Yes!SanskiBiser wrote:Ja sam samo skontao s obzirom da ovaj "policy update" stupa na snagu od 8 oktobra da za nas i dalje vrijedi automatski transfer i da ćemo i dalje moći primati novac i dakle ništa od najavljivanog crnog septembra i sankcija zbog MONEYVAL crne liste (barem na PayPal).rangoj wrote:Izmijenjene su provizije, za uplate iz US je 3.9% + 0.3$ - zar nije isto bilo i ranije?! O_o
U stvari čini mi se da je ranije bilo 3.8%+0.3$ - mrsko mi da provjeravam, može pomoć
Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
rangoj
#2651 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
-
free_too
#2652 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
hehe je li vec ovo PRVI u mjesecu?
Nista, javite kad vam uspije automatski transfer.
Inace je do sad bilo da bude prvog oko 13-15h, ili kao prosli mjesec bilo drugog u jutarnjim satima
, nadajmo se da nas nece zaboravit 
go go
Inace je do sad bilo da bude prvog oko 13-15h, ili kao prosli mjesec bilo drugog u jutarnjim satima
go go
- madesa
#2653 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
oko 15 h sigurnofree_too wrote:hehe je li vec ovo PRVI u mjesecu?
Inace je do sad bilo da bude prvog oko 13-15h, ili kao prosli mjesec bilo drugog u jutarnjim satima, nadajmo se da nas nece zaboravit
go go
-
free_too
#2655 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ev ga i meni prosao
sad cekamo na banci 
btw.
prvi put da mi se desi da mi je transfer splitan..., tj podjeljen u 2 dijela, u dvije transakcije , jedna iza druge u razmaku 3 sekunde, a dobio sam samo jedan mail s ukupnim iznosom
Mozda to nesto novo i djeli neke iznose....
btw.
prvi put da mi se desi da mi je transfer splitan..., tj podjeljen u 2 dijela, u dvije transakcije , jedna iza druge u razmaku 3 sekunde, a dobio sam samo jedan mail s ukupnim iznosom
- SanskiBiser
#2656 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Prošlo u 12:57, dobio email potvrdu .

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2657 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Funkcionise li Visa Fast Funds?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#2658 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
U mene u 13:14h prošao automatski transfer
- raiden
#2659 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ima li da je nekome prebačeno u sberbanci, ja još čekam...
-
rangoj
#2660 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Fast Founds bi trebalo da je dostupan u roku od par minuta, ako je aktiviran.
Meni je neki dan na raiffaisen Visa karticu,sa paypal-a, stiglo za 8min, odnosno 4min - znaci super brzo! Je**s western union
Meni je neki dan na raiffaisen Visa karticu,sa paypal-a, stiglo za 8min, odnosno 4min - znaci super brzo! Je**s western union
- dinooh
#2661 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kako aktivirati Fast founds?rangoj wrote:Fast Founds bi trebalo da je dostupan u roku od par minuta, ako je aktiviran.
-
free_too
#2662 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kako mislis prebaceno?raiden wrote:Ima li da je nekome prebačeno u sberbanci, ja još čekam...
Je li mislis na AUTOMATSKI TRANSFER, da si dobio mail i cekas sad da ti se prebaci na racun?
ili da li uopce mislis da li je stiglo na racun (bio ti automatski)
Nama vecini je povukao novac s paypala automatsim transferom i poslat na racun, sad cekamo par dana da legne ko inace...
- raiden
#2663 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pokušao sam u toku prošlog mjeseca automatski transfer pa nije uspjelo, u sberbanci su mi rekli da je protuzakonito?! da dižem svake sedmice novac, da mogu tek početkom mjeseca, Nov sam inače tako da baš i ne razumijem kako sve funkcioniše...free_too wrote:Kako mislis prebaceno?raiden wrote:Ima li da je nekome prebačeno u sberbanci, ja još čekam...
Je li mislis na AUTOMATSKI TRANSFER, da si dobio mail i cekas sad da ti se prebaci na racun?
ili da li uopce mislis da li je stiglo na racun (bio ti automatski)
Nama vecini je povukao novac s paypala automatsim transferom i poslat na racun, sad cekamo par dana da legne ko inace...
-
rangoj
#2664 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
To radi banka, ako već nije aktivirano, vjerovatno će biti uskoro. Novac se skoro istog momenta prebaci na račun u banci.dinooh wrote:Kako aktivirati Fast founds?rangoj wrote:Fast Founds bi trebalo da je dostupan u roku od par minuta, ako je aktiviran.
Nazivi i pitaj svoju banku da li rade na tome!
- dinooh
#2665 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Raiffeisen banka je u pitanju. Treba li internet bankarstvo za to ili ne treba?rangoj wrote:To radi banka, ako već nije aktivirano, vjerovatno će biti uskoro. Novac se skoro istog momenta prebaci na račun u banci.dinooh wrote:Kako aktivirati Fast founds?rangoj wrote:Fast Founds bi trebalo da je dostupan u roku od par minuta, ako je aktiviran.
