Vidio sam danas. U pravu si. Dvije zgradice se prave uz obalu Miljacke. Bosman je izvođač. Izgledaju fino. I lokacija im jeste dobra. Mnogo bolje je Tuzlaku da to gleda nego polovne stanove građene u cvatu mladosti Broja jedan.Haris.ba wrote:To ti je zdravstvena ustanova. I nije baš zgradurina. A ono naselje je meni uvjek bilo čergaško.Black swan wrote:U bihackoj se pravi beka zgradurina...i ima kucabe znam jesu li na prodaju al je lokacija zakon![]()
I ljetni miris Milje. I ogromna kalazicaiona cijev koja se ulijeva odmah pored tih kuća...
Kako stari, čovjek sve pekaviji.
P.S.
Ima dobra zgrada u Paromlinskoj, gdje je slastičarna Mrvica.
Sarajevo Construction
- Haris.ba
#2651 Re: Sarajevo Construction
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2652 Re: Sarajevo Construction
ne mogu naci gdje me hare repliciraoTuzla111 wrote:Vidim ima dobar parking ispred zgrade.Haris.ba wrote:To ti je zdravstvena ustanova. I nije baš zgradurina. A ono naselje je meni uvjek bilo čergaško.Black swan wrote:U bihackoj se pravi beka zgradurina...i ima kucabe znam jesu li na prodaju al je lokacija zakon![]()
I ljetni miris Milje. I ogromna kalazicaiona cijev koja se ulijeva odmah pored tih kuća...
P.S.
pa cu ovako
ne to je savjetovaliste ako mislimo na prvu zgradu od pruge
ali 100 metara nicu dvije zgrade za sada imaju 5 katova
jedna do druge...prva je davno stala gradnja a druga se naslonila
cak je i prilaz ok napravljen spaja se na prilaz tog savjerovalista
moja zgrada gleda na bihacku...rijetko kad je smrdila milja
- Truba
#2653 Re: Sarajevo Construction
nisam vidio opa repliciroHaris.ba wrote:Vidio sam danas. U pravu si. Dvije zgradice se prave uz obalu Miljacke. Bosman je izvođač. Izgledaju fino. I lokacija im jeste dobra. Mnogo bolje je Tuzlaku da to gleda nego polovne stanove građene u cvatu mladosti Broja jedan.Haris.ba wrote:To ti je zdravstvena ustanova. I nije baš zgradurina. A ono naselje je meni uvjek bilo čergaško.Black swan wrote:U bihackoj se pravi beka zgradurina...i ima kucabe znam jesu li na prodaju al je lokacija zakon![]()
P.S.
prozor mi gleda na to...
tu smo kao djeca orahe krali i pse uzgajali
a gdje je vila park i sada savjetovaliste igrali fuce i kose
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2654 Re: Sarajevo Construction
Da je meni stan da ga za 5 stoja rentam dvijema studenticama iz provincije.
- supercali
#2655 Re: Sarajevo Construction
5 stoja ili u naturi jel
-
Tuzla111
#2656 Re: Sarajevo Construction
Nisam ih ja precjenio. Stas kad nas narod zacjeni pa kaze Sarajevo je to, vrijedi, a istih jos 100 stanova samo u jednoj opstini po istoj cijeni.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
Smijat ce se djeca na ulici ako kupis tako nesto.
Pametnije ti je podijeli nama. Kad te vec gule ...
-
Tuzla111
#2657 Re: Sarajevo Construction
Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
- Truba
#2659 Re: Sarajevo Construction
pare oročiTuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
a stan rentaj
(gubitak minimalan na na 50 godina si na konju
rekoše kolege forumaši iz svojih toplih stanova koje su dobili od rodtelja a njima su dali drugovi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2660 Re: Sarajevo Construction
Ne bi ti marke naplatio._BataZiv_0809 wrote:Da je meni stan da ga za 5 stoja rentam dvijema studenticama iz provincije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2661 Re: Sarajevo Construction
Tomahawk11 wrote:Ne bi ti marke naplatio._BataZiv_0809 wrote:Da je meni stan da ga za 5 stoja rentam dvijema studenticama iz provincije.
- agent_zero
#2662 Re: Sarajevo Construction
Evo ti solidan stan, na boljoj lokaciji od onog na Malti: http://www.olx.ba/artikal/22450236/troi ... adaptiran/Tuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
I pusti ove šuplje priče, starudija i sl. Pregovaraj da spuste cijenu i sretno u svakom slučaju gdje god i šta god kupio.
Ljudi se smrzavaju u prvoj zgradi na Novoj Otoci, a dosta ih već i izdaje stanove i živi u dobro provjerenoj starogradnji
-
neki
#2663 Re: Sarajevo Construction
Kvadrat 2500 u neboderu starom 40 godinaagent_zero wrote:Evo ti solidan stan, na boljoj lokaciji od onog na Malti: http://www.olx.ba/artikal/22450236/troi ... adaptiran/Tuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2664 Re: Sarajevo Construction
Bolje je da kupi 3-4 stana,2 sobna,izdaje ih.Black swan wrote:pare oročiTuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
a stan rentaj
(gubitak minimalan na na 50 godina si na konjukad ti mirovina bude 400 maraka
a lijekovi 200)
rekoše kolege forumaši iz svojih toplih stanova koje su dobili od rodtelja a njima su dali drugovi
On u podstanare. Cca svaki mjesec cistu 1000 ima.
Pare ako oroci,dok dodje do penzije,inflacija ce mu pojesti pare (mozda i prije ako KM prestane biti vezana uz EUR),da ne kazem da banka propadne
-
prog321
#2665 Re: Sarajevo Construction
neki wrote:
Kvadrat 2500 u neboderu starom 40 godina
Vidis da mu lik namjerno podmece gnjilu jabuku
- Truba
#2666 Re: Sarajevo Construction
šta ono rastavljaju bliže grasu
neka hala je zaplatila
nije valjda da će i tu zgrada
šta će s onim svijetom po kućicama između
stala gradnja ondje kod stadiona i bazena
neka hala je zaplatila
nije valjda da će i tu zgrada
šta će s onim svijetom po kućicama između
stala gradnja ondje kod stadiona i bazena
-
Nepass
#2667 Re: Sarajevo Construction
Sto se smrzavaju? Stede ili?agent_zero wrote:Evo ti solidan stan, na boljoj lokaciji od onog na Malti: http://www.olx.ba/artikal/22450236/troi ... adaptiran/Tuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
I pusti ove šuplje priče, starudija i sl. Pregovaraj da spuste cijenu i sretno u svakom slučaju gdje god i šta god kupio.
Ljudi se smrzavaju u prvoj zgradi na Novoj Otoci, a dosta ih već i izdaje stanove i živi u dobro provjerenoj starogradnji
- Truba
#2668 Re: Sarajevo Construction
neće da nalože

-
Tuzla111
#2669 Re: Sarajevo Construction
Haha znam ovo zgradu, ima mi rodjak stan. Isti ovakav.agent_zero wrote:Evo ti solidan stan, na boljoj lokaciji od onog na Malti: http://www.olx.ba/artikal/22450236/troi ... adaptiran/Tuzla111 wrote:Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.prog321 wrote:Tuzlak, sve mi se cini da imas para za bacanje cim gledas sve te precjenjene rupe.
-
Tuzla111
#2670 Re: Sarajevo Construction
ma pare su bezvrijedne ako se ne uloze.mali_milojica wrote:Bolje je da kupi 3-4 stana,2 sobna,izdaje ih.Black swan wrote:pare oročiTuzla111 wrote: Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.
a stan rentaj
(gubitak minimalan na na 50 godina si na konjukad ti mirovina bude 400 maraka
a lijekovi 200)
On u podstanare. Cca svaki mjesec cistu 1000 ima.
Pare ako oroci,dok dodje do penzije,inflacija ce mu pojesti pare (mozda i prije ako KM prestane biti vezana uz EUR),da ne kazem da banka propadne
-
Tuzla111
#2671 Re: Sarajevo Construction
ma nema sanse. Ovo se neko dobro napusio. 8mi sprat, stara zgrada, a parkinga ni u snovima nema. Treba svaki dan po 30minuta minimalno da se parking nadje na nekom cosku da se auto ugura.neki wrote:Kvadrat 2500 u neboderu starom 40 godinaagent_zero wrote:Evo ti solidan stan, na boljoj lokaciji od onog na Malti: http://www.olx.ba/artikal/22450236/troi ... adaptiran/Tuzla111 wrote: Imam pare jer prodajem kucu izmedju ostalog.
- JanuaryJones
#2672 Re: Sarajevo Construction
A ovaj?Tuzla111 wrote:Po ovome sto vidim nema mnogo stanova izmedju 90 i 100 kvadrata U hrasnom i malti.
Ovaj sam nasao malo nize al izgleda na CVili da je sve grijanje na plin.
http://www.olx.ba/artikal/4545888/proda ... vo-c-vila/
http://www.olx.ba/artikal/23258611/my-s ... ila-90-m2/
- HAVANA
#2673 Re: Sarajevo Construction
Ako ces rentat,idi u centar,strogi...lijepi stranci i turisti.
Al ako si slab sa idejama,mnogo truda,rada i jedno milju renoviranja po kvadratu...bolje nemoj.Ako nisi slab,jako dobar i brzi povrat investicije u poredjenju sa stanovima na drugoj lokaciji.Za zivjeti, ako imas djecu ,meni licno grbavica tito.Al tu se otelit dok nadjes za iole povoljnu cijenu a da nije zadnji bez lifta,osamnesti,les...
-
prog321
#2674 Re: Sarajevo Construction
Grbavica cijene...Ludnica
Nije mi jasno zasto ?
Prljavstina i prosjaci na svakom koraku. A slobodan parking nepostojeci.
Nije mi jasno zasto ?
Prljavstina i prosjaci na svakom koraku. A slobodan parking nepostojeci.
- HAVANA
#2675 Re: Sarajevo Construction
Kako bolan.Ja kod lorisa uvijek parking imam.Skola osnovna 2 minute,muzicka 2 minute,trolejbus 2 minute,tramvaj 2 minute,vilsonovo 2 minute,grad blizu,ako je guzva mogu sa 3 strane doci,mama 5 minuta,zenin poso 2 minute,dijete se vraca kuci, briga u najmanjoj mogucoj mjeri.Mladja igraliste tu,park...Pijaca,prodavnice,ne moram nikoga nigdje razvoziti,zena nit vozi nit joj treba.Hocu u grad taxi mi ko parking kosta.A pored svega dijete cengic vile,hrasnog i grbavice...