NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Neelix

#2651 Re: NBA

Post by Neelix »

ma dje si andjelak, nisam te prepozno Image
ahuseino

#2652 Re: NBA

Post by ahuseino »

LSD wrote:
shadow wrote:
LSD wrote:Ko bi gore sad je dole (a i obratno :D )...do prije par sezona (ustvari do prošle sezone,prije nego što su ovima došli Allen i KG) Phoenix je lupao Boston sa po 30 razlike galantno, elegantno i sa pola gasa...sad je došlo 5 minuta ovim instant navijacima Celticsa što se sad javljaju :D :) ...žao mi samo Sunsa,nekad je to bila velika ekipa koja je harala ligom.
zadnji put je Phoenix na poluvremenu gubio 30 razlike 1975 godine, frisko nema sta :wink:..a da su nas lupali ovih zadnjih sezona-nego sta su, lupali su nas svi pa tako i oni. :skoljka:
instant navijac? skupljam karte celticsa jos od vremena dine radje, da ti brat posalje barem par komada da i ti budes instant :D :wink: ?
E ako skupljaš karte od vremena Radje onda svaka cast,to poštujem :thumbup: ...u tom slucaju se izvinjavam na nekorektnoj prozivci :-)
Što se tice te ponude sa par kartata- neka hvala...ne "mirišem" zelenaše :-D ...svaka cast Bostonu i njihovoj velikoj tradiciji,ali ja ih nikad nisam gotivio.
Ove godine je Orlando prvak istoka...živi bili pa vidjeli ;-)
Kakava li je ovo iskomplexiranost sa godinama staza...

Ja nisam navijao ni za koga do '95, ali sam do '92 pratio svaku utakmicu koja se "davala" kod nas nedeljom, nekad dvije, nekad jedna i u glavnom, LA, SA i Bulls-i. Zadnjih 13 g, tj. otkad sam ovdje gdje jesam - C's, nema shta.
Jesam li ja sad instant ili sta.

Ti si se morebit' rodio tamo gdje ti tim, ha?

Mislim, ne javljam se chesto, ali me Bosanluk motivishe...

... Uvijek prvo onu zelenu....
LSD

#2653 Re: NBA

Post by LSD »

A priznaj sam sebi da nebi ti ni znao (a kamoli navijao) za Celticse da te rat i izbjeglicki život nije potjerao sve do Bostona :mrgreen: ....i meni je Bosanluk vjecna inspiracija,pogotovu ovaj iz dijaspore koji pati i koji s vremena na vrijeme zakuka na forumima za maticom :mrgreen: :-)
-danTe-

#2654 Re: NBA

Post by -danTe- »

jao bynuma sinoc..42 poena,15 skokova...kobe triple-double.... :thumbup:
etotako

#2655 Re: NBA

Post by etotako »

Stojakovic double-double :thumbup: Krstić samo 9 :( Pavlovic samo 6 :(
Neelix

#2656 Re: NBA

Post by Neelix »

Ovcina double double :D
sesalmir

#2657 Re: NBA

Post by sesalmir »

etotako wrote:Stojakovic double-double :thumbup: Krstić samo 9 :( Pavlovic samo 6 :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
etotako

#2658 Re: NBA

Post by etotako »

Jaric za 18 minuta, 4 poena i 2 asistencije...
ahuseino

#2659 Re: NBA

Post by ahuseino »

LSD wrote:A priznaj sam sebi da nebi ti ni znao (a kamoli navijao) za Celticse da te rat i izbjeglicki život nije potjerao sve do Bostona :mrgreen: ....i meni je Bosanluk vjecna inspiracija,pogotovu ovaj iz dijaspore koji pati i koji s vremena na vrijeme zakuka na forumima za maticom :mrgreen: :-)
Pa da, priznao bi sigurno... da je istina.

Gdje ne bi znao za njih kad je mozda najvechi rivalitet u istoriji, poznato ti je do sad, Bird - Magic, ne Magic - Jordan, a oba, kad sam ja pratio... iz matice... gdje danas ima jako puno NBA navijacha, dobrih struchnjaka :mrgreen: ... ne pate od nostalgije... u matici... al' vole stranu kosharku, sto im onda razvija komplekse - ko duze zna, prati, "NAVIJA" :shock: ... iz matice... instant... iz matice...