Nazivi i pitaj svoju banku da li rade na tome!
-
rangoj
#2666 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ma jok druže, to je samo standard u banci koji se odnosi na prebacivanje novaca. Kod fast Founds ne moraš čekati nekoliko dana već se novac prebacuje odmah.dinooh wrote: Raiffeisen banka je u pitanju. Treba li internet bankarstvo za to ili ne treba?
Sve je isto, ja nisam ni znao da je aktivirano dok nam vidjeo kako se brzo novac prebacuje.... Onda sam nazvao pa su mi potvrdili...
Last edited by rangoj on 01/09/2014 17:38, edited 1 time in total.
- dinooh
#2667 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ok, hvala. Znam da je prije trebalo po 3-4 radna danarangoj wrote:Ma jok druže, to je samo standard u banci koji se odnosi na prebacivanje novaca. Kod fast Founds ne moraš čekati nekoliko dana već se novac prebacuje odmah.dinooh wrote: Raiffeisen banka je u pitanju. Treba li internet bankarstvo za to ili ne treba?
-
rangoj
#2668 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ako imaš Visa karticu u raiffaisen trebalo bi da ti se novac prebacuje istog momenta?!dinooh wrote:ok, hvala. Znam da je prije trebalo po 3-4 radna danarangoj wrote:Ma jok druže, to je samo standard u banci koji se odnosi na prebacivanje novaca. Kod fast Founds ne moraš čekati nekoliko dana već se novac prebacuje odmah.dinooh wrote: Raiffeisen banka je u pitanju. Treba li internet bankarstvo za to ili ne treba?
-
Mehemed
#2669 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
WOW, evo ga opet, već leglo na račun, baš kao i manuelni transfer or prišlog mjeseca, isti dan leglo, dok je automatski od proslog mjeseca legao nakon 4 dana
- dinooh
#2670 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Visa electron debit je. Nema sada sta za prebaciti, ali dobro je znati da su odmah dostupnerangoj wrote: Ako imaš Visa karticu u raiffaisen trebalo bi da ti se novac prebacuje istog momenta?!
-
free_too
#2671 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ti si u raiffeisen banci zar ne?Mehemed wrote:WOW, evo ga opet, već leglo na račun, baš kao i manuelni transfer or prišlog mjeseca, isti dan leglo, dok je automatski od proslog mjeseca legao nakon 4 dana
Ima li ko iz unicredit a da mu prebacuje brzinom munje
-
rangoj
#2672 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Čekaj dok uvedu, - najbolje nazovi i pitaj.free_too wrote:Ti si u raiffeisen banci zar ne?Mehemed wrote:WOW, evo ga opet, već leglo na račun, baš kao i manuelni transfer or prišlog mjeseca, isti dan leglo, dok je automatski od proslog mjeseca legao nakon 4 dana
Ima li ko iz unicredit a da mu prebacuje brzinom munjeAko ima kako se to namjesti? Meni se sve cini da je neko spominjao da unicredit nema fast funds nazalost.
Mi u raiffaisen smo napredna raja!! Kod nas nema čekanja!
Ništa ne brini, biće to i kod vas za koju godinu
-
Mehemed
#2673 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Da, evo drugi put se ibretim kako ovako brzofree_too wrote:Ti si u raiffeisen banci zar ne?Mehemed wrote:WOW, evo ga opet, već leglo na račun, baš kao i manuelni transfer or prišlog mjeseca, isti dan leglo, dok je automatski od proslog mjeseca legao nakon 4 dana
Ima li ko iz unicredit a da mu prebacuje brzinom munjeAko ima kako se to namjesti? Meni se sve cini da je neko spominjao da unicredit nema fast funds nazalost.
-
Orbitar
#2674 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ček, ček, znači kad povučeš sa PayPala na banku, novac ti dodje isti dan?Mehemed wrote:Da, evo drugi put se ibretim kako ovako brzofree_too wrote:Ti si u raiffeisen banci zar ne?Mehemed wrote:WOW, evo ga opet, već leglo na račun, baš kao i manuelni transfer or prišlog mjeseca, isti dan leglo, dok je automatski od proslog mjeseca legao nakon 4 dana
WTF, što Unicredit nema ovo?! A trebali bi biti kao najveća banka
-
dorkcic
#2675 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Imam pitanje.
Jučer su pokušali automatski transfer, međutim debitna mi je istekla u augustu i nisu me obavijestili iz banke da je došla nova koju sam pokupila danas i odmah produžila expiration date na PP stranici. Pitala sam ih da li sad moram čekat 1. oktobar ili će mi prebacit kad dobiju moj e-mail.
Sad čekam odgovor, pa šta vi mislite, hoće li mi prebaciti novac sad?
Jučer su pokušali automatski transfer, međutim debitna mi je istekla u augustu i nisu me obavijestili iz banke da je došla nova koju sam pokupila danas i odmah produžila expiration date na PP stranici. Pitala sam ih da li sad moram čekat 1. oktobar ili će mi prebacit kad dobiju moj e-mail.