Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
J.P.Montoya

#2651 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

u veoma losoj predstavi ekipa JPM je vise nego zasluzeno savladala ekipu cipra :)) rezultatom 1:0. I pored raznih pritisaka prije za vrijeme i poslije utakmice, ekipa cipra ipak nije uspjela ostati neporazena na vrucem gostovanju
Topla voda

#2652 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

sedam nas je na fantaziju ...hajte ..napravite tim i mirni ste do zime,nema puno pametovanja. :-D

a liga...igra u gostima katastrofa,kompleks gostujuceg terena cemo pokusati rijesiti angazovanjem psihologa :D
campa_xxx

#2653 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Nemam ambicija u kupu pa sam na brzinu stavio parove...previse je komplikovano!
van Basten

#2654 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

rutinski sam savladao dosadašnjeg lidera... konačno jedna utakmica bez puno sekirancije, preokreta, promašenih prilika i sl.... najava boljih dana nadam se
Enrico

#2655 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Enrico »

van Basten wrote:rutinski sam savladao dosadašnjeg lidera... konačno jedna utakmica bez puno sekirancije, preokreta, promašenih prilika i sl.... najava boljih dana nadam se
Cestitam domacinu na fer i korektnoj igri i zasluzenoj pobjedi.Ovo je bila najlosija utakmica moje ekipe ali vec u sljedecem kolu protiv gradskog rivala cemo pokazati da smo najjaci tim lige. :D
vjecnobordo

#2656 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:Ako do tad bar 18 takmičara ne da svoj stav, glasanje se nastavlja do te brojke. I da znate, rezultati neće biti postavljeni dok se to ne riješi. Za ovu odluku mora biti 2/3 onih koji glasaju da bi bila usvojena.
I evo koji nama lopovi sjede u Savezu :D Ako sam dobro prebrojao, još 18 takmičara nije dalo svoj glas, a rezultati su postavljeni. Ne sporim ja da je rezultat od 2-2 regularan, ali čaln Saveza ovako laže narod, SRAMOTA :oops:
abondanzieri

#2657 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

vjecnobordo wrote:
cyprus wrote:Ako do tad bar 18 takmičara ne da svoj stav, glasanje se nastavlja do te brojke. I da znate, rezultati neće biti postavljeni dok se to ne riješi. Za ovu odluku mora biti 2/3 onih koji glasaju da bi bila usvojena.
I evo koji nama lopovi sjede u Savezu :D Ako sam dobro prebrojao, još 18 takmičara nije dalo svoj glas, a rezultati su postavljeni. Ne sporim ja da je rezultat od 2-2 regularan, ali čaln Saveza ovako laže narod, SRAMOTA :oops:
Poslije svega dosad vidjenog,sta se drugo moglo ocekivati od tebe :roll:
Lakat Jebić

#2658 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

samo da napomenem kolegu cyprusa da ne zaboravi posatvit parove za sljedece ligasko kolo bar do srijede navece, k'o sto smo se vec ranije dogovorili :D
cyprus

#2659 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:samo da napomenem kolegu cyprusa da ne zaboravi posatvit parove za sljedece ligasko kolo bar do srijede navece, k'o sto smo se vec ranije dogovorili :D

Eto postavio je abondanzieri :D , ali meni se čini da ipak nije baš neophodno stavljat satnicu. Ružno nekako izgleda, a biće i teže "ispunit" prognozu :D .

Lakat kad se ono vraćaš?
striker

#2660 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

striker wrote:Ne vjerujem da bi neko namjerno igrao utakmicu koja je već počela. Koliko vidim takmičari su svi fer i nema potrebe za nekim kaznama. Takođe ne vjeujem ni da se može desiti da takvo što prođe nezapaženo, te da se uračunaju neregularni rezultati.
Može samo prijedlog da se pored odabira parova za prognoziranje stavi i vrijeme igranja utakmica.
Vezano za "slučaj Neelix" ovdje sam iznio svoje mišljenje, ali evo i da potvrdim. Poništiti samo gol.
Usput da čestitam pobjedu Jaguaru u prošlom kolu i da najavim pohod svoje ekipe na prvo mjesto druge lige. Prošao je Ramazan i post, pa prema tome što ste mi uzimali bodove - uzimali ste. Nema više nikom! 8)
cyprus

#2661 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:
Joooj, jel to želiš da obustavim ligu dok ne bude 18 glasova?
vjecnobordo

#2662 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:
Joooj, jel to želiš da obustavim ligu dok ne bude 18 glasova?
Ma ne, ali nisi trebao ni pokretati ovo sranje, engo unutar Saveza to rijesiti ili prepustiti meni i Neelixu da to rijesimo. Moram se takariti an avs u Savezu.
Lakat Jebić

#2663 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

vracam se cetvrtak iduci, to je 9. oktobar

trudicu se da vam prenesem cari gledanja utakmica na nou campu (barcelona-atletico m.) :D :-)
cyprus

#2664 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:Ma ne, ali nisi trebao ni pokretati ovo sranje, engo unutar Saveza to rijesiti ili prepustiti meni i Neelixu da to rijesimo. Moram se takariti an avs u Savezu.
Po pravilniku je, a članovi izvršnog odbora nisu mogli donjet konsenzus :D
elSaik

#2665 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:Ma ne, ali nisi trebao ni pokretati ovo sranje, engo unutar Saveza to rijesiti ili prepustiti meni i Neelixu da to rijesimo. Moram se takariti an avs u Savezu.
Po pravilniku je, a članovi izvršnog odbora nisu mogli donjet konsenzus :D
Mogli smo. Nisi ti htio. :oops:
cyprus

#2666 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:vracam se cetvrtak iduci, to je 9. oktobar

trudicu se da vam prenesem cari gledanja utakmica na nou campu (barcelona-atletico m.) :D :-)
wow, blago tebi :)
Topla voda

#2667 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

pa nadji neki internet klub na pet minuta ...ima i tamo internet,nije samo u bosni :D
campa_xxx

#2668 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Lakat Jebić wrote:vracam se cetvrtak iduci, to je 9. oktobar

Hebo to, ja odoh gledati Olimpik - GOSK 8.Oktobra..ha ja :D
elSaik

#2669 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Topla voda wrote:pa nadji neki internet klub na pet minuta ...ima i tamo internet,nije samo u bosni :D
:lol: Ali nije navikao čovjek na onako brze... samo na ove spore bosanske... :mrgreen:
Lakat Jebić

#2670 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

elSaik wrote:
Topla voda wrote:pa nadji neki internet klub na pet minuta ...ima i tamo internet,nije samo u bosni :D
:lol: Ali nije navikao čovjek na onako brze... samo na ove spore bosanske... :mrgreen:

:-) :-)

hocel se igrat neko kolo sljedeci utorak i srijedu, imal ponude tad?
Lakat Jebić

#2671 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

i btw sta bi s onom tabelom za 2. ligu poslije 8. kola?
abondanzieri

#2672 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Samo da znate da je utakmica iz ponude za kup Levadia-Flora odgodjena :wink:
abondanzieri

#2673 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

2-0 nakon prvog poluvremena.Nije lose 8)
srpanj

#2674 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

nekako zatisje na ovim KUP utakmicama.... :skoljka:

ovi sto ne sutaju KUP......mogli smo organizovati bajramski turnir :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
cyprus

#2675 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Samo da kažem sa sam prošao u četvrtfinale :) :) . Pobjeda od 2:1 i nije toliko sigurna (pogođeni Fener-Dynamo 0:0 i Villarreal-Celtic 1:0), ali pobjedi se ne gleda u zube. Idemo dalje :-D
Post Reply