Suplje je dole, ne gore...
sesalmir

#2660 Re: NBA

Post by sesalmir »

etotako wrote:Jaric za 18 minuta, 4 poena i 2 asistencije...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ti si jaci od arzea, jedva cekam da mu skinu ban, pa ova tema ce biti bolja od monthy pythona.
rado_vidjen

#2661 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

sesalmir wrote:
etotako wrote:Stojakovic double-double :thumbup: Krstić samo 9 :( Pavlovic samo 6 :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: :D :lol:

a milicic? jebem li mu pleme :evil: ...hem ga greskom izabrah, hem nikake vajde od njega...hem se na kraju povrijedi :? :x ...
-danTe-

#2662 Re: NBA

Post by -danTe- »

sesalmir wrote:
etotako wrote:Jaric za 18 minuta, 4 poena i 2 asistencije...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ti si jaci od arzea, jedva cekam da mu skinu ban, pa ova tema ce biti bolja od monthy pythona.
hahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
etotako

#2663 Re: NBA

Post by etotako »

sesalmir wrote:
Spam klasicni...
etotako

#2664 Re: NBA

Post by etotako »

Neelix wrote:nisam nesto bas siguran da ce orlando proci do finala, ali znam da bi ih najmanje volio vidjeti tamo :D ocito je da ne leze lakersima nikako :-)
Ne leze im jer igraju usko u odbrani...Tako da triangle ne prolazi ako stane sut...Ne moze Orlando do finala,previse se oslanjaju na sut za 3
Neelix

#2665 Re: NBA

Post by Neelix »

ni ja nisam bas skonto sta je smijesno al et :)

a orlando - ne znam, ja sam 90% siguran da ce biti repriza proslogodisnjeg finala, s tm sto ce ovaj put rezultat biti obrnut :D
jasko_ba

#2666 Re: NBA

Post by jasko_ba »

23:45 NBA Regular Season: L.A.Lakers-San Antonio / prijenos :dance:
-danTe-

#2667 Re: NBA

Post by -danTe- »

jasko_ba wrote:23:45 NBA Regular Season: L.A.Lakers-San Antonio / prijenos :dance:
a citavu ovu sedmicu najavljuju u 00:30,al hajd samo nek je prenos....
P.S.Lakersi ce ih otrest samo tako....
abondanzieri

#2668 Re: NBA

Post by abondanzieri »

and1medjed wrote:
jasko_ba wrote:23:45 NBA Regular Season: L.A.Lakers-San Antonio / prijenos :dance:
Opet je snimak jarane,tekma pocinje za nekoliko minuta
-danTe-

#2669 Re: NBA

Post by -danTe- »

abondanzieri wrote:
and1medjed wrote:
Opet je snimak jarane,tekma pocinje za nekoliko minuta
i ja sam vidio maloprije...al hajd ipak cu cekat veceras...
shadow

#2670 Re: NBA

Post by shadow »

ma pogledaj ovdje malo kasnije, ja cu ti javiti koliko ste zijanili :D

ovaj dallas je smjesan, ubacise im celticsi 100+poena u 3 cetvrtine i onda u 4-toj drugi sastav na parketu 8-)
boston_c

#2671 Re: NBA

Post by boston_c »

Ja sam gledao do poluvremena (74-47) i onda sam prešao na Inter-Sampdoria... nisam mogao gledati onaj Dallas kako se sramote, drag mi je nešto onaj Nowitzki, žao mi ga :D :D :D ...
Neelix

#2672 Re: NBA

Post by Neelix »

ANDRJU bajnm :skoljka:
Adriatic

#2673 Re: NBA

Post by Adriatic »

Hoće li mi neko konačno objasniti šta rade ovi s OBN-a?
Da li nedjeljom daju snimke ili direktan prenos?
Sinoć sam do iza ponoći čekao utakmicu San Antonia i Lakers-a i ništa, odem spavati.
Jel ovo zajebancija i zašto OBN ne prenosi utakmicu kad treba?
jasko_ba

#2674 Re: NBA

Post by jasko_ba »

Adriatic wrote:Hoće li mi neko konačno objasniti šta rade ovi s OBN-a?
Sinoć sam do iza ponoći čekao utakmicu San Antonia i Lakers-a i ništa, odem spavati.
ma taktika Mirze Vilića...kako iznervirati ljude i smanjiti gledanost..i što je najgore, budala je uspio u tome :x
-danTe-

#2675 Re: NBA

Post by -danTe- »

Adriatic wrote:Hoće li mi neko konačno objasniti šta rade ovi s OBN-a?
da ti odgovorim redom:
oni daju snimke utakmica odigranih 2-3 sata prije...valjda moraju glupavi film prije stavit...
a nisi dovoljno dugo cekao sinoc jer je pocelo oko 00:45 kako je i bilo u programu...
i da,ovo nije zajebancija...oni citavu ovu sezonu ovako prenose utakmice...

P.S.joj kako me onaj Vilic iznerviro i svaki put me nanervira kad igraju lakersi...nek mu neko kaze da je Los AngelEs,a ne Los AngelOs...vajda je to trebo znat i ranije.... :skoljka:
Post Reply