Što si bolan ljubomoran, pa ne možemo svi licence imat', uostalom treba da si sretan, ne daješ ništa državi a zarađuješ ko i ja.metalik golf wrote:svako od nas ima u porodici,ili medju blizom rodbinom taksistu,tako da dosta raje zna osnovne stvari oko taksija,medjutim nisu svi pokvareni i sebicni,ima ljudi koji bi voljeli da rade normalno,medjutim neradnici su otjerali musterije i unistili reputaciju taksista u sarajevu sa cim ce se sloziti svaki normalan citalac ovog foruma.aduka11 wrote:]Pusti šuplju, znaš da smo mi ko KGB, sve se sazna.metalik golf wrote:Stariji celavi covjek je taksista,a njegov jedva punoljetni sin koji ne ispusta cigaru iz ruke kroz otvoren prozor navece uzme od oca auto i glumi taksistu a nema veze o voznji auta.Taj isti se na ovom cijenjenom forumu predstavlja kao fini taksista i siri lazi ...Nije to lijepo sine,ako hoces da budes popularan moras da uzmes metalik zlatni golf 2 pa ce svi da te znaju.A ako zelis da djevojkama sa foruma dijelis brojeve da te zovu,e onda je to smjesnooooooooo.hvala.![]()
Ovo ti je quote na ono da nemaš veze s taxistima, da ne zbunjujemo raju što čita.
Sve mi se cini da si i ti sin nekog od taksiste,jer svojim postovima iskazujes frustracije primjerene nekom jako mladom momcicu.
I malo pripazi s onim uvaljivanjem, da ti neko na šinama na kočnicu ne stane pa da na krovu ne završiš, znaš kakve su taxe jbga.