Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beatrice dale makes my heart bleed ???????
godina sa 13 mjeseci ?????
hvala za listu.
ako ne grijesim ovo prvo je moj komentar na betty blue (1986)
a, godina sa 13 mjeseci je fassbinderov film (org: In einem Jahr mit 13 Monden (1978))
u cilju da zadrzimo kontinuitet liste, ja predlazem da oni ciji filmovi budu pogodjeni posajlu pp kompljikatoru sa punim imenom filma i godinom proizvodjne. ok?
Last edited by repeater on 13/04/2006 15:34, edited 1 time in total.
Beatrice dale makes my heart bleed ???????
godina sa 13 mjeseci ?????
hvala za listu.
ako ne grijesim ovo prvo je moj komentar na betty blue (1986)
a, godina sa 13 mjeseci je fassbinderov film (org: In einem Jahr mit 13 Monden (1978))
u cilju da zadrzimo kontinuitet liste, ja predlazem da oni ciji filmovi budu pogodjeni posajlu pp kompljikatoru sa punim imenom filma i godinom proizvodjne. ok?
dobar prijedlog...
godina sa 13 mjeseci -- ja sam taj pogodila cini mi se dje smo stali sad?
je l ovo onaj australski romper stomper? nesto skinheadsi proganjaju one vijetnamce? i onda na kraju russell proba da ubije onu zensku jer ih je izdala policiji, ali onaj drugi lik ubije njega???
anais_nin wrote:je l ovo onaj australski romper stomper? nesto skinheadsi proganjaju one vijetnamce? i onda na kraju russell proba da ubije onu zensku jer ih je izdala policiji, ali onaj drugi lik ubije njega???
anais_nin wrote:je l ovo onaj australski romper stomper? nesto skinheadsi proganjaju one vijetnamce? i onda na kraju russell proba da ubije onu zensku jer ih je izdala policiji, ali onaj drugi lik ubije njega???
da.
ja sam to u kanadi gledala zapamtila sam taj film jer narafski nema titlova, satrala sam se da skontam onaj njihov naglasak