Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baudelaire wrote:Oridjidji, upravu si ti možda, samo ja italijanske klubove posmatram kroz prizmu onog što su prije 5-6 godina predstavljali u Evropi. Sad su se srozali nevjerovatno nisko. Milan je kupovao zvijezde, Inter zvijezde, Juventus zvijezde, ili, ako nisu kupovali zvijezde, makar su ih izgrađivali, a sada su ti klubovi jako daleko od tog. Bar meni tako djeluje. Pastore i Sanchez su otišli iz Italije, a dosad je uvijek praksa bila da najbolje igrače iz Serije A koji igraju za manje kluvove kupuju Inter, Milan i Juventus. Evo ti primjer, Milan traži vrhunskog veznjaka čitavo ljeto i uzme Acquilanija. Barcelona uzme Fabregasa. I Milan treba da se takmiči sa Barcelonom. Hoće ali u mahunama.
Ova Barselona je stasala maltane na svome pogonu. Nije ovo sezona 2005 kada su za Barsu igrali mahom tudjinci...
Milan je daleko od nivoa Barse. Medjutim mene ubija to sto Milan godinama mladim igracima nedaje sansu, a zvijezde koje su u Milanu nisu na onome nivou na kojem su bile. Milan forsira Ibru i kada ga ne ide ili Robinha, ajde sine na klupu, pa Nocerino je dao do sada 10-tak golova iako nije napadač. Isto je i sa pojedinim starijim igračima u timu koji svojim partijama ne zasluzuju da uzmu mjesto mladjim snagama.
Da me pitaju kako da sastavim ekipu iza ovih par utakmica za ligu prvaka nebih znao, jer ovo što očito gledamo sada nije na nivou LP-a. Arsenal bi nas prema svemu sudeći trebao glatko izbaciti iz lige prvaka.
Ja sam mislio da je Milan u prednosti ali očito da nije. U odnosu na Arsenal mislim. Mislim i da je problem Milana što nemaju jasno razvijen sistem igre. Sve velike ekipe danas imaju sistem, Milanov sistem se oslanja na Ibrahimovića.
Gdje su oni zastitnici zivotinja, uh ovaj igraca ili ti ga patuljaka koji su pljuvali po Pepeu kao da je nekog ubio, a Ibra samara 2 utakmice zaredom i niko nista
Madrid wrote:Gdje su oni zastitnici zivotinja, uh ovaj igraca ili ti ga patuljaka koji su pljuvali po Pepeu kao da je nekog ubio, a Ibra samara 2 utakmice zaredom i niko nista
Realan ti je post, nema šta. Prvo, nazvati Messija životinjom i patuljkom i pri tome misliti da si ozbiljan je smiješno. Drugo, Pepeovi krvoločni startovi, gaženje Messijeve šake i cipelarenje onog jadnog fudbalera Getafea mogu nanijeti opasne povrede i graniče sa ludilom, a šamar nikome ne može naškoditi. Nemojmo se praviti budale.
Madrid wrote:Gdje su oni zastitnici zivotinja, uh ovaj igraca ili ti ga patuljaka koji su pljuvali po Pepeu kao da je nekog ubio, a Ibra samara 2 utakmice zaredom i niko nista
Realan ti je post, nema šta. Prvo, nazvati Messija životinjom i patuljkom i pri tome misliti da si ozbiljan je smiješno. Drugo, Pepeovi krvoločni startovi, gaženje Messijeve šake i cipelarenje onog jadnog fudbalera Getafea mogu nanijeti opasne povrede i graniče sa ludilom, a šamar nikome ne može naškoditi. Nemojmo se praviti budale.
Pa vala ne vidim neke razlike između stajanja na šaku i šamaranja, ni od jednog ne može izaći neka povreda. Pepe je jednom poludio protiv Getafea, ovo ostalo su prljavštine i grubosti kakve rade desetine igrača.
Pa vala ne vidim neke razlike između stajanja na šaku i šamaranja, ni od jednog ne može izaći neka povreda. Pepe je jednom poludio protiv Getafea, ovo ostalo su prljavštine i grubosti kakve rade desetine igrača.
Nije samo jednom poludio, ima je on dosta pogibeljnih startova, ali nije jednako stajanje na šaku i šamaranje. Za mene nije. Ja bih puno više volio da me ošamari zvijer od 90 + kila, nego da mi zvijer slične konstitucije stane na šaku kramponima.
kod zivotinja sam vise mislio na dvostruke vrijednosti...
Recimo bio je clanak da je lik isao na sud jer je bacio macku pitonu, a miseve ko hebe
Zar mislis da se ne bi digla 100 puta veca prasina da je Pepe samarao, a pogotovo da je Pepe samarao Messia?
A da Ibra ne moze u istu grupu sa Pepeom ne bih rekao, on se trpi jer je među 5 najboljih igraca, pa sigurno zato moze po koji put nabiti suigraca nogom na treningu, oprostit ce mu oni to posto su bez njega u formi trube...
Ne može jer Ibra ne ide na to da nekog povrijedi. Misliš da ti ne može Pepe slomiti ruku kad ti stane sa svojih 90 kila na šaku, a pritom ima krampone?
hypko_nurko wrote:a jok, ibrahimovic je tu da te pomiluje nogom ili rukom
Joj, smiješni ste majke mi. Šta je mogao Ibrahimović Aronici i Storariju time što ih je ošamario? Slomiti vilicu? Skontajte gdje je veća vjerovatnoća da se desi povreda ozbiljne prirode, u šamaru ili u gaženju ispružene ruke. Uostalom, ja nigdje nisam napisao da opravdavam to što je Ibrahimović uradio i u jednom i u drugom slučaju, samo smatram da je poređenje s onim psihopatom neumjesno u najmanju ruku.
Hocemo li na utakmicu? Ja sam uspio nabaviti kartu, sada gledam koja je najbolja opcija za odlazak do Milana, pa da vidim ima li nas jos koji ce na tekmu.
hypko_nurko wrote:a jok, ibrahimovic je tu da te pomiluje nogom ili rukom
Joj, smiješni ste majke mi. Šta je mogao Ibrahimović Aronici i Storariju time što ih je ošamario? Slomiti vilicu? Skontajte gdje je veća vjerovatnoća da se desi povreda ozbiljne prirode, u šamaru ili u gaženju ispružene ruke. Uostalom, ja nigdje nisam napisao da opravdavam to što je Ibrahimović uradio i u jednom i u drugom slučaju, samo smatram da je poređenje s onim psihopatom neumjesno u najmanju ruku.
cuj nije ko pepe, ibrahimovic zivotinja ko i pepe. nista drugaciji. udara suparnicke igrace, udara svoje suigrace u reprezentaciji i klubu
neki od primjera ispod
"Boateng i Pato se oporavljaju. Nadamo se da će trenirati u ponedjeljak i biti spremni za meč protiv Arsenala." rekao je Massimiliano Allegri, trener Milana.
Emanuelson- statista
RoMbinjo ne zna pas tacan uputiti
Abate- glup ko qrac i djelimicno krivac za gol Dinatalea, jer je cuvao vrlo nezgodnu korner zastavicu u momentu dok su igraci Udinesea pravili akciju za gol, umjesto da dodje i zatvori Dinatalea...
Ambrosini... pa zar taj covjek i dalje igra... o Boze... nek se nadrogiraju ili nek neshto rade samo da budu bolji u nastavku ovo je pre preloshe...
Sve stoji da ima previshe provrijedjenih, ali igraci koji nose dres ekipe kao sto je Milan, bez obzira bili zadnja opcija na klupi ili prvi tim moraju biti dobri a ne ko ove polovne babe.
ganjeta wrote:Mnogi su se ponadali da je gotovo, ali...
Dobiti najboljeg domaćina lige sa ovim sastavom je u domenu SF.
El Shaarawy
Ti si nepopravljivi optimista definitivno Inače, ovaj mali Egipćanin je stvarno veliki potencijal. Daj Bože da ga Milan isforsira i napravi od njeg zvijezdu, jer Italijani više zvijezda nemaju, Nesta, Pirlo, del Piero i Totti su na zalasku karijere.
Šta reći, ni sam večeras nisam vjerovao u ovu ekipu, previše limitiranih igrača, keca k'o vrata stavio iskreno
Udine je nabolji domaćin lige zato je ovo velika pobjeda pred Arsenal i još više dobija na težini. Mnogi su rekli da je Ibra pola Milana, međutim večeras su demantovani. Maxi je bolji od Robinja kojeg bi ja poslao u Santos, Flamengo, bilo gdje da bude bliže kući.
Za utorak se vraća Ibra, trebao bi Princ, Pato, Aquilani i to je već fina ekipa za Topnike.
ganjeta wrote:Šta reći, ni sam večeras nisam vjerovao u ovu ekipu, previše limitiranih igrača, keca k'o vrata stavio iskreno
Udine je nabolji domaćin lige zato je ovo velika pobjeda pred Arsenal i još više dobija na težini. Mnogi su rekli da je Ibra pola Milana, međutim večeras su demantovani. Maxi je bolji od Robinja kojeg bi ja poslao u Santos, Flamengo, bilo gdje da bude bliže kući.
Za utorak se vraća Ibra, trebao bi Princ, Pato, Aquilani i to je već fina ekipa za Topnike.
El Sharawy je možda novi Ševa .
Nakon 1. poluremena sam prestao da gledam, spremio se i izasao, kontajuci da ce nas demontirati.
Ali iznenadih se.
Nisam previshe iznenadjen Maksijem a ni Al Shar'om...
Isto dobar mi je Mesbah, nekako djeluje crvsto i pouzdano.
ganjeta wrote:Mesbah je bolji kako god od Antoninija, ja se ospem kad njega ugledam i još jedino takvu rekaciju izaziva neponovljivi Bonera.
Dvije najvece ublehe u svijetu fudbala.
Taj Bonera vec koliko godina je u Milanu, ja ne znam da me i jednu jedinu utakmicu odushevio.
Mrtvi prosjek, Antonini nije ni prosjek.
Josh me mnogo nervira Abate, zbog manjka mozga kako glupo zna ispast i pogrijeshiti, ali nekako nadoknadjuje to borbenoscu, snagom, i brzinom.