policiji.. Sad čekam..
svaki bajk i ram ima svoj serijski broj po kojem se moze upratitigule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
jest ziva istinagule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
cuo sam da su im iz skladista maznuli neka gt bicikla pa valjda zbog togasjooba wrote:jest ziva istinagule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
Pogotovo ko je uzeo bike kod "bike doktora" i ljubomorni iz ciklo centra salju muriju da se pregleda bike.
koja papanijada
semlaca wrote:Zato što sam smrznut insan.
Ma čisto sumnjam, šta ću neda mi se da kupim Specijalized, dobro je pa imam starog bjankija (imam šta jahati dok ne skupim pare)
Da, ali nigdje na racunu, garanciji i knjizici sa uputstvima nema tog broja.Lady Saray wrote:svaki bajk i ram ima svoj serijski broj po kojem se moze upratitigule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
ma i ja sam cuo (ne bih to komentirao)holowey wrote:cuo sam da su im iz skladista maznuli neka gt bicikla pa valjda zbog togasjooba wrote:jest ziva istinagule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
Pogotovo ko je uzeo bike kod "bike doktora" i ljubomorni iz ciklo centra salju muriju da se pregleda bike.
koja papanijada
ja kad kupih svog specializeda neka naljepnica s rama sa serijskim je odljepljena i zaljepljena na garanciju i racun tako da mogu dokazat da je moja mykazagorio wrote:Da, ali nigdje na racunu, garanciji i knjizici sa uputstvima nema tog broja.Lady Saray wrote:svaki bajk i ram ima svoj serijski broj po kojem se moze upratitigule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
Znaci ja mogu pokazati nota racun iz bilo koje piljare kao dokaz da sam kod njih kupio biciklo,
tako da mi ta prica sa racunom ne pije vod.e
Kupio spcilaized u ciklo centru i na racunu pise samo biciklo i cifra, nema serijskog broja rama.
Tako ako ja kupim ukradeno biciklo, fino odem nekom ko ce mi ispuniti nota racun napise biciklo 1000KM i et imam i ja dokaz da sam kupio biciklo.
E sad druga stvar ako ce se zapisati broj racuna pa se ode u radnju gdej je biciklo kupljeno i trazi se po broju racuna, ali to mi zvuci nemoguce.

sjooba kako znaš šta je ukradeno iz skladišta CC-a?? Jesil bio tamo ili si samo čuvao stražu ??sjooba wrote: ali uzeli su gt.ove a ovo su trek.ovi i specke koje doktor prodaje po minimalnoj marzi, pa im valjda ubijao posao.
papanska posla
sjooba ajde pošalji mi na pp detalje oko posjete policij, ono: kada ti je policija došla i kako znaš da su "ljubomorni CC-oci" poslali-naručili policiju ??sjooba wrote:jest ziva istinagule_sa wrote:Imam jednan prijedlog za sve vlasnike GT bicikala,nosite racune sa sobom(ako ste kupili bajk u radnji) jer cete imati izgleda problema ako imate bajk koji je ukraden a raja ga trazi.Ja imam GT outpost iste boje kao onaj sto je ukraden(te godine ti bicikli su i bili u vecini slucajeva crno-sivi) pa sam poceo da nosam racun sa sobom da se ne bi puno peglao sa murijom.
koja papanijada
Ja mislim da upravo treba da se javno piše o ovoj krađi.chengaba wrote:Hajde kanite se mahalskih svega vam ili ih prebacite na private, ne moram valjda o tome i ovdje čitati. Hvala lijepo!
Predlazem ti da pratis prodaju bicikla na pik.ba, ako vec nisi...vrlo moguce da ga i tamo nadjes...sretno...semlaca wrote:Nema pa nema, prijavila policiji.. Sad čekam..
Da zakljucimo:poznanik wrote:Ja mislim da upravo treba da se javno piše o ovoj krađi.chengaba wrote:Hajde kanite se mahalskih svega vam ili ih prebacite na private, ne moram valjda o tome i ovdje čitati. Hvala lijepo!
Dobro shefe, izvini, nece se vise ponovitiEntropio wrote:Još jednom moram izraziti svoje nezadovoljstvo nazivom Giro di Sarajevo i Giro Bambino. Svako imena biciklističkih utrka (i sličnih manifestacija) daje na svom jeziku, samo naši daju na tuđem. Znam da ovo što govorim neće imati nikakvog efekta, ali morao sam to napisati.
malo i pravopisa na onim plakatima ne bi bilo losehakazvaka wrote:Dobro shefe, izvini, nece se vise ponovitiEntropio wrote:Još jednom moram izraziti svoje nezadovoljstvo nazivom Giro di Sarajevo i Giro Bambino. Svako imena biciklističkih utrka (i sličnih manifestacija) daje na svom jeziku, samo naši daju na tuđem. Znam da ovo što govorim neće imati nikakvog efekta, ali morao sam to napisati